-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Να βγει ο εκπρόσωπος που έχουμε εκεί και να μιλήσει δίχως φόβο και περιστροφές. Η υπομονή έχει και τα όριά της, δεν χρωστάμε τίποτα να βλέπουμε καθημερινά ξεβάμματα παρκαρισμένα στη Μ.Αλεξάνδρου.
αστο χεστο, αλλαζει ρομ σε ψυγειο τωρα, κατα προτιμηση του ατριξ
αστα να πάνε.. την τελευταία ώρα με εχει ταράξει να με στέλνει στο MSN αποτελέσματα benchmarks απ'το FreezBench και να με λέει ποσο ποιο γρήγορα πλέον παγώνει η Fanta του... του πεταξε τα μάτια του ψυγείου με την τελευταία ROM
-
Απο βασιλικο θεατρο μεχρι τον ομιλο ειναι το εργο.>Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tην παραλιακή μέχρι που τη μπάζωσαν και πότε παίζει να την φτιάξουν???
Τα σχεδια της μελετης αλλαζω γιατι δεν μου αρεσουν καποια πραγματα.
Τελος του χρονου με αρχες ανοιξης θελουμε να το παραδωσουμε.Κορσερουλη τωρα γυρισα σπιτι απο το πρωιι κ βαριεμαι να ασχοθηθω μαζι σου.
sent from my T68i
-
Τι φτιάχνουν απέναντι απο το Μακρο? Σε μια τεραστια αλανα περιφραγμένη με λαμαρίνες και πολύ πολύ κόσμο. Σημερα πέρασα και είχε και μια ουρά απο 10 χωματουργικά φορτηγά να ακολουθώ μέχρι την έξοδο του περιφερειακού! Το τερμα του Μετρό? Φτασαμε στο ... τέρμα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι φτιάχνουν απέναντι απο το Μακρο? Σε μια τεραστια αλανα περιφραγμένη με λαμαρίνες και πολύ πολύ κόσμο. Σημερα πέρασα και είχε και μια ουρά απο 10 χωματουργικά φορτηγά να ακολουθώ μέχρι την έξοδο του περιφερειακού! Το τερμα του Μετρό? Φτασαμε στο ... τέρμα?Είναι οι εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο τέρμα για να ξεκινήσουν. Για την ακρίβεια σταθμοί κλπ φτιάχνονται και παραδίδονται πριν περάσει το TBM γιατί μετά το κόστος ανεβαίνει και οι καθυστερήσεις αυξάνονται.
-
Δεν πρόσεξα πινακίδες αλλα είδα πολύ κόσμο και πολλά φορτηγα να μπαινοβγαίνουν.
Και απ' ότι μου είχαν πει, μεχρι πριν λίγο καιρό η κατασκευάστρια εταιρία είχε 'ξεχάσει' να πληρώσει τους εργαζόμενους της! -
Δεν ξέρω αν έχει πινακίδες αλλά ξέρω τι γίνεται μέσα απο τις λαμαρίνες.
-
Γιώργο σβήσε την φωτό από τα Starbbucks γιατί ζητάει login.
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=1695#p2474841
-
Καπου ακουσα οτι οι μετροποντικες θα βγουν απο το σημειο που ειναι (σταθμος αναληψη) και θα μπουν ξανα απο το τερμα με αναποδη φορά γιατι δεν εχουν γινει οι απαραιτητες απαλωτριωσεις για τους επομενους σταθμους.
Α και κατι αλλο στον κομβο που προκειται να κατασκευαστει στη λαχαναγορα (παρομοιο με τη αττικης οδου/ποταμι) το εργο μπορει να κολησει εξαιτιας ενος 'μαγκα' οικοπεδουχου που δεν λεει να παραδωσει το κοματι που εχει φαει με το ετσι θελω απο το κρατος.
-
επιτελους μια ομορφη μερα σημερα αν και με αρκετους αερηδες, ο ηλιας εκανε δουλεια!
απο την αλλη, βγαινουν στην φορα τα γελοια φαναρια που φορανε για γυαλια πολλες και καλυπτουν το μισο προσωπο αλλα νταξ' θα το παλεψουμε κι αυτο το καρκινωμα -
Θα ηθελα τη βοηθεια των Θεσσαλονικεων!!
Για να παω Ταγαραδες βγαινω απο τον Περιφερειακό και παιρνω τη Θεσσαλονικης- Μουδανιων? Η εξοδος ειναι ειναι μετα τη waterland?
-
http://maps.google.com/maps?saddr=�%9 ... sz=16&z=12
= στρίβεις για Ρύσιο και κατευθείαν δεξιά για να ανεβείς τη γέφυρα. Στην έξοδο της γέφυρας πας αριστερά, και ακολουθείς το δρόμο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θα ηθελα τη βοηθεια των Θεσσαλονικεων!!Για να παω Ταγαραδες βγαινω απο τον Περιφερειακό και παιρνω τη Θεσσαλονικης- Μουδανιων? Η εξοδος ειναι ειναι μετα τη waterland?
Η έξοδος είναι της waterland όπως σου είπε ο κυρ ... δεξιά και πάνω από την γέφυρα ...
-
Σας ευχαριστω πολυ!!
-
στρίβεις εκει που λέει 'Ταγαράδες'
-
μεγαλύτερο προβλημα ειναι να περασεις τη κλασσικη περιφερειακη (αγαπάμε χωσίματα suvs απο τέρμα αριστερά-τέρμα δεξιά και τουμπαλιν ) μεχρη την εξοδο για Μουδανιά παρα να βρεις την εξοδο για Ταγαραδες!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
... (αγαπάμε χωσίματα suvs απο τέρμα αριστερά-τέρμα δεξιά και τουμπαλιν ) ...Και crossovers με πολύ καλο στησιμο και πάτημα!!!
-
Είχε δεχτεί το αυτοκίνητο της αδερφής μου(Suzuki Sx4 4x2) τρακάρισμα στο πίσω μέρος, μετά την επισκευή συνεχίζει να ακούγεται στις λακούβες θόρυβος πίσω δεξιά σαν να χτυπάει κάποιο εξάρτημα κάπου και υποψιαζόμαστε ότι είναι το αμορτισέρ
Χτες που πήγα σε σημείο όπου ζορίστικε η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου(ανέβηκα πεζοδρόμιο στην αριστερή πλευρά και πιέστηκε η δεξιά προς τα κάτω) ακούστηκαν περισσότεροι θόρυβοι και για αρκετή ώρα(σαν να ξεφυσά κάτι για 6-7 δευτερόλεπτα)
μετά από αυτό το συμβάν ακουγόταν ο θόρυβος πιο έντονα και στην πιο μικρή λακούβα
Ο θόρυβος ακούγεται μόνο μέσα στο αυτοκίνητο με κλειστές τις πόρτες, όταν έγινε έλεγχος πριν την επισκευή μάλλον δεν ήταν μέσα κάποιος να τον ακούσειΣε ποια αντιπροσωπεία Suzuki πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να πάμε ? Μπορείτε να μου απαντήσετε και με ΠΜ, ευχαριστώ
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Σε ποια αντιπροσωπεία Suzuki πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να πάμε ? Μπορείτε να μου απαντήσετε και με ΠΜ, ευχαριστώ
Στον Σφακιανάκη παραδίπλα απο το Jumbo (ανατολικα) δοκίμασε... τους εκοψα αρκετά προσεκτικούς σε πρόσφατο παρε δωσε μαζί τους...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε ποια αντιπροσωπεία Suzuki πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να πάμε ? Μπορείτε να μου απαντήσετε και με ΠΜ, ευχαριστώ
Στον Σφακιανάκη παραδίπλα απο το Jumbo (ανατολικα) δοκίμασε... τους εκοψα αρκετά προσεκτικούς σε πρόσφατο παρε δωσε μαζί τους...
οκ, το μελετάμε
-
Θα ρωτησω κατι πολυ κουλο,ξερουμε αν το αστυνομικο τμημα της τουμπας εχει κοσμο?Πηγα στο λευκου πυργου να δηλωσω μια απωλεια πορτοφολιου και γινοταν της πουτανας απο κοσμο
Posts προς Θεσσαλονικείς