-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει **γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκια **τι θέλει να πει ο ποιητής;
-
μιλιούνια τα πιτσιρίκια, τσίριζαν, έπεφταν, έσπαγαν κλπ
-
Α Ο.Κ. είπα και εγώ.
-
perv
-
Να σε πω,ένα ξενοδοχείο στη Χαλκιδική το Gerakina beach,το ξέρεις,λέει τίποτα;
-
Ναι, καλούλι είναι, από τιμές δεν έχω ιδέα όμως.
Άσχετο/σχετικό: φωτιά στο ρεματάκι πάνω από την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας των Αντβεντιστών πριν λίγο, πυροσβεστικές κλπ
Εκείνη τη στιγμή είχα σε εκείνο το σημείο μια πολύ ζόρικη συνομιλία στο κιν αλλά ορκίζομαι πως δεν φταίω εγώ. -
Μάλιστα,θα πάει μια παρέα φίλων μου γι'αυτό ρώτησα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Να σε πω,ένα ξενοδοχείο στη Χαλκιδική το Gerakina beach,το ξέρεις,λέει τίποτα;Αν στη Χαλκιδική επιλέξεις τη Γερακινή για διακοπές, δύσκολο να βρεις χειρότερα.
-
Nταξει, ως ξενοδοχείο δεν με χάλασε ρε συ, αλλά δεν περίμενα και intercontinental Ως περιοχή, οκ, υπάρχουν και (πολύ) καλύτερες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μιλιούνια τα πιτσιρίκια, τσίριζαν, έπεφταν, έσπαγαν κλπΕγώ βλέπω οράματα με ανύπαρκτα διαλυτικά και διάβασα 'παϊδάκια'...
-
Eρασμιακή προφορά rulez ρε
Παϊδάκι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μιλιούνια τα πιτσιρίκια, τσίριζαν, έπεφταν, έσπαγαν κλπ
Εγώ βλέπω οράματα με ανύπαρκτα διαλυτικά και διάβασα 'παϊδάκια'...
είσαι σε καλό δρόμο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκιαΔύσκολο να πετύχεις χειρότερο μαγαζί..από πολλές απόψεις. Διακόσμηση, συνήθης πελατεία, προιόντα, υπηρεσίες, τιμές.
-
Την αυτοδιαχείριση εστιατορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγουν το «λουκέτο» και την απόλυση, ανέλαβαν από τις 7 Ιουνίου οι εργαζόμενοι
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231050697 -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Την αυτοδιαχείριση εστιατορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγουν το «λουκέτο» και την απόλυση, ανέλαβαν από τις 7 Ιουνίου οι εργαζόμενοι
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231050697Μακάρι να δουλέψει. Σαν Kibbutz ακούγεται.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκιαΔύσκολο να πετύχεις χειρότερο μαγαζί..από πολλές απόψεις. Διακόσμηση, συνήθης πελατεία, προιόντα, υπηρεσίες, τιμές.
Βασικά είναι καλό για planespotting
-
planespotting κάνεις κ απο την σκοπιά στο Νταλιπη!!
-
Αντε πιες ομως oreo shake εκεί
-
ξέρεις τη ωραίο τσαγακι σε φέρνουν τη νύχτα?? Μούρλια λεμε!!
Ασε που εχει την καντίνα απέναντι που τρως κατι παντσετουλες!!!
- τα βραδια γινεται χαμός εκει, το χειμώνα ερχόταν ενας με μια Boxter κ εκανε μπαντιλικια έξω απο την πύλη κ εκει που το χάζευα ήρθε έφοδο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
+1000! Απλα οικτρό!
Posts προς Θεσσαλονικείς