-
Είμαι περίεργος να δω τι θα γινότανε στο αεροδρόμιο αν κάποιοι δοκιμάζατε να ταξιδέψετε στις ΥΠΑ.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Είμαι περίεργος να δω τι θα γινότανε στο αεροδρόμιο αν κάποιοι δοκιμάζατε να ταξιδέψετε στις ΥΠΑ.Θα στο έγραφα αλλά μετά θα πουν ότι γράφω κακές λέξεις.
-
Ειδικά αν φοράμε το καπελάκι;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Είμαι περίεργος να δω τι θα γινότανε στο αεροδρόμιο αν κάποιοι δοκιμάζατε να ταξιδέψετε στις ΥΠΑ.'ΥΠΑ';....
'Yπνωτισμένες Πολιτείες Αμερικής';.... -
Ε.Π.Α.
Από τι στιγμή που δεν έχουμε καθαρεύουσα είναι, Ενωμένες Πολιτείες Αμερικής.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειναι αυτα που λετε στην Ελλαδα, εαν εισαι καλος με μενα θα σου ειμαι καλος 2 φορες πισω, εαν εισαι κακο, το αντιθετο. Ή καπως ετσι.
Απλουστατα, οποιος θελει να παιξει ξυλο με τις ΗΠΑ, θα βρει τραγικο τελος. Οποιος και εαν ειναι, οτι και να'ναι. Απλουστοτατο.
Πάμε πάλι. άλλη μια
Αυτό το υφάκι είναι που λέω υπεροπτικό. Και μην φας, έχουμε γλάρο. Για όλα κάποτε υπάρχει ένα τέλος.
Και το φωτάκι στο βάθος φαίνεται και είναι κίτρινο -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ειναι αυτα που λετε στην Ελλαδα, εαν εισαι καλος με μενα θα σου ειμαι καλος 2 φορες πισω, εαν εισαι κακο, το αντιθετο. Ή καπως ετσι.
Απλουστατα, οποιος θελει να παιξει ξυλο με τις ΗΠΑ, θα βρει τραγικο τελος. Οποιος και εαν ειναι, οτι και να'ναι. Απλουστοτατο.
Πάμε πάλι. άλλη μια
Αυτό το υφάκι είναι που λέω υπεροπτικό. Και μην φας, έχουμε γλάρο. Για όλα κάποτε υπάρχει ένα τέλος.
Και το φωτάκι στο βάθος φαίνεται και είναι κίτρινοΠάντα ζούσε με την αίσθηση της τρίτης υπερδύναμης. Τώρα με το τοπίο απαλαγμένο από τη μια γιατί όχι;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντα ζούσε με την αίσθηση της τρίτης υπερδύναμης. Τώρα με το τοπίο απαλαγμένο από τη μια γιατί όχι;
Αν εννοεις την ΕΣΣΔ μαλλον τα πραγματα δυσκολευουν μιας και αντικατασταθηκε απο τη μοναδικη ισως ενεργειακη υπερδυναμη, τη Ρωσια η οποια με ταχεις ρυθμους διεκδικει ολο και μεγαλυτερο (και ισως σπουδαιοτερο) ρολο απο την προκατοχο της....
-
Αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά είχαν στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ (αλλά εκεί τον ήπιαν κανονικότατα!) ,
αν αναρωτηθεί ποτέ πόση δυστυχία προκάλεσε η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού (εννοώ με το συγκεκριμένο τρόπο...) στους λαούς των χωρών της Α. Ευρώπης αλλά και τις ανακατατάξεις λόγω εκατομμυρίων προσφύγων,
αν αναρωτηθεί ποτέ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ 'εγκατέστησε' τη χούντα στην Ελλάδα και μας πήγε 30 χρόνια πίσω!!!,
αν αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ υπάρχει το Κυπριακό, ποιός το συντηρεί και γιαποιούς λόγους
αν αναρωτηθεί ποτέ ποιά άλλη χώρα έχει πρόεδρο που κάνει πόλεμο για να φύγει ο λεκκές απ τα τσιμπ@υκι@ ή βρίζει αγνοώντας ανοικτά μικρόφωνα,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι στο διάολο έγινε και ποιός βοήθησε την Τουρκία να γίνει δύναμη και να μας καιει η ανάσα της,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά έχουν οι Ισραηλινοί στο Λίβανο, ποιούς σκοτώνουν στις πολυκατοικίες και ΠΟΙΟΣ βρίσκεται από πίσω
Και φυσικα αφου εσυ αναρωτηθηκες, για ολα αυτα φταινε οι ΗΠΑ και κανεις αλλος.
Μηπως και για τον πονοδοντο σου φταιμε εμεις? Σιγουρα.Αυτό να υποθέσω ότι θεωρείται απάντηση, ε;:!....
Πωω πωωωω!! Τον αποστόμωσες, σκόνη τον έκανες, τα επιχειρήματά του εξανεμίστηκαν και κανείς δεν τα θυμάται πια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γαβριήλ, επιτέλους σε κατάλαβα. Είσαι μουσουλμάνος Ταλιμπάν ή πληρωμένος από τους Ταλιμπάν.
Στόχος σου να περιδιαβαίνεις στα φόρουμ και να παρουσιάζεις μια ΗΠΑμερική χειρότερη κι από εμετό, ώστε να τη μισούν αυτή και τους κατοίκους της όσοι διαβάζουν τα κουλά που γράφεις.Δεν εξηγείται διαφορετικά. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι ΤΟΣΟ άθλιοι οι κάτοικοι μιας χώρας. Μπορεί να είναι παραπληροφορημένοι, αλλά δεν μπορεί να επιθυμούν τον πόνο και τη δυστυχία των άλλων λαών, να υποστηρίζουν το άδικο και να πληρώνουν για να θησαυρίζουν οι πετρελαιάδες και οι έμποροι όπλων (εκτός αν τα κονομάνε από αυτούς και δεν είναι άξιοι ούτε ως ψήστες σε χαμπουργκεράδικο να δουλέψουν).
Αν δεν σταματήσεις αμέσως αυτό το βιολί θα σε καταγγείλω στο FBI και το State Department ως υποκινητή μίσους κατά των ΗΠΑ σε συμμαχικές χώρες.
Η πλάκα είναι ότι μάλλον το κάνει άθελά του.
Βέβαια, μπορεί και να είναι μέρος της θεραπείας....
-
Εχω την αρμοδιοτητα της υπερδηναμης.Ειπες τιποτε?
Οτι θελω εγω γινετε. Εαν οχι πεφτει ξυλο. Any questions?
Όπα, παιδιά, κόφτε το γιατί θα μας ρίξει ξύλο.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος τον έχρισε αρχηγό του στρατού της υπερδηναμης (sic), μου το είπε χθες βράδυ, που πίναμε μπύρες μαζί στην παραλία.
Προσέξτε ililias, μου είπε, έχει αρμοδιότητα ζωής και θανάτου στο Βόρειο Ημισφαίριο. Μπορεί να ρίξει ξύλο όπου θέλει!
Οπότε εμείς, ναι gavriil1 και ναι gavriil1 πρέπει να λέμε.[Κωνσταντάρας mode]Το νού σας, ρεμάλια......[/Κωνσταντάρας mode]
-
Πέφτει πολλή παντόφλα στο γαβριλέικο...
-
To μονο που καταφερνεις gavril με αυτα που γραφεις ειναι να δικαιολογεις απολυτα τον αντιαμερικανισμο πολλων χρηστων του forum.
O αλλος χρηστης εξ Αεμρικης, titsasaki, ειναι πολυ πιο προσεκτικος με τελειως διαφορετικες αποψεις , και καθολου προκλητικος στα γραφομενα του και κακος μερικοι τον ταυτιζουν με τον πρωτο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Να sudoku μιααααα να σπααααασεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ βρε κοσμεεεε γυαααααααλιιιιιινεεε
-
Γαβριλουλινάκο μου kalimera που λέμε εμείς οι αμόρφωτοι.
Τι κάνεις καρδιά μου ??? Πώς πάνε οι ζέστες στο ........ιλινόι...... ελινόιλ πάντα τα μπερδεύω συγγνώμη???
Εμείς εδώ μια χαρούλα στις καλύβες μας καθόμαστε ήσυχα πίνουμε φραπεδάκι και παίζουμε τάβλι 24/7 (που λέτε στο αμέρικα).
Βλέπουμε στις ειδήσεις τα κατορθώματά της φυλής των Αμερικάνων και των φίλων τους των Ισραηλινών και σκάμε από τη ζήλια μας. Πραγματικά όταν βλέπω με τι χάρη ρίχνετε τα πυραυλάκια σας από εδώ και από κει, πως ανεβοκατεβάζετε κυβερνήσεις, πως εκδημοκρατίζετε το σύμπαν πραγματικά ανατριχιάζω από γλυκιά ηδονή.Γαβριλουλίνι ζουζουλίνι, πραγματικά μας λείπεις.
Ξέρουμε ότι we are not worthy (κάνω εντατικά εγγλέζικα όπως βλέπεις) της προσοχής σου αλλά θα θέλαμε αν μπορείς να γράψεις ένα βιβλίο που να καλύπτει τη σοφία σου σχετικά με οτιδήποτε σε αυτό το σύμπαν.
Α, κάτι ακόμη γαβληλουλίνι μου, αν κάποια κακά παιδάκια σου λένε άσχημα πραγματάκια μη τα παίρνεις στα σοβαρά βρέ. Κάτι αλήτες μηχανόβιοι τσαντάκηδες είναι. Θα τους στείλουμε εμείς πακέτο με το επόμενο αεροπλάνο για διακοπές σε εκείνο το πραγματικά πανέμορφο θέρετρο που έχετε .... πως το λένε .... πως το λένε ..... Κουρκουτάναμο ..... γκαουατάναμο .... κάπως τέλος πάντων.
Τέλος πάντων. Πρέπει να σε αφήσω γιατί η μαμά μου (και θεία σου) Αγλαϊα θέλει να πάμε στην εκκλησία να σου ανάψουμε κεράκι.
Φιλούρες στην αφεντομουτσουνάρα σου.
Η Ξαδέλφη σου
Μελπω.PS. Η θεία Μαίρη είπε να σου πω να τρως καλό πρωινό και να ντύνεσαι καλά τις νύχτες
PS2 Στην ποδάγρα που σε ταλαιπωρεί καλό κάνει το ξύδι σε χλιαρό νερό
PS3 Στείλε φωτογραφία με τη κούρσα σου να τη δείξω στις φίλες μου να σκάσουν από το κακό τους.
PS4 Χαιρετίσματα στο σκυλάκι σου τον Αδόλφο. -
**Αίρεται η απαγόρευση παιδικού βιβλίου για την Κούβα σε σχολεία της Φλόριντα **
*Με δικαστική απόφαση αίρεται προσωρινά η απαγόρευση παιδικού βιβλίου για την Κούβα σε σχολεία του Μαϊάμι.
Ο δικαστής Αλαν Σ.Γκολντ αποφάσισε υπέρ της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών της Φλόριντα (ACLU) που ήθελε να κρατήσει το βιβλίο «A Visit to Cuba».
Τον περασμένο μήνα το συμβούλιο του σχολείου Μαϊάμι-Ντέιντ ψήφισε υπέρ της απομάκρυνσης του βιβλίου από τις βιβλιοθήκες έπειτα από τα παράπονα γονέα που το βρήκε «πολύ θετικό» για τη ζωή υπό την ηγεσία του Φιντέλ Κάστρο*..................
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Κι όμως, πόσοι ΗΠΑμερικάνοι (και όχι μόνο) ξέρουν τι βλέπουν; Πόσοι διαβάζουν ιστορία και μελετούν παγκόσμιους συγγραφείς; Μήπως εσύ;... (ρητορική ερώτηση).
Για αυτο σε διαβαιβεω οτι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οτι και εαν πεις, ετσι ειναι. Μια απο τις πολλακις αποδειξεις οτι δεν εχεις ΙΔΕΑ για το τι εστι ΗΠΑ.
Εδω η συζηγος μου English major σπουδασε και ξερει παραπανω απο την Ελλαδα απο οτι εγω. Και δεν ειναι η μονη.
Πραγματι, αυτο οφειλουμε να τους το αναγνωρισουμε. Ειναι τετοια μαλιστα η φιλομαθεια τους για την Ελλαδα που αναλωνουν ολα τα σχολικα τους χρονια μαθαινοντας για αυτην με αποτελεσμα οι γνωσεις τους για τα υπολοιπα κρατη να ειναι.. 'δυσαναλογες'..γεωγραφια made in USA
Επισης, η αρχαια Ελλαδα ειναι σε ντοκυμαντερ στα πολλαπλα καναλια Discovery, History και αλλα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Και να μην διαβασεις βιβλια, μαθενεις απο την τηλεοραση. Και μιλαμε για πολυ advanced ντοκυμαντερ. Εγω εχω μαθει για την αρχαια Ελλαδα περισσοτερα απο οτι μ'εμαθε το σουπερ ικανο Ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, οι π@π@ρες!
Ναι, ε; Κοιτα να δεις τι μαθαινεις καθε μερα.. Κ εγω ο ανοητος νομιζα ως τωρα οτι τα βιβλια ειναι μεσα εκμαθησης κ επιμορφωσης κ η τηλεοραση μεσο ψυχαγωγιας. Να'σαι καλα ρε φιλε που μου ανοιξες τα ματια επιτελους!
-
Λαντ οφ δε φρι, χόουμ οφ δε μπρέιβ γιου φάκεν κόμιζ
-
Επισης, η αρχαια Ελλαδα ειναι σε ντοκυμαντερ στα πολλαπλα καναλια Discovery, History και αλλα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Και να μην διαβασεις βιβλια, μαθενεις απο την τηλεοραση. Και μιλαμε για πολυ advanced ντοκυμαντερ. Εγω εχω μαθει για την αρχαια Ελλαδα περισσοτερα απο οτι μ'εμαθε το σουπερ ικανο Ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, οι π@π@ρες!Α ρε Γαβριήλ. Ό,τι και να κάνεις δεν θα βγάλεις από πάνω σου το νεο-ελληνικό σαράκι. Για όλα φταίει το κράτος.
Δεν σου φταίει βρε το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα που ήσουν στούρνος και προτιμούσες να μαθαίνεις ιστορία από σήριαλ στην τηλεόραση.
Όποιος διάβαζε, μάθαινε. Όποιος δεν διάβαζε περίμενε να μάθει από τα 'επίκαιρα' στο σινεμά ή από την ΥΕΝΕΔ ή από τον καφενέ.Λογικό που η γυναίκα σου ξέρει καλύτερα τα ελληνικά πράγματα από εσένα. Ίσως εκείνη άνοιγε κανένα βιβλίο και δεν ξόδευε εγκεφαλικά κύτταρα για να μάθει παπαγαλία όλη τη Ζήνα και τον 'Ηρακλή'.
Τα ντοκυμαντέρ του History Channel κλπ είναι σίγουρα ενδιαφέροντα, αλλά λειτουργούν ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ για τον εμπλουτισμό των γνώσεων. Εκ της φύσης τους βέβαια δεν μπορούν να είναι αναλυτικά, παραλείπουν σημαντικές πληροφορίες και πρέπει να δίνουν δραματικό τόνο στα γεγονότα για να κρατάνε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Με λίγα λόγια είναι Β' επιπέδου ιστοριογραφία, ευχάριστη μεν, όχι επαρκής δε.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά είχαν στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ (αλλά εκεί τον ήπιαν κανονικότατα!) ,
αν αναρωτηθεί ποτέ πόση δυστυχία προκάλεσε η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού (εννοώ με το συγκεκριμένο τρόπο...) στους λαούς των χωρών της Α. Ευρώπης αλλά και τις ανακατατάξεις λόγω εκατομμυρίων προσφύγων,
αν αναρωτηθεί ποτέ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ 'εγκατέστησε' τη χούντα στην Ελλάδα και μας πήγε 30 χρόνια πίσω!!!,
αν αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ υπάρχει το Κυπριακό, ποιός το συντηρεί και γιαποιούς λόγους
αν αναρωτηθεί ποτέ ποιά άλλη χώρα έχει πρόεδρο που κάνει πόλεμο για να φύγει ο λεκκές απ τα τσιμπ@υκι@ ή βρίζει αγνοώντας ανοικτά μικρόφωνα,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι στο διάολο έγινε και ποιός βοήθησε την Τουρκία να γίνει δύναμη και να μας καιει η ανάσα της,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά έχουν οι Ισραηλινοί στο Λίβανο, ποιούς σκοτώνουν στις πολυκατοικίες και ΠΟΙΟΣ βρίσκεται από πίσω
Και φυσικα αφου εσυ αναρωτηθηκες, για ολα αυτα φταινε οι ΗΠΑ και κανεις αλλος.
Μηπως και για τον πονοδοντο σου φταιμε εμεις? Σιγουρα.Αυτό να υποθέσω ότι θεωρείται απάντηση, ε;:!....
Πωω πωωωω!! Τον αποστόμωσες, σκόνη τον έκανες, τα επιχειρήματά του εξανεμίστηκαν και κανείς δεν τα θυμάται πια!
Δε βλέπεις; Δεν τόλμησα να απαντήσω!
Αφού, όπως είπες, με αποστόμωσε!!!Ουσία μηδέν φίλοι μου...
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)