-
Αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες στα Δυτικά παίδες.Ειχα να δω τοσο δυνατη βροχα πολύ καιρο.Ο ουρανος έχει πέσει να μας πλακώσει.
-
Στο κέντρο προς το παρόν νορμάλ ένταση, αλλά προβλέπω να ξεσπάσει και εδώ δυνατά. Μου αρέσει πολύ η βροχή...
-
αναφορά κατασκόπου: εθεάθη ο adis στην αγγελάκη με τα πόδια να κάνει κόντρες
ώρα 14:27.φορούσε μια μπλε μπλούζα κ γυαλιά ηλίου
περισσότερες πληροφορίες με pm επι πληρωμή -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο κέντρο προς το παρόν νορμάλ ένταση, αλλά προβλέπω να ξεσπάσει και εδώ δυνατά. Μου αρέσει πολύ η βροχή...τι νορμάλ
τα άντερα του έριξε κ εκεί -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αναφορά κατασκόπου: εθεάθη ο φάνκη στην αγγελάκη με τα πόδια να κάνει κόντρες
περισσότερες πληροφορίες με pm επι πληρωμήτο ματι σου το αληθωρο..
εγω ημουν...που ησουν ρε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αναφορά κατασκόπου: εθεάθη ο adis στην αγγελάκη με τα πόδια να κάνει κόντρες
περισσότερες πληροφορίες με pm επι πληρωμήτο ματι σου το αληθωρο..
εγω ημουν...που ησουν ρε?
μπερδεύτηκα ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες στα Δυτικά παίδες.Ειχα να δω τοσο δυνατη βροχα πολύ καιρο.Ο ουρανος έχει πέσει να μας πλακώσει.Τρελή πλημμύρα στο Ωραιόκαστρο προς συμμαχική. Οι φανταστικοί δρόμοι έγιναν λίμνες με άπειρες πέτρες. Την έφαγα για τα καλά την βρόχα, δούλευα εκείνη την ώρα.
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες στα Δυτικά παίδες.Ειχα να δω τοσο δυνατη βροχα πολύ καιρο.Ο ουρανος έχει πέσει να μας πλακώσει.
Τρελή πλημμύρα στο Ωραιόκαστρο προς συμμαχική. Οι φανταστικοί δρόμοι έγιναν λίμνες με άπειρες πέτρες. Την έφαγα για τα καλά την βρόχα, δούλευα εκείνη την ώρα.
Τα κακά νέα
Πανεπιστήμιο:
Χείμαρος τα νερά στην Εθν. Αμύνης έφταναν μέχρι το κέντρο του δρόμου
με ύψος σε μερικά σημεία ως και 15 εκατοστά.Τα καλά νέα
Πανεπιστήμιο:
Είναι της μόδας το ξώφτερνο γοβάκι για τις γυναίκες, και με τέτοια
νεροποντή, ήταν να τις βλέπεις να τσαλαβουτάνε
στο δρόμο. Καλά, για τα παντελόνια δεν συζητάμε, είχαν γίνειΜου αρέσαν πάντως οι βρεγμένες θηλυκές υπάρξεις.
-
Ωραίες είναι, αλλά όταν τις ακούω να καταριούνται για την βροχή, μου ρχεται να της πω να κοιτάξουν και καμιά φορά κανένα δελτίο.
-
Δε βρίσκω το θέμα με τα βενζινάδικα γι αυτό το βάζω εδώ.
Στη Shell στο Φοίνικα καλύτερη ποσότητα και πολύ καλύτερη ποιότητα απλής αμόλυβδης από το ΕΚΟ Νταλίπη (έχει ξεφτιλιστεί).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δε βρίσκω το θέμα με τα βενζινάδικα γι αυτό το βάζω εδώ.Στη Shell στο Φοίνικα καλύτερη ποσότητα και πολύ καλύτερη ποιότητα απλής αμόλυβδης από το ΕΚΟ Νταλίπη (έχει ξεφτιλιστεί).
Λεωνίδα γιατί έχει ξεφτιλιστεί? Έγινε κάτι?
-
Αν βάζεις εκεί, βάλε στο Shell παρακάτω και θα δεις τη διαφορά. Παλιά το ΕΚΟ ήταν καλό.
-
Πάντα έλεγα ότι το ΕΚΟ δεν είναι καλό... κ είχα κ επιχειρήματα... καλή είναι η shell ( αν κ ανήκει στην εταιρία ), όπως κ η BP στην έξοδο καλαμαριάς...
Εμένα μου αρέσεί πολύ, μα πάρα πολύ, όταν η βροχή είναι τόσο πολλή, που κάνει μούσκεμα το μπούστο των όμορφων γυναικών κ των πιπινιών συνάμα...!!! δεν ξέρω τί γίνεται, αλλά νιώθω να μου ανεβάζει την 'διάθεσή' μου!
-
Wet T-shirt contest
-
Εεεετσι!!!!
Car wash, wet t-shirt contest και τα τοιαύτα!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δε βρίσκω το θέμα με τα βενζινάδικα γι αυτό το βάζω εδώ.Στη Shell στο Φοίνικα καλύτερη ποσότητα και πολύ καλύτερη ποιότητα απλής αμόλυβδης από το ΕΚΟ Νταλίπη (έχει ξεφτιλιστεί).
Πιο καλή μου φαίνεται αυτή στη Μ. Αντύπα πάντως
-
Άλλοι μιλάνε για βενζίνη ...
και άλλοι για την κινητήρια δύναμη του κόσμου (τις γυναίκες). -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Άλλοι μιλάνε για βενζίνη ...
και άλλοι για την κινητήρια δύναμη του κόσμου (τις γυναίκες).very poetic...
-
Ο χρήστης v@silis 4 μέρες πριν έγραψε:
ξέρει κανείς αν έχει μποτιλιάρισμα ακόμη εκεί για να προτιμήσω το κέντρο;;Άφοβα. Πέρασα πριν λίγο, κανένα πρόβλημα.
-
Δεν είπε ότι θα περάσει τώρα. Σε λίγο είπε, βιάστηκες να απαντήσεις.
Posts προς Θεσσαλονικείς