-
Συνεργασία Τουότα και Φερράρι για τη δημιουργία ενός one off υπερκουπέ, εννοείται άτμο .
Πάρτε εσείς τώρα την 458 με τα χριστουγεννιάτικα ledάκια στη μούρη.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Συνεργασία Τουότα και Φερράρι για τη δημιουργία ενός one off υπερκουπέ, εννοείται άτμο .Πάρτε εσείς τώρα την 458 με τα χριστουγεννιάτικα ledάκια στη μούρη.
Δεν θα χρειαστει τα λεντακια απο εδω και περα . Θα φωσφοριζει
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
H μονη περιπτωση να ξεπερασουν τους Ιαπωνες οι Ευρωπαιοι, ειναι να παψουν απλα να υπαρχουν.
Παω στοιχημα, οτι στην VW ανοιγουν σαμπανιες, καθως θα μπορεσουν ετσι να ξεπερασουν την ΤΟΥΟΤΑ σε πωλησεις.
Απο εγκυρες πηγες υπαρχουν τα παρακατω:- H VW εχει συγκεντρωσει οτι μαγους, βουντου, σατανιστες κ.α υπαρχουν, μπας και γινουν αλλα 2-3 τσουναμι και σεισμοι 18 ριχτερ.Μαλιστα ευχεται να πανε και προς Κορεα μερια, γιατι δεν μας τα λενε οι Κορεατες τις HYUNDAI.
- Σε περιπτωσει που να 120 ενωμενα εργοστασια, εεεε συγνωμη η VW με (VW-AUDI -SEAT- SKODA-LAMBORGHINI-BUGATI-BENTLEY-PORSCHE K.A) δεν καταφερει να περασει σε πωλησεις την ΤΟΥΟΤΑ, που παλευει μονο με το δικο τις ονομα, σκοπευει να αγορασει-συνεργαστει με FIAT-LANCIA-ALFA ROMEO- CITROEN-PEUGEOT-RENAULT και εαν δεν τα καταφερει και ZETOR-BELARUS-JOHN DEERE-MASEY FERGUSON- ZUNDAPP -ΦΛΟΡΕΤΤΕΣ-DKW.
Στην εσχατη περιπτωσει θα ενωθει με την GM που εχει και αυτη καμια 50 μαρκες και ισως φωναξουν και κατασκευαστες αλυσοπριονων.
Η Toyota παλεύει μόνον με το δικό της όνομα; Και η Lexus, η Scion, η Daihatsu (που της ανήκουν 100% για να μην αναφέρω και συμμετοχές αλλού ή θυγατρικές... ) τι είναι;
-
τρολ του ελέους, η λέξους είναι δημιούργημα της τουότα, άντε βάλε κανα ρελέ
όχι τώρα που χάθηκε ο ΒΕΑΜΣ να σηκώσετε κεφάλι -
Δεν είναι εντελώς λάθος το σκεπτικό του Χερκ, δοθέντος ότι οι Λέξους, Σκίον και Ντάι είναι ετερόφωτες ως προς την τεχνογνωσία και τα κονδύλια εταιρείες αφού η μαμά τους τα παρέχει όλα.Ειδικά οι δύο πρώτες είναι και 100% δημιούργημά της.
Από την άλλη ο υπερόμιλος 'πάτησε' τεχνολογικώς έστω και μερικώς σε κάποιες από της εξαγορασθείσες εταιρείες, όπως οι ΝSU, Lambo, Bentley και εξόχως σε Porsche αλλά και στη Scania όπου εν μία νυκτί έγινε και κατασκευαστής βαρέων φορτηγών κάνοντας απίθανες ντρίπλες/τράμπες με την ΜΑΝ και τα μικρά επαγγελματικά της, ή ότι αξιοποίησε το υφιστάμενο δυναμικό φθηνής παραγωγής της Σκόντα αλλά και της Σέατ και πάει να κάνει το ίδιο σε Ινδία με την συμμαχία (αλλά όχι πλήρη εξαγορά) της Σουζούκι, και γενικώς εκμεταλλεύτηκε τα στημένα εμπορικά δίκτυα όλων όσων εξαγόρασε.
Καλά έκανε στο φινάλε, οι κινήσεις του συνήθως είναι πολύ ψαγμένες και προυποθέτουν αφ' ενός την ύπαρξη μακρόπνοου σχεδιασμού αλλά και αφεδύο την ικανότητα σύμπηξης ευρύτερων συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, στο οποίο τελευταίο όλοι ανεξαιρέτως οι Ιάπωνες είτε χωλαίνουν είτε είναι αδιάφοροι.
Ο καθένας όπως θέλει και μπορεί. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τρολ του ελέους, η λέξους είναι δημιούργημα της τουότα, άντε βάλε κανα ρελέ
όχι τώρα που χάθηκε ο ΒΕΑΜΣ να σηκώσετε κεφάλιΝαι, ενώ η VW έκλεψε τεχνογνωσία από Seat και Skoda!
Το ίδιο πράγμα είναι στην ουσία!
-
ο αλλος που πεταξε τη trollια που ειναι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο αλλος που πεταξε τη trollια που ειναι?Α γεια σου! Έτσι μου 'ρχεται όσο περιμένουμε να πάω να τεστάρω κάνα Πορσικό για να περάσει η ώρα!
-
Γεια σας φίλοι του forum.
H γυναίκα μου έχει ένα yaris 3d του 2004 στο οποίο δεν απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού. Υπάρχει τρόπος να γίνει με κάποια μετατροπή απενεργοποιήσιμος ώστε να μπορεί να βάζει μπροστά το παιδικό κάθισμα? Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Περιμένω απάντησή σας -
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
H γυναίκα μου έχει ένα yaris 3d του 2004 στο οποίο δεν απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού. Υπάρχει τρόπος να γίνει με κάποια μετατροπή απενεργοποιήσιμος ώστε να μπορεί να βάζει μπροστά το παιδικό κάθισμα? Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Περιμένω απάντησή σαςεισαι σιγουρος οτι δεν εχει διακοπτη? Λιγο απιθανο το βρισκω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
H γυναίκα μου έχει ένα yaris 3d του 2004 στο οποίο δεν απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού. Υπάρχει τρόπος να γίνει με κάποια μετατροπή απενεργοποιήσιμος ώστε να μπορεί να βάζει μπροστά το παιδικό κάθισμα? Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Περιμένω απάντησή σαςεισαι σιγουρος οτι δεν εχει διακοπτη? Λιγο απιθανο το βρισκω
Σπύρο, έχει μόνο το αυτοκόλλητο που σου δείχνει ότι απαγορεύεται να βάλεις παιδικό κάθισμα μπροστά. Είναι το προηγούμενο μοντέλο, όχι το σημερινό
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Σπύρο, έχει μόνο το αυτοκόλλητο που σου δείχνει ότι απαγορεύεται να βάλεις παιδικό κάθισμα μπροστά. Είναι το προηγούμενο μοντέλο, όχι το σημερινό
δεν εχει καποιο κλειδι καπου για να το απενεργοποιεις?
αν οντως δεν εχει, δεν ειναι δυσκολο να τον καταργησεις, αλλα θα ειναι μονιμως off μετα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχει καποιο κλειδι καπου για να το απενεργοποιεις?
αν οντως δεν εχει, δεν ειναι δυσκολο να τον καταργησεις, αλλα θα ειναι μονιμως off μετα.Θα το ψάξω λεπτομερέστερα και θα σου πω!
-
αυτό που πρέπει να μάθεις, αν δεν έχεις κλειδί για την απενεργοποίηση, είναι αν κόβοντας κάποιο σήμα προς τον εγγέφαλο του αερόσακου, έχεις μόνιμο σφάλμα, ή όταν το σβήσεις και το ξαναβάλεις μπροστά, εφόσον το σήμα υπάρχει το σφάλμα χάνεται.
Πχ έχω βάλει διακόπτη απενεργοποίησης του ABS και δεν έχω πρόβλημα
-
αυτό που πρέπει να μάθεις, αν δεν έχεις κλειδί για την απενεργοποίηση, είναι αν κόβοντας κάποιο σήμα προς τον εγγέφαλο του αερόσακου, έχεις μόνιμο σφάλμα, ή όταν το σβήσεις και το ξαναβάλεις μπροστά, εφόσον το σήμα υπάρχει το σφάλμα χάνεται.Πχ έχω βάλει διακόπτη απενεργοποίησης του ABS και δεν έχω πρόβλημα
Κατάλαβα. Θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
-
Πχ έχω βάλει διακόπτη απενεργοποίησης του ABS και δεν έχω πρόβλημα -
Μεγάλος
ο δικός σου -
Πχ έχω βάλει διακόπτη απενεργοποίησης του ABS και δεν έχω πρόβλημαΛογικό, αφού ούτως ή άλλως δεν φρενάρει το ποστάλι σου!
-
Ξέρει κανείς που εισάγεται αυτό ο ονειρώδες δημιούργημα; Για ποιες χώρες είναι; Και δεν είναι δύδιμο με κανένα Lexus. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για όχημα αποκλειστικά της Toyota. Πρέπει λογικά να είναι βελτιομένο και μάλλον εκπροσωπεί την Toyota στην κατηγορία της S-Class άλλα σε ποιες χώρες; Αμερική; Ρωσία; Ασία; Ιαπωνία; Κίνα; Ωκεανία; Αραβικά Εμιράτα; ΠΟΥ;
WALD Toyota Crown Majesta (S200)
-
Τι ωραίο ποταμόπλοιο είναι αυτό
μέ ένα διακοπτάκι για τις άγκυρες, με βλέπω να ξανοίγομαι στα ανοιχτά
TOYOTA FORUM