-
ένα αρχαίο ρητό λέει: toyota είναι...δεν έχει ανάγκη
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ένα αρχαίο ρητό λέει: toyota είναι...δεν έχει ανάγκηΈνα άλλο αρχαίο ρητό λέει....αγάπα το αμαξάκι σου ως ευατόν.
Το οτι είναι Toyota δεν σημαίνει οτι πρέπει και να τα παραμελείτε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ένα άλλο αρχαίο ρητό λέει....αγάπα το αμαξάκι σου ως ευατόν.
Το οτι είναι Toyota δεν σημαίνει οτι πρέπει και να τα παραμελείτεγιατί,παθαίνουν τίποτα;;;
-
Το οτι είναι Toyota δεν σημαίνει οτι πρέπει και να τα παραμελείτεγιατί,παθαίνουν τίποτα;;;
Αν δεν τα συντηρείς ;
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αν δεν τα συντηρείς ;
ναι
-
μόνο το χρώμα κόβει λίγο... σαν το αυγολέμονο ένα πράμα...
-
wrong post
-
Αν δεν τα συντηρείς ;
ναι
Ένας θείος μου me corolla 1.4 (ή 1.3;) του 96 έχει γύρω στα 80,000Κμ και το πάει κάθε 15,000 στο βενζινάδικο για αλλαγή λαδιών με φίλτρο και άντε να έχει πάει 1 ή 2 φορές σε συνεργείο για να αλλάξει τακάκια. Α, και το αμάξι το μεταχειρίζεται σαν αγροτικό σχεδόν σε νησί έ...
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Το νέο Avensis βγαίνει σε liftback μόνο στα 1.6lt στην έκδοση Terra.To οποιο δεν εχει σχεδον καμια διαφορα οπτικα με το sedan παρα μονο ενα αισχρο καθαριστηρα πισω τελειως ξεκωμενο και εντονα προβαλλωμενο επι του τζαμιου.
-
Εξέχων (ναι καλά, λέμε και καμιά μ@λ@κια να περνάει ή ωρα! ) μέλος του 4ΤΦ βάζει μπλοκέ στην TSού του!!!
Ερώτηση.
Θα είναι πολύς ο θόρυβος?
Θα τραβάει έντονα αριστερά? -
Θα βαλει και εξτρα λαμπακια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα βαλει και εξτρα λαμπακια;Εχει αρκετά....αλλά...λες να ανάβουν περισσότερο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξέχων (ναι καλά, λέμε και καμιά μ@λ@κια να περνάει ή ωρα! ) μέλος του 4ΤΦ βάζει μπλοκέ στην TSού του!!!Ερώτηση.
Θα τραβάει έντονα αριστερά?Κρίμα ρε γμτ !!! .... δεν θα είμαι κοντά να δω αντιδράσεις
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εξέχων (ναι καλά, λέμε και καμιά μ@λ@κια να περνάει ή ωρα! ) μέλος του 4ΤΦ βάζει μπλοκέ στην TSού του!!!
Ερώτηση.
Θα τραβάει έντονα αριστερά?Κρίμα ρε γμτ !!! .... δεν θα είμαι κοντά να δω αντιδράσεις
Μαζί θα είμαστε Βασιλη....εκεί που είπες!!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
σε αυτο το σημειο υπαρχει μια αντιφαση. αλλος λεει (και μιλαω για τα συνεργεια) οτι χρειάζεται αλλαγή λαδιών στις 7,500 χιλιόμετρα και άλλος λέει στις 15,000 μαζί με το service.
να σου πω την αλήθεια εμείς τα αλλάζουμε ανά 7,500 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το 50ευρώ
Οταν παιζει vvt-i στην μεση καλα θα ειναι να αλλαζετε καθε 7500 να μην πω 5000!
Ειδικα αν ειναι χιλιομετρα πολης ή σκισιματος!Το μοτερακι θα αντεξει πολυ με αυτο τον τροπο!
(εχετε δει vvt-i να κολαει και να καρφωνει βαλβιδες? με 15000χλμ! καλυτερα να μην δειτε και ακομα καλυτερα να μην ειναι και δικο σας!)
Μα γι` αυτό υπάρχει η εγγύηση...
-
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
θα μας πάρουν και τα σώβρακα οι γιαπωνέζοι!
@ mario boni
Νομίζω ότι αυτή η γενιά έβγαινε μόνο με βιβιτιάι και το μοτέρ από άποψη κατανάλωσης/απόδοσης ήταν εξαιρετικό! Κρατάνε τιμή βέβαια τα κορολάκια αλλά έτσι είναι τα τογιότα. Η οδική συμπεριφορά θέλει λίγο προσοχή καθώς μπορείς να χάσεις πολύ εύκολα την ουρά σου αλλά με το γρήγορο τιμόνι το διορθώνεις κάπως εύκολα! Θα προτιμούσα έκδοση με ESP πάντως...Ακόμη αξίζει να πάρεις το μοντέλο μετά το φέισλιφτ γιατί έχει τιμόνι που μπαίνει μέσα έξω και η διαφορά στη θέση οδήγησης είναι μεγάλη ειδικά αν είσαι ψηλός. Όσο για την επιλογή μοτέρ το 1.4 μου φαινόταν πολύ λίγο μέχρι που το οδήγησα (πιο ζωντανό μου φάνηκε από το παλίο φόκους 1.6!) οπότε και το συνιστώ δεδομένου του μειωμένου κόστους...
Από αξιοπιστία έχω ακούσει διάφορα περίεργα αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι τα χάτσμπακ φτιάχνονταν στην αγγλία και τα σεντάν στην ιαπωνία και όσο να είναι θα υπάρχουν διαφορές
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=809088&lngDtrID=251θα μας πάρουν και τα σώβρακα οι γιαπωνέζοι!
@ mario boni
Νομίζω ότι αυτή η γενιά έβγαινε μόνο με βιβιτιάι και το μοτέρ από άποψη κατανάλωσης/απόδοσης ήταν εξαιρετικό! Κρατάνε τιμή βέβαια τα κορολάκια αλλά έτσι είναι τα τογιότα. Η οδική συμπεριφορά θέλει λίγο προσοχή καθώς μπορείς να χάσεις πολύ εύκολα την ουρά σου αλλά με το γρήγορο τιμόνι το διορθώνεις κάπως εύκολα! Θα προτιμούσα έκδοση με ESP πάντως...Ακόμη αξίζει να πάρεις το μοντέλο μετά το φέισλιφτ γιατί έχει τιμόνι που μπαίνει μέσα έξω και η διαφορά στη θέση οδήγησης είναι μεγάλη ειδικά αν είσαι ψηλός. Όσο για την επιλογή μοτέρ το 1.4 μου φαινόταν πολύ λίγο μέχρι που το οδήγησα (πιο ζωντανό μου φάνηκε από το παλίο φόκους 1.6!) οπότε και το συνιστώ δεδομένου του μειωμένου κόστους...
Από αξιοπιστία έχω ακούσει διάφορα περίεργα αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι τα χάτσμπακ φτιάχνονταν στην αγγλία και τα σεντάν στην ιαπωνία και όσο να είναι θα υπάρχουν διαφορές
ωραίος!ψηλός δεν είμαι άρα βολεύομαι και με προ facelift!
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Γεια σας.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Corolla σαν αυτό της φωτότι να προσέξω?Βλέπω υπάρχουν μοντέλλα vvt-i.Είναι καλύτερα?
πόσο πάει η αγορά του?
Από κατανάλωση, οδική συμεριφορά και κόστος συντήρησης?Το κορολλα που λες (Ε12) βγαινει μονο με vvt-i μοτερ.
Τιμη αναλογως κυβικων (~10κ+, απότι θυμαμαι). Δες: xe.gr
Kαταναλωση: νορμαλ
Οδικη συμπ.: ομοιως (ειναι και ο χαρακτηρας του αυτ.)
Κοστος συντ.: αρκετα καλο (ειδικα αν γινεται εξω) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το κορολλα που λες (Ε12) βγαινει μονο με vvt-i μοτερ.
Τιμη αναλογως κυβικων (~10κ+, απότι θυμαμαι). Δες: xe.gr
Kαταναλωση: νορμαλ
Οδικη συμπ.: ομοιως (ειναι και ο χαρακτηρας του αυτ.)
Κοστος συντ.: αρκετα καλο (ειδικα αν γινεται εξω)δηλαδή με λίγα λόγια είναι ουδέτερο αμάξι
Αν δεν βγάζει και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μηχανικά είμαστε καλά!
TOYOTA FORUM