-
-
είμουν με το σκούτερ στο κέντρο και ξεκίνησα για σπίτι χαλαρά με την έναρξη της βροχής για να δροσιστώ...
μόλις μπήκα σπίτι έπεσε ο Νιαγάρας... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιός άλλος τυχερός έκανε μαζί με μένα την διαδρομή Στροφή Ντ'αμάρ - Έξοδος Νεαπόλεως σε 25 λεπτά και μόνο 1η στο σασμάν λόγω της εξαπλής καραμπόλας;Eγώ χθες έκανα το ΤΙΤΑΝ - έξοδος Νεαπόλεως σε τόσο χρόνο, επειδή ένα RAV είχε λάστιχο και όλοι σταματούσαν να δουν!
Το βράδυ ψιχάλισε λίγο... Το ποτάμι... ε... ο δρόμος μπροστά στο σπίτι είχε λίγο νεράκι (15 πόντους+...). Μας πέτυχε στο σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς βγήκα πήρα το αμάξι (μούσκεμα εγώ, αλλά μάζεψα τις δύο χωρίς να βραχούν ) και παρκάραμε στην πιλοτή. Όταν βγήκαμε από την πιλοτή φυσούσε πλέον τόσο πολύ και έριχνε τόσο νερό που ειλικρινά δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος (η μικρή άρχισε να κλαίει... φοβήθηκε τόσο αέρα... ) και τ' αμάξια (στην πιλοτή) είχαν γίνει όλα μούσκεμα... Το κλου ήταν ένας μηχανόβιος που βρήκε καταφύγιο από τα χειρότερα στην πιλοτή...
Πολύ νερό+αέρας ρε παιδάκι μου χθες...
-
-
Ο χρήστης tankerman έγραψε:
Καλαμαριά, η Ιπποκράτους με τη βροχούλαολοι οι γυφτοι μια γειτονια ειμαστε;;;
-
Με αυτό το 'πλήθος' που είδα να φευγει προς Χαλκιδική ... δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την επιστροφή της Κυριακής!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με αυτό το 'πλήθος' που είδα να φευγει προς Χαλκιδική ... δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την επιστροφή της Κυριακής!!!Πανικός στην Μουδανίων δηλαδή;
-
Όσοι δεν φύγαμε, τώρα ελεύθερα μπορούμε να λοιδωρήσουμε και να ειρωνευτούμε όσους θα κολλήσουν ανεπανόρθωτα στην επιστροφή.
Πού είναι ένας σκαλόνε και ένας kacey όταν τον χρειάζεσαι;
-
Βάλε το κεφάλι στην κατάψυξη τώρα και τραγούδα.
-
παιδια χθες κατα τις 12 στην μεγαλου αλεξανδρου στο φαναρι για καλλιδοπουλου απο τη δεξια πλευρα στη σειρα των παρκαρισμενων ηταν ενα citroen picasso ασημι διαλυμμενο το πισω μερος κ μια κοπελα το κοιτουσε σαν χαμενη(δε ξερω αν ηταν η ιδιωκτητης ή περαστικη απλως). Ξερουμε τπτ παραπανω? Μηπως ηταν παρκαρισμενο τη χτυπησε κανα φορτηγο(με τις βροχες) και την εκανε λουις?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πολύ νερό+αέρας ρε παιδάκι μου χθες...Φλώροι...
Απλώς έριξε 14mm βροχής σε μισή ώρα. Ενώ σε άλλα μέρη:
Παράλληλα τα 5 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης καταγράφηκαν στο Δασικό Χωριό Άρτας με 56.6 mm, στο Κιλκίς με 48.2 mm, στα Θεοδώριανα Άρτας με 23.6 mm, στο Χ/Κ Βασιλίτσας με 19.8 mm και στον Πολύγυρο με 18 mm -
Στον δρόμο για Πανόραμα από Πυλαία 200 περίπου μέτρα πριν τα νεκροταφεία σήμερα το πρωί καμμένο Lada Niva + καινούργιο Octavia περιπολικό με αναμμένους φάρους να κάνει επιθεώρηση.
-
Μπορει να βαλει καποιος το link απο τις καμερες του περιφερειακου για απευθειας ανοιγμα των φωτογραφιων που ειχε βαλει ενα παιδι πιο πισω???
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Μπορει να βαλει καποιος το link απο τις καμερες του περιφερειακου για απευθειας ανοιγμα των φωτογραφιων που ειχε βαλει ενα παιδι πιο πισω???http://georgts.blogspot.com/
viewtopic.php?f=5&t=9088&start=12450#p1899456 -
Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί για καθαρισμό ψυγείου αυτοκινήτου;
-
ψιχαλιζει......
-
Αρχισε η μπορα ...
-
Η έκθεση βιβλίου μας άφησε μόνιμη βλάβη...
-
τι ριχνει πάλι......
-
Μην φοβάσαι, πέρασα και σε ψέκασα με wd40
Posts προς Θεσσαλονικείς