-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οι τρομοκράτες δεν υπήρχαν πριν την Αμερικανική εισβολή.
Αυτο ειναι ακριβως ενα απο τα πιο καιρια παραμυθια που χωνεψαν οι φιλελευθεροι και πουλανε συνεχως. Γιαυτο και ο Προεδρος Μπους ειναι genious σε τετοιο θεματα και μαλιστα αυτος ειναι ο κυριος λογος που μπηκε στο Ιρακ.
να'σαι καλα που μας κανεις και γελαμε!!!!
-
Ασφαλώς (και σ'αυτό έχει δίκιο ο Γαβριήλ) ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ'. Αφού κάποιος που χάνει την οικογένειά του από βόμβες προθύμων να σκοτώσουν ενδέχεται να ζωστεί με εκρηκτικά και να τινάξει ένα αεροδρόμιο της χώρας που επιτέθηκε στους δικούς του στον αέρα, είναι 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ' ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.
Ο Μπους είναι ιδιοφυΐα γιατί ακριβώς εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός. Δηλαδή έβγαλε μέσα από τους ανθρώπους τον 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ' ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. -
Δεν μου λες Γαβριήλ...οι Ισραηλινοί που σκότωσαν πρόσφατα άμαχο πληθυσμό σε παραλία στην Γάζα όπου είχαν πάει να κάνουν το μπάνιο τους τι είναι; Το έδειξαν τα αμερικανικά ΜΜΕ;
Εδειχνε ένα μικρό κοριτσάκι να οδύρεται και αμήχανο να κλαίει πάνω από τα άψυχα κορμιά της οικογενείας της...εάν δεις την εικόνα θα συγκλονιστείς! Μάλιστα ήταν και ο λόγος που (1) υιοθέτησε το κοριτσάκι ο Αμπάς και (2) να βγάλει από την 16μηνη εκεχυρεία την Χαμάς.
Well done!
-
tora xanhs ta logia sou prospathodas na exigishs se amerikanous pios exei dikio.afou forane paropides kai ta amerikanika M.M.M eine xeirotera apo tis sobietikhs enoshs. den yparxh megalyterh xouda apo thn usa. psomi kai theama h usa
-
Την Ευρώπη και το δυτικό κόσμο τον συμφέρει η σταθερότητα στο Ιράκ, έστω και με αμερικανική νίκη (όλες οι εταιρείες εκμετάλευσης θα είναι αμερικάνικες - όχι ευρωπαϊκές). Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπους δεν παραδέχεται ότι τα γ@μησαν στο Ιράκ και όλοι πρέπει να βοηθήσουν για τη σταθερότητα της περιοχής. Δεν το παραδέχεται για το πολιτικό κόστος και προτιμά να λέει ότι όλα πάνε καλά στο Ιράκ παρά τους 30-40 νεκρούς την ημέρα.
Ξέρετε πόσο στοιχίζει η βενζίνη στο Ιράκ; ούτε τα έξοδα του βυτίου δεν καλύπτει η τιμή της. Την ακριβή βενζίνη που πωλείται τζάμπα πληρώνει η Αμερική.
-
Μίλησες για κόστος βενζίνης και μου θύμισες το Ιράν...9 cents το λίτρο!
θα μετακομίσω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ασφαλώς (και σ'αυτό έχει δίκιο ο Γαβριήλ) ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ'. Αφού κάποιος που χάνει την οικογένειά του από βόμβες προθύμων να σκοτώσουν ενδέχεται να ζωστεί με εκρηκτικά και να τινάξει ένα αεροδρόμιο της χώρας που επιτέθηκε στους δικούς του στον αέρα, είναι 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ' ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.
Ο Μπους είναι ιδιοφυΐα γιατί ακριβώς εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός. Δηλαδή έβγαλε μέσα από τους ανθρώπους τον 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ' ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν να λέγονται 'νοήμονα όντα' που δε βλέπουν (ή δε θέλουν να δουν) ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι οι 'τρομοκράτες' δε ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ αλλά ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ από γεγονότα όπως αυτά που συμβαίνουν στο Ιράκ στις μέρες μας...
-
Δεν θα έλεγα φτιάχνονται, εισρέουν ταιριάζει καλύτερα. Αλλά πριν δεν ήταν εκεί και εκεί που ήταν δεν σκότωναν 30 άτομα τη μέρα.
-
nidosan
αυτό είπα κι εγώ, αλλά με άλλα λόγια. Αυτό είναι που εκμεταλλεύτηκε ο Μπους κι αυτό είναι που γουστάρει ο Γαβριήλ, αφού του δίνει πάτημα να κατηγορεί ανθρώπους σαν τον ίδιο ως κακούς. Λες και η μήτρα που τον γέννησε ήταν καλύτερη από αυτή του Ιρακινού (άραγε ζει η ελληνίδα [?] μητέρα του και χαίρεται να τον ακούει να λέει τέτοια πράγματα για την Ελλάδα;), λες και η γυναίκα του αξίζει παραπάνω από αυτή του κάθε δύστυχου που την έχασε από 'απελευθερωτικές' βόμβες. -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εντάξει Γαβριήλ. Έχεις δίκιο. Οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ για το καλό του κόσμου και οδηγούμενες από αλτρουϊστικά αισθήματα. Σας είμαστε ευγνώμονες και ο Θεός να προστατεύει τους συμμάχους σας.
Γκοντ μπλες Αμέρικα.Ευγωμοσυνη ειναι για τους ρομαντικους, εαν θελετε να βοηθησετε στηλτε 10,000 στρατο στο Ιρακ. Χτες. Και σας υποσχομαστε οτι θα κανουν μονο support, στην μαχη δεν θα τους βαλουμε
Έχεις ιδέα τι πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα, αν 'κάποιος' ζητήσει 10k κόσμο για το Ιράκ? Ξέρεις τι θα πάρει όποιος τους ζητήσει?
Επηδει ακριβως ΕΧΩ ιδεα γιαυτο το γραφω/ζηταω. Με πιανεις? (που λενε και οι μαγκες)
Αφού λοιπόν ΕΧΕΙΣ ιδέα, για πες μου ΤΙ πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα, αν οι ΗΠΑ ζητήσουν 10k στρατό για το Ιράκ?
Και κυρίως πες μου, ΤΙ θα πάρουν αντί για τις 10k στρατό που θα έχουν ζητήσει? ΟΕΟ?
Hey Krus, οταν σε γνωρισα απο κοντα, τοσο....'εξυπνος' δεν συμπεριφερθηκες. Εγω οπως βλεπεις ειμαι ο ιδιος απο πισω απο το PC οπως και face-to-face. Τι εγινε? Αλλαξες λεβεντη?
Όχι. Είμαι ο ίδιος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
Τελικά θα απαντήσεις ή όχιΣε μενα για 'αλλος' μου ακουγεσαι. Τελος παντων ομως...
Να απαντησω σε τι? Η ερωτηση σου δεν ειναι σχετικη με αυτο που εγραψα. ΟΙ ΗΠΑ δεν προκειτε ποτε να ζητησουν συγκεκριμενα πραγματα απο συμμαχους χωρες, εσεις (ως συμμαχοι) πρεπει απο μονοι σας να βοηθησεται οσο μπορειτε. Αλλα κατι τετοιο δεν γινετε ουτε κατα διανοια. Και αυτο ισχυει για αλλες χωρες επισης.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα γαμήσατε πολύ άσχημα στο Ιράκ. Αν η κρίση επεκταθεί και στις άλλες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες της περιοχής θα ψάχνουμε γαϊδούρια και άλογα.
Γιαυτο λοιπον καλε μου leonp καιρος των engineer της Ελλαδος και αλλων χωρων να κατσουν και να επανα-σχεδιασουν ενα κινητηρα που δεν θα 'τρωει' οτιδηποτε εχει σχεση με πετρελαιο. Τι λες?
Αυτά υπάρχουν Γαβριήλ, όταν συμφέρει να χρησιμοποιηθεί υδρογόνο σε εμβολοφόρους κινητήρες ή fuel cells η τεχνολογία θα τελειοποιηθεί - είναι θέμα χρόνου.
Αναποδα το κατανοεις. Το σωστο ειναι 'οταν οι τεχνολογιες υδρογονου ειναι στην ιδια αποδοση των τεχνολογιων βενζινης και ειναι κατα πολυ φθηνοτερες, τοτε θα συμφερει να χρισημοποιηθουν'.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
gavriil1
Γκεϊμπριελ, το προβλημα σου ειναι, ισως δικαιολογημενα μεχρι ενα σημειο επειδη εχεις φαει τρελο μπινελικι εδω μεσα, οτι νομιζεις πως ολοι οσοι γραφουν σε θεματα σχετικα με τις ΗΠΑ, ειναι ή κομμουνιστες , ή εχθροι των ΗΠΑ και του δυνατου γιατι ζηλευουν μαλλον φανταζομαι..
Ξεχασες το κυριοτερο. Ή φιλελευθεροι.
συμπεριφερεσαι σα γατα που την εχει καταβρεξει καποιο παιδακι καποτε, και ετσι κραταει τους ανθρωπους μακρια της.
Κλεινεσαι στις αποψεις σου απολυτος, σιγουρος γι'αυτα που ξερεις, βλεποντας πισω απο καθε username εναν ελληνα που μισει τις ΗΠΑ για ολα τα στραβα της ζωης του.
Ξεκινας την κουβεντα και μεσα σου εχεις ξεκαθαρισει οτι η δικια σου αποψη ειναι η σωστη, ενω των αλλων λαθος.
Thank you, thank you very much για την ψυχαναλυση. Ποσο παει η ωρα μαστορα ψυχολογε?
Παμε λοιπον
Ισα ρε μαγκα καραμπουζουκλη. Παμε...λοιπον ε?
Λαθος. Το χρημα παντα δεν αγοραζει τα παντα. Παραδειγμα, οσο χρημα και εαν βρει κατω απο την γη ή τον ουρανο το Ιραν, οσο στις ΗΠΑ Ρεπουμπλικανος Προεδρος υπαρχει, δεν προκειτε να παραχθει πυρηνικη βομβα. Μαλλον το νομημα σε αυτο ειναι οτι, οσα χρηματα και εαν προσπαθουσε να χρισημοποιησει το Ιραν για να 'αγορασει τις ΗΠΑ', δεν θα το πετυχεναι.
Εαν το Ιραν ειχε μεγαλυτερη δυναμη απο τις ΗΠΑ, θα ηταν τελειως αδιαφορο για την πυρηνικη του δυναμη αν ο προεδρος ειναι Ρεπουμπλικανος, Δημοκρατικος, ή ο,τιδηποτε αλλο. (αρα γυρναμε εκει που ελεγα)
Εαν η γιαγια της μανας μου ηταν ο μαυρος γατος θα ειχες και συ παπουτσια για τον σκυλο σου. Coulda, shoulda, woulda.
Αυτο ειναι το παμε και το λοιπον. Περιμενα και γω κανα σωστο argument που να εχει σχεση με την πραγματικοτητα. ΟΚ πηγενε μονος απο εδω και περα.
Ενα αλλο εντελως διαφορετικο παραδειγμα ειναι οτι, οσα χρηματα και εαν εχει καποιος, υπαρχουν αρωστιες τις οποιες δεν θα μπορεσει να νικησει.
Ισως να υπαρχουν αρρωστιες που δε μπορει να νικησει. Μπορει ομως να εχει πολυ καλυτερες συνθηκες ιατρικης περιθαλψης. Καλυτερους γιατρους, καλυτερα νοσοκομεια κλπ. Καλως Ηρθες στον πλανητη που κανεις δεν ειπε οτι ειναι δικαιος, ρομαντικε μου φιλε.
Οχι απαραιτητα. Το επιπεδο ζωης πολιτων μιας χωρας δεν ειναι παντα directly proportional με την ολικη οικονομικη υγεια/κατασταση αυτης της χωρας. Πολυ καλο παραδειγμα ειναι πολλα απο τα Αραβικα κρατη που ενω εισπρατουν ενα τονο δολλαρια το δευτερολεπτο, μονο και μονο ετυχε να υπαρχει πετρελαιο κατω απο την γη τους (που ουτε καν btw εχουν ιδεα πως να το βγαλουν απο την γη, αλλα ασχετο αυτο), οι περισσοτεροι πολιτες αυτων ζουν οπως ζουσαν οι παπουδες μας και ισως και χειροτερα.
i take it you've never been there bro... Το επιπεδο ζωης στο ΣΥΝΟΛΟ των πολιτων δεν ειναι παντα συνδεδεμενο με την οικονομικη κατασταση της χωρας, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αυτοι που ειναι πολυ πλουσιοι, ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ζουν σα βασιλιαδες. Ενα κλασσικο παραδειγμα, ειναι το Ριο της Βραζιλιας, οπου βλεπεις τις βιλαρες σε αποσταση αναπνοης απ'τα χαμοσπιτα, τις τρωγλες, και τους ξυπολιτους βραζιλιανους που δεν εχουν να φανε. Ελαχιστη σημασια εχει τι κανει η πλειοψηφια, οπου αυτο που λες απλα επιβεβαιωνει αυτο που λεω. money rules the world.
Διαφορα οικονομικα συστηματα δεν 'φτιαχθηκαν για να κανουν καποιους, λιγους ή πολλους, πιο πλουσιους'. Αυτο λεγεται ολιγαρχια, ή φασισμος, κτλ. Υπαρχει σε χωρες οπως η Β. Κορεα, οπως και σε πολλες Αραβικες χωρες.
Εισαι πνευμα αντιλογιας. Για τι φτιαχτηκαν; Ειτε φτιαχτηκαν για να κανουν τη ζωη μας καλυτερη, ειτε χειροτερη. Αν την κανουν καλυτερη, ποιος ειναι ο τροπος που δε σχετιζεται με το κερδος my dear friend?
Πρωτον, η ζωη δεν ειναι δικαιη in itself.
Μπαινεις στο νοημα και μ'αρεσει
Δευτερον, ο στοχος του καπιταλισμου δεν ειναι να ειναι το συστημα 100% δικαιο, αλλα να εχουν ΟΛΟΙ την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να γινουν απο ευκαταστατοι εως Bill Gates και παραπανω. Το λεγομενο ΗΠΑμερικανικο ονειρο το οποιο ισχυει ανεκαθεν στις ΗΠΑ. Και ισως ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ. Τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο.
Ασχετο με το θεμα. Δε διαφωνω απολυτα. Για να το συζητησουμε ομως, θα παρει πολυ ωρα και θα ξεφυγουμε πολυ απο το αρχικο θεμα. Ισως σ'ενα καινουργιο θεμα μπορουμε να το συζητησουμε. Εχεις δικιο εν μερει. Το προβλημα ειναι, οτι το συστημα ευνοει αυτον που εχει το κεφαλαιο εξαρχης. Έτσι, δε δινει ακριβως σε ολους την ιδια δυνατοτητα, αλλα δινει σε καποιον που εχει κεφαλαιο τη δυνατοτητα να το εκμεταλλευτει στο επακρον, και με τις καταλληλες κινησεις να γινει αυτο που λες. Δε θα το παω παραπερα σ'αυτο το θεμα.
Αντιθετα, αυτα γινονται για το κερδος (πολεμος, ειρηνη κλπ), ειτε αμεσα, ειτε εμμεσα (παραδειγματα εχω χιλιαδες και για τα δυο)
θα μπορουσε να πει κανεις οτι εκ πρωτης οψεως, ο πολεμος στο Ιρακ αφορα κυριως τη δευτερη κατηγορια (βλεπε εμμεσο κερδος).Δηλαδη? Τι ειδους εμμεσου κερδος? Αερολογεις.
Δεν αερολογω. Διαφωνεις δηλαδη οτι το Ιρακ αποτελουσε κινδυνο για τα συμφεροντα των ΗΠΑ, γι'αυτο και χτυπηθηκε; Προεχεξε. Οταν λεμε συμφεροντα, οπως ειπα, δεν εννοω απαραιτητα το αμεσο συμφερον. μπορεις να βαλεις και ως συμφερον την ανησυχια για την ασταθεια στην περιοχη, δε με πειραζει, ή το Σανταμ.. δε θα σου αλλαξω γνωμη. Οι ΗΠΑ και οι συμμαχοι φοβοντουσαν καποια πραγματα για το Ιρακ, ετσι δεν ειναι; you name them, i don't care.
Η φαση που περναει η περιοχη προφανως επηρεαζει σημερα ολον τον κοσμο με καποιο τροπο, αρα και τις ΗΠΑ. Αυτο εννοω με το 'εμμεσο κερδος'.
Οι ΗΠΑ ειναι αυτες που εχουν τη δυναμη, οι ΗΠΑ πρωτοστατουν της επιθεσης. Που ακριβως διαφωνεις μ'αυτο;Εσυ και οι αλλοι φυσικα πιστευετε οτι ο πολεμος στο Ιρακ γινετε για να εχουν οι ΗΠΑ σε ελενχο το Ιρακ. Εαν το Ιρακ καταφερνε και ειχε μια πιο moderate κυβερνηση ανα των χρονων, τοτε οι ΗΠΑ ποτε δεν θα το εβαζε ως στοχο, οπως και αλλες σαπιες χωρες/κυβερνησεις. Απλα η κατασταση εκει ηταν εκτος ελενχου (οχι οτι δεν ειναι και αλλου, αλλα ειπαμε, οτι μπορουμε κανουμε).
σ'εχουν πληγωσει πολυ σ'αυτο το forum, ε;
θα προτιμησω να μη σχολιασω. Δεν υπαρχει λογος, αυτο που ηθελα να πω το ειπα πιο πανω.Ως κατοικος 'οχι υπερδυναμης' ειναι ευκολο και σχεδον αυτοματο να τις βλεπεις τις ΗΠΑ οπως γραφεις πιο πανω. Ο πιο ισχυρος, στο διεθνες πολιτικο σκηνικο, βλεπετε ως καποιος που κανει αυθεραιτη ισως χρηση αυτης της δυναμης, σχεδον παντα. Τις πιο πολλες φορες ειναι θεμα 'εγω μπορω, και εσυ οχι'.
Τελος υπαρχει το δικαιολογημενο ως μερος της φυσης του ανθρωπου, συνδρομο του 'εμμεσου μισους του δυνατου'. Φαντασου ποσο της υπερδυναμης. Η Μαικροσοφτ, οσο καλη και να προσπαθει να ειναι, παντα θα υπαρχει ενα τεραστιο μερος του πλανητη που θα την βλεπει ως εχρθο, κακο, και ολα τα αρνητικα. ΑΥτο δεν περιμενω να αλλαξει για το θεμα ΗΠΑ.
Καλα, 1ον αυτο με τη μαικροσοφτ ειναι ασχετο. Για την ακριβεια, η μάικροσοφτ εχει γινει μισητη κυριως με τα πραγματα που προσπαθει να επιβαλλει (πχ software patents) και με το ποσο μονοπωλιακα θελει ν'αντιμετωπιζει το χωρο. Δικαιωμα της, θα μου πεις. Ειναι ομως αλλη κουβεντα αυτη.
To μισος υπαρχει απο πολλους για τον δυνατο, δεν αντιλεγω. Εμενα ομως, να με συγχωρεις, αλλα δεν εχω καθολου μισος για κανενα κρατος, και αυτο θελω να ειναι κατανοητο πριν μπεις στη διαδικασια να συζητας μαζι μου. Αν πιστευεις το αντιθετο, σε παρακαλω να διακοψεις τη συζητηση, γιατι αλλιως σημαινει οτι ξεκινας μια συζητηση που εξ'ορισμου τη βλεπεις με εμπαθεια.
Οσο για την πρωτη παραγραφο, αστο... εισαι πολυ λαθος.. και δεν εχει να κανει το που κατοικω. Σου εχω ξαναπει οτι ζω στην Ελλαδα γιατι μ'αρεσει, εγω το διαλεξα. wake up.. δεν εχω κανενα συμφερον να εχω κακο λογο για τις ΗΠΑ. Απλα, προσπαθω να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ρεαλιστικα μπορω, ειτε μιλαμε για τις ΗΠΑ, ειτε για την Ελλαδα, ειτε για το Αφγανισταν.
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, εσυ που ακριβως στο κειμενο μου ειδες να πω κατι κακο για τις ΗΠΑ, για το Ιρακ ή για τον οποιοδηποτε; Εγω εγραψα τα γεγονοτα οπως πιστευω οτι λειτουργει ο κοσμος, με γνομωνα το πως θα κανει τη ζωη του καλυτερη, ο καθενας. Αφηνω τον αναγνωστη να εχει τη δικια του αποψη πανω σ'αυτα που λεω, δεν ειμαι δημοσιογραφος..Ενα απο τα πιο βασικα πραγματα σε ολες αυτες υποθεσεις ειναι το οτι δεν προσπαθητε να απαντησεται ενα απλο ερωτημα για τις ΗΠΑ (αντι να εχετε ολες αυτες τις αρνητικες γνωμες): Γιατι οι πολιτες των ΗΠΑ καταφεραν να ειναι πολιτες μιας υπερδυναμης πρωτα και της μονης υπερδυναμης μετα.
Εγραψα πιο πανω αν διαβασες το κειμενο μου, οτι αυτο, δεν ηταν τυχαιο ιστορικα σε καμια περιπτωση. Ειναι ομως μακραν εκτος θεματος για να το αναλυσουμε.
Και τελικα δε μου ειπες τις αρνητικες δικες μου γνωμες..
τα γεγονοτα σου φαινονται αρνητικα μαλλον
Εισαι full καχυποπτος βασικα.. ξεκολλα[/quote]
Πηγαμε. Λοιπον.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι τρομοκράτες δεν υπήρχαν πριν την Αμερικανική εισβολή.
Αυτο ειναι ακριβως ενα απο τα πιο καιρια παραμυθια που χωνεψαν οι φιλελευθεροι και πουλανε συνεχως. Γιαυτο και ο Προεδρος Μπους ειναι genious σε τετοιο θεματα και μαλιστα αυτος ειναι ο κυριος λογος που μπηκε στο Ιρακ.
να'σαι καλα που μας κανεις και γελαμε!!!!
Το προεβλεψα στην παρακατω προταση μου που βολικα εσβησες. Προς τι η εκπληξη αγαπητε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου λες Γαβριήλ...οι Ισραηλινοί που σκότωσαν πρόσφατα άμαχο πληθυσμό σε παραλία στην Γάζα όπου είχαν πάει να κάνουν το μπάνιο τους τι είναι; Το έδειξαν τα αμερικανικά ΜΜΕ;Εδειχνε ένα μικρό κοριτσάκι να οδύρεται και αμήχανο να κλαίει πάνω από τα άψυχα κορμιά της οικογενείας της...εάν δεις την εικόνα θα συγκλονιστείς! Μάλιστα ήταν και ο λόγος που (1) υιοθέτησε το κοριτσάκι ο Αμπάς και (2) να βγάλει από την 16μηνη εκεχυρεία την Χαμάς.
Well done!
Ναι το εδειξαν. Τουλαχιστον τα ΜΜΕ που παρακολουθω εγω. Fair and Balanced! (tm)
Τα δικα σου ΜΜΕ την δηλωση των Ισραηλινων για το συμβαν το εδειξαν?
Τελος, προς τι το well done, στο Ισραηλ ζω? Ποσο ασχετο θα το πατε το θεμα για να με βγαλετε (και τους αλλους των ΗΠΑ) ως το καταμαυρο προβατο?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρε τι θα γινει τελικα?
θα ριξουν κεινο τον ανθρακα στην ουασιγκτον κ σια να
κανουμε κανα γλεντι κ μεις δω κατω?
mother russia
kke
sfyrodrepanoΑφου το θες και το τραβαει ο οργανισμος σου να το δεις να γινει πραγματικοτητα τοσο πολυ, δεν λες να το κανεις εσυ ρε λεβεντη? Ελα να σε δω, που με τα λογια τα στοματα σας εχουν γινει μυς Ολυμπιονικων απο το πολυ μπλα μπλα.
Αντε ντε...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Την Ευρώπη και το δυτικό κόσμο τον συμφέρει η σταθερότητα στο Ιράκ, έστω και με αμερικανική νίκη (όλες οι εταιρείες εκμετάλευσης θα είναι αμερικάνικες - όχι ευρωπαϊκές).
Γιατι να ειναι ακριβως Ευρωπαικες δηλαδη? Λογο της τεραστιας Ευρωπαικης βοηθειας στον ΟΗΕ, στο Συμβουλιο Ασφαλειας, αλλα και την τεραστια στρατιωτικη βοηθεια με τους χιλιαδες Ευρωπαιους σουπερ στρατιωτες?
Εκτος απο το Κυπριακο που θελετε να σας λυσουμε, μηπως θελετε να φυγουμε απο την Νεα Υορκη την Βοστον και το Χαρφορντ, να σας τα δωσουμε για Χριστουγενιατικες διακοπες ως εξοχικα?
Κανα καφε θες να στον στειλω απο εδω? Κολυμπωντας.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπους
Η αγαπημενη αρχη προτασης φιλελυθερων Ευρωπαιων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ
...this and that.
Το προβλημα ειναι εσεις νομιζετε οτι παντα οι αλλοι ειναι το προβλημα. Have you thought about that at all φιλε?
δεν παραδέχεται ότι τα γ@μησαν στο Ιράκ και όλοι πρέπει να βοηθήσουν για τη σταθερότητα της περιοχής. Δεν το παραδέχεται για το πολιτικό κόστος και προτιμά να λέει ότι όλα πάνε καλά στο Ιράκ παρά τους 30-40 νεκρούς την ημέρα.
Προπαγανδα χειροτερη και αυτη της KGB της δεκαετιας του 70.
Ο Μπους ποτε δεν ειπα οτι τα παντα πανε καλα στο Ιρακ απο τοτε που αρχισε η 'ανταρτοπολεμος' με τους τρομοκρατες. Ποια ΜΜΕ παρακολουθεις? Τα Ελληνικα?
Ξέρετε πόσο στοιχίζει η βενζίνη στο Ιράκ; ούτε τα έξοδα του βυτίου δεν καλύπτει η τιμή της. Την ακριβή βενζίνη που πωλείται τζάμπα πληρώνει η Αμερική.
Κουκουναρες που λεει και δε βοις.
-
Αναποδα το κατανοεις. Το σωστο ειναι 'οταν οι τεχνολογιες υδρογονου ειναι στην ιδια αποδοση των τεχνολογιων βενζινης και ειναι κατα πολυ φθηνοτερες, τοτε θα συμφερει να χρισημοποιηθουν'.Δεν πρόκειται ποτέ να είναι φθηνότερο το υδρογόνο στη χρήση του από τη βενζίνη εκτός αν ακριβύνει η βενζίνη. Το υδρογόνο είναι δύσκολο στη μεταφορά, στην αποθήκευση (περνά μέσα από μεταλλικά δοχεία και μετά από καιρό τα κάνει εύθραυστα) και δεν έχει την ενεργειακή πυκνότητα της βενζίνης. Οι ΗΠΑ δεν χρηματοδοτούν έρευνα (ή σε πολύ μικρότερο ποσοστό από Ιαπωνία και Ευρώπη) για τον μεγάλο επιταχυντή, μήπως αυτό αλλάξει όταν χάσουν οι Ρεπουμπλικάνοι τις εκλογές;
-
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο αυτό το θέμα!
-
Την Ευρώπη και το δυτικό κόσμο τον συμφέρει η σταθερότητα στο Ιράκ, έστω και με αμερικανική νίκη (όλες οι εταιρείες εκμετάλευσης θα είναι αμερικάνικες - όχι ευρωπαϊκές).
Γιατι να ειναι ακριβως Ευρωπαικες δηλαδη? Λογο της τεραστιας Ευρωπαικης βοηθειας στον ΟΗΕ, στο Συμβουλιο Ασφαλειας, αλλα και την τεραστια στρατιωτικη βοηθεια με τους χιλιαδες Ευρωπαιους σουπερ στρατιωτες?
Ο Μπους το είπε από την αρχή, τις δουλειές θα τις πάρουν αυτοί που συμμετείχαν στην εισβολή - όχι οι Ευρωπαίοι. Εγώ όμως βλέπω ότι και οι άλλοι Αμερικάνοι δεν παίρνουν δουλειές, μόνο εκείνη η εταιρεία... ποιός την έχει δεν θυμάμαι - μόνο αυτή παίρνει δουλειές, μάλιστα χωρίς BID.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)