-
Uploaded with ImageShack.us
-
Αηδιες! Μια αθλια σιδηροκατασκευη στην θαλασσα.
Απο τα πρωτα που ακουστηκαν γι'αυτο το κατασκευασμα ηταν οτι ... ηταν χορηγια. Το ρευμα δεν ειπαν ποιος το πληρωνει.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Α ρε Μπουτάρη, ούτε ένα δέντρο δεν μπορείς να στήσεις σωστά
-
Ντροπή ρε Μπουτάρη, ντροπή
-
Ξεφτίλα
Αν είχε συμβεί επί Παπαγεωργόπουλου, θα τον είχανε ξεσκίσει όλοι -
Ήμουν σίγουρος ότι τελικά ο teris3 θα εμφανιζόταν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήμουν σίγουρος ότι τελικά ο teris3 θα εμφανιζότανΗ αλλάζουμε ή βουλιάζουμε
-
Αντικειμενικά το δεντρο του προηγούμενο παπαρα ηταν κλάσεις ανώτερο απο τους σιδερενους φοίνικες με πλαστικά μπουκάλια απο κατω στη μπιχλα της θαλασσα του τωρινού! Μονο το καράβι την ημερα δεν βλεπόταν!
-
Καμιά καλή και φτηνή σχολή οδήγησης για δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας?
-
κυριακακης πανω στην αγγελακη.κορυφαιος ο γιαννης.τον εμαθα καθως πηγα εκει για το διπλωμα της μοτοσυκλετας.κ τελιξα κατεληξε να γινει φιλος μου.παιδι απο τα λιγα.
τον συνηστω ανεπιφυλακτα. -
ασχετο,αλλα εχω παρατηρησει οτι σε καποιους λεωφορειοδρομους οι πινακιδες γραφουν οτι επιτρεπονται οι μοτοσυκλετες ενω σε αλλους δεν τις δειχνει καν.τελικως μπορουν να κινηθουν οι μοτοσυκλετες σε ολους τους λεωφορειοδρομους η μονο σε εκεινους που οι πινακιδες τους ειναι πιο καινουργιες κ εχουν προλαβει να σχεδιασουν οτι επιτρεπονται μονο λεωφορεια κ μοτοσυκλετες?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ασχετο,αλλα εχω παρατηρησει οτι σε καποιους λεωφορειοδρομους οι πινακιδες γραφουν οτι επιτρεπονται οι μοτοσυκλετες ενω σε αλλους δεν τις δειχνει καν.τελικως μπορουν να κινηθουν οι μοτοσυκλετες σε ολους τους λεωφορειοδρομους η μονο σε εκεινους που οι πινακιδες τους ειναι πιο καινουργιες κ εχουν προλαβει να σχεδιασουν οτι επιτρεπονται μονο λεωφορεια κ μοτοσυκλετες?Είναι λίγο περίπλοκο το θέμα. Ο ΚΟΚ αναφέρει ότι εν γένει απαγορεύεται, εκτός από εκείνες τις περιπτώσεις που υπάρχει ρητή εξαίρεση και για τις μοτοσυκλέτες. Υπάρχει υπουργική απόφαση που αναφέρει ονομαστικά όλους τους λεωφορειόδρομους της Αθήνας (εκτός IIRC αυτούς που είναι ανάποδης ροής) επιτρέποντας τη κυκλοφορία των δικύκλων σε αυτούς. Για τις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης δεν γίνεται αναφορά, οπότε θεωρητικά απαγορεύεται καθώς είμαστε σε νομικό κενό. Σε μερικά σημεία (λχ. Εθνικής Αντιστάσεως/Όλγας μέχρι το ύψος της Σοφούλη) οι πινακίδες επιτρέπουν τις μηχανές, αλλού όχι. Η διαφορά νομίζω είναι στη παλαιότητα όπως λες.
Πρακτικά όλοι κινούνται στις λεωφορειολωρίδες χωρίς πρόβλημα. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ασχετο,αλλα εχω παρατηρησει οτι σε καποιους λεωφορειοδρομους οι πινακιδες γραφουν οτι επιτρεπονται οι μοτοσυκλετες ενω σε αλλους δεν τις δειχνει καν.τελικως μπορουν να κινηθουν οι μοτοσυκλετες σε ολους τους λεωφορειοδρομους η μονο σε εκεινους που οι πινακιδες τους ειναι πιο καινουργιες κ εχουν προλαβει να σχεδιασουν οτι επιτρεπονται μονο λεωφορεια κ μοτοσυκλετες?στην αρχή αποφασίστηκε να μη κυκλοφορεί τίποτε άλλο εκτός των λεωφορείων...κατάλαβαν στη συνέχεια ότι με τα δίκυκλα δεν επιβαρύνεται η κίνηση των λεωφορείων και τα άφησαν....γιαυτό δεν γράφουν.
-
Θα ήθελα να δω πόσο καιρό μπορεί να έκαναν για να καταλάβουν ότι με τα δίκυκλα δεν επιβαρύνεται η κίνηση των λεωφορείων. Πόσα € κόστισαν οι επιτροπές...
-
Σιγουρα θα συμμετείχε και η συγκοινωνιολόγα ... συμπάθεια του Ποπ!!!
EDIT: Νομιζα ότι ήταν ήδη Καλαμαριώτισα!
-
πρεπει πρωτα να της βρουμε αντρα.... και να μετακομισει απο το κεντρο της θεσσαλονικης ,οπου μενει, στην καλαμαρια....
-
Πάει το δέντρο, βούλιαξε ...
-
Α ρε Παπαδήμο... έγινε Πρωθυπουργός και βυθίστηκαν και τα δέντρα! Σε λίγο θα πνιγούν και τα ψάρια!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πάει το δέντρο, βούλιαξε ...Ε! Τι? Σαν 'αχινοι' ... στο φυσικο τους περιβάλλον πήγαν!
-
Για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κατηγορείται ο Β. Παπαγεωργόπουλος
Posts προς Θεσσαλονικείς