-
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γιατι? Ατομα σαν και εσενα τι ακριβως θελουν για τα αλλα κρατη του κοσμου? Δικτατορια, Θεοκρατια, οχι Ελευθερια και κλειστη οικονομια?
Εαν ναι, τοτε με το ζορι, ναι!
Κι εσενα ποιος σε ορισε αστυνομο της Διεθνους κοινοτητας Γαβριηλ??
Εγω.
Ειπες τιποτε?
Ειπα. Εσυ τι εισαι? Ποια αρμοδιοτητα εχεις? Ποιος σου ειπε οτι θελει να ανακατευτεις στα εσωτερικα του? Το εσυ στην προκειμενη ειναι οι ΗΠΑ.
Αν εγω πω οτι εσυ πρεπει να εχεις Βασιλευομενη δημοκρατία γιατι ετσι ειναι το σωστο, ποιος μου δινει το δικαωμα να στην επιβάλλω? Με την απάντηση 'εγω μόνος μου' εννοεις, έχω την στρατιωτικη δυναμη (κ την οικονομικη) να στο επιβάλλω. Αρα αυτο ειναι ακόμα πιο φασιστικό, επεκτατικό από αυτο που λες οτι πρεσβέυεις την καταπολεμιση του!
Παγκοσμια Δημοκρατία δεν είναι αυτό Γαβριηλ. Ελευθερη χωρα σε μια διεθνη κοινότητα είναι αυτή που αποφασίζει μόνη της εσωτερικά ακόμα και το γεγονός ότι θα έχει φασιστική κυβερνηση. Ειδικα οταν αυτη δεν ζηταει βοηθεια για να αλλαξει κάτι.
Οποτε τα περι ιδεολογιας δεν στεκουν. Εισαι η πιο φασιστική χωρα, με το μανδυα του 'εγω ξερω το καλο σας που εσεις δεν ξερετε' (παγιο ρητο όλων των φασιστων). Και κάτω από το μανδυα αυτό το ΜΟΝΟ που κάνεις είναι να ικανοποιεις τα συμφεροντα σου. Αλλά όχι με νομιμα πολιτικα τρόπο, με την επιβολή!!
Οποτε το τελευταιο που θελουμε να ακουσουμε ειναι δηθεν ιδεολογιες από μια χώρα που η συντομη ιστορία της, ο μίξη πολλων πολιτισμών και το απότομο απογειο της, που την οδηγησε στο να εχει μια δυναμη που δεν ξερει πως να διαχειριστει, χωρίς κουλτουρα ριζομένη στον λαό και στους συγχρονους ηγετες της, την οδηγουν σε λάθη, επιπολαιότητες και βασανισμό ανθρωπινων ζωων, παιζοντας μαζι τους απλά για να προωθησει τα συμφεροντα της. Καντο(δυστυχως τωρα κανεις δεν μπορει να σε σταματησει, αργοτερα μπορει) αλλα μην μας πουλας φουμαρα!
Η ζωη κανει κυκλους Γαβριηλ κ σου ευχομαι να μην ζεις οταν και αν ερθουν τουμπα τα πραγματα και αλλοι αποφασιζουν για το μελλον σας αδιαφοροντας για τις ζωες σας, τις οικογενειες σας και τα παιδια σας.
-
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]
-
τα 'ωραία' και 'ώριμα' όπως και το ποιός κατουράει μακρύτερα, με pm [edit [kouk]
-
Κι όμως, πόσοι ΗΠΑμερικάνοι (και όχι μόνο) ξέρουν τι βλέπουν; Πόσοι διαβάζουν ιστορία και μελετούν παγκόσμιους συγγραφείς; Μήπως εσύ;... (ρητορική ερώτηση).
Για αυτο σε διαβαιβεω οτι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οτι και εαν πεις, ετσι ειναι. Μια απο τις πολλακις αποδειξεις οτι δεν εχεις ΙΔΕΑ για το τι εστι ΗΠΑ.
Εδω η συζηγος μου English major σπουδασε και ξερει παραπανω απο την Ελλαδα απο οτι εγω. Και δεν ειναι η μονη.
- το 'ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.' είναι μέγιστη μπαρούφα.
(α) ΤΙ ξέρουν; Ότι από κεί ξεκίνησε ο πολιτισμός; Οι επιστήμες; Γενικά κι αόριστα; Η...
(β) 300εκ. οι μεν, 10εκ. οι δε. Και ΟΛΟΙ οι Έλληνες να 'ξέρουν για την αρχαία Ελλάδα', αρκεί να ξέρουν και τουλάχιστον 10εκ. ΗΠΑμερικάνοι (ο 1 στους 30!!) για να αληθεύει αυτό που έγραψες! Συμπέρασμα: Την πέταξες πάλι την κοτσάνα σου.- Οι περισσότεροι ΗΠΑμερικάνοι που έχω γνωρίσει ούτε που πέφτει δεν ξέρουν η Ελλάδα στο χάρτη, όχι απλά αρχαία Ελληνική ιστορία δεν ξέρουν (παίζει βέβαια να μη γνώρισα τους δικούς σου γνωστούς!!), που θα το συγρκίνεις το επίπεδο με αυτά που διδάσκουν εδώ για την αρχαία ιστορία και κληρονομιά. Δε σε παίρνει. Εσύ μπορεί να ήσουν κηφήνας όταν πήγαινες σχολείο, και να μην έμαθες τίποτα εδώ. Και φυσικά δεν πήγες σχολείο εκεί, οπότε και πάλι δεν ξέρεις τι λες.
Μιλάμε για παιδάκια εκεί που έχουν ακούσει για 'Ομήρου Οδύσσεια' και νομίζουν ότι ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη επειδή ...τον βοήθησε η 'Ζήνα'!! Το άκουσα από τη 5χρονη κόρη φίλου μου τελευταία φορά που είχα πάει και μου 'ρθε αναγούλα.
Παλι, δεν ξερεις τι λες.
Δε μπορείς να διαφωνήσεις μαζί μου για γεγονότα που έχω ζήσει. Πρώτο αυτό. Δεύτερο, πιάσε κανένα βιβλίο στα χέρια σου. Δείχνεις να έχεις να το κάνεις καιρό.
Long story short: Πάλι εκτίθεσαι με τις 'απαντήσεις' σου.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατι? Ατομα σαν και εσενα τι ακριβως θελουν για τα αλλα κρατη του κοσμου? Δικτατορια, Θεοκρατια, οχι Ελευθερια και κλειστη οικονομια?
Εαν ναι, τοτε με το ζορι, ναι!
Κι εσενα ποιος σε ορισε αστυνομο της Διεθνους κοινοτητας Γαβριηλ??
Εγω.
Ειπες τιποτε?
Ειπα. Εσυ τι εισαι? Ποια αρμοδιοτητα εχεις? Ποιος σου ειπε οτι θελει να ανακατευτεις στα εσωτερικα του? Το εσυ στην προκειμενη ειναι οι ΗΠΑ.
Εχω την αρμοδιοτητα της υπερδηναμης.
Ειπες τιποτε?
Οτι θελω εγω γινετε. Εαν οχι πεφτει ξυλο. Any questions?
Αν εγω πω οτι εσυ πρεπει να εχεις Βασιλευομενη δημοκρατία γιατι ετσι ειναι το σωστο, ποιος μου δινει το δικαωμα να στην επιβάλλω?
Ε επειδη το παρπανω εχει την λεξη δημοκρατια μεσα του, ισως να το αφησουμε να περασει. Αλλα πρεπει να κανεις δηλωση για εγκκριση πρωτα και να μας δωρησεις το πρωτογεννητο σου, οπως και μερικα χαρτοσημα.
Με την απάντηση 'εγω μόνος μου' εννοεις, έχω την στρατιωτικη δυναμη (κ την οικονομικη) να στο επιβάλλω. Αρα αυτο ειναι ακόμα πιο φασιστικό, επεκτατικό από αυτο που λες οτι πρεσβέυεις!
Καθολου. Ειμαστε αντι του φασισμου και των αλλων παρεμφερι. Δημοκρατια θελουμε ολοι. Ολοι οι ανθρωποι του πλανητη. Απλα δεν το παραδεχοντε πολλοι για λογους αντι-ΗΠΑ και ιδεολογιας.
Και εαν δεν ξερεις οτι θελεις Δημοκρατια και ελευθερια, απλα δεν το ξερεις, ακομη. Θα το μαθεις ομως.
Παγκοσμια Δημοκρατία δεν είναι αυτό Γαβριηλ. Ελευθερη χωρα σε μια διεθνη κοινότητα είναι αυτή που αποφασίζει μόνη της εσωτερικά ακόμα και το γεγονός ότι θα έχει φασιστική κυβερνηση. Ειδικα οταν αυτη δεν ζηταει βοηθεια για να αλλαξει κάτι.
Βεβαιως μονη της να τα αποφασισει τα εσωτερικα της. Για προσθεση παραπανω πολιτειων δεν ψαχνουμε. Για να μπορεις ομως να τα αποφασισει μονη της τα εσωτερικα της πρεπει να υπαρξει τι? Α! Δημοκρατια!
Επισης, οταν υπαρχει τρομοκρατια στις ΗΠΑ, καποια χωρα δεν μπορει να αποφασισει και να κοντρολαρει 'τα εσωτερικα της'. Τοτε ερχομαι εγω με τον βουρδουλα και αποφασιζω για σενα. Οπως κανει το Ισραηλ σημερα. Ο Λιβανος καθεται και αναρωτιεται... Γιατι ρε γαμωτο βομβαρδιζουν εμας τα καθηκια οι Zionistis? Οι πολιτικοι της χωρας, ξερουν πολυ καλα γιατι. Για τον παραπανω, ακριβως, λογο.
Οποτε τα περι ιδεολογιας δεν στεκουν. Εισαι η πιο φασιστική χωρα, με το μανδυα του 'εγω ξερω το καλο σας που εσεις δεν ξερετε' (παγιο ρητο όλων των φασιστων). Και κάτω από το μανδυα αυτό το ΜΟΝΟ που κάνεις είναι να ικανοποιεις τα συμφεροντα σου. Αλλά όχι με νομιμα πολιτικα τρόπο, με την επιβολή!!
Φασισμος με Ελευθερια και Δημοκρατια και Καπιταλισμο απλα δεν αναμυγνυοντε. Ειναι αντιθετα, ή υπαρχει το ενα, ή το αλλο.
Επειδη εριχνε ξυλο η Αθηνα στην Πατρα, δεν σημενει οτι ηταν φασιστικη. Απλα εριχνε ξυλο για να προστατεψει τα συμφεροντα της. Τα δημοκρατικα συμφεροντα της και αυτα της ελευθεριας.
Οποτε το τελευταιο που θελουμε να ακουσουμε ειναι δηθεν ιδεολογιες από μια χώρα που η συντομη ιστορία της, ο μίξη πολλων πολιτισμών και το απότομο απογειο της, που την οδηγησε στο να εχει μια δυναμη που δεν ξερει πως να διαχειριστει, χωρίς κουλτουρα ριζομένη στον λαό και στους συγχρονους ηγετες της, την οδηγουν σε λάθη, επιπολαιότητες και βασανισμό ανθρωπινων ζωων, παιζοντας μαζι τους απλά για να προωθησει τα συμφεροντα της. Καντο(δυστυχως τωρα κανεις δεν μπορει να σε σταματησει, αργοτερα μπορει) αλλα μην μας πουλας φουμαρα!
Το εαν γινοντε λαθη, θα φανουν στο μελλον. Παντως η τακτικη των ΗΠΑ δεν εχει αλλαξει τα τελευταια 10 ή 20 χρονια. Αρα κατι σωστο πρεπει να εχουν κανει εδω και 80 χρονια για να ειναι η μονη δυναμη οπως λες. Και να εχουν ελευθερια, δημοκρατια και ελευθερη οικονομια.
Το να νομιζεις εσυ, απο την Ελλαδα, οτι ξερεις καλυτερα απο αυτους, ακουγεται λιγο εγωιστικο! Αν οχι χειροτερα απο εγωιστικο.
Η ζωη κανει κυκλους Γαβριηλ κ σου ευχομαι να μην ζεις οταν και αν ερθουν τουμπα τα πραγματα και αλλοι αποφασιζουν για το μελλον σας αδιαφοροντας για τις ζωες σας, τις οικογενειες σας και τα παιδια σας.
Ακουγεσαι σαν να ευχεσαι το κακο των ΗΠΑ Φουνις, ή νομιζω?
-
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Πρόσεχε πως μιλάς σε έναν Δουκα!
Για το συγκεκριμένο σε συγχωρώ λόγω φτωχής γνώσης της ελληνικήςοταν λέει κανεις 'η αφεντιά μου' εχει αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα
Οχι βεβαια. Ο ορος 'η/την αφεντια μου' χρισημοποιηθεκαι πολυ απο τους Ελληνες, και πολλες φορες χρισημοποιητε και τωρα. Και μαλιστα δηχνει μερος της κουλτουρας των μοντερνων Ελληνων. Ολοι αφεντηδες θελουν να ειναι, ειδικα οι αντρες, και ολοι να τους προσκυνανε. Admit it please.
Kαι συνεχίζεις εσύ....
Γελά ο μωρός καν το μη γελοίον εί.... -
:x [kouk]
-
Παω για τροφη και υπνο. L8er.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Πρόσεχε πως μιλάς σε έναν Δουκα!
Για το συγκεκριμένο σε συγχωρώ λόγω φτωχής γνώσης της ελληνικήςοταν λέει κανεις 'η αφεντιά μου' εχει αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα
Οχι βεβαια. Ο ορος 'η/την αφεντια μου' χρισημοποιηθεκαι πολυ απο τους Ελληνες, και πολλες φορες χρισημοποιητε και τωρα. Και μαλιστα δηχνει μερος της κουλτουρας των μοντερνων Ελληνων. Ολοι αφεντηδες θελουν να ειναι, ειδικα οι αντρες, και ολοι να τους προσκυνανε. Admit it please.
Να sudoku μιααααα να σπααααασεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ βρε κοσμεεεε γυαααααααλιιιιιινεεε
Πάντως το θέμα έχει εξαντληθεί απ' όλες τις πλευρές, πλην του χαβαλέ. Αυτό που έχω 'κερδίσει' εγώ απ' την όλη υπόθεση είναι το ότι οι απόψεις της συμμορίας του Μπους έχουν και λαϊκό έρισμα στις ΗΠΑ (πώς θα γινόταν αλλιώς;). Αλλά τόση κυνικότητα δεν την περίμενα, ρε γμτ...
-
Παω για τροφη και υπνο. L8er.Παλι τουαλεττα για φα'ι'??
Κοιτα μη μου παχυνεις σε θελω στυλατη.... -
Ειπες τιποτε?
To μπόγια γρηγορααααα!!!!!
-
Ωχ ωχ ωχ
gavriil1 vs red_army7
Αυτο που βλεπω εγω εδω ειναι gavriil vs no one.
Συμφωνώ.
To γιατί είναι προφανές: Μόνο εσύ παίρνεις στα σοβαρά αυτά που γράφεις. Οι υπόλοιποι απλά σε κουρδίζουμε για να μας ψυχαγωγείς και να μας δροσίζεις.Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί πόσο περισσότεροι θα ήταν οι 'αντι-αμερικανοί' σε αυτό το φόρουμ αν μας είχες πείσει ότι όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) ΗΠΑμερικανοί σκέφτονται όπως εσύ, γνωρίζουν τόσο λίγη ιστορία όσο εσύ, ξέρουν να 'επιχειρηματολογούν' όπως εσύ, κλπ;... Απλά σκέψου το. Ευτυχώς που έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότεροι στη χώρα σου, όσο πρόβατα και να είναι μπροστά στην προπαγάνδα που δέχονται (δικαιολογημένα ίσως..) δε σκέφτονται όπως εσύ. Αλλιώς, αν εσύ ήσουν πράγματι ο 'πρότυπος ΗΠΑμερικανός' (αν και μετανάστης, και μάλιστα σχετικά πρόσφατος) θα τόνωνες τον 'αντι-αμερικανισμό' μας με κάθε ένα σου ποστ εδώ, και τίποτα παραπάνω.
Μάλλον όμως κατά βάθος μας θέλεις κι εσύ ο ίδιος 'αντι-αμερικανούς' (το γιατί εσύ το ξέρεις καλύτερα - ίσως για να πείσεις τον εαυτό σου ότι καλά έκανες και μας άδειασες τη γωνιά και μετανάστευσες, τέτοιες απόψεις που έχουμε!). Αν μας ήθελες λιγότερο 'αντι-αμερικανούς' θα φρόντιζες να μας δείξεις ότι μιλάμε σε νοήμων ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ που ξέρει να συζητάει, κι όχι σε ΤΟΙΧΟ ή, χειρότερα, σε ΦΑΝΑΤΙΚΟ ο οποίος έχει κολλήσει σε απόψεις του στυλ 'ο πόλεμος κάνει καλό' και ό,τι και να του πεις θεωρεί υποχρέωσή του να στο γυρίσει πίσω (είτε το ίδιο ή ένα μικρό μέρος αυτού) παρέα με μια εξυπνάδα ως σχόλιο, άσχετα αν έτσι εκτίθεται.
Keep entertaining us, λοιπόν. Μια χαρά τα πας και μια χαρά περνάμε μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης.
-
Εχω την αρμοδιοτητα της υπερδηναμης.Ειπες τιποτε?
Ειπα, σε ολο το προηγουμενο ποστ μου.
Καθολου. Ειμαστε αντι του φασισμου και των αλλων παρεμφερι. Δημοκρατια θελουμε ολοι. Ολοι οι ανθρωποι του πλανητη. Απλα δεν το παραδεχοντε πολλοι για λογους αντι-ΗΠΑ και ιδεολογιας.
Και εαν δεν ξερεις οτι θελεις Δημοκρατια και ελευθερια, απλα δεν το ξερεις, ακομη. Θα το μαθεις ομως.
ΣΟυ εχω ηδη απαντησει:
Φασισμος με Ελευθερια και Δημοκρατια και Καπιταλισμο απλα δεν αναμυγνυοντε. Ειναι αντιθετα, ή υπαρχει το ενα, ή το αλλο.
Σωστο. Γιαυτο διαλεγεις τον Καπιταλισμο με την φασιστικη επεκτατικη εξωτερικη (και εσωτερικη αλλα δεν το ξερεις) πολιτικη!
Το εαν γινοντε λαθη, θα φανουν στο μελλον. Παντως η τακτικη των ΗΠΑ δεν εχει αλλαξει τα τελευταια 10 ή 20 χρονια. Αρα κατι σωστο πρεπει να εχουν κανει εδω και 80 χρονια για να ειναι η μονη δυναμη οπως λες. Και να εχουν ελευθερια, δημοκρατια και ελευθερη οικονομια.
Μακροπροθεσμα αποτελεσματα Γαβριηλ. Καλοι επιχειρηματιες ειναι. Κ παλι η δυναμη χανεται σιγα σιγα κ πολλοι ξεσηκωνονται. Αρα κατι λαθος θα κανουν για να χανουν τοση δυναμη, απαυτες που δεν χανονται. Βεβαια αμα ελεγχεις τους παντες κ τα παντα κ τους απειλεις με οικονομικο αποκλεισμό, σαφως όλοι καθονται σουζα, τα λαθη καλυπτονται κ όλοι τρεχουν, εσυ βγαινεις λαδι. Κι ομως τα λαθη πληρονονται. Εγω κι εσυ μαλλον δε θα ζουμε να δουμε τον οικονομικο μαρασμο (αποπου θα αρχισουν τα προβληματα) αλλοι θα ζουνε τοτε. Κι αυτο θα ερθει εξ'ανατολλας Γαβριηλ, απο κει που δεν το περιμενεις. Οταν το πετραλαιο δεν θα ειναι η ενεργειακη καρδια του πλανητη!
Το να νομιζεις εσυ, απο την Ελλαδα, οτι ξερεις καλυτερα απο αυτους, ακουγεται λιγο εγωιστικο! Αν οχι χειροτερα απο εγωιστικο.
Εδω νομιζεις εσυ απο Αμερικη τι ειναι σωστο σε όλο τον κόσμο κ το επιβαλλεις κιόλας, εγω που απλά το πιστευω ειμαι εγωιστρια?
Ακουγεσαι σαν να ευχεσαι το κακο των ΗΠΑ Φουνις, ή νομιζω?
Το κακο τους όχι. Απλά βλέπω ότι η αιτία του κακου για τα περισσοτερα δρωμενα.. Απο αυτην την άποψη θα θελα λιγοτερη δυναμη στην υπερδυναμη. Να σου κόβει καποιος τον βηχα οταν σκοτωνεις γυναικοπαιδα για το καλο τους Γαβριηλ..
Εξαλλου γιατι το παιρνεις οτι ευχομαι το κακο τους? Εσυ τα κανεις ολα αυτα αλλα επειδη θελεις το καλο των αλλων. Ε κι εγω το καλο σου θελω λοιπον, αυτο που δεν ξερεις οτι ειναι για καλο σου αλλα θα το μαθεις!!
-
Αφού μιλάμε για τους ΗΠΑμερικάνους (κι ας έχει ξεπέσει το θέμα σε επίπεδο γαβριλοανεκδότου), θυμήθηκα το ακόλουθο που είχα παρακολουθήσει σε ρεπορτάζ...
Οι μη λευκοί ΗΠΑμερικάνοι (πχ οι μαύροι, οι κίτρινοι και άλλοι) δεν αισθάνονται άνετα στις ΗΠΑ, ειδικά όταν επιθυμούν να βγουν από τα τοπικά γκέτο τους και ν' ανέβουν τα σκαλιά της τοπικής. Γιατί δεν αισθάνονται άνετα; Λόγω της εμφάνισής τους. Τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά είναι ενοχλητικά και στην πράξη προκόβουν από τους μη λευκούς όσοι είναι μιγάδες με τέτοια πρόσμιξη χαρακτηριστικών που απλώς μοιάζουν με λευκούς που φέρνουν σε αλλόφυλους. Έτσι μια πχ Βιετναμέζα δύσκολα μπορεί να αποκτήσει θέση ευθύνης.
Η λύση: ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, κομμωτήρια, αποφυγή του 'έθνικ' στυλ.
Όλο και περισσότεροι/-ες μαύρες, κίτρινες κλπ αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους με τρόπο τέτοιο ώστε να μοιάζουν με λευκούς/-ές.
Οι μαύρες λεπταίνουν τις μύτες τους, πλακώνονται στις πούδρες και ισιώνουν τα άφρο μαλλάκια τους, οι κίτρινες (ινδιάνες) φτιάχνουν τις μύτες τους και πλακώνονται στις πούδρες, οι άντρες κουρεύονται έτσι που να μοιάζει το κρανίο τους με κρανίο λευκού κλπ κλπ
Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω γίνονται από αυτούς που επιθυμούν ν' ανέβουν στην κοινωνική κλίμακα, νιώθουν την απόρριψη λόγω φυλετικών χαρακτηριστικών και θέλουν να γίνουν πιο 'καθαρόαιμοι'.Πάρτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Αφαλώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στη φάτσα, αυτό είναι το πιο επιφανειακό κριτήριο. Πρέπει κάποιος να σκέπτεται το ίδιο με τους μεγάλους λευκούς μπουάνα διαφορετικά μπορεί να ζήσει πλένοντας σκάλες και να δίνει ως δώρο ενηλικίωσης στο παιδί του ένα στιλέτο για να έχει σοβαρές ελπίδες να γίνει 30 ετών.
Όπως λοιπόν κάποιοι κόβουν μύτες και μαλλιά, άλλοι κόβουν δεσμούς αίματος, δεσμούς καταγωγής και δεσμούς εγκεφαλικών κυττάρων προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί (όχι πάντως και ίσοι) από τους ανώτερους κοινωνικούς κύκλους της ΗΠΑμερικανικής κοινωνίας. Αυτό είναι το χειρότερο. -
Ειπες τιποτε?
Οτι θελω εγω γινετε. Εαν οχι πεφτει ξυλο. Any questions?Η ερώτηση είναι: Τι σχέση είπαμε πως έχει αυτή η προσέγγιση με τη Δημοκρατία; Βάζω στοίχημα ότι αν σε ρωτήσω τον ορισμό της 'δημοκρατίας' θα τρέξεις στο λεξικό (on line βέβαια, σιγά μην ανοίξεις βιβλίο!!).
Α, και μια διόρθωση: Δε γίνεται ότι θέλεις 'εσύ'. Ότι θέλει η συμμορία που σε κυβερνά γίνεται. 'Εσύ' απλά αυτή τη στιγμή τυχαίνει να συμφωνείς μαζί τους για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Μπορείς βέβαια, αν καίγεσαι να 'ρίξεις ξύλο' να καταταγείς και να πας στο Ιρακ - δε νομίζω να σου πει κανείς όχι (ξέρω, ξέρω, είσαι 'και πολύ άντρακλας' και τσαντισμένος ακόμα από το WTC, αλλά είναι καλύτερο για τη χώρα σου να σε έχει καθισμένο πίσω από μια οθόνη, μακριά από οβίδες και τέτοια, να γράφεις στο φόρουμ και ν' αυξάνεις τους αντι-αμερικανούς!!)
Με την απάντηση 'εγω μόνος μου' εννοεις, έχω την στρατιωτικη δυναμη (κ την οικονομικη) να στο επιβάλλω. Αρα αυτο ειναι ακόμα πιο φασιστικό, επεκτατικό από αυτο που λες οτι πρεσβέυεις!
...τα περι ιδεολογιας δεν στεκουν. Εισαι η πιο φασιστική χωρα, με το μανδυα του 'εγω ξερω το καλο σας που εσεις δεν ξερετε' (παγιο ρητο όλων των φασιστων). Και κάτω από το μανδυα αυτό το ΜΟΝΟ που κάνεις είναι να ικανοποιεις τα συμφεροντα σου. Αλλά όχι με νομιμα πολιτικα τρόπο, με την επιβολή!!
Καθολου. Ειμαστε αντι του φασισμου και των αλλων παρεμφερι.
Φασισμος με Ελευθερια και Δημοκρατια και Καπιταλισμο απλα δεν αναμυγνυοντε. Ειναι αντιθετα, ή υπαρχει το ενα, ή το αλλο.Άρα, προσπαθείτε να επιβάλετε 'δημοκρατία' με 'δημοκρατικό' τρόμο...εεεεε....τρόπο έτσι;
Ξαναδιάβασε αυτά που λέει η Funis καλύτερα. Και σκέψου τα καλά. Κάτι μπορεί να μάθεις για το ΓΙΑΤΙ σας βλέπει έτσι όπως σας βλέπει ο κόσμος. Νομίζεις ακόμα ότι είναι τυχαίο ή λόγω 'ζήλειας', 'κακίας', και τέτοια; Think again.
Hint: Αν έχεις λεξικό, ξεκίνα ανοίγοντάς το στο 'arrogance'.
-
Τελωσπάντων, εγώ μια γνώμη είπα...
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι γνώμες!
Krus, βλεπεις τι ωραιος εισαι οταν χαλαρωνεις μαγκα μου?
Eίμαι ωραίος έτσι κι αλλιώς
δες άβαταρ για λεπτομέρειες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι συνεχίζεις εσύ....
Γελά ο μωρός καν το μη γελοίον εί....Ηταν επι προσωπικού γι'αυτό
-
KRIEZA και gavriil1, σας παρακαλώ να σταματήσουν τα σεξουαλικά 'αστειάκια'. Από το επόμενο θα σβήνονται και ελπίζω να μην υπάρξει επόμενο.
[mod]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KRIEZA και gavriil1, σας παρακαλώ να σταματήσουν τα σεξουαλικά 'αστειάκια'. [mod]αστα παιδια (ωραιε μαγκα του) να εκφρασουν τα αισθηματα τους!
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)