-
Ναι, ή να την έχεις παρκαρισμένη σε κεκλιμένο γκαράζ και να σκέφτεσαι 'τώρα να τη βάλω μπροστά και να ρισκάρω να το κολλήσω, ή να φωνάξω την express service'
Και για να μην κατηγορηθώ για φημολογία, αυτό έχει συμβεί στο αφεντικό μου (κόλλησε). Νομίζω ότι αποτελεί γνωστό πρόβλημα των twin spark.
Και να σου λέει η Alfa Romeo, 'μα, είναι φυσιολογικό, εκεί που την παρκάρετε, ολόκληρη 156'
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;
μηπως αυτος που την πήρε με 160 δόσεις για να την πει στον γείτονα και δεν τον παιρνει να μαθει οτι χαλασε η μερσεντε??
Νομίζεις έχω όρεξη να ασχολούμαι με τα ψυχοκοινωνικά συμπλέγματα του καθενός;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;
μηπως αυτος που την πήρε με 160 δόσεις για να την πει στον γείτονα και δεν τον παιρνει να μαθει οτι χαλασε η μερσεντε??
Σίγουρα δεν θα το λέει ο άτυχος ιδιοκτήτης:
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
H Skoda που είναι....?
Στο συνεργείο...
Ούτε ο Ούρι Γκέλλερ δεν μπορεί να τα επισκευάσει...[list:2zog9aa3]Ασε φιλαρακο, ουτε τα πισω φαναρια δεν προλαβενετε να δειτε απ τα ΑBΤ και τα RS [/list:u:2zog9aa3]
Που να προλάβουμε να τα δούμε αφού μόλις βγαίνουμε για κόντρα στρίβετε με ελαφρά για το συνεργείο...
[list:2zog9aa3]αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα [/list:u:2zog9aa3][list:2zog9aa3]Ποτε βγενετε για κοντρα ρε παιδια?Στις 12 την ανασταση? [/list:u:2zog9aa3]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σίγουρα δεν θα το λέει ο άτυχος ιδιοκτήτης:
Σιγουρα ο φίλος μας δεν το λεει αλλα εχω ακουσει ιδιοκτητη ταξι μερσεντες στην επαρχια να λεει στον μηχανικο να μην πει σε κανεναν οτι αλλαξε σαζμαν και γινει ρεζιλι στην πιατσα
-
Τι να μας πει ρε παιδιά και η ALFA ROMEO για αξιοπιστία??? Δεν είδατε πως έγινε η ALFA 147 που τράκαρε το πρωί της Δευτέρας στη Συγγρού&Αμφιθέας??? Σαν τον κώλο της γιαγιάς μου έγινε!!!
Δεν έμεινε ούτε βίδα!!!
Άσε που η μηχανή πετάχτηκε έξω και τη βρήκανε στο Φλοίσβο!!!
Καλά ο άνθρωπος πρέπει να ήτανε πόλυ ''λιώμα'' έτρεχε λέει με 200χλμ.!!!
Ragazzi sto scherzando...
Alfa 'e troppo bella per essere vera!!! -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Τι να μας πει ρε παιδιά και η ALFA ROMEO για αξιοπιστία??? Δεν είδατε πως έγινε η ALFA 147 που τράκαρε το πρωί της Δευτέρας στη Συγγρού&Αμφιθέας??? Σαν τον κώλο της γιαγιάς μου έγινε!!!
Δεν έμεινε ούτε βίδα!!!
Άσε που η μηχανή πετάχτηκε έξω και τη βρήκανε στο Φλοίσβο!!!
Καλά ο άνθρωπος πρέπει να ήτανε πόλυ ''λιώμα'' έτρεχε λέει με 200χλμ.!!!
Ragazzi sto scherzando...
Alfa 'e troppo bella per essere vera!!![list:kie54xpe]. [/list:u:kie54xpe][list:kie54xpe]Η μηχανη ηδη μπηκε σε 128 [/list:u:kie54xpe]
-
Vorsprung Durch technik!
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
[list:1y444kaj]Τι?Οδηγαει και Hundai o τοτος?Ρε τον καμοιρη τι επαθε [/list:u:1y444kaj]
-
Κάποιος πρέπει να ηγείται (στις εισφορές από τα συνεργεία).....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όπως και ότι η SEAT βρίσκεται στην 7η θέση,
αμέσως μετά τους Ιάπωνες κατασκευαστές............???xaxaxa αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!!!!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
[list:u0t0gj1h]Τι?Οδηγαει και Hundai o τοτος?Ρε τον καμοιρη τι επαθε [/list:u:u0t0gj1h]
Οι εθελοντές να δεις τι έπαθαν
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Κάποιος πρέπει να ηγείται (στις εισφορές από τα συνεργεία).....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....[list:3vf5lm2w]Αυτο μπορω να πω τωρα οτι οντως με προβληματισε [/list:u:3vf5lm2w][list:3vf5lm2w]Ειναι ενα ισχυρο ντοκουμεντο απο εναν αληθοφανη και σοβαρο ανθρωπο. Ειλικρινα, τα πρωτεια κατεχουν οι ιαπωνες.Μπραβο ρε παιδια,αντε θα ακολουθησουμε κι εμεις το παραδειγμα σας.Αντε να σωθουμε απ τα συνεργεια [/list:u:3vf5lm2w]
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!Λάθος ! durch.....Technik
-
Vorsprung Durch technik!
Λάθος ! durch.....Technik
Δέν ξέρω γερμανικά Απο την υπογραφή του G60POWER το αντέγραψα.
-
Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με τη Μερσέντα του ας φωνάξει 5-6 άτομα -κάπου κρυφά ομως, μη γίνουμε και ρόμπα- να μαζευτούν γύρω γύρω και να φωνάζουν....'Επισκευάσου, επισκευάσου, επισκευάσου....'
-
Vorsprung Durch technik!
[list:38xyw59e]Σωστοοοοοος [/list:u:38xyw59e]
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Καλοοοοοό....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
[list:3jifymbt]Μαλλον θες γυαλια [/list:u:3jifymbt]
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Λάθος αντιγραφή...!
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!