-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
το σκεφτηκα και εγω να το αφησω διπλα στα λεωφορεια. καλα μονο η swiss εχει τετοια ανωμαλα ωραρια? το καλο ειναι οτι θα κανω πολυ γρηγορο check in και security check
Αυτον που εχει τελικο προορισμο τη Ζυριχη πραγματι δεν τον εξυπηρετει πολυ η συγκεκριμενη πτηση λογω του περιεργου ωραριου της. Εχει ομως μεγαλο ευρος ανταποκρισεων ανα την Ευρωπη. Το ιδιο αεροσκαφος φτανει στην Θεσσαλονικη στις 02.00 περιπου για τον ιδιο (αντιστροφα) λογο. Με τον συγκεκριμενο προγραμματισμο στα συν για την Swiss ειναι και ο ελαχιστος χρονος παραμονης του αεροσκαφους στο εδαφος, ουσιαστικα σταση κανει, δεν διανυκτερευει... Για την ακριβεια αποβιβαση επιβατων, καθαρισμος, ανεφοδιασμος, επιβιβαση, νεκρος χρονος μηδενικος.
Α, μην ξεχασω, καλο ταξιδι...
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Σε pdf σε κανει?Σε πρώτη φάση, ναι!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Στειλε με pm το mail σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει να βρούμε αυτό το βιβλίο (ή κάτι παρόμοιο) στην Θεσσαλονίκη κάπου; Ευκλείδη, Μουτσιούλης;
γιατι απ το amazon δε σου κανει?
σοβαρα τωρα, δεν ξερω
Γιατί το ήθελα σχετικά άμεσα. Τέσπα, θα δούμε!
Κωνσταντίνε από το amazon θα το έχεις λογικά στα χέρια σου μέσα σε μια βδομάδα. Αν το βιάζεσαι δες μήπως προσφέρει express delivery. Αλλιώς αγόρασε κάτι επιπλέον με 1 λίρα για να έχεις και τζάμπα τα μεταφορικά
Να υπάρχει διαθέσιμο το θεωρώ απίθανο σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, σε κανέναν Παπασωτηρίου ίσως? Λες να το έχει στην Έκθεση Βιβλίου
Καλωσόρισες στα πάτρια εδάφη! -
Δεν γύρισα ακόμα, προετοιμάζω την επιστροφή με summer projects. Mάλλον η δουλειά θα γίνει μέσω amazon, προς το παρόν θα μελετήσω το pdf.
-
Αν χρειαστείς υλικό για Arduino αν θες ενημέρωσε. Έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι το τελευταίο διάστημα και έχω μαζέψει αρκετό υλικό. Τώρα περιμένω το 'Building Internet of Things with the Arduino' το οποίο φαίνεται αρκετό ενδιαφέρον και περιέχει και αρκετές εφαρμογές.
-
Ναι, χρειάζομαι. Έλα στον επόμενο καφέ να τα πούμε, να σου πω και τι θέλω να φτιάξω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, χρειάζομαι. Έλα στον επόμενο καφέ να τα πούμε, να σου πω και τι θέλω να φτιάξω.Κάνε την παραγγελία από τώρα αν είναι να στο έχω έτοιμο μέχρι τότε!
-
ευρηκα
εδω καμερες για τον περιφερειακο live
http://155.207.18.200/video-monitor/motion.html
μαλλον ειναι εκει που τις εδειχνε οταν πρωτοξεκινησε
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ευρηκαεδω καμερες για τον περιφερειακο live
http://155.207.18.200/video-monitor/motion.html
μαλλον ειναι εκει που τις εδειχνε οταν πρωτοξεκινησε
εχω παθει πλακα με το refresh rate...βελτιωθηκαν απιστευτα
-
Πλέον είναι σαν web camera.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ναι, χρειάζομαι. Έλα στον επόμενο καφέ να τα πούμε, να σου πω και τι θέλω να φτιάξω.
Κάνε την παραγγελία από τώρα αν είναι να στο έχω έτοιμο μέχρι τότε!
Σήμερα αναχώρησε και το πακέτο όλους μπορείς να θεωρείς ότι έχω παραγγείλει.
-
-
Welcome home Dr!
Αύριο αν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις σε περιμένουμε στην σύναξη!
-
Merci!
Θα μου εξηγήσει κανείς τι κακόγουστο αστείο είναι αυτό;
-
Άντε ντε
ΥΓ: Welcome home δρδίνο!!
-
Μιλάμε για μεγάλη τρολλια
-
Ο corsair τα έβαλε, όχι για να σε πικάρει πάντως. Απλά, μπέρδεψε το πρόγραμμα των αφίξεων...
-
Ο ψορσαιρ δούλευε και στην Πιτσαρία του Αντώνη. Απο τότε είναι με τον Αντώνη
-
Ανοίγανε ζύμη μαζί;
Posts προς Θεσσαλονικείς