-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ακουστε epic fail ! Παρα πολλες παραγγελιες ακυρωνονται στην ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ λογω της καταστροφης στην Ιαπωνια. Οι περισσοτερες παραγγελιες αφορουν μοντελα Yaris, μιας και αυτα ειναι που πουλανε περισσοτερο. Οι 'πελατες' ισχυριζονται οτι τα οχηματα θα εχουν μολυνθει απ'την ραδιενεργεια και δεν θελουν να τα εχουν στα σπιτια τους, για να μην πεθανουν ...Θελετε να ακουετε το κορυφαιο ; Ολα τα Yaris που απευθυνονται στην Ευρωπη, κατασκευαζονται στην Γαλλια ... Πραγματικα epic fail, ειχε ακουστει σε παρεες το σκηνικο σε συνθηκες πλακας, αλλα η πραγματικη πλακα ειναι οτι οντως συμβαινει.
Για να αγοράζουν εξ' αρχής Yaris, δε μου κάνει εντύπωση το επίπεδο αυτό...
-
γιατι ρε ομορφε?τι επιπεδο φερουν οι κατοχοι γιαρις?επειδη εχουμε γιαρις στην οικογενεια..οποτε μιας κ δεν γνωριζουμε το επιπεδο μας,ας μας το προσδιορισεις εσυ.
δεν ηξερα οτι το επιπεδο ενος ανθρωπου το οριζει το αυτοκινητο του..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
γιατι ρε ομορφε?τι επιπεδο φερουν οι κατοχοι γιαρις?επειδη εχουμε γιαρις στην οικογενεια..οποτε μιας κ δεν γνωριζουμε το επιπεδο μας,ας μας το προσδιορισεις εσυ.δεν ηξερα οτι το επιπεδο ενος ανθρωπου το οριζει το αυτοκινητο του..
Πολύ εύκολα αρπάζεσαι και μάλλον λείπει και το humour.dll...
-
γιατι ρε ομορφε?τι επιπεδο φερουν οι κατοχοι γιαρις?επειδη εχουμε γιαρις στην οικογενεια..οποτε μιας κ δεν γνωριζουμε το επιπεδο μας,ας μας το προσδιορισεις εσυ.δεν ηξερα οτι το επιπεδο ενος ανθρωπου το οριζει το αυτοκινητο του..
ξέχασες το
χαλάρωσε ρε ... κ εγώ έχω γιάρις στην οικογένεια. Τι να λέει ...
-
καθεις μπορει να εκφερει την αποψη του για καθε αυτοκινητο.ασχετως αν ο αληθινος διας εχει κολλημα απεναντι στο γιαρις κ οπου σταθει κ οπου βρεθει γραφει εναντιον του.δεν ειμαι μετοχος της τογιοτα για να προσβαλλομαι απο χαρακτηρισμους σε αυτοκινητα.
αλλα οταν τα συμπλεγματα φτανουν στο επιπεδο να κρινεις κ να κακοχαρακτηριζεις ανθρωπους με βαση το οχημα τους,wannabe κ καλα αστειευομενος,τοτε εισαι αξιος της καταντιας σου..
μαλακια που ασχοληθηκα καν..τα λεμε.. -
καθεις μπορει να εκφερει την αποψη του για καθε αυτοκινητο.ασχετως αν ο αληθινος διας εχει κολλημα απεναντι στο γιαρις κ οπου σταθει κ οπου βρεθει γραφει εναντιον του.δεν ειμαι μετοχος της τογιοτα για να προσβαλλομαι απο χαρακτηρισμους σε αυτοκινητα.
αλλα οταν τα συμπλεγματα φτανουν στο επιπεδο να κρινεις κ να κακοχαρακτηριζεις ανθρωπους με βαση το οχημα τους,wannabe κ καλα αστειευομενος,τοτε εισαι αξιος της καταντιας σου..
μαλακια που ασχοληθηκα καν..τα λεμε..Όπως λέει και ο Ντίνος... ξυδάκι!
-
ρε χαλαρωστε λιγο αρπαζεστε λες και σας εβρισαν την μανα.
δηλαδη οι αλφιστι τι επρεπε να κανουν που ακουν μονο μπινελικια? -
ρε μάστορα πλάκα έκανε, άλλωστε ο δίας έχει νοιώσει την ανωτερότητα του γιάρις στο πετσί του
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε μάστορα πλάκα έκανε, άλλωστε ο δίας έχει νοιώσει την ανωτερότητα του γιάρις στο πετσί τουαπο τι γιαρις ομως? sol η Luna?
-
μόνο ένα γιάρις psolιαζει
-
μόνο ένα γιάρις psolιαζειαυτο που δεν εχει βγει ακομα να φανταστω?γιατι δεν μου ερχεται καποιο αλλο
-
το ραδιενεργό
-
το ραδιενεργότωρα συμφωνω
-
ρε μαστορα(wtf???),στα τετοια μου για το γιαρις κ για καθε αλλο αυτοκινητο.λεγε οτι θες για τα αυτοκινητα.δυσκολο να κατανοησουμε οτι δεν ενοχληθηκα για το γιαρις(who gives a fuck),αλλα για το επιπεδο των κατοχων του ε?δεν πειραζει..
μη προσπαθεις ομως να ανεβεις επιπεδο εσυ(ο καθε εσυ),προσπαθωντας να ριξεις το επιπεδο των αλλων.κατανταει κουραστικο.ολο τα ιδια κ τα ιδια.κ για τους αλφιστι βαρεθηκα να ακουω μαλακιες κ για τους βαγγεληδες κ για ολους.
οπως ειπε ο ντινος κ ο διας ομως,ξυδακι για μενα.
τα λεμε!! -
μόνο ένα γιάρις psolιαζειτου ΙΚΕ ;
-
C.L.A.B., όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, ειλικρινά πρέπει να χαλαρώσεις. Το κλίμα του φόρουμ είναι χαβαλεδιάρικο, εδώ μέσα πειραζόμαστε συνέχεια και είμαστε μια παρέα... Πολλοί από εμάς κάνουμε παρέα και στην πραγματικότητα. Καταννοώ ότι αυτά μπορεί να τα ξέχασες καθώς παρατήρησα ότι απείχες πολύ καιρό, αλλά όταν βλέπει ότι όλοι είναι χαλαροί και γελάνε, είναι άτοπο να αρπάζεσαι μόνο εσύ.
Προς τους υπόλοιπους: Ρε παιδιά τι ερώτηση ήταν αυτή; Εννοείται ότι από ΟΛΑ τα Yaris τις έχω φάει... Το μένος από εκεί πηγάζει!
-
Θα σας περιλάβει τώρα όλους η Μητέρα [του άκα-έφε ντε], και θα δούμε μετά τι psolιάζει και τι όχι
-
το ραδιενεργότο made in japan ισως αποκτησει αλλο νοημα πλεον
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ραδιενεργό
το made in japan ισως αποκτησει αλλο νοημα πλεον
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το ραδιενεργό
το made in japan ισως αποκτησει αλλο νοημα πλεον
Οι αγοραστες Τογιοτα θα τα παραλαμβανουν νυχτα....... για να βλεπουν αν φωσφοριζουν
TOYOTA FORUM