-
Ναι τα καταφερα! Βρηκα το service manual του τελευταιου corolla!!!!! Αποριες τωρα για να διασταυρωσουμε πιο ειναι:
Οτι ειναι σιγουρα το Ε12 το βλεπω απο μερικα σχεδια που εχει. Αλλα το manual ειναι για το σενταν και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προ ή μετα facelift. Παντως παντου εχει σαν υποσελιδο corolla 2004. Το βρηκα προφανως απο αμερικη γιατι εχει δυο κατηγοριες που λεει αυτοκινητα που πανε ή φτιαχνονται USA και απο Canada(Α: COROLLA (Produced TMC *1)
D : COROLLA (Produced TMMC *2 & NUMMI *3)
*1 TMC : Toyota Motor Corporation
*2 TMMC : Toyota Motor Manufacturing, Canada, Inc.
*3 NUMMI : New United Motor Manufacturing, Inc.).
Στην αρχη λεει για καποιες αλλαγες που εχει το κιβωτιο του 2004 με αυτο του 2003, για ενα νεο κωδικο χρωματος που προστεθηκε στα υπαρχοντα, κατι για 1ZZ-FE Engine και για ενα μηχανισμο(map ligth) που προστεθηκε που δεν αφηνει την μπαταρια να τελειωσει αν αφησεις κανα φως ανοικτο(γινεται αυτο;;;;) οποτε ενισχυεται οτι ειναι το after facelift. Παντως εχει και για αυτοματο και για χειροκινητο κιβωτιο. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι για βενζινοκινητηρες η πετραιολοκινητηρες αν και καπου ειδα vvt-i 16v. Επισης αν εχει τιποτα διαφορες το μοντελο που παει USA με τα δικα μας. Καπου αναφερει για τα λαδια του υδραυλικου τιμονιου!!!! Δεν εχουν ολες οι εκδοσεις ηλεκτρικο; Αναφερεται λεει το manual στα ZZE130. Πειτε μου τι να ψαξω για να τα βρω & βοηθηστε λιγο να τα ξεδιαλυνω ολα αυτα γιατι ειναι 30ΜΒ συμπιεσμενα pdf και ειναι απειρα!!!!!! -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ναι τα καταφερα! Βρηκα το service manual του τελευταιου corolla!!!!! Αποριες τωρα για να διασταυρωσουμε πιο ειναι:
Οτι ειναι σιγουρα το Ε12 το βλεπω απο μερικα σχεδια που εχει. Αλλα το manual ειναι για το σενταν και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προ ή μετα facelift.Γιουχου επιτελους το περιβοητο μανουαλ!!engikiller εισαι τελειως τρελος !
Επιδει δυστηχως δεν ξερω τι να σε ρωτησω για να ψαξεις,θα ρωτησω κατι ασχετο,λεει μεσα στα ποσα χλμ αλαζεις καταλυτη?Μην με παρεξηγεις ,απλως ειμαι τελειως ασχετως !!
Και κατι αλλο,εχουν 5αρη η 6αρη κιβωτιο,γιατι νομιζω οτι το καινουριο εβαινε μονο με 5αρη.Λογικα και το καινουριο πρεπει να εχει και καμια τεχνολογια esp-tcs και λογικα 4αεροσακους.Ισχυει κατι αποο αυτα που λεω η ειναι τελειως μπαρουφες???
Αντε με το καλο και το μανουαλ του yaris! -
Ο χρήστης kokorikoko έγραψε:
Οτι ειναι σιγουρα το Ε12 το βλεπω απο μερικα σχεδια που εχει. Αλλα το manual ειναι για το σενταν και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προ ή μετα facelift.Γιουχου επιτελους το περιβοητο μανουαλ!!engikiller εισαι τελειως τρελος !
Επιδει δυστηχως δεν ξερω τι να σε ρωτησω για να ψαξεις,θα ρωτησω κατι ασχετο,λεει μεσα στα ποσα χλμ αλαζεις καταλυτη?Μην με παρεξηγεις ,απλως ειμαι τελειως ασχετως !!
Και κατι αλλο,εχουν 5αρη η 6αρη κιβωτιο,γιατι νομιζω οτι το καινουριο εβαινε μονο με 5αρη.Λογικα και το καινουριο πρεπει να εχει και καμια τεχνολογια esp-tcs και λογικα 4αεροσακους.Ισχυει κατι αποο αυτα που λεω η ειναι τελειως μπαρουφες???
Αντε με το καλο και το μανουαλ του yaris!Το καινουργιο βγαινει με 5αρι στα 1.4 και 1.6. εχει 6 αεροσακους στην εκδοση sol και εχει vcs(esp δηλαδη) απο 1.6 και πανω προαιρετικα. Το manual το ψαχνω καιρο και εβρισκα συνεχεια πιο παλια(οπως πχ για αυτο που ενδιαφερεσαι και πιο παλια). Για να δω για τον καταλυτη θα ψαξω αλλα θα παρει πολυ γιατι ειναι τεραστιο και εχω εξεταστικη.
-
enginekiller το έχω και γω αυτό το service manual, αλλά όπως είδες και συ είναι για την αμερικάνικη 1.8 οπότε δεν ταιριάζουν όλα.... Αρκετά είναι χρήσιμα όμως..
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
enginekiller το έχω και γω αυτό το service manual, αλλά όπως είδες και συ είναι για την αμερικάνικη 1.8 οπότε δεν ταιριάζουν όλα.... Αρκετά είναι χρήσιμα όμως..Το εχεις;;;;; Δεν ειδες ρε Billll την υπογραφη μου τοσο καιρο να μου το πεις;;; Δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι το 1.8 το λει καπου να το βρω; Αλλα και παλι μονο αυτο αλλαζει τι αλλο;
-
E βασικά δε το είχα προσέξει
Είχα δει αν θυμάμαι καλά και δεν ήταν απλά στραβωμάρα πως έψαχνες για Yaris μετά την άλλαξες την υπογραφή σου μήπως και δε το πρόσεξα?Mια ματιά που του έχω ρίξει γιατί είναι τεράστιο βοηθάει σε θέματα λυσίματος δεσίματος και τα σχετικά του αυτοκινήτου... αν θες να ξυλώσεις τπτ πως θα βγουν. Πχ αυτά που λέει για την κονσόλα είναι ίδια... Τα μοτερικά δεν είμαι σίγουρος γιατί το 1ΖΖ-FE είναι το 1.8 (αυτό που έχει το MR2 Και η μικρή celica )
-
Στην αρχη δεν ελεγα για το c4 στην υπογραφη αλλα την εχω ετσι κανα μηνα! Εμενα λεει οτι ειναι για τα ZZE130 αλλα εγω ξερω μονο αυτους:
4ZZ-FE, 3ZZ-FE, 2ZZ-GE του κωδικους οπου ο τελευταιος ειναι ο 1.8. Αντε βγαλε ακρη. Καλα και εγω κυριως με ενδιαφερει για τα εσωτερικα κτλ και γενικα τεχνικα λες και θα λυσω κανα κινητηρα; -
Έχω αγοράσει το Haynes manual για το Yaris. Αν έχεις κάποια απορία νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω...
-
Ο χρήστης biofotos έγραψε:
Έχω αγοράσει το Haynes manual για το Yaris. Αν έχεις κάποια απορία νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω...Δεν το θελω κατι συγκεκριμενο τωρα αλλα ισως χρειαστει αν μπορεις να το βαλεις καπου να το κατεβασω καλα θα ηταν... ευχαριστω
-
Τι είπες τώρααααα
Θέλεις να σκανάρω ένα ολόκληρο βιβλίο και να σου το στείλω ;
Sorry no can do. Άν πραγματικά το θέλεις μπορείς να το πάρεις από τον Παπασωτηρίου με 26,50. Εγώ νόμιζα ότι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και ψάχνεις βοήθεια... -
Στην αρχη δεν ελεγα για το c4 στην υπογραφη αλλα την εχω ετσι κανα μηνα! Εμενα λεει οτι ειναι για τα ZZE130 αλλα εγω ξερω μονο αυτους:
4ZZ-FE, 3ZZ-FE, 2ZZ-GE του κωδικους οπου ο τελευταιος ειναι ο 1.8. Αντε βγαλε ακρη. Καλα και εγω κυριως με ενδιαφερει για τα εσωτερικα κτλ και γενικα τεχνικα λες και θα λυσω κανα κινητηρα;2ZZGE είναι o κωδικός από το 1.8 το VVTLi υπάρχει και απλό 1ΖΖ-FE -> 1.8 VVTi
το ZZE130 (αυτό λέει και μένα) είναι ο κωδικός του μοντέλου και είναι αυτή η αμερικάνικη που έχουμε το manual
το δικό σου είναι ZZE120 (από κει και το Ε12) ΖΖΕ123 είναι το Tsport (E12 και αυτό) -
Ο χρήστης biofotos έγραψε:
Τι είπες τώρααααα
Θέλεις να σκανάρω ένα ολόκληρο βιβλίο και να σου το στείλω ;
Sorry no can do. Άν πραγματικά το θέλεις μπορείς να το πάρεις από τον Παπασωτηρίου με 26,50. Εγώ νόμιζα ότι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και ψάχνεις βοήθεια...Νομιζα οτι το ειχες ηδη σε ηλεκτρονικη μορφη, οτι ειχες παρει το cd η κατι τετοιο.
-
Κυριες, κυριοι καλησπερα σας (Πρωτο μου post γαρ...)
Αληθευει οτι σταματησε η παραγωγη του Yaris Verso;; Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στην Toyota - Συγγρου.
Αν και φλερταρω υπερ του δεοντως μια Corolla 5θ 1.4
Ειμαι μεταξυ Corolla 5θ 1.4, Golf 5θ 1.4, Almera 5θ 1.5 και με βλεπω να πηγαινω για την Corolla -
Καλώς όρισες!
Η αλήθεια ειναι οτι το Yaris Verso δεν πούλησε καθόλου μα καθόλου, μόνο μερικές σχολές οδηγών το έχουν.
Μεταξύ των μοντέλων που παραθέτεις χαλαρά Corolla. Μπορεί το Γκόλφ να έχει καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά αλλα σε όλους τους άλλους τομείς (ποιοτητα, αξιοπιστία, απόδοση κ.λ.π.) το Corolla νομίζω ειναι πιο μπροστά.
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Κυριες, κυριοι καλησπερα σας (Πρωτο μου post γαρ...)Αληθευει οτι σταματησε η παραγωγη του Yaris Verso;; Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στην Toyota - Συγγρου.
Ειμαι μεταξυ Corolla 5θ 1.4, Golf 5θ 1.4, Almera 5θ 1.5 και με βλεπω να πηγαινω για την CorollaΚαλως ηρθες και μακαρι να μπεις στο club με corolla. Οπως προειπαν μπορει το golf να ειναι λιγο πιο καλοστημενο αλλα δεν παει βημα το 1400αρη αντιθετα με το corolla που πεταει και ειναι και πιο αξιοπιστο απο τα αλλα. Δε θα σε στενοχωρησει η επιλογη σου αναμεσα σε αυτα τα 3.
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Κυριες, κυριοι καλησπερα σας (Πρωτο μου post γαρ...)Αληθευει οτι σταματησε η παραγωγη του Yaris Verso;; Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στην Toyota - Συγγρου.
Ειμαι μεταξυ Corolla 5θ 1.4, Golf 5θ 1.4, Almera 5θ 1.5 και με βλεπω να πηγαινω για την CorollaΚατ΄αρχην καλωςηρθες και απο εμενα!
Η αληθεια ειναι οτι απο αυτοκινητα δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα απο αυτα που ακουω και λενε ολοι ειναι...καλα κανεις και κλεινεις προς το corolla!Για το golf ειναι καλο αυτοκινητο αλλα πολυ βαρη γαι για 1.400cc
Για τα Nisssan απο γνωστους που ασχολουνται λιγο παραπανω απο εμεναπου δεν ασχολουμαι καθολου)λενε καλυτερα Corrola !
Το καλυτερο ρωτα γυρω γυρω και αποφασισε...(η αποφαση βεβαια ειναι μια!!) -
Εχει μετρησει κανενας με GPS το corolla που κυκλοφορει ή εχει δει καμια μετρηση σε περιοδικο να μου πει ποσο κλεβει το κοντερ;
-
Εχει μετρησει κανενας με GPS το corolla που κυκλοφορει ή εχει δει καμια μετρηση σε περιοδικο να μου πει ποσο κλεβει το κοντερ;Φίλος μου που το είχε μετρήσει αν θυμάμαι καλά μου είχε πει πως έκλεβε στα πραγματικά 100χλμ/ω γύρω στα 5...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Εχει μετρησει κανενας με GPS το corolla που κυκλοφορει ή εχει δει καμια μετρηση σε περιοδικο να μου πει ποσο κλεβει το κοντερ;
Φίλος μου που το είχε μετρήσει αν θυμάμαι καλά μου είχε πει πως έκλεβε στα πραγματικά 100χλμ/ω γύρω στα 5...
Δηλαδη ενω πηγαινε με 100 αυτ εδειχνε 105 ετσι;
-
Ε ναι ... δεν νομίζω να έχει και σοβαρή διαφορά το 100κοντέρ με το 95 πραγματικά
TOYOTA FORUM