-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και στο προηγουμενο avensis παλι Panasonic ηταν το ηχοσυστημα και παλι ηταν πολυ καλο (για εργοστασιακο)Σωστος, ετσι ειναι.Το συγκρινω με το παλιο avensis που ηταν οντως καλο, αλλα στο νεο ειναι ακομη καλυτερο.
-
Παντως αυτο που μεχρι στιγμης μου κανει εντυπωση ειναι η πολυ μακρια 6 ταχυτητα....στις 3000 εχει 130χλμ/ωρα και στις 4000 εχει 175!!!! το μοτερακι εν το μεταξυ δεν καταλαβαινει τιποτα γραμμικοτατο....
Εδω που τα λεμε και το προηγουμενο ειχε αναγκη 6ης ταχυτητας
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και στο προηγουμενο avensis παλι Panasonic ηταν το ηχοσυστημα και παλι ηταν πολυ καλο (για εργοστασιακο)Nα σημειωθεί στα πρακτικά παρακαλώ, ο ποπολάρος είπε καλό λόγο για το αβένσις.
-
Όσον αφορά το ηχοσύστημα έχω ακουσει γενικά αρκετα καλά σχόλια (έχω μπει και στο προηγούμενο Avensis, οπότε ξέρω για την ποιότητα ήχου). Το μόνο που μενει να αποδειχτεί είναι τι κατανάλωση βενζίνης έχει. Μόνο για την δουλειά κάνω καθημερινά γύρω στα 70 χλμ., οπότε με 'καίει' το θέμα. Το αυτόματο κιβώτιο εν τέλει βοηθάει στην εξοικονόμηση καυσίμων, τίποτα ή το επιβαρύνει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και στο προηγουμενο avensis παλι Panasonic ηταν το ηχοσυστημα και παλι ηταν πολυ καλο (για εργοστασιακο)
Nα σημειωθεί στα πρακτικά παρακαλώ, ο ποπολάρος είπε καλό λόγο για το αβένσις.
Έλα ντε, κάποιος γκρεμίστηκε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και στο προηγουμενο avensis παλι Panasonic ηταν το ηχοσυστημα και παλι ηταν πολυ καλο (για εργοστασιακο)
Nα σημειωθεί στα πρακτικά παρακαλώ, ο ποπολάρος είπε καλό λόγο για το αβένσις.
Αν πρόσεξες δεν είπε για την οδική του συμπεριφορά, αλλά για τον εξοπλισμό
-
δεν την παλευετε....
-
Φοβερό μοτέρ και σε πολύ καλή τιμή! Να ήταν και το αμάξωμα καλύτερο καλά θα ήταν...
-
Λοιπόν για να μην γράφουμε off topic σε άλλα υποφόρουμ, στο δικό μας και τα σκυλιά δεμένα.
Παραθέτω σειρά φωτογραφιών για τον φίλο ikaruga, σχετικές με τον κινητήρα 2ZZ-GE, τις οποίες αλίευσα από ένα τύπο πολύ μάγκα που έχει Elise.Πιστεύω μετά από αυτά που θα δεις, να μην ξεχάσεις ποτέ μεταξύ όλων των άλλων που σου είπα(αλλαγή αντλίας λαδιού, αντικατάσταση βιδών με τις ενισχυμένες, τα οποία είναι μια φορά και τέρμα) το πόσο σημαντική είναι η λίπανση σε τέτοια μοτέρ.Όχι μόνο η ποσότητα του λαδιού που βρίσκεται διαθέσιμη αλλά κυρίως η ποιότητα, που σε καμία μα καμία περίπτωση δεν είναι η πρέπουσα, όταν το εν λόγω λάδι βρίσκεται κοντά στα 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα και πιέζεται, θερμαίνεται, ξεσκίζεται με άλλα λόγια, πολύ πέραν του συνηθισμένου.Καλό βράδυ να έχεις.
YΓ
Για τις βίδες, έχει κυκλοφορήσει χρόνια το αντίστοιχο TSB(Technical Service Bulletin).Είναι υποχρεωμένοι να το ξέρουν σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία Toyota στην Ελλάδα.Αυτό στο λέω για την περίπτωση που κάνουν τους Kινέζους.Θύμισέ τους τότε ότι εκπροσωπούν Ιαπωνική εταιρεία και ότι Κίνα με Ιαπωνία δεν έχουν καμία σχέση.Εδώ θα είμαι πάντως για ότι άλλο χρειαστείς. -
Με εστειλες πακετο φιλε BEAMS, αν βρω αυτο που ψαχνω σε καλη κατασταση και τελικως την τσιμπησω θα ακολουθησω βημα προς βημα οτι εχει υποθει εδω περα. Θα σας πω τελικως τι απεκτησα στο αναλογο φορουμ οταν ερθει η ωρα
-
Εχει κανεις καμια φωτογραφια απο το στεισον βαγκον τογιοτα κορολα που ειχε προμηθευτει η ΕΛ.ΑΣ. το 1998;Αν ναι,παρακαλω να την ανεβασει.
-
-
Φιλε beams τελικα ακυρη η Celica. Γενικα ακυρο οποιοδηποτε αυτοκινητο πριν το 2006. Παω τελικα για αυτοκινητο 2007 και μετα (λογο των νεων μετρων της πραγματικα απαραδεκτης κυβερνησης μας) γιατι δεν γουσταρω να πληρωνω εξτρα για νταβατζιλικια. Το αμαξι που θα κατεβασω σιγουρα θα ειναι αυτοκινητο 'καινουργιο' μεταχειρισμενο.
Δεν με χαλαει σιγουρα αλλα εξ' αιτιας τους ενα δικο μου 'ονειρο' μολις εσβησε
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Αυτο ειναι το επιβατικο αυτοκινητο.Εγω εννουσα το περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ....
-
Το ίδιο αμάξι δεν είναι?
Θέλω να πω οτι εκτός απο τα χρωματα,εξωτερικά δεν είχα δει καμιά άλλη διαφορά.
-
Ο Kouv μπορεί να θέλει να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Toyota -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο Kouv μπορεί να θέλει να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ToyotaΗξερες οτι θα ερθω εδω...
Εχει μερικα καλα! Αλλα πολυ αμερικανια βρε παιδι μου!!!'Yet another Japanese car manufacturer. Known by racers as God for creating the Toyota Supra. Had the movie, Fast and Furious not come out, none of these ignorant ricer kids would know shit about the Supra.'
ΟΝΤΩΣ! Δεν μπορω να το πιστεψω οτι αυτη η εταιρια εβγαζε το SUPRA! Αλλα κ παλι, δεν το εχω οδηγησει για να ξερω...
Δεν μπορεσα να αντισταθω! Εκανα κ εγω μια καταχωρηση...
ΤΟΥΟΤΑ=
Α 4-wheeled vehicle which is called 'car' by:
a)people who had a lobotomy and they are now unable to experience human feelingsb)human beings without testicles or generally with testosterone deficiency
c)japanese people
d)my father
Only exception: The SUPRA.
-It is also used without prescription as a cure against insomniaΝομιζω μπορουσα κ καλυτερα...
Ε!Το κλειδωσαν το topic 'ΝΕΟ YARIS TS' !!!
Εφτιαξα ενα εγω, αλλα το κλειδωσαν κ αυτο!
Δεν καταλαβα! Γιατι υπαρχει ΤΟΥΟΤΑ forum?! Δεν μπορει να υπαρχει κ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΟΤΑ forum?!
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
VENCEREMOS!!!! -
Tο ΜR2 σας πέφτει λίγο χεράδες
Νο pasaran -
Ειχε λίγα άλογα
Ειχε προβλημα το μοτερ με τον αερα
Αρκετα ειχαν σπασει...προβλημα λιπανσης (μαλλον εκαιγε λαδακι και λεγανε σερβις καθε 2,5 εκ χλμ και απο εκει ειχε προβλημα λιπανσης)
-
Ήθελε ένα ξηρό κάρτερ είναι η αλήθεια, πολλά τα g
Aλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αμάξια για τα χέρια σας αυτά, πάρτε μια Carlos Sainz για να μην κινδυνεύουμε κι εμείες
TOYOTA FORUM