-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχουμε 15 Auris 1400 και μπορω να πω, χωρις ιχνος υπερβολης, οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγρια αυτη. Ειναι βεβαια πολυ νωρις μιας και τα εχουμε 2-3 μηνες, αλλα δεν εχουν βγαλει το παραμικρο προβλημα.Ευτυχώς είσαι φειδωλός στις υπερβολές περί συμπεριφοράς! Στις υπερβολές αγορών όμως...!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εχουμε 15 Auris 1400 και μπορω να πω, χωρις ιχνος υπερβολης, οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγρια αυτη. Ειναι βεβαια πολυ νωρις μιας και τα εχουμε 2-3 μηνες, αλλα δεν εχουν βγαλει το παραμικρο προβλημα.
Ευτυχώς είσαι φειδωλός στις υπερβολές περί συμπεριφοράς! Στις υπερβολές αγορών όμως...!
Καμμια υπερβολη. Ουτε στη συμπεριφορα, ουτε στην... αγορά
-
ενα θεμα γα τα auris και τα κορολλα, συγχωνευτηκε? γιατι δεν το βρισκω
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενα θεμα γα τα auris και τα κορολλα, συγχωνευτηκε? γιατι δεν το βρισκω -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καμμια υπερβολη. Ουτε στη συμπεριφορα, ουτε στην... αγοράΠολλές επιχειρήσεις έκαναν τον τελευταίο καιρό χονδρική αγορά-μίσθωση Auris/Corolla
Κάτι θα ξέρουν...
Υ.Γ. Στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου έχουν καμια 5αριά Starlet, καμια 20αριά Yaris και 1 Corolla (το premium εταιρικό ). Φυσικά όταν έρθει η ώρα ο στόλος ανανεώνεται ή εμπλουτίζεται ΜΟΝΟ με Toyota.
-
Ρε παίδες. Για πείτε μου που κατασκευάζονται τα Corolla kai Auris? Είναι αλήθεια οτι κατασκευάζονται στην Τουρκία? Εννοώ αυτά που τουλάχιστον έρχονται στην Ελλάδα. Εψαξα το ίντερνετ και διάβασα πολλά μέχιρ που μπερδέυτικα. Σε Αγγλικό site έγραφε οτι τα τριπορτα Auris είναι τούρκικα καθώς και τα σεντάν Corolla. Αλλού έλεγαν αλλα και αλλού πάλι άλλα. Σε μια αντιπροσωπεία Τογιότα που τηλεφώνησα μου είπαν οτι είναι Ιαπωνέζικα και Αγγλικά μόνο αλλά μάλλον παπαριές πρέπει να μου έλεγε αν κατάλαβα από το ύφος του υπαλλήλου..Στην ελλάδα λοιπόν τι έχουμε?
-
Απ' ότι ξέρω όντως γιαπωνέζικα και αγγλικά είναι τα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα. Στην Τουρκία κατασκευάζονταν τα Corolla Verso της πρηγούμενης γενιάς.
-
Ξερει κανεις τιποτα απο βλαβες Avensis, κοστος service/ανταλλακτικων κλπ.
Καποιος γνωστος μου θελει να παρει ενα μεταχειρο - το τρέχον μοντελο φυσικα. -
Μόνο μια βλάβη στην κρεμαγιέρα στην οποία έχεις συνεχώς στραβό μπροστινό σύστημα. Καλός φίλος πήγε πολλές φορές στην αντιπροσωπεία όπου του έλεγαν συνέχεια 'έτσι είναι το αμάξι' και μετά από 4 μήνες τον κάλεσαν για επισκευή, από οδηγία της μαμάς αντιπροσωπείας (ανάκληση δηλαδή- δεν ξέρω αν ήταν επίσημη ή 'κρυφή').
-
Καταναλωση, κοστος αλλαγης λαδιων, σερβις κλπ;
-
παιδιά ξέρουμε τίποτα για το Aygo?
-
Τι θες να μάθεις;
-
θελω να ρωτησω τα εξης για το Auris:
κατασκευαζεται στην ιαπωνια, στην αγγλια ή στην τουρκια?
εχει ακουστει κανενα προβλημα?
με τα λαδια τιποτα?
γενικοτερη εικονα ποιοτητας κατασκευης, προβληματων και αξιοπιστιας?
καθε ποτε γινονται τα σερβις (λαδια και συνολικα)?
κοστος αυτων?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, καλοδεχουμενη. -
Ο χρήστης The Butcher έγραψε:
θελω να ρωτησω τα εξης για το Auris:
κατασκευαζεται στην ιαπωνια, στην αγγλια ή στην τουρκια?
εχει ακουστει κανενα προβλημα?
με τα λαδια τιποτα?
γενικοτερη εικονα ποιοτητας κατασκευης, προβληματων και αξιοπιστιας?
καθε ποτε γινονται τα σερβις (λαδια και συνολικα)?
κοστος αυτων?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, καλοδεχουμενη.Κατασκευάζεται στην Τσεχία , στο ίδιο εργοστάσιο και στην ίδια γραμμή παραγωγής με τα Citroen C1, Peugeot 107, τα οποία πέραν από τα εξωτερικά πάνελ, είναι ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Μοιράζονται ίδιους κινητήρες, ίδια σασμάν, ίδια εσωτερικά, γενικά, οι διαφορές περιορίζονται στο τιμόνι στο εσωτερικό και στην μάσκα και στα φανάρια στο εξωτερικό...
Το μοτέρ είναι το τρικύλινδρο 1000άρι που φοράει και το Daihatsu Cuore, όπως και το Daihatsu Sirion... Είναι ένα καλό μοτέρ Toyota/Daihatsu...
Προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχουν ακουστεί, κυρίως γιατί είναι απλούστατα αυτοκινητάκια, με λίγα πράγματα για να χαλάσουν...
Για σέρβις και λάδια δεν ξέρω, πάντως ξέρω πως το Aygo είναι ακριβότερο από τα δίδυμα αδέρφια του , όχι γιατί είναι καλύτερο (είναι ΙΔΙΟ με τα άλλα....), αλλά γιατί κάποιος μ@λ@κ@ς, πρέπει να πληρώσει και την 6ετή εγγύηση και προφανως δεν θα είναι αυτός η Toyota...Ποιότητα είναι ΟΚ, απλά η εικονα του εσωτερικού με το γυμνό μέταλλο, δεν είναι ό,τι ομορφότερο... Επίσης η ηχομόνωση είναι μάλλον μέτρια... Το χειρότερο σημείο είναι τα φρένα: εχει την μεγαλύτερη απόσταση φρεναρίσματος της κατηγορίας, κάμποσα μέτρα χειρότερη από το Picanto που είναι κορυφαίο σ'αυτό τον τομέα...
Αν είσαι παραδοσιακός αγοραστής Toyota, κακώς στα γράφω αυτά, αφού αυτό θα παρεις, γιατί 'οτι και να λέγεται, τα Toyota είναι τα καλύτερα, δεν σπάνε , δεν χαλάνε και α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι να είναι ίδιο με τα Citroen/Peugeot που είναι ένα μάτσο χάλια και τρέχεις στα συνεργεία...'.
Αν μπορείς να δεις τον εαυτό σου και σε άλλες μάρκες, ψάξε κι άλλου: το Panda είναι το καλύτερο, αλλά είναι αργούτσικο, το Picanto επίσης καλό, φτηνό και πλούσια εξοπλισμένο (παζάρεψε κιόλας, είναι συνηθισμένοι εξάλλου... ), ενώ και το C1 είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ φθηνότερο...Το 107 κάπου στην μέση...
-
Γρηγόρη, για το auris ρώτησε το παιδί....
-
Πώς δεν πήρε φόρα να κράξει και τα Seat!
-
Ιστορία με τον Ζασταβίγκο δεν έχει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γρηγόρη, για το auris ρώτησε το παιδί....Πάει πρέπει να δω τον οφθαλμίατρό μου!
Κανείς για το Aygo ρε παιδιά; Εχω απάντηση έτοιμη!
(δεν το είδα το Auris, αυτό κι αν είναι για κράξιμο! )
Σε καλό μου σήμερα....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ιστορία με τον Ζασταβίγκο δεν έχει;Εξάλλου, ο άνθρωπος το έγραψε:
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, καλοδεχουμενη.
Δεν διευκρίνησε τι είδους πληροφορία!
Οπότε, έγραψα κι εγώ για το Aygo!
(στο τσακ να γράψω και για τον Ζασταβίγκο... )
-
αντε πειτε για το auris και μετα μπορουμε να κραξουμε ολοι μαζι τα golf
TOYOTA FORUM