-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Απο την αδερφη της μανας μου που ηταν εκει...!
ε πές ετσι
Η ειρωνια αλλου σε παρακαλω πολυ...!
Αυτο μου ειπαν, αυτο μετεφερα και το συγκεκριμενο ατομο που μου το ειπε το εμπιστευομαι... Δεν γνωριζω την υπαρξη του παραπανω hoax αλλα το σεναριο ειναι πληρως πραγματοποιησιμο!!Τελοσπαντων, συγνωμη για την παραπληροφοριση (αν ειναι πραγματι παραπληροφορηση!)
συγνώμη για την ειρωνία ειλικρινά
αλλά την έχω ακούσει τόσες φορες αυτή την ιστορία που εχω σιχαθεί
Ok! No problem then...
-
Ξέρει κανείς τι συνέβη στην Περιφερειακή χθες το βράδυστο ρεύμα προς Δυτικά? Πέρασα κατα τις 10 πηγαίνοντας ανατολικά και τα πάντα ήταν σταματημένα. Εντελώς ομως...Επίσης απίστευτο κομφούζιο στο κέντρο....
-
Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ....Λεωφορείο χτύπησε στις μπαριέρες κι ήρθε κάθετα στο δρόμο.
Σήμερα το πρωί στην παραλιακή δίπλα από το crystal(αρχές Νίκης). Μια μαύρη 145 έπεσε με φόρα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Μεγάλες οι ζημιές. Όταν πέρασα από εκεί η 145 κάπνιζε από το ψυγείο, ότι είχε μείνει δλδ. Σίγουρα έπρεπε να πήγαινε με πολλά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξέρει κανείς τι συνέβη στην Περιφερειακή χθες το βράδυστο ρεύμα προς Δυτικά? Πέρασα κατα τις 10 πηγαίνοντας ανατολικά και τα πάντα ήταν σταματημένα. Εντελώς ομως...Επίσης απίστευτο κομφούζιο στο κέντρο....Στο Κέντρο είχε εκδήλωση στην Αγίας Σοφίας, οπότε έκλεισαν Ερμού, Αγίας Σοφίας και Μακένζυ Κινγκ - Σβώλου - Π. Μελά. Όλα τα αυτοκίνητα σχεδόν αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν Εγνατία και τα νεύρα μου έγιναν κρόσσια!
Σήμερα το πρωί πάλι έγινε ατύχημα στον κόμβο Νεάπολης στον Περιφερειακό...πάλι από δυτικά προς ανατολικά...τι έχει εκεί πάλι...μαύρη τρύπα;
Άσχετο: Ξέρουμε αν έχει πουθενά κάδους ανακύκλωσης χαρτιού (και όχι μόνο συσκευασιών) στην Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα το πρωί πάλι έγινε ατύχημα στον κόμβο Νεάπολης στον Περιφερειακό...πάλι από δυτικά προς ανατολικά...τι έχει εκεί πάλι...μαύρη τρύπα;
ξέρει κανείς αν έχει μποτιλιάρισμα ακόμη εκεί για να προτιμήσω το κέντρο;;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ πέρυσι θυμάμαι στη Β. Όλγας, στη στάση του Λαογραφικού Μουσείου κατά της 3:00 τα ξημερώματα, ένα κίτρινο S2000 με βόδυ-κίτ είχε πάρει σβάρνα 5-6 σταθμευμένα αυτοκίνητα αριστερά του δρόμου.. Είχα και φωτογραφία κάπου.. Ποιός ξέρει πως θα πήγαινε..Βρήκα και τη φωτό που λέγαμε! Τελικά δεν ήταν κίτρινο.. Το κίτρινο με το βόδυ κίτ ήταν λίγο ποιό πίσω
-
Άσχετο: Ξέρουμε αν έχει πουθενά κάδους ανακύκλωσης χαρτιού (και όχι μόνο συσκευασιών) στην Θεσσαλονίκη;Ξέρουμε. Έχει.
-
Θα μου πεις κιόλας...;
Έχω σαβούρα χαρτί για ανακύκλωση (ναι, καλά καταλάβατε, σημειώσεις μαθημάτων!) και θέλω να το δώσω...μας πήραν όμως τους κάδους χαρτιού από την περιοχή και έχουμε ξεμείνει με τους κάδους συσκευασιών.
Ήμουν εκεί στο ατύχημα με το S2000...τραγικό, ανάποδα στη Β.Όλγας φαγωμένο από την αριστερή του μεριά και ένα 307 στο βενζινάδικο απέναντι φαγωμένο πίσω δεξιά...τροχοί και εξαρτήματα πεταμένα...γ@μησέ τα...
-
Τι να κάνεις...
Αναφορά κατασκόπου: ο φάνκι εθεάθη στην λαμπράκη με το κλειώ να κάνει κόντρες με 307-αλλά αντίρροπες κατευθύνσεις.
-
Θα μου πεις κιόλας...;Ε αν είναι να σωθεί ένα μικρό δεντράκι θα το κάνω το ψυχικό...
Στις 40 εκκλησιές, απέναντι από την εκκλησία (Γ. Βιζυηνού και Π. Λεβάντη γωνία)
Στον Αγ. Παύλο, Λεωφόρος 'Οχι και Ε. Ζωγράφου γωνία (όπως ανεβαίνεις από το νοσοκομείο Αγ. Δημήτριος προς κέδρινο λόφο)
Επίσης στον Αγ. Παύλο, ένα στενό πιο πάνω, Ηπείρου και Παύλου Μελά.
Νομίζω και στην Παπάφη μπροστά στον Αγ. Φανούριο. -
Απο εκεί πέρασα (πήγα Μηχανιώνα), παραλία για να αποφύγω τη κίνηση 12-1:00. Άμα το ήξερα θα σταματούσα να γελάσω.
-
Θα μου πεις κιόλας...;Έχω σαβούρα χαρτί για ανακύκλωση (ναι, καλά καταλάβατε, σημειώσεις μαθημάτων!) και θέλω να το δώσω...μας πήραν όμως τους κάδους χαρτιού από την περιοχή και έχουμε ξεμείνει με τους κάδους συσκευασιών.
Έχει σίγουρα στην αρχή της Γιαννιτσών, στην ΧΑΝΘ, στην Εθνικής Αμύνης λίγο πιο κάτω από το Νοσοκομείο Γεννηματάς, Κλεάνθους με Διογένους και σε πολλά ακόμη σημεία της πόλης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να κάνεις...Αναφορά κατασκόπου: ο φάνκι εθεάθη στην λαμπράκη με το κλειώ να κάνει κόντρες με 307-αλλά αντίρροπες κατευθύνσεις.
ευτυχως που εχει φυγει ο κελερμαν δηλαδη..
-
Θα κατέβω αύριο με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δουλειά μου είναι στην Αριστοτέλους. Σε ποιό πάρκινγκ θα με προτείνατε να πάω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τα κέρατά μου;
Εννοείται οτι παίζει και η λύση 'Πάρκινγκ στη ΔΕΘ και αστικό μέχρι την Αριστοτέλους' -
Στο λιμάνι. 1,20 η ώρα από τη πρώτη ώρα.
Έχει 2 πάρκινγκ. Αυτό που μπαίνεις από το Λαπέλ (Λιμάνι κλπ) μετά τις 10-11 πρέπει να περιμένεις ουρά. Το άλλο, δίπλα στην είσοδο από την Σαλαμίνος (δεν μπαίνεις από εκεί, πρέπει να έρθεις από το πολυώροφο ή από Δικαστήρια) έχει ΠΑΝΤΑ. Αν βαριέσαι να περπατάς και δε βαριέσαι να περιμένεις, πάρε το 3 (λίγο αριστερά από το 2ο πάρκινγκ) και σε 2 στάσεις είσαι Αριστοτέλους.
-
Έχει φοβερή κίνηση, τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα έρθει κι άλλος κόσμος;
Πάντως τώρα που σήκωσαν τη παραλία ανάμεσα σε Περαία - Μπαξέ είναι ότι πρέπει για να πλημμυρίσει. Το έβλεπα και δε το πίστευα, θα γίνουν τρομακτικές ζημιές
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο λιμάνι. 1,20 η ώρα από τη πρώτη ώρα.Έχει 2 πάρκινγκ. Αυτό που μπαίνεις από το Λαπέλ (Λιμάνι κλπ) μετά τις 10-11 πρέπει να περιμένεις ουρά. Το άλλο, δίπλα στην είσοδο από την Σαλαμίνος (δεν μπαίνεις από εκεί, πρέπει να έρθεις από το πολυώροφο ή από Δικαστήρια) έχει ΠΑΝΤΑ. Αν βαριέσαι να περπατάς και δε βαριέσαι να περιμένεις, πάρε το 3 (λίγο αριστερά από το 2ο πάρκινγκ) και σε 2 στάσεις είσαι Αριστοτέλους.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Θα μου πεις κιόλας...;
Ε αν είναι να σωθεί ένα μικρό δεντράκι θα το κάνω το ψυχικό...
Σημειώσεις μαθημάτων λέω, οπότε μάλλον ένα μικρό αδιάβαστο δάσος θα σωθεί!!!
Ελπίζω να υπάρχουν ακόμα και να μη μαζεύτηκαν με τη νέα πρωτοβουλία...θα ρίξω μια ματιά! thanx και στον axel12p - z352adact!
Ντοκτορντίνο, το 307 σου έχει πλέον καταγραφεί στη μνήμη, να το ξέρεις! Ο κέλερμαν με έχει εξουσιοδοτήσει να σε κυνηγάω καθώς προσπαθείς να ξεγλιστρήσεις από τη φυλακή!
-
O νταχτιρντινος είναι φίλος μας....
-
Άσε, στο season finale του 24 εξέπληξα τον εαυτό μου. Σχεδόν έκλαιγα.
Στα δικά μας, τρελό μπουμπουνητό, ε; Θα ρίξει πάλι καρέκλες.
Posts προς Θεσσαλονικείς