Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
[list:1y444kaj]Τι?Οδηγαει και Hundai o τοτος?Ρε τον καμοιρη τι επαθε [/list:u:1y444kaj]
Ναι, ή να την έχεις παρκαρισμένη σε κεκλιμένο γκαράζ και να σκέφτεσαι 'τώρα να τη βάλω μπροστά και να ρισκάρω να το κολλήσω, ή να φωνάξω την express service'
Και για να μην κατηγορηθώ για φημολογία, αυτό έχει συμβεί στο αφεντικό μου (κόλλησε). Νομίζω ότι αποτελεί γνωστό πρόβλημα των twin spark.
Και να σου λέει η Alfa Romeo, 'μα, είναι φυσιολογικό, εκεί που την παρκάρετε, ολόκληρη 156'
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;
μηπως αυτος που την πήρε με 160 δόσεις για να την πει στον γείτονα και δεν τον παιρνει να μαθει οτι χαλασε η μερσεντε??
Νομίζεις έχω όρεξη να ασχολούμαι με τα ψυχοκοινωνικά συμπλέγματα του καθενός;
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;
μηπως αυτος που την πήρε με 160 δόσεις για να την πει στον γείτονα και δεν τον παιρνει να μαθει οτι χαλασε η μερσεντε??
Σίγουρα δεν θα το λέει ο άτυχος ιδιοκτήτης:
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
H Skoda που είναι....?
Στο συνεργείο...
Ούτε ο Ούρι Γκέλλερ δεν μπορεί να τα επισκευάσει...[list:2zog9aa3]Ασε φιλαρακο, ουτε τα πισω φαναρια δεν προλαβενετε να δειτε απ τα ΑBΤ και τα RS [/list:u:2zog9aa3]
Που να προλάβουμε να τα δούμε αφού μόλις βγαίνουμε για κόντρα στρίβετε με ελαφρά για το συνεργείο...
[list:2zog9aa3]αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα [/list:u:2zog9aa3][list:2zog9aa3]Ποτε βγενετε για κοντρα ρε παιδια?Στις 12 την ανασταση? [/list:u:2zog9aa3]
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σίγουρα δεν θα το λέει ο άτυχος ιδιοκτήτης:
Σιγουρα ο φίλος μας δεν το λεει αλλα εχω ακουσει ιδιοκτητη ταξι μερσεντες στην επαρχια να λεει στον μηχανικο να μην πει σε κανεναν οτι αλλαξε σαζμαν και γινει ρεζιλι στην πιατσα
Τι να μας πει ρε παιδιά και η ALFA ROMEO για αξιοπιστία??? Δεν είδατε πως έγινε η ALFA 147 που τράκαρε το πρωί της Δευτέρας στη Συγγρού&Αμφιθέας??? Σαν τον κώλο της γιαγιάς μου έγινε!!!
Δεν έμεινε ούτε βίδα!!!
Άσε που η μηχανή πετάχτηκε έξω και τη βρήκανε στο Φλοίσβο!!!
Καλά ο άνθρωπος πρέπει να ήτανε πόλυ ''λιώμα'' έτρεχε λέει με 200χλμ.!!!
Ragazzi sto scherzando...
Alfa 'e troppo bella per essere vera!!!
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Τι να μας πει ρε παιδιά και η ALFA ROMEO για αξιοπιστία??? Δεν είδατε πως έγινε η ALFA 147 που τράκαρε το πρωί της Δευτέρας στη Συγγρού&Αμφιθέας??? Σαν τον κώλο της γιαγιάς μου έγινε!!!
Δεν έμεινε ούτε βίδα!!!
Άσε που η μηχανή πετάχτηκε έξω και τη βρήκανε στο Φλοίσβο!!!
Καλά ο άνθρωπος πρέπει να ήτανε πόλυ ''λιώμα'' έτρεχε λέει με 200χλμ.!!!
Ragazzi sto scherzando...
Alfa 'e troppo bella per essere vera!!!
[list:kie54xpe]. [/list:u:kie54xpe][list:kie54xpe]Η μηχανη ηδη μπηκε σε 128 [/list:u:kie54xpe]
Vorsprung Durch technik!
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
[list:1y444kaj]Τι?Οδηγαει και Hundai o τοτος?Ρε τον καμοιρη τι επαθε [/list:u:1y444kaj]
Κάποιος πρέπει να ηγείται (στις εισφορές από τα συνεργεία).....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όπως και ότι η SEAT βρίσκεται στην 7η θέση,
αμέσως μετά τους Ιάπωνες κατασκευαστές............???
xaxaxa αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!!!!
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?
[list:u0t0gj1h]Τι?Οδηγαει και Hundai o τοτος?Ρε τον καμοιρη τι επαθε [/list:u:u0t0gj1h]
Οι εθελοντές να δεις τι έπαθαν
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Κάποιος πρέπει να ηγείται (στις εισφορές από τα συνεργεία).....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....
[list:3vf5lm2w]Αυτο μπορω να πω τωρα οτι οντως με προβληματισε [/list:u:3vf5lm2w][list:3vf5lm2w]Ειναι ενα ισχυρο ντοκουμεντο απο εναν αληθοφανη και σοβαρο ανθρωπο. Ειλικρινα, τα πρωτεια κατεχουν οι ιαπωνες.Μπραβο ρε παιδια,αντε θα ακολουθησουμε κι εμεις το παραδειγμα σας.Αντε να σωθουμε απ τα συνεργεια [/list:u:3vf5lm2w]
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Λάθος ! durch.....Technik
Vorsprung Durch technik!
Δέν ξέρω γερμανικά Απο την υπογραφή του G60POWER το αντέγραψα.
Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με τη Μερσέντα του ας φωνάξει 5-6 άτομα -κάπου κρυφά ομως, μη γίνουμε και ρόμπα- να μαζευτούν γύρω γύρω και να φωνάζουν....'Επισκευάσου, επισκευάσου, επισκευάσου....'
Vorsprung Durch technik!
[list:38xyw59e]Σωστοοοοοος [/list:u:38xyw59e]
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Καλοοοοοό....
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
[list:3jifymbt]Μαλλον θες γυαλια [/list:u:3jifymbt]
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Vorsprung Durch technik!
Λάθος αντιγραφή...!