-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ρε αφηστε τα πολιτικα κ πειτε καμια συμβουλη για το κομματι μας
ξενυχτησαμε ενα ολοκληρο βραδυ με μπιρες, ουζα και μεζεδες (σαλαμι, τυρακι κλπ) για να το φτιαξουμε
νομιζω πως το'χουμε το συμβολαιο
δεν ξερω σε ποια εταιρια αλλα θα'ρθει..
γι'αυτο ηρθα εξωτερικο για διεθνη καριερα..
γαμαμεΕαν ξεφυγω απο το θεμα θα φαω μπαν αφου σβηστουν τα ασχετα ποστ μου. Για αλλους δεν ισχυει αυτο αλλα αλλη σηζητηση αυτη. Ως amature μουσικος θα ειχα να σου πω διαφορα, αλλα βλεπεις δεν μπορω διοτι η Γκεσταπο will act.
δεν ειναι ασχετο, ειναι ελληνο-αμερικαν μιουζικ
δηλαδη περι ηπα κ αμερικανων πρεπει να ναι μονο ο σανταμ κ οι εκλογες?
δε βαρεθηκατε 140 σελιδες;
χερια θα βγαλει το φορουμ κ θα σας μουτζωσει -
gavriil1, ειδικά εγώ δεν μισώ κανέναν θανάσιμα. Πόσο μάλλον έναν ολόκληρο λαό.
Η παρατήρηση μου δεν αφορά την τρομοκρατία, τον πόλεμο κατά αυτής, τον σαντάμ, τα πυρηνικά του, τις μαζικές δολοφονίες που έκανε, αλλά μια κίνηση από συγκεκριμένο κόμμα που πιστεύω πως έγινε με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ξενυχτησαμε ενα ολοκληρο βραδυ με μπιρες, ουζα και μεζεδες (σαλαμι, τυρακι κλπ) για να το φτιαξουμε
γαμαμεΕαν ξεφυγω απο το θεμα θα φαω μπαν αφου σβηστουν τα ασχετα ποστ μου. Για αλλους δεν ισχυει αυτο αλλα αλλη σηζητηση αυτη. Ως amature μουσικος θα ειχα να σου πω διαφορα, αλλα βλεπεις δεν μπορω διοτι η Γκεσταπο will act.
χερια θα βγαλει το φορουμ κ θα σας μουτζωσειSkye το ακουσα.
2 ερωτησεις:
- Ποιος τραγουδαει?
- Ποιος εγραψε τους στοιχους?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
gavriil1, ειδικά εγώ δεν μισώ κανέναν θανάσιμα. Πόσο μάλλον έναν ολόκληρο λαό.Η παρατήρηση μου δεν αφορά την τρομοκρατία, τον πόλεμο κατά αυτής, τον σαντάμ, τα πυρηνικά του, τις μαζικές δολοφονίες που έκανε, αλλά μια κίνηση από συγκεκριμένο κόμμα που πιστεύω πως έγινε με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές.
Εαν νομιζεις οτι η καταδικη του Σανταμ ειναι αρκετη για τους Ρεπ. να κερδισουν τις εκλγοες δεν καταλαβαινεις τα τρεχοντα ΗΠΑμερικανικα πολιτικο-κοινωνικα θεματα.
-
χερια θα βγαλει το φορουμ κ θα σας μουτζωσειSkye το ακουσα.
2 ερωτησεις:
- Ποιος τραγουδαει?
- ενας φιλος μου
- ολη η παρεα μαζι (και οχι δεν παιρνουμε ναρκωτικα charmak)
-
gavriil1, ειδικά εγώ δεν μισώ κανέναν θανάσιμα. Πόσο μάλλον έναν ολόκληρο λαό.
Η παρατήρηση μου δεν αφορά την τρομοκρατία, τον πόλεμο κατά αυτής, τον σαντάμ, τα πυρηνικά του, τις μαζικές δολοφονίες που έκανε, αλλά μια κίνηση από συγκεκριμένο κόμμα που πιστεύω πως έγινε με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές.
Εαν νομιζεις οτι η καταδικη του Σανταμ ειναι αρκετη για τους Ρεπ. να κερδισουν τις εκλγοες δεν καταλαβαινεις τα τρεχοντα ΗΠΑμερικανικα πολιτικο-κοινωνικα θεματα.
Είναι αρκετή για να επηρεάσει τους ψηφοφόρους.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Skye το ακουσα.
2 ερωτησεις:
- Ποιος τραγουδαει?
- ενας φιλος μου
- ολη η παρεα μαζι (και οχι δεν παιρνουμε ναρκωτικα charmak)
ΟΚ
-
Ο φιλος σου πρεπει να σταματησει να τραγουδαει. Για παντα.
-
Η παρεα πρεπει να σταματησει να γραφει στοιχους. Για παντα.
-
ΟΚ
-
Ο φιλος σου πρεπει να σταματησει να τραγουδαει. Για παντα.
-
Η παρεα πρεπει να σταματησει να γραφει στοιχους. Για παντα.
μη μιλας ετσι για το φιλο μου
ρουλαρει το κομματι
ο μι τζι και τρια λολ
-
-
Γαβριήλ εχεις δουλέψει και στην Geffen?
-
Καταπέλτης ο Γαβρήλις
Εγω σαν παλιός χιπχοπας και έχων εντρυφύσει στον βοθρςο του underground ελληνικού χιπ χοπ , πιστευω έχουν potential αλλα και πολυ δρομο ακόμα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καταπέλτης ο ΓαβρήλιςΕγω σαν παλιός χιπχοπας και έχων εντρυφύσει στον βοθρςο του underground ελληνικού χιπ χοπ , πιστευω έχουν potential αλλα και πολυ δρομο ακόμα
σαγαπαω
δε θα σε απογοητευσουμε αγαπητε φαν
περιμενε να επιστρεψω στο greece και θα δεις.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και ποιος τον Μπους; Αν ο Σαντάμ φταίει για τον θάνατο 150 ανθρώπων (1500 σου λέω εγώ και βάλε), ο Μπους είναι υπεύθυνος για τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων.
Το μοναδικό πρόβλημα με τον Μπους είναι ότι ένα κρέμασμα δεν είναι αρκετό. Μέχρι να ανακαλυφθεί η μέθοδος νεκρανάστασης, ώστε να τον κρεμάνε και να τον ξανακρεμάνε μέχρι να λιώσει το σκοινί, δεν μπορεί να υπάρξει επαρκής τιμωρία γι' αυτόν τον άνθρωπο [ΚΑΙ τα αφεντικά και τα τσιράκια του].Εχεις μπερδευτει ο Σανταμ ειναι σε δικη οχι κανενας αλλος.
Τα αλλα ειναι ολα τοσο φιλτραρισμενα απο τον αντιαμερικανισμο που εισαι ετοιμος να αθωωσεις τον Σανταμ για να ενοχοποιησεις το Αμρικανο Προεδρο.
Δυστυχως αυτο ειναι σαν να αθωωσεις το Χιτλερ για να καταδικασεις τους Αμερικανους. Λυπηρο δηλαδη. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εκλογες στις ΗΠΑ αυριο 7 Νοεμβριου.
...και όλως τυχαίως, σήμερα καταδικάστηκε ο Σανταμ
ετσι κι αλλιως το 20-25% ψηφιζει οποτε ειναι κατ 'επιφαση εκλογες. Προκειται για εναν λαο που δεχεται απο αγνοια και βλακεια να τους διοικουν καποιοι που εκλεγονται με δημοκρατικςε διαδικασιες απο την...μειοψηφια...
Η ψηφοφορια δεν ειναι υποχρεωτικη στις ΗΠΑ. Εστω και αν σιγουρα χρειαζεται να αυξηθει το 2004 λιγακι παραπανω απο το 60% ψηφισε.
Θελεις να γραψω για τον μεσο ορο ψηφοφορων στις τελευταιες ευρωπαικες εκλογες η στην Ελλαδα που με υποχρεωτικη ψηφοφορια ηταν λιγακι παραπανω απο το 60%;
Το αν οι ΗΠΑ εχουν δημοκρατια δεν νομιζω οτι εχεις ιδεα τι λες.
Η εκλογικη νομοθεσια δεν εχει αλλαξει παρα ελαχιστα απο το 1776.
Ουτε η καθε κυβερνηση που βγαινει μαγειρευει τον εκλογικο νομο και δημιουργει κολπα σαν την ενισχυμενη αναλογικη που βοηθαει το εκλογικο αποτελεσμα του πρωτου κομματος. Που νομιζεις γινονται τετοια πραγματα. Γιατι ξερω οτι δεν γινονται στις ΗΠΑ.Νικος
Νικο δεν αμφισβητησα το συνταγμα του 1787 (οχι το 1776 οπου εγινε η διακυρηξη της ανεξαρτησιας) το οποιο πραγματι ηταν οτι πιο δημοκρατικο ειχε δει η παγκοσμια ιστορια...Ομως το γεγονος οτι το συγκεκριμενο κρατος (συγνωμη κοινωνικο μορφωμα ηθελα να πω...) εχει πλεον 250 χρονια ιστοριας (συγνωμη υπαρξης ηθελα να πω...) στα οποια γιγαντωθηκε οικονομικα στρατιωτικα μα κυριως κοινωνικα αποτελοντας μια πολυπολιτισμικη κοινωνια επιβαλει αλλαγες-αναπροσαρμογες οι οποιες δεν εγιναν ποτε. Δεν αμφισβητω οτι αποτελεσε στο παρελθον την γη της ελευθεριας της ευκαιριας και αναπτυξης του πνευματος αλλα το παρον ειναι διαφορετικο. Τεραστιες κοινωνικες ανισοτητες, ρατσισμος, εγκληματικοτητα που αντιμετωπιζεται με δημιουργια περισσοτερων φυλακων και πρακτικες μηδενικης ανοχης αλλα και διαρκης συρρικνωση του κοινωνικου κρατους συνθετουν την συγχρονη δημοκρατια στο κρατος που ανεφερες το οποιο και οδηγειται σε εκλογες...Μην κανεις ατοπες συγκρισεις με την Ελλαδα διοτι συγκριτικα εδω ειμαστε παραδεισος. Αν θελεις να προβληματιστεις πως θα επρεπε να λειτουργει η 'δημοκρατια' στης ΗΠΑ κοιταξε βορειοτερα στο χαρτη υπαρχει ενα κρατος που το λένε Καναδα...Εκει μπορειται να μαθετε πολλα και μετα να συζητησετε για την δημοκρατια οπως την αντιλαμβανομαστε στην δυτικη Ευρωπη και φυσικα στην Ελλαδα.
Σε παρακαλω μονο να μην κανεις συγκρισεις με την χωρα μας και το εκλογικο της συστημα αφου τουλαχιστον εδω δεν εχουμε τοσο ξεκαθαρη εμπλοκη των οικονομικων στελεχων στην στηριξη των πολιτικων προσωπων οπως γινεται στην Αμερικη οπου ο καθε υποψηφιος μονο που δεν σταματα τις ομιλιες του για διαφημιστικα μηνυματα. Θα χαιρομουν παντως να υπερασπιζες την χωρα σου με αναλογη διαθεση.
Φιλικα Σπυρος -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και ποιος τον Μπους; Αν ο Σαντάμ φταίει για τον θάνατο 150 ανθρώπων (1500 σου λέω εγώ και βάλε), ο Μπους είναι υπεύθυνος για τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων.
Το μοναδικό πρόβλημα με τον Μπους είναι ότι ένα κρέμασμα δεν είναι αρκετό. Μέχρι να ανακαλυφθεί η μέθοδος νεκρανάστασης, ώστε να τον κρεμάνε και να τον ξανακρεμάνε μέχρι να λιώσει το σκοινί, δεν μπορεί να υπάρξει επαρκής τιμωρία γι' αυτόν τον άνθρωπο [ΚΑΙ τα αφεντικά και τα τσιράκια του].Εχεις μπερδευτει ο Σανταμ ειναι σε δικη οχι κανενας αλλος.
Τα αλλα ειναι ολα τοσο φιλτραρισμενα απο τον αντιαμερικανισμο που εισαι ετοιμος να αθωωσεις τον Σανταμ για να ενοχοποιησεις το Αμρικανο Προεδρο.
Δυστυχως αυτο ειναι σαν να αθωωσεις το Χιτλερ για να καταδικασεις τους Αμερικανους. Λυπηρο δηλαδη.Πού έγραψα ότι ο Σαντάμ πρέπει να αθωωθεί; Πού;
Αλλά όταν τυχαίνει ο κατήγορος (prosecutor) να έχει διαπράξει πολύ χειρότερα εγκλήματα από τον κατηγορούμενο και να κάνει μαθήματα νομιμότητας και ηθικής, εμείς πρέπει να μην κάνουμε καμία νύξη;
Ναι, αν αναμένεται η δίκη και του κατηγόρου. Πότε με το καλό; -
ΠΙ ΑΛΦΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ εχουν ιστορια γουμενε μ@λακα!!!
live the life of a thug nigga till the day i die
-
Πρωτο θυμα τον εκλογων. Παει ο Ραμσφιλντ.
http://news.yahoo.com/s/ap/20061108/ap_ ... ld_resigns
Μετα τα τελευταια αποτελεσματα.
Οι Δημοκρατικοι ελεγχουν το κοινοβουλιο και εχουν 50 απο τους 100 γερουσιαστες. Μαχη για τον γερουσιαστη στην Βιρτζινια που μαλλον θα παει σε επαναμετρηση των ψηφων. Επισης κερδισαν την πλειοψηφια των κυβερνητων. Ο Σβατσενεγερ κερδισε στην Καλιφορνια τον ελληνικης καταγωγης Αγγελιδη.Νικος
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)