-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μπηκα και ειδα το link που μας ειχε πει ο cmarin και προσεξα οτι απο την Ελλαδα μονο ο Καβαθας ειναι σε αυτη τη 'επιτροπη'. Αραγε τι θα ψηφησει φετος;;;
Eιδικα ο καβαθας θα ψηφησει οτιδηποτε το οικολογικο δηλαδη το prius....εχει κανει μεγαλο αγωνα με το φαεθων
Φέτος πάντως στην θέση του ΚΚ για πρώτη χρονιά θα ψηφίσει ο ΣΧ.
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Και να στρίβει, με το τιμόνι που έχει, δεν θα θέλει (και δεν θα τολμά) κανείς να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμό...
Ξέρεις κάτι που όλοι εμείς δεν ξέρουμε?????
Για πες από άνεση πως πάει, τα υλικά του ταμπλό είναι καλά ποιοτικά, το κιβώτιο καλό... -
Το περιεργο ειναι οτι το Prius ειχε ερθει τριτο το 2001 πισω απο την 147 (1η) και το Mondeo(2ο).
Βαλθηκαν να το βγαλουν πρωτο μου φαινεται!!
-
ειναι το νεο prius. τα αυτοκινητα ποτε δεν ξανασυμετεχουν στην ψηφοφορια. απλα αυτο ειναι το 2. οπως για παραδειγμα, συμετεχει και το νεο focus.
για να δουμε...
-
ÕðÜñ÷ïõí áêüìç Üíèñùðïé ðïõ äÝí îÝñïõí, ïôé âãÞêå íÝï ìïíôÝëï prius;Ìïõ öáßíåôáé ïôé ðñÝðåé íá áíïßîù íÝï èÝìá...
-
Το καινούριο Πρίους σε σχέση με το παλιό είναι η νύχτα με τη μέρα!!!
Μέχρι που παρκάρει μόνο του!!!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ο καθενας στο ειδος του....και γιάυτό θεωρώ την σειρα 1 ,οπως και το Α2 και την Α κοροιδια προς τους πελατες τους.....
Mήν ξεχνάς ότι ουσιαστικά η νέα A Class τοποθετείται περισσότερο στα σειρά 1/ Α3, παρά στο Α2.
Επιπλέον, το Α3 πρωτοεμφανίστηκε το 1996.
Θα το θεωρούσες κοροιδία σήμερα,
μετά τις καλές πωλήσεις σε Ευρωπαικό επίπεδο,
αλλά και την καθιέρωσή του ως 'σημείο αναφοράς' στην δύσκολη αυτή κατηγορία ?Μα.... δεν μιλησα για το Α3!!
Φανταζομαι ο technik θα το αναφερει ως παραδειγμα. Δεν ξερεις τι πορεια θα εχει η σειρα 1 στο μελλον. Μπορει να βγει πατατα αλλα μπορει και να πρωταγωνηστισει στην κατηγορια. Ηδη εμπορικα τουλαχιστον δειχνει πολυ καλα σημαδια. Και δεν βλεπω το κακο οι εταιρειες να επεκτινονται!
Πολύ σωστά
Προσωπικά, μου αρέσει μια εταιρεία να μπαίνει σε καινούρια χωράφια και να δοκιμάζεται, όπως στις περιπτώσεις αυτές.
Άλλωστε, από κάπου πρέπει να έρθουν 'γερά' έσοδα,
ώστε να αξιοποιηθούν για τις περαιτέρω τεχνολογικές καινοτομίες των εταιρειών -
Όπως και στην ψηφοφορία του Φόρουμ, έτσι και στην επίσημη επιτροπή το ΤΟΥΟΤΑ PRIUS είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005!!!
(έχει ξαναβγεί γιαπωνέζικο; )
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2745&part=1Αντίθετα με την καλή θέση της στο φόρουμ, η Σειρά 1 πήγε ΆΠΑΤΗ!!!! (Αααααααααχχχχχχ!!!!!! )
-
Πολύ καλή κίνηση να κερδίσει ένα αυτοκίνητο σαν το prius. Πάντως τόσο χάλια αποτέλεσμα για την σειρά 1 δεν περίμενα. Η δικιά μου επιλογή πάντως (C4) βλέπω βγήκε 1ο από τα υπόλοιπα! Pas mal!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όπως και στην ψηφοφορία του Φόρουμ, έτσι και στην επίσημη επιτροπή το ΤΟΥΟΤΑ PRIUS είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς 2005!!!
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2745&part=1Αντίθετα με την καλή θέση της στο φόρουμ, η Σειρά 1 πήγε ΆΠΑΤΗ!!!! (Αααααααααχχχχχχ!!!!!! )
Καλά, παλιότερη φωτό δεν είχαν να βάλουν για τη C4 & τη BMW 1?
-
ΑΦου στους δημοσιογραφους στην Ευρωπη αρεσει το Prius απο δω και περα να οδηγουν αργα και να μην ασχολουνται με αγωνες.
Για μένα είναι αλλη κατηγορία αυτοκίνητο και δεν πρεπει καν να μπαινει στην ψηφοφορια (που κέρδισε)
Γιατί πολύ απλά χάνεται η ευχαρίστηση που υποτίθεται ότι βαθμολογείτε σε αυτό το διαγωνισμό.....
Εχωάδικο... Τα αλλα αμάξια έχουν επενδύσει σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος αυτή τη στιγμη και όχι στη βελτιστη οικονομία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τα αλλα αμάξια έχουν επενδύσει σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος αυτή τη στιγμη και όχι στη βελτιστη οικονομίαΔε θέλει ένας άνθρωπος 'οικονομία'; Ανεση; Ασφάλεια; Υψηλή τεχνολογία; Δε θέλει κάτι που να ανταποκρίνεται στην οικολογική του συνείδηση;
Κι επίσης μερικοί άνθρωποι μπορεί να μη θέλουν π.χ. παιχνιδιάρικα αυτοκίνητα με καλό κράτημα ή με καλές επιταχύνσεις για να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο, ανετότερο τρόπο.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2745&part=1Το Nissan Micra το 1993 και το Toyota Yaris το 2000.
Φέτος πιστεύω πως ήταν ξεκάθαρη η επιλογή. -
Παντως το Prius στην εκδοση Base (τη φτηνη) κοστιζει 25880. Ποσα απο αυτα τα χρηματα αντιπροσωπευουν ολες αυτες τις ομολογουμενος πολυ καλες τεχνολογικες επαναστασεις και ποσα απο αυτα τα χρηματα πανε για τα 8 χρονια εγγυησης;
-
Τελικά τι χρειάζεται αυτός ο θεσμός? Δείχνει κάτι ή είναι άλλο ένα παιχνιδάκι του marketing? Ποιός από όλους εσάς θα αγόραζε (με το χέρι στην καρδιά όμως) ένα αυτοκίνητο σαν το Prius? Νομίζω κανένας !!! Τότε προς τι όλη αυτή η φασαρία?
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Ποιός από όλους εσάς θα αγόραζε (με το χέρι στην καρδιά όμως) ένα αυτοκίνητο σαν το Prius? Νομίζω κανένας !!!Σε αυτήν την τιμή, συμφωνώ, δε θα το αγόραζα, όπως και πολλοί άλλοι το ίδιο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Σε άλλη τιμή, ίσως ναι.
-
To Prius θα πουλησει πολύ στην αμερική.Εγω σαν οικογενειάρχης θα το αγόραζα,για να δείξω στα παιδιά μου πως μπορούν έμπρακτα να κανουν κατι για το περιβάλλον,αντι να αγοράσουν αυτοκίνητο με 800 ίππους και δερμάτινο λεβιέ όπως κανει η γενιά μου.
-
Αν είχα οικογένεια και εγώ θα το αγόραζα. Χώρους έχει άνετο είναι και όσο για την τιμή, αφενός δεν είναι και τόσο ακριβό, αν το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα ακριβά μικρομεσαία 1600άρια, αφετέρου την κάνεις γρήγορα απόσβεση με την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τη μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας.
Έχει και 8 χρόνια εγγύηση. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τα αλλα αμάξια έχουν επενδύσει σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος αυτή τη στιγμη και όχι στη βελτιστη οικονομία
Δε θέλει ένας άνθρωπος 'οικονομία'; Ανεση; Ασφάλεια; Υψηλή τεχνολογία; Δε θέλει κάτι που να ανταποκρίνεται στην οικολογική του συνείδηση;
Κι επίσης μερικοί άνθρωποι μπορεί να μη θέλουν π.χ. παιχνιδιάρικα αυτοκίνητα με καλό κράτημα ή με καλές επιταχύνσεις για να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο, ανετότερο τρόπο.
Εσυ απο τα περιοδικα που διαβάζεις κατάλαβες ότι οι δημοδιογράφοι θέλουν αμάξια σαν το prius.....
Οχι
Τότε γιατί το ψηφίζουν.... Βάλθηκαν να το βγάλουνε.... Να βάλουμε και το honda civic το ηλεκτρικό στην ψηφοφορία.... Το ίδιο πράγμα είναι
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Τελικά τι χρειάζεται αυτός ο θεσμός? Δείχνει κάτι ή είναι άλλο ένα παιχνιδάκι του marketing? Ποιός από όλους εσάς θα αγόραζε (με το χέρι στην καρδιά όμως) ένα αυτοκίνητο σαν το Prius? Νομίζω κανένας !!! Τότε προς τι όλη αυτή η φασαρία?Για να απαντήσω στην ερώτηση που κάνεις δεν κάνεις,θα το αγόραζα γιατί οι δοκιμές που έκανα, με έπεισαν οτι είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που χωράει την οικογένειά μου και τα πράγματα μας,οδηγικά μου άρεσε γιαυτά που θέλω σ'ενα αυτοκίνητο καθημερινό και κυρίως για το ότι παρόλη την καφρίλα που βλέπουμε κάθε μέρα στούς δρόμους μας(κινητήρες που ΔΕΝ καίνε την βενζίνη αλλά την βγάζουν προς τα έξω)βοηθάει πρώτα την τσέπη μου,μακροπρόθεσμα,και άμμεσα το περιβάλλον.
Χώρια που είναι αθόρυβο γενικά αλλά και ειδικά στα φανάρια είναι ποίημααααα.
Ποιοτικά είναι πολύ καλό,οπότε ????
Πάντως ,για να κλείσω την άποψή μου,νομίζω οτι πήρε πολλούς ψήφους γιαυτό που αντιπροσωπεύει.........τεχνολογία σήμερα απο ενα αυριανό αυτοκίνητο,σε προσιτή τιμή χωρίς ιδαίτερα μειονεκτήματα.
Αυτοκινητο του 2005!!!