-
Δεν ειναι απίθανο να ειναι αντίποινα για το σκηνικό του Ορφανοτροφείου!
-
Ξυδακι, μακάρι να πάρει σειρά και η Υφανετ.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ένα κτήριο και στην Εγνατία δεν έχουν ακόμα υπό κατάληψη?
-
Το Δέλτα λες;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ένα με κάτι τέχνες έχει σχέση νομίζω.
-
Να κάνανε κ οι άλλοι σωστά τη δουλειά τους!!
Εγινε τη εγινε τη προηγούμενη βδομάδα αλλα το βράδυ ηταν πάλι κανονικά μεσα στο ορφανοτροφείο σαν να μην εγινε τίποτα!!
Τσάμπα ο σαματάς!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
A. Τι έγινε και έκλεισε η Λεωφόρος Στρατού από την ΕΤ3 και προς ανατολικά με κλούβα αστυνομική το μεσημέρι; Μήπως ο kon5 πρέπει να ενημερώνει με μεγαλύτερη συνέπεια; (η Στρατού με την Τσιμισκή είναι ο ίδιος δρόμος πρακτικά)Β. Το πλύσιμο με 7 ευρώ στο μόνιμα πράσινο φανάρι στην Παπαναστασίου και Αγησιλάου απέκτησε ανταγωνιστή τον από δίπλα στην Αλκαμένους, ο οποίος παίζει πλέον με 6,5€. Σήμερα βρέθηκα στον 7€ Τρίτη 13.00 και είχε μόνο έναν πλύντη, αλλά έκανε πάλι καλή δουλειά. Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί δουλεύουν περισσότεροι αλλά έχει λαό.Πέτυχα και ένα παλικάρι εκεί και σχολιάζαμε με τον χειρότερο τρόπο τον cosneo.
Εσύ κοίτα να χαιρετάς τα μέλη του φορουμ όταν περνάς από την Ικτίνου και άσε τα σχόλια για τον Cosneo ...
επίσης όταν είμαστε ingognito δεν το λέμε δημοσίως γιατί παύουμε αυτόματα να είμαστε ....
-
incognito ποιος είναι; Όποιος και να είναι, το μαρτύρησες!
Φώναξε και εσύ ντε ένα 'φάκνι', πού να σε δω; Δεν είχα και το νου μου μη σε πετύχω, δεν ήξερα για υπηρεσιακό σημείωμα εξόδου.
-
Σκαστός θα ήταν
-
Μετά της συζύγου και του υιού ήμουν
-
Α ήταν εν υπηρεσία δηλαδή... Βοηθός Περιπόλου (κουβαλούσε τα συμπράγκαλα ).
-
Φερε το ρεύμα πισω ρε Φωτόπουλε! Τελειώνει η μπαταρία του λαπτοπ και έχουμε και δουλειές
ΕΔΙΤ: Μόλις είπα την μαγική λέξη από 'Φ' το ρεύμα επανήλθε
-
Στο γραφείο δεν είχα ρεύμα το μεσημέρι από τις 12 μέχρι τις 1 και στο σπίτι το απόγευμα από τις 7:30 μέχρι τις 8:30.
-
Απο Θεσσαλονικη για Κεφαλονια πως μπορει καποιος να παει? Ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος? Μου ειπαν οτι γινεται με ΚΤΕΛ μεχρι τη Λευκαδα, και απο εκει παιρνεις αλλο λεωφορειο να σε παει στο λιμανι της Λευκαδας και μετα παιρνεις το πλοιο για Κεφαλονια. Μου ειπαν οτι γινεται και με αεροπλανο μεσω Αθηνας. Ξερει καποιος ακριβως δρομολογια, τιμες, ωραρια κλπ να με βοηθησει? Ευχαριστω!
-
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριο και μεθαύριο οι εργαζόμενοι στον Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00 π.μ. δε θα διεξάγονται δρομολόγια, ενώ από αυτή την ώρα μέχρι και τις 21:00 θα διεξάγονται σταδιακά τα δρομολόγια αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.
Τέλος, στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού.
Πηγη: newsbomb.gr -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Απο Θεσσαλονικη για Κεφαλονια πως μπορει καποιος να παει? Ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος? Μου ειπαν οτι γινεται με ΚΤΕΛ μεχρι τη Λευκαδα, και απο εκει παιρνεις αλλο λεωφορειο να σε παει στο λιμανι της Λευκαδας και μετα παιρνεις το πλοιο για Κεφαλονια. Μου ειπαν οτι γινεται και με αεροπλανο μεσω Αθηνας. Ξερει καποιος ακριβως δρομολογια, τιμες, ωραρια κλπ να με βοηθησει? Ευχαριστω!http://achaiaktel.gr/?module=default&pa ... 37&lang=el
-
1000 συγγνώμη, αλλά δε μπορώ να μη σχολιάσω το site... Ξαφνικά ο Ε65 απέκτησε θεϊκή άσφαλτο και ευρωπαϊκές μπαριέρες και η Στερεά, απέναντι, αντάλλαξε τη Γκιόνα με τις Άλπεις...
-
Αμ, τη γραμματοcειρα που την πας?
-
Ο koubeast και o ritsios να βγουν στην πρωινή αναφορά και να διαλέξουν τόπο, διάρκεια και σκοπό στροφοδιαδρομής (σουβλάκια, παραλία, έβγα σε κάνα χωράφι).
-
ακυρο ποστ
Posts προς Θεσσαλονικείς