-
Γιατί, το goldfish έπαιζε;
-
Έκλεισε το Κοράλ? Ωραια . Πήγαινες για ποτό στα Kitchen Bar και άκουγες μέχρι εκεί την μουσική του και κυρίως ο πανικός με τα διπλοπαρκαρισμένα κάθε βράδυ. Έλεος!
-
Εγώ απορώ ποιοί πήγαιναν και κάθονταν δίπλα στα σκουπίδια του Δήμου, στο δρόμο, στις ζαρτινιέρες κλπ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ απορώ ποιοί πήγαιναν και κάθονταν δίπλα στα σκουπίδια του Δήμου, στο δρόμο, στις ζαρτινιέρες κλπ.Έλα μου ντε. Οκ, ούτε αυτούς που πληρώνουν για να τσαλαπατιούνται στα κλαμπ καταλαβαίνω, αλλά ειδικά στο Κοράλ με τα σκουπίδια στην μάπα κυριολεκτικά δεν το καταλαβαίνω με τπτ.
-
Εδω εβλεπα παρεες να 'απολαμβανουν' το ποτο τους, χρησιμοποιοντας για τραπεζακι τον τηλεφωνικο θαλαμο...
Χωρια που ουτε πεζος μπορεις να περασεις απο εκει. Πρεπει να βγεις στο δρομο... -
αμάν! που θα πηγαίνω τώρα;
-
Ε οχι και διπλοπαρκαρισμενα...
Μια χαρα ηταν...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ε οχι και διπλοπαρκαρισμενα...Μια χαρα ηταν...
Πλάκα κάνεις;
-
Τα διπλοπαρκαρισμενα ηταν μηχανες!
Τα αυτοκινητα ηταν για λιγο μονο μετα συμορφωθηκαν! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τα διπλοπαρκαρισμενα ηταν μηχανες!
Τα αυτοκινητα ηταν για λιγο μονο μετα συμορφωθηκαν!Μάλλον δεν θυμάσαι. Σε όλο το μήκος της Νίκης έχει διπλοπαρκαρισμένα. Και στην Αριστοτέλους προς Αέρα και κοράλ καμιά φορά και 3.
-
Να μην θυμαμαι δυσκολα γιατι εκει εβγαινα...
Το οτι ηταν διπλοπαρκαρισμενη ολη η νικης δεν φταιει το κοραλ... -
Για αυτά που ήταν μπροστά από το κοράλ έφταιγαν οι θαμώνες του κοράλ. Αμάξια 2πλοπαρκαρισμένα και 3πλοπαρκαρισμένα, με αλάρμ, και να έχουν στο καπό παρκαρισμένο το ποτό τους.
-
Αυτο γινοταν μονο σαββατο...και ειχε κανα 2 διπλοπαρκαρισμενα..
Οχι και τριπλοπαρκαρισμενα... που εφτανε δηλαδη το τριτο αμαξι στη θαλασσα? -
Και Παρασκευή σίγουρα, ενιοτε και πέμπτη. Τα 3πλα έκλειναν εντελώς την μεσαία λωρίδα και λίγο από την τελευταία. Σπάνιο αλλά γινόταν. Γενικά το κοράλ μάζευε πολύ κόσμο χωρίς να έχει τον απαραίτητο χώρο.
-
Επειδη εχω παει ολες της μερες της εβδομαδας που ειναι ανοικτο...εχω δει διπλοπαρκαρισμενα το σαββατο και πολυ δυσκολα παρασκευη και παλι δεν ξεπερνουσαν τα 2 διπλοπαρκαρισμενα!
-
Ωραία. Και;
Γενικά είχε παραγίνει η κατάσταση στην Νίκης. Ο πανικός όμως εντοπιζόταν στο κοράλ κυρίως.
-
1 διπλοπαρκαρισμένο αρκεί για να δημιουργήσει πρόβλημα..Όχι οτι έχει σημασία άλλωστε για άλλους λόγους έκλεισε
-
Tελως παντων!οκ!
-
Ε οτι θα εβλεπα νεα παιδιά να παραπονιούνται για στέκια διασκέδασης και να ενοχλούνται απο διπλοπαρκαρισμένα στη 1 το βράδυ δε το περίμενα.
Αυτα να τα πουν αυτοί οι γεροπερίεργοι μοναχικοί τύποι που μένουν με 17 γάτες στο απομονωμένο διαμέρισμα τους το καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε οτι θα εβλεπα νεα παιδιά να παραπονιούνται για στέκια διασκέδασης και να ενοχλούνται απο διπλοπαρκαρισμένα στη 1 το βράδυ δε το περίμενα..Γιατί αυτό?
Posts προς Θεσσαλονικείς