-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Gab, εχω μια προταση για σενα!Γιατι δεν κατεβαινεις στη πολιτικη?
Θα ελεγα ψεματα εαν δεν ελεγα οτι δεν το εχω ξανακουσει το παραπανω
Και απο πολιτικους μαλιστα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Gab, εχω μια προταση για σενα!
Γιατι δεν κατεβαινεις στη πολιτικη?
Ποιος σου είπε ότι δεν έχει κατέβει?
Για να το θέσω αλλιώς: πολιτικός δεν είναι μόνο όποιος βάζει υποψηφιότητα. Υπάρχουν και οι σφουγγοκ....εεε.... ακόλουθοιΒρε ναι, αλλα λεω οτι ο Gab ειναι γεννημενος για μεγαλα σαλονια. Δεν ξερω αν ακομη και το white house θα ηταν αρκετο γιαυτον!
Νομιζω οτι με τις αποψεις του, ευκολα θα μπορουσε να πεισει τους πατριωτες του να τον ψηφισουν! Εδω τα καταφερε ο πιθικος που εχουν τωρα για προεδρο, και δεν ηξερε καν να μιλαει ε!!!
Συμφωνώ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!
Gab for president!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για να το θέσω αλλιώς: πολιτικός δεν είναι μόνο όποιος βάζει υποψηφιότητα. Υπάρχουν και οι σφουγγοκ....εεε.... ακόλουθοιΝατος ο 'αλλος' ο Krusenstern που ελεγα πιο πριν. Do you see what I mean?
Κανα τετοιο γιατι δεν μου πες οταν τρωγαμε μπριζολες ρε συ λεβεντη Κρους?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για να το θέσω αλλιώς: πολιτικός δεν είναι μόνο όποιος βάζει υποψηφιότητα. Υπάρχουν και οι σφουγγοκ....εεε.... ακόλουθοιΝατος ο 'αλλος' ο Krusenstern που ελεγα πιο πριν. Do you see what I mean?
Μπορεί και να στο είπε...αλλά έχει σημασία?...
-
Δες το ποστ μου στην κορυφή της σελίδας. Πιστεύω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ότι θα ήσουν άξιος πρόεδρος των ΗΠΑ
-
εγω να δεις ποσο το πιστευω!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Επηδει πολλοι εδω δεν εχουν ιδεα ακριβως τι εχει κανει ο Ζαρκαουι ανα τα χρονια (οσα ξερουμε τουλαχιστον)
http://en.wikipedia.org/wiki/Zarqawi
[snip]
Ή όσα θέλεις/ουν να ξέρετε
Αλήθεια, ξερεις ποιος έβαλε το λήμμα στην wikipedia που μας παραθέτεις?To θεμα δεν ειναι ποιος εγραψε εκει το θεμα ειναι πιστευεις οτι ο Ζαρκαουι δε ηταν τρομοκρατης και ηταν υπευθυνος για πολλες δολοφονιες αθωων;
Ο ιδιος εστελνε μυνηματα στο Al Jazeera και κοκορευοντανε.Τι αλλο θα ακουσουμε σε λιγο θα μας πουνε οτι ο Μπιν Λαντεν ειναι παρεξηγημενος και ολα αυτα ειναι φτειαχτα.
Νικος
Παρεξηγημένος όχι αλλά ότι βοήθησαν και οι η.π.α. στην 'κατασκευή' του δε νομίζω να μη το δέχεσαι;
-
Εκτός από χαριτωμένες και άνευ ουσίας απαντήσεις, πολύ θα ήθελα να δω να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου επί των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ σκέψεων που έχω παραθέσει παραπάνω, και φυσικά στοιχεία για να μου δείξεις ότι κάνω λάθος.
Καλε μου δε βοις, εγω τις αντιρρησεις μου για το θεμα δεν τις εξεφρασα με ΛΟΓΙΑ οπως ολοι εσεις. Αλλα με πραξεις και με τον ιδιο τον τροπο ζωης μου. By moving here to live here and living here. Εσυ να μου κανεις lecture για το θεμα τι πιστευω εγω και πως το εχω εκφρασει και τι αποδηξεις εχω για να το εκφρασω σοβαρα, εισαι πολυ λιγος. Γιατι? Διοτι εσυ μιλας και εγω πρατω, ξανα.
100% ΑΣΧΕΤΟ. Κι εγώ έχω φίλους που ζουν εκεί δίπλα σου περισσότερο από δύο δεκαετίες και διαφωνούν 100% μαζί σου. Κι αυτοί 'πράττουν'. Πείσε με λοιπόν!! Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα. -
Θα ελεγα ψεματα εαν δεν ελεγα οτι δεν το εχω ξανακουσει το παραπανω
Και απο πολιτικους μαλιστα
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο!
Αν κατέβει ο Γαβριήλ στον πολιτικό στίβο θα είναι ένα γεγονός το ίδιο σημαντικό με μια ενδεχόμενη επανένωση των Monty Python!The same potential!
The same laughter! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
That's OK. I was not expecting more from you anyway.
Θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.
Sorry The Voice.
Θα σε παρακαλουσα κυριε μοντ. να βλεπεις και τους 4 υποτιμητικους χαρακτηρισμους που ακουω το δευτερολεπτο απο δεκαδες χρηστες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου λες Γαβριήλ...οι Ισραηλινοί που σκότωσαν πρόσφατα άμαχο πληθυσμό σε παραλία στην Γάζα όπου είχαν πάει να κάνουν το μπάνιο τους τι είναι; Το έδειξαν τα αμερικανικά ΜΜΕ;Εδειχνε ένα μικρό κοριτσάκι να οδύρεται και αμήχανο να κλαίει πάνω από τα άψυχα κορμιά της οικογενείας της...εάν δεις την εικόνα θα συγκλονιστείς! Μάλιστα ήταν και ο λόγος που (1) υιοθέτησε το κοριτσάκι ο Αμπάς και (2) να βγάλει από την 16μηνη εκεχυρεία την Χαμάς.
Well done!
Λες να τους αφήσουν να το δούν;
-
Δεν ειναι σωστο να μιλας με γεματο στομα
-
Για να το θέσω αλλιώς: πολιτικός δεν είναι μόνο όποιος βάζει υποψηφιότητα. Υπάρχουν και οι σφουγγοκ....εεε.... ακόλουθοιΒρε ναι, αλλα λεω οτι ο Gab ειναι γεννημενος για μεγαλα σαλονια. Δεν ξερω αν ακομη και το white house θα ηταν αρκετο γιαυτον!
Νομιζω οτι με τις αποψεις του, ευκολα θα μπορουσε να πεισει τους πατριωτες του να τον ψηφισουν! Εδω τα καταφερε ο πιθικος που εχουν τωρα για προεδρο, και δεν ηξερε καν να μιλαει ε!!!
Συμφωνώ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!
Gab for president!!!It's 'Gabe' sir.
Thank you.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θυμαμαι εναν ανθρωπο απ το χωριο μου που εφυγε στο αμερικα στα 26του κ μετα απο εξι μηνες που ηρθε διακοπες δεν θυμοταν πως λεγοταν η πορτοκαλαδα στα ελληνικα κ μας μιλουσε στην πλατεια του χωριου σπαστα ελληνικα.το φαινομενο αυτο ειναι πολυ πιο συνηθες απο οτι ισως πιστευεις!!!
-
για να σας κανω λιανα τι σημαινει λιμπεραλ:
- natives. they were f*cking liberals, that's why we had to kill them
- mexicans.
- αραβες ( δεν εννοουμε τους χαλιφηδες και τους καπιταλες. εννοουμε ολους αυτους τους περιεργους που ανατιναζονται γιατι.. κατσε να σκεφτω.. γιατι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα (γιατι αραγε; α, επειδη ειναι λιμπεραλες)
- ευρωπαιοι
- λατινοαμερικανοι, κουβανοι, τζαμαϊκανοι.
- ρασταφαροι γενικοτερα
- κινεζοι
8 ) νεπαλεζοι - ρωσοι
- χιπις
- ροκαδες
- μεταλαδες
- οσοι ακουνε προγκ ροκ
- ραπερς
- οσοι διαβαζουν βιβλια. ο,τιδηποτε.
- οσοι καπνιζουν
- οσοι εχουν αποψη γενικοτερα
18 ) οσοι γραφουν στο φορουμ αυτο - οσοι ειναι απο καποια μερη της δυτικης ακτης, ή απ'το miami ή boston
- οσοι συμπαθουν το μαραντονα
ξεχασα καποιον;
-
Δες το ποστ μου στην κορυφή της σελίδας. Πιστεύω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ότι θα ήσουν άξιος πρόεδρος των ΗΠΑ
Πως ειναι to patronize στα Ελληνικα Κρους? That's what you're doing. Thank you though.
-
Συμφωνώ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!
Gab for president!!!gavriil1
Θα υπογράψεις ένα αυτόγραφο να το βάλω κορνίζα στο γραφείο πλιζ;;; -
Μόνο έτσι μπορείς να ανέβεις στη πολιτική, αν βλέπεις και τις δύο πλευρές δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Εκτός από χαριτωμένες και άνευ ουσίας απαντήσεις, πολύ θα ήθελα να δω να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου επί των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ σκέψεων που έχω παραθέσει παραπάνω, και φυσικά στοιχεία για να μου δείξεις ότι κάνω λάθος.
Καλε μου δε βοις, εγω τις αντιρρησεις μου για το θεμα δεν τις εξεφρασα με ΛΟΓΙΑ οπως ολοι εσεις. Αλλα με πραξεις και με τον ιδιο τον τροπο ζωης μου. By moving here to live here and living here. Εσυ να μου κανεις lecture για το θεμα τι πιστευω εγω και πως το εχω εκφρασει και τι αποδηξεις εχω για να το εκφρασω σοβαρα, εισαι πολυ λιγος. Γιατι? Διοτι εσυ μιλας και εγω πρατω, ξανα.
100% ΑΣΧΕΤΟ.
Ακριβως. Αυτο σου λεω και εγω. Τι σχεση εχουν οι πραξεις με τα λογια? Ασχετο το ενα με το αλλο.
-
Πως ειναι to patronize στα Ελληνικα Κρους? That's what you're doing. Thank you though.
'Πατρονάρω'
(μιλάω σοβαρά ωστόσο, όταν λέω Gabe for president )
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)