-
Έχουμε κάποιο πρόβλημα συνεννόησης.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχουμε κάποιο πρόβλημα συνεννόησης.Μικρο μωρε...
-
Κανενα προβλημα...καποιοι θελουν να το αναγαγουν σε προβλημα...
Απλα ειπαμε οτι δεν ειναι το μεσανατολικο...αυτο μονο... -
Πού θα πάμε να φάμε τελικά;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ειλικρινα χαιρομαι που ζω σε μια κοινωνια αγιων...Ωραία είναι, αλλά μην τρέφεις αυταπάτες, παντού υπάρχει και ένας μίζερος άγιος που αναβοσβήνει το φωτοστέφανό του. Κοινώς, δεν ζεις σε κοινωνία αγίων, αλλά σε κοινωνία ανθρώπων που καταλαβαίνουν το όριο μεταξύ ανάγκης και διασκέδασης.
Που κανεις τους δεν εχει διπλοπαρκαρει,που κανεις τους δεν εχει κανει καποια παρανομια,που κανεις τους δεν εχει κανει κατι κακο...
Μην πέφτεις στην παγίδα του 'κυρία κυρία, και ο Μπούλης μιλούσε'. Δεν στέκει ως επιχείρημα, ούτε καν ως παράδειγμα. Αυτά τα 3 τινά που περιέχονται στην πρότασή σου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το προκείμενο, που εδώ και τόσα ποστ ήταν το κατά πόσο δικαιολογείται να διπλοπαρκάρει (ή και να τριπλοπαρκάρει) προκειμένου να διασκεδάσει όπως και όπου θέλει. Και στην συνέχεια, ακούσαμε ότι είμαστε μίζεροι γιατί δεν (σας) αφήνουμε να διασκεδάσετε, καθώς την συγκεκριμένη ώρα (μετά την μία τα ξημερώματα) όλοι όσοι είναι έξω δεν έχουν δουλειές, παρά διασκεδάζουν.
Και επειδη ειναι τοσο αγιοι μπορουν να κρινουν και να κατηγορουν!
Ειλικρινα με κανετε να νιωθω τοσο αμαρτωλος!
Δεν κρίνω επειδή είμαι άγιος, κρίνω επειδή είμαι άνθρωπος, θέλω το κατά δυνατόν καλύτερο για εμένα και τους συμπολίτες μου και δεν δέχομαι την εκμετάλλευση καταστάσεων προς όφελός μου.
Αν εσύ νιώθεις αμαρτωλός, δεν φταίω εγώ όπως αντιλαμβάνεσαι, αλλά το τι ορίζεις ως αμαρτία.
Και όσοι παρακολούθησαν την κουβέντα μας, πιστεύω πως θα συμφωνήσουν ότι είχαν αντιληφθεί ότι υποστηρίζατε το διπλοπαρκάρισμα με σκοπό την διασκέδαση και μόνο, γιαυτό και όταν αναφέρθηκε το θέμα με τις περιπτώσεις ανάγκης των μόνιμων κατοίκων των περιοχών στις οποίες αναφερόμαστε δεν γράφηκε τπτ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πού θα πάμε να φάμε τελικά;Εσυ θυμηθηκες τι εχεις να κανεις το Σαββατο?
Επι του θεματος το διπλοπαρκαρισμα σε καθε περιπτωση ειναι ανεπιτρεπτο και οπως ειπε ο PeterPan ειναι κ ενδειξη ελλειψεως σεβασμου προς τους υπολοιπους αμα θες να κανεις μια δουλεια για '2 λεπτακια' εχει λεωφορεια μπολικα ο ΟΑΣΘ κανεις την δουλεια σου και φευγεις κυριος χωρις να ενοχλεις κανενα!
-
Δε διαφωνώ καθόλου ρε συ φανκη με τις θέσεις σου,αλλά απάντησε μου καθαρά και ξάστερα:Θα πας τη παρασκευή το βράδυ να πιάσεις κανέναν απο αυτους τους κορβετοπορσάκηδες απο το γιακά να τους πείς αυτά που λες εδώ μεσα? Εδω μια χαρά αντιληπτά γίνονται-αυτονόητα θα έλεγα για τους περισσότερους,γιαυτό και η ανάλυση τέτοιων θεμάτων είναι κουραστική και μίζερη.Εχεις κάτι να κάνεις?Καντο και πες μας αν είχε αποτέλεσμα.Τωρα να μου λες για ιδεολογίες νεοελλήνων,γενικεύσεις γενικεύσεων και τα τοιαύτα,δε ξέρω αν βοηθάς στην επίλυση του ....προβλήματος.*
*οπου πρόβλημα=2-3 παρκαρισμένα το βράδυ στην αρχή της Νικης.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Εσυ θυμηθηκες τι εχεις να κανεις το Σαββατο?
Επι του θεματος το διπλοπαρκαρισμα σε καθε περιπτωση ειναι ανεπιτρεπτο και οπως ειπε ο PeterPan ειναι κ ενδειξη ελλειψεως σεβασμου προς τους υπολοιπους αμα θες να κανεις μια δουλεια για '2 λεπτακια' εχει λεωφορεια μπολικα ο ΟΑΣΘ κανεις την δουλεια σου και φευγεις κυριος χωρις να ενοχλεις κανενα!
εσύ παιδί μου θα πας μπροστά... πολύ μπροστά!!!
καλά το κατάλαβα σήμερα!
-
Όχι ακόμα! Θα μου έρθει όμως, το περιμένω από στιγμή σε στιγμή!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εσυ θυμηθηκες τι εχεις να κανεις το Σαββατο?
εσύ παιδί μου θα πας μπροστά... πολύ μπροστά!!!
καλά το κατάλαβα σήμερα!
-
Ωραια ολα αυτα ντινο...ειναι και ωραια γραμμενα και κανουν και εντυπωση!
Αλλα δεν υπερασπιστηκα ΠΟΤΕ το διπλοπαρκαρισμα μπροστα απο τα μπαρ!
Απλα ειπα για το θεμα του κοραλ οτι δεν ΤΡιπλοπαρκαρουν οπως ειπες αλλα καποιες μερες διπλοπαρκαρουν κανα 2 αυτοκινητα (ηλιθιων)!Και μετα ακολουθησαν αλυσιδωτες αντιδρασεις απο εσας και φτασαμε εδω! -
Δε διαφωνώ καθόλου ρε συ φανκη με τις θέσεις σου,αλλά απάντησε μου καθαρά και ξάστερα:Θα πας τη παρασκευή το βράδυ να πιάσεις κανέναν απο αυτους τους κορβετοπορσάκηδες απο το γιακά να τους πείς αυτά που λες εδώ μεσα? Εδω μια χαρά αντιληπτά γίνονται-αυτονόητα θα έλεγα για τους περισσότερους,γιαυτό και η ανάλυση τέτοιων θεμάτων είναι κουραστική και μίζερη.Εχεις κάτι να κάνεις?Καντο και πες μας αν είχε αποτέλεσμα.Τωρα να μου λες για ιδεολογίες νεοελλήνων,γενικεύσεις γενικεύσεων και τα τοιαύτα,δε ξέρω αν βοηθάς στην επίλυση του ....προβλήματος.*
*οπου πρόβλημα=2-3 παρκαρισμένα το βράδυ στην αρχή της Νικης.
+1
Ρε συ οφσετ απο τον υπολογιστη μου γραφεις? -
Ξεκινάμε από εδώ:
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε οτι θα εβλεπα νεα παιδιά να παραπονιούνται για στέκια διασκέδασης και να ενοχλούνται απο διπλοπαρκαρισμένα στη 1 το βράδυ δε το περίμενα.Αυτα να τα πουν αυτοί οι γεροπερίεργοι μοναχικοί τύποι που μένουν με 17 γάτες στο απομονωμένο διαμέρισμα τους το καταλαβαίνω.
Πάμε εδώ:
Πες τα ρε offset...
Λες και εχουμε δουλειες 1 το βραδυ και μας ενοχλουν!Και εδώ:
Ρε παιδια το βραδυ στις 1 και στις 2 οσοι περνουν απο εκει πρεπει να ξερουν οτι ο κοσμος διασκεδαζει...
Δηλαδη οκ συμφωνω οτι μπορει να ενοχλουν λιγο...αλλα δεν χαθηκε ο κοσμος αν αργησουμε και 2 λεπτα...
Λίγο ακόμα:
Στις 1 και στις 2 το βραδυ δεν με νοιαζει αν θα κανω 2 λεπτα παραπανω και ειναι 2 το πολυ ...ας μην τα μεγαλοποιουμε τα πραματα τοσο!
Παντως προτιμω να αργω μερικα λεπτακια παραπανω ξεροντας το λογο και οτι καποιοι αλλοι διασκεδαζουν παρα να αργω καμια ωρα γιατι εχουν ανοιξει τρυπα στο δρομο για εργα και να μην δουλευει κανεις!
Και τελειώνω εδώ:
Γιατι να αργησω???
Γιατι ειναι μιζερια να με ενοχλουν τα 2 λεπτα στις 2 το βραδυ!
Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ;
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τωρα να μου λες για ιδεολογίες νεοελλήνων,γενικεύσεις γενικεύσεων και τα τοιαύτα,δε ξέρω αν βοηθάς στην επίλυση του ....προβλήματος.**οπου πρόβλημα=2-3 παρκαρισμένα το βράδυ στην αρχή της Νικης.
Προφανώς έχασες μια σειρά στην βαρετή ανάλυσή μου, τα προβλήματα δεν εξαντλούνται στο διπλοπαρκάρισμα στη Νίκης, αλλά στο ότι κάπως έτσι (δεν) αντιμετωπίζονται όλα. Όχι, δεν πρόκειται να κάνω ποτέ κουβέντα σε κορβετοπορσάκηδες και σε λαντοφιατάκηδες, γιατί πρόκειται να έχω την ίδια αντίδραση που είχα εδώ πέρα (με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω, ωχ αδερφέ κλπ.). Και εδώ μιλάω μαζί σου και με άλλους, που γενικά έχω υπόνοιες (και μαρτυρίες για εσένα ειδικά) ότι υπάρχει πλήρως λειτουργικός νους. Πολλώ δε μάλλον, να πάω να τα πω σε αγνώστους...
Εγώ προφανώς θα είμαι ο κομπλεξικός (που είμαι μάλλον), οπότε εγώ πρέπει να συντονιστώ.
Σίγουρα δεν βοηθάω στην επίλυση του προβλήματος, δεν μπορώ μόνος μου να κάνω κάτι, παρά να μην επιβαρύνω. Α, και αν πείσω κανέναν να μην επιβαρύνει και αυτός, κέρδος θα είναι. Η ιστορία με τα αυτοκόλλητα είναι καρμπόν.
Το μόνο που εύχομαι, είναι να μην χρειαστεί κανείς μας να γνωρίσει το πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από τέτοια μικροπράγματα.
*Να ξαναπώ ότι δεν με ενδιαφέρουν τα δύο-τρία αυτοκίνητα στη Νίκης στις 1 το βράδυ (όντως, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα στη Γη), αλλά το γεγονός ότι 'δικαιολογούνται', ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ενεργητικά.
Αυτά από μένα, κουράστηκα...
-
Οπως βλεπεις ντινο απο αυτα που γραψαμε...δεν ειπαμε πουθενα ΟΡΜΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...
Αλλα οτι το βραδυ υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα απο 2-3 διπλοπαρκαρισμενα στη νικης...Εχω αδικο???
Ειλικρινα δεν θελω να συνεχισω αλλο αυτη την κουβεντα!
Σορρυ σε οσους κουρασα και δεν εφταιγαν σε κατι ωστε να ακουν τους παραλογισμους μας...Δεν μπορω να συνεχισω αλλο...Και παλι ειλικρινα συγγνωμη! -
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι σήμερα έβρεξε το βράδυ, επειδή ο Άδης έπλυνε το Σέατ μετά από ατέλειωτους μήνες βρώμας. Το πλύσιμο άντεξε περί τις 4 ώρες.
Ομοίως, η προχθεσινή μεσημεριανή βροχή στην ανατολική πλευρά (πλην Καλαμαριάς) έπεσε επειδή έπρεπε να πάω από Καλαμαριά--->Πυλαία με το -πεντακάθαρο- κλιό. Το πλύσιμο αυτού άντεξε 20 ολόκληρες ώρες.
Με λίγα λόγια, όταν πλένω το αυτοκίνητο να μην απλώνετε μπουγάδα.
-
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι σήμερα έβρεξε το βράδυ, επειδή ο Άδης έπλυνε το Σέατ μετά από ατέλειωτους μήνες βρώμας. Το πλύσιμο άντεξε περί τις 4 ώρες.Ομοίως, η προχθεσινή μεσημεριανή βροχή στην ανατολική πλευρά (πλην Καλαμαριάς) έπεσε επειδή έπρεπε να πάω από Καλαμαριά--->Πυλαία με το -πεντακάθαρο- κλιό. Το πλύσιμο αυτού άντεξε 20 ολόκληρες ώρες.
Πρέπει να δημιουργήσεις απευθείας σύνδεση με τον Αρναούτογλου της ΕΤ3 ώστε να μας ενημερώνει πότε πλένετε τα αμάξια σας ρε...
-
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι σήμερα έβρεξε το βράδυ, επειδή ο Άδης έπλυνε το Σέατ μετά από ατέλειωτους μήνες βρώμας. Το πλύσιμο άντεξε περί τις 4 ώρες.Ομοίως, η προχθεσινή μεσημεριανή βροχή στην ανατολική πλευρά (πλην Καλαμαριάς) έπεσε επειδή έπρεπε να πάω από Καλαμαριά--->Πυλαία με το -πεντακάθαρο- κλιό. Το πλύσιμο αυτού άντεξε 20 ολόκληρες ώρες.
Εγω δεν καταλαβα οτι εβρεξε
-
γιατί δεν παίζεις ένα τζόκερ, μήπως αλλάξει η τύχη σου μια κ καλά???
-
Έβλεπα αστραπές στο Λιμάνι, ενώ έφαγα βροχή σε όλη την Περιφερειακή, στην Πυλαία, στην Τούμπα...Πώς τα κατάφερες να μην την καταλάβεις; Αν είναι πονηρός ο λόγος, στείλε emoticon .
Posts προς Θεσσαλονικείς