-
Φρέσκο τραγούδι...
-
βραζει ο τοπος
απαραιτητα εφοδια για το κεντρο, νερο κρυο, γυαλια και κολλυριο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στην οδό Εθν.Αντιστάσεως σκάβουν το δρόμο και περνάνε σωλήνες αποχέτευσης. Πρέπει να φτάνουμε τους δύο μήνες πρπ και έχουν δεν έχουν προχωρήσει 500 μέτρα+1. 2 βδομάδες δεν υποτίθεται ότι θα κρατούσαν τα έργα;
Επίσης, πότε μετατράπηκε η Τάκη Οικονομίδη σε πεδίο βολής πυροβολικού;Φρέσκο τραγούδι...
Είναι διαχρονικό!
-
υπάρχει κανείς που να παίζει τέννις και να βρίσκεται σε μέτριο-καλό επίπεδο και ψάχνει συμπαίκτη?
προσπαθώ να βρω κάποιον, αλλά γιοκ... -
Αν ρίξεις το επίπεδό σου κάτι γίνεται.
-
Συμπαίκτη ή αντίπαλο..?
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Αν ρίξεις το επίπεδό σου κάτι γίνεται.κοινώς του ζητάς να πέσει πολύ χαμηλά !!!
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Αν ρίξεις το επίπεδό σου κάτι γίνεται.δεν ειμαι πρωταθλητης
παίζω από μικρος, πριν 3 χρόνια έπαιζα 4 φορές την εβδομάδα. εκτοτε αραιά κ που...
όμως τώρα θέλω να ξαναπαιξω εντατικά...εχει γήπεδα πχ ποσειδώνιο, παραλία, μίκρα που είναι οικονομικά. ακόμα κ στο κεμπίνσκι καλά είναι... 15€/ώρα για τα 2 άτομα=7,5€ το άτομο... ή προπληρωμένο 60€ για 6 ώρες, δλδ 5€/ώρα/άτομο...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Αν ρίξεις το επίπεδό σου κάτι γίνεται.
κοινώς του ζητάς να πέσει πολύ χαμηλά !!!
Όσο χρειάζεται για να κερδίσω ένα σετ.
Δεν αντέχω δεύτερο. -
Αν στο προστιμο του ΟΑΣΘ ο αριθμος ταυτοτητας ειναι λανθασμενος και δεν υπαρχει ημερομηνια(παρα μονο το ετος) ισχυει κανονικα???
-
PeterPan,
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
υπάρχει κανείς που να παίζει τέννις και να βρίσκεται σε μέτριο-καλό επίπεδο και ψάχνει συμπαίκτη?
προσπαθώ να βρω κάποιον, αλλά γιοκ...Προσφέρομαι για συμπαίκτης. Επίπεδο μέτριο - δεν θα το έλεγα καλό. Όχι όμως αρχάριος, έχω μάθει αρκετά πράγματα
Παίζω συχνά, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
Στείλε PM να κανονίσουμε
-
ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ ανεβείτε ΚΑΠΟΤΕ σε καλό επίπεδο, σφυρίξτε κλέφτικα....
Θα έρθω να κοιτάω
υ.γ. Η γυναίκα μου, έπαιζε από πολύ μικρή για περίπου 15 χρόνια σε επίπεδο άνω του ερασιτεχνικού. Πήγαμε 2-3 φορές, και κατέληξα να πίνω χυμούς...
-
Και εγώ εδώ είμαι αν θέλετε και βασικά να μπορώ
Γιατί ξανακάναμε μία προσπάθεια με τον Αρροους αλλά ήμουν ασυνεπής
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ ανεβείτε ΚΑΠΟΤΕ σε καλό επίπεδο, σφυρίξτε κλέφτικα....Θα έρθω να κοιτάω
υ.γ. Η γυναίκα μου, έπαιζε από πολύ μικρή για περίπου 15 χρόνια σε επίπεδο άνω του ερασιτεχνικού. Πήγαμε 2-3 φορές, και κατέληξα να πίνω χυμούς...
καλος κιμάς εισαι και εσυ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είμαι καλός στο να πίνω όμως ούζα....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είμαι καλός στο να πίνω όμως ούζα....
εκει βαραμε τελικες
-
Τελικές και κλάιν μάιν
Πρέπει να σε τσεκάρω μέχρι λιποθυμίας. Το φθινόπωρο που βγάζουμε το δικό μας, έλα για δοκιμές -
arrowsfa1 έχεις πμ
κυρ80, έλα για παρέα, να βλέπεις καμιά φουστίτσα σε γειτονικό court... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
arrowsfa1 έχεις πμ
κυρ80, έλα για παρέα, να βλέπεις καμιά φουστίτσα σε γειτονικό court...Εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, βλέπω πολλά παραπάνω από φουστίτσες...
-
Βαλε μια web cam να βλεπουμε και εμεις αν κουνιουνται οι βαρκες
Posts προς Θεσσαλονικείς