-
Ρε παιδια απο που και ως που το facelift Yaris TS της πρωτης γενιας με τους 105 ιππους εχει τοσο υψηλες τιμες σαν μεταχειρισμενο; Δειτε το link και θα καταλαβετε. Εβαλα αποκλειστικα το facelift γιατι με τις μαυρες επενδυσεις στους προφυλακτηρες ειναι σαφεστατα πιο ομορφο απο το προ facelift. Το ψαχνω για φιλικο προσωπο που θελει κατι σβελτο, μικρο, αξιοπιστο και απαιτει μια ασφαλη οδικη συμπεριφορα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/?eng ... 2003&so=pr
-
Η εχουν ξεχασει να ενημερωσουν τις αγγελιες η ειναι εντελως ασχετοι οσον αφορα τις τιμες στις οποιες πλεον παιζει η αγορα. Απ'οτι ειδα παντως, μονο τα πρωτα 2-3 ηταν παραλογα και τα υπολοιπα επαιζαν στα 5 χιλιαρικα. Αυτο το αυτοκινητο παντως δεν ειναι σαξοραλο και αξιζει καποια παραπανω χρηματα σιγουρα, εγω προσωπικα του εβγαλα και ακομα του βγαζω που και που την πιστη και το αυτοκινητο δεν εχει παραπονεθει ποτε, ΠΟΤΕ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, παλιο καλο τογιοτα ... δεν θα το πουλησω ποτε
-
Φιλε μου δες καλα τις αγγελιες. Μονο ενα κανει 5200 αλλα εχει 159000 χλμ, αλλο ενα ειναι ψιλονορμαλ με 6400 και 70000 χλμ και ολα τα αλλα κανουν απο 7500 και πανω φτανοντας μεχρι τα 10000 ευρω!!! Δεν ειναι νορμαλ τιμες λοιπον. Αληθεια εσυ εχεις το facelift η οχι;
-
Ασε τι ζητάνε, τι φεύγει είναι το θέμα...
-
Καλο χρυσο αλλα παραλογα τα € που ζητανε... Δεν ψαχνετε για clio tce καλυτερα?? Μεγαλυτερη ποικιλια καλυτερες τιμες και μια γενια μπροστα σα μοντελο
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Φιλε μου δες καλα τις αγγελιες. Μονο ενα κανει 5200 αλλα εχει 159000 χλμ, αλλο ενα ειναι ψιλονορμαλ με 6400 και 70000 χλμ και ολα τα αλλα κανουν απο 7500 και πανω φτανοντας μεχρι τα 10000 ευρω!!! Δεν ειναι νορμαλ τιμες λοιπον. Αληθεια εσυ εχεις το facelift η οχι;Oχι φιλε μου, δεν εχω facelift αλλα ειναι απ'τα λιγα αυτοκινητα οπου οι διαφορες ειναι σχεδον αποκλειστικα εμφανησιακες. Εχουν περασει σχεδον 4 χρονια απο τοτε που πηρα το δικο μου (02' 120Κ χλμ) 8000€, θεωρω πως στις μερες που ζουμε ενα αντιστοιχο του 04' αξιζει ενα 6,5αρι στην καλυτερη. Αλλωστε οι τιμες στα μικρα δεν αλλαξαν ιδιαιτερα, εγω παρατηρησα και μεγαλυτερες τιμες σε 1000αρια Yaris απ'οτι σε 1,3 Τα μικρα αυτοκινητα χαμηλων κυβικων εχουν αυξημενη ζητηση αυτην την περιοδο και σε ενα αυτοκινητο οπως το TS που εχει μικρη προσφορα, δικαιολογειται η λιγο πιο τσιμπημενη τιμη.
Μιλαμε πλεον για αυτοκινητα 6-7ετιας, αντε παρε τους τοτε ανταγωνιστες του, Sporting-VTS-Rallye-206 κτλ δεν νομιζω οτι θα ενιωθες το ιδιο ανετα αγοραζοντας ενα απο αυτα τα αυτοκινητα με 7 χρονια και 100.000+ χλμ στην πλατη τους. Στο γιαρακι, ακομα και για μουλαρι δοκιμων σε ραλυ να το ειχαν, ξερεις οτι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Προφανως οι ιδιοκτητες το γνωριζουν αυτο (σε αντιθεση με τον μεσο ορο του αγοραστικου κοινου, που στην πλειοψηφια του αγνοει την υπαρξη 1,5 Yaris) και ζητανε το κατι παραπανω.
-
και ξέρεις τι θα πάρουν.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και ξέρεις τι θα πάρουν.....---> @@
-
Για όλους τους τεχνικά 'βλαμμένους' που ενδιαφέρονται για πράγματα πέρα από αυτά που φαίνονται σε εκθέσεις αντιπροσώπων και τεστ ντράιβ αποστειρωμένα.
Behind the scenes στο αποπάνω βίντεο
Youtube Videoκαι engine tuning με εξηγήσεις περί ήχου
Youtube VideoEnjoy....
-
Δεν κατάλαβα ΓΙΑΤΙ το έκαναν αυτό αλλά δεν πειράζει.. ίσως επειδή δεν έχω ηχεία στο γραφείο, έχασα κάποια εξήγηση!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Για όλους τους τεχνικά 'βλαμμένους' που ενδιαφέρονται για πράγματα πέρα από αυτά που φαίνονται σε εκθέσεις αντιπροσώπων και τεστ ντράιβ αποστειρωμένα.Behind the scenes στο αποπάνω βίντεο
Youtube Videoκαι engine tuning με εξηγήσεις περί ήχου
Youtube VideoEnjoy....
Που είσαι ρε αφεντικό
-
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ ή να με ενημερώσει για το πόσες εκδόσεις prius έχει βγάλει η TOYOTA, συμπ. και των facelift?
-
Ηταν το πρωτο που βγηκε το 1997 με ενα μικρο f/l το 2001,το δευτερο που βγηκε το 2003 και το f/l του 2009.
Ριξε μια ματια και στιν wikipedia -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ηταν το πρωτο που βγηκε το 1997 με ενα μικρο f/l το 2001,το δευτερο που βγηκε το 2003 και το f/l του 2009.
Ριξε μια ματια και στιν wikipedia3η γενιά είναι το 2009-σημερα
-
Σωστα
-
BEAMS κοιτα τι σου βρηκα --> http://speedhunters.com/archive/2011/10 ... tezza.aspx
-
wtf
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
BEAMS κοιτα τι σου βρηκα --> http://speedhunters.com/archive/2011/10 ... tezza.aspx -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
BEAMS κοιτα τι σου βρηκα --> http://speedhunters.com/archive/2011/10 ... tezza.aspxΕίσαι ωραίος.
Και η μοτεράκλα χαρτί
Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά. Μακάρι να είχα όρεξη να κουβεντιάζαμε για κάτι μοτέρ σαν τον συνονόματο αλλά δεν υπάρχει καθόλου αυτόν τον καιρό δυστυχώς. -
Απο τα πιο ομορφα,καλοφτιαγμενα projects που εχω δει.Δειχνει αιωνες καλυτερο κ απο τη μερα που βγηκε απο τη γραμμη παραγωγης
TOYOTA FORUM