-
Σε ποιο τεύχος είναι το άρθρο αυτό;;;
-
Εγώ είμαι ακριβώς ό,τι λέει ο ΚΚ...με λεφτά του μπαμπά(που δεν είναι όμως εγκληματίας) πουλάω μούρη με Μερσεντές και κάνω κόντρες σε Πάτρα και Αθήνα αλλά χωρίς λεφτά.....αλλά τις μαλακίες του υπαλλήλου του δεν τις έχω κάνει ποτέ....
ωραία τα είπε ο Νasos...
α και το τεύχος Οκτωβρίου έχει μέσα απόσπασμα από άλλο τόπικ του φορουμ για τα αλκοτέστ και τις ασφαλιστικές.....άρα το διαβάζουν...για να δω στο επόμενο..θα έχουν τα @@ να γράψουν και να απαντήσουν σαν δημοσιογράφοι και όχι σαν ντίβες...???? -
εγω εχω λεφτα του μπαμπα και σνιφαρω κοκαϊνη
οταν δεν κανω κοντρες...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
α και το τεύχος Οκτωβρίου έχει μέσα απόσπασμα από άλλο τόπικ του φορουμ για τα αλκοτέστ και τις ασφαλιστικές.....άρα το διαβάζουν...
Ετοιμος ημουν να το γραψω και με προλαβες! Σωστος!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε ποιο τεύχος είναι το άρθρο αυτό;;;
καπου μεσα στον τελευταιο χρονο εμφανιστηκε, αλλα δυστυχως τα πεταξα ολα. Αμα το βρει καποιος, καθομαι να δακτυλογραφησω το αρθρο για να δειτε τι μλκιες λεει, ο προστατης της οδικης ασφαλειας... -
http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id ... _flag=true
Κάπου προς τη μέση είναι το περιβόητο κομμάτι. Ενα μικρό απόσπασμα:
'Πιστεύουμε ότι οι 4Τ δεν πρέπει να οδηγούν τους αναγνώστες σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Οι περισσότεροι απ’ τους συντάκτες μας είναι οδηγοί αγώνων με περγαμηνές στο παλμαρέ τους. Ακριβώς, όμως, γι’ αυτόν το λόγο κανείς δε συμπεριφέρεται σαν αλήτης στους δρόμους!'
-
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id=154&page_id=607&search_flag=trueΚάπου προς τη μέση είναι το περιβόητο κομμάτι. Ενα μικρό απόσπασμα:
'Πιστεύουμε ότι οι 4Τ δεν πρέπει να οδηγούν τους αναγνώστες σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Οι περισσότεροι απ’ τους συντάκτες μας είναι οδηγοί αγώνων με περγαμηνές στο παλμαρέ τους. Ακριβώς, όμως, γι’ αυτόν το λόγο κανείς δε συμπεριφέρεται σαν αλήτης στους δρόμους!'
αυτο μου θυμιζει κατι απο τον ορισμο του τη ειναι πολιτικος οπως το αντιλαμβανομαι εγω
λοιπον με απλα λογια 'πολιτικος ειναι αυτος που λεει στον κοσμο αυτα που πρεπει να κανει αλλα δεν πρεπει κ δεν μπορει να κανει αυτα που κανει αυτος'
κατι τετοιο μου θυμιζει
-
Ο χρήστης K. Καβαθας έγραψε:
Η «βούτα» της βούταςΤα παλιά χρόνια, όταν τα αυτοκίνητα είχαν αναρτήσεις με φύλλα σούστας, κινητήρες με βαλβίδες στο πλάι, τιμόνια που αλλού τα γύριζες και αλλού σε πήγαιναν, και φρένα που σε σταματούσαν μόνο αν είχες άγιο, οι 4ΤΡΟΧΟΙ είχαν ξεκινήσει (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) μια στήλη με τον τίτλο «Μετατροπές για...». Οι συντάκτες, οι συνεργάτες και ο γράφων έλεγαν στους αναγνώστες πώς να βελτιώσουν, με φθηνά μέσα, ορισμένα τμήματα, με στόχο να επιτύχουν καλύτερη ενεργητική ασφάλεια – γιατί κανείς δε μιλούσε τότε για παθητική. Όταν τα περισσότερα από τα σημερινά «αστέρια» δεν ήταν ούτε καν επιθυμίες στη λίμπιντο των γονιών τους, το περιοδικό μετέτρεπε, δοκίμαζε και παρουσίαζε τα αποτελέσματα μετατροπών που ο κάθε αναγνώστης μπορούσε να φέρει σε πέρας και να χαρεί. Οι προσπάθειες και η σκληρή κριτική του ειδικού Τύπου, αλλά και ο φοβερός ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών είχαν ως αποτέλεσμα τα επιβατικά αυτοκίνητα να αλλάξουν, να εξελιχθούν και να μεταμορφωθούν τόσο πολύ σε όλους τους τομείς (επιδόσεις, ασφάλεια, άνεση κτλ.), ώστε η στήλη «Μετατροπές» να μην έχει πλέον θέση στις σελίδες μας. Τι να μετατρέψεις, εκτός ίσως από τα αμορτισέρ, σε ένα Yaris ή σε ένα Mondeo; Τα αυτοκίνητα είναι θαυμάσια έτσι όπως είναι, και το μόνο που ίσως θα μπορούσες να κάνεις είναι να επέμβεις (λίγο) στον κινητήρα, για να αυξήσεις (λίγο) τη ροπή και την ισχύ, ώστε να είναι πιο ευκολοδήγητο στην πόλη και την εξοχή.
Όμως, όχι. Ακριβώς επειδή ζούμε σε μια χώρα που αντιγράφει (ξεπατικώνει) τα πάντα, οι μετατροπές έγιναν αυτοσκοπός, με αποτέλεσμα να βλέπεις στους δημόσιους δρόμους «οπελάρες» των... 500 ίππων να κυκλοφορούν προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα, αλλά, το κυριότερο, την ασφάλεια και, γιατί όχι, την αισθητική και την κοινωνική δικαιοσύνη. Άνθρωποι που δουλεύουν «ήλιο με ήλιο», που δεν έχουν «ψωμί» για τα παιδιά τους, βλέπουν εμένα (για να μην αναφερθώ σε άλλους) να περνάω με το τέρας, που δεν είναι παρά προέκταση του πέους μου, και να προκαλώ, ενοχλώ, τρομοκρατώ. Kι όλα αυτά, γιατί δεν έχω τα αρχ...α να λάβω μέρος σε έναν αγώνα ταχύτητας ή σε ένα ράλι. Όποιος έχει «λεφτά» (απ’ τον μπαμπά του, από κλοπές, ναρκωτικά, εκμετάλλευση νυχτερινών κέντρων, γυναικών, φοροδιαφυγή ή ό,τι άλλο) αγοράζει ένα αυτοκίνητο, το «κάνει πύραυλο», ρουκέτα, «μπόμπα» και κάνει «αγώνες» στη βούτα, στα λιμανάκια ή στην εθνική οδό! Δε διαθέτει καν τα κότσια να κάνει τις κόντρες του σε μια κλειστή πίστα, ώστε να μη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ακεραιότητα των άλλων χρηστών του δρόμου.
Πολλοί μας ρωτούν (πάνω από δεκαπέντε χρόνια) γιατί δεν κάναμε ένα περιοδικό για μετατροπές. Η απάντηση είναι απλή: για πολιτικούς λόγους. Πιστεύουμε ότι **οι 4Τ δεν πρέπει να οδηγούν τους αναγνώστες σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Οι περισσότεροι απ’ τους συντάκτες μας είναι οδηγοί αγώνων με περγαμηνές στο παλμαρέ τους. Ακριβώς, όμως, γι’ αυτόν το λόγο κανείς δε συμπεριφέρεται σαν αλήτης στους δρόμους!_ **Κ. Κ.
Παμε λοιπον τα bold ενα-ενα
για το 1)
βλεπω μια περιφρονητικη διαθεση για ολους τους γρηγορους η βελτιωτες γενικα. Ενα υφακι 'εμεις και κανενας αλλος μετα απο εμας', 'ειμαστε και οι πρωτοι γαμαουα'...για το 2)
τα μοντερνα αυτοκινητα δεν παιρνουν απο μετατροπες? Τοτε γιατι μερικους μηνες αρχισατε το ενθετο 0-100 οπου πειραζεται διαφορα αμαξια, παρουσιαζοντας μαλιστα Ιμπρεζα κ Evo 500 ιππων? Μηπως επειδη εχει χρημα και αναγνωσιμοτητα?για το 3)
Αμα ξοδευω τα λεφτα MOY στο αμαξι MOY, προκαλω το δημοσιο αισθημα και κυριως αυτους που δεν εχουν λεφτα για φαγητο? Προκαλω την κοινωνικη και αισθητικη δικαιοσυνη? Τι λες ρε μεγαλε (αληθεια, μεσα στο γκαραζ σου τι αυτοκινητα εχεις?). Αντι να μου λες τι επιτρεπεται και τι οχι να κανω τα λεφτα ΜΟΥ, αντε κανε καμμια βολτα με F16, και προσφερε στους αναγνωστες σου υποτροχιακες πτησεις...Ποσο κοστιζουν δεν μας ειπες...για το 3.5)
Η καραμελα 'αμα εχεις αρχιδια, τρεξε στους αγωνες'. Δεν κοιτατε τα χαλια σας και που εχουν καταντησει οι αγωνες στην ελλαδα ρε αγωνιαρηδες λεω εγω...Που μου λες για αγωνες στην εθνικη οδο και μετα κυνηγιεστε με Μ5...
για το 4)
Apparently οποιος ριχνει λεφτα σε αυτοκινητο, ειναι νταβατζης, ναρκεμπορος, βαρωνος της νυχτας κλπ...για το τελευταιο)
εκτος απο το ενθετο που αρχισαν να βγαζουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ο ΚΚ δηλωνει δημοσια οτι οι 4Τ δεν πρεπει να προκαλουν το κοινο αισθημα και οτι οι συντακτες του ειναι 'χρονια αγωνιαρηδες' (αληθεια, θα μας πει τελικα καποιος που εμαθαν ολοι αυτοι να οδηγουν ετσι?), δεν συμπεριφερονται σαν αλητες στους δρομους. Και αυτο το υπογραφει ο ΚΚ, κατι λεγαμε για ευθυνες...Και μετα βγαινω εγω και γραφω το τι εγινε στον δρομο, και το μονο που ξερατε να απαντησετε μερικοι ειναι το ποσο λαθος ηταν το ΔΙΚΟ ΜΟΥ που επαιζα με τον αλλο...Και ειχαμε και το αλλο το τσοκαρο που το μονο που ηξερε να κανει ειναι να με ειρωνευτει οτι τα γραφω για να το παιξω μαγκας επειδη αφησα πισω το AMG. Αλλα βεβαια, και αυτος αγωνιαρης; αναβασακιας ειναι, αντιστοιχης νοοτροπιας.
-
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αν και δεν θυμαμαι να κατηγορησα συγκεκριμενα καποιον, ο kacey κατι αναφερει οτι κατεβαιναν τη Συγγρου μαζι με τον αλλο με τη BMW ? Δεν θυμαμαι αν αναφερει χιλιομετρα, δεν παιζει και τοσο ρολο.
Mάλλον δεν είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε σε ποια Bmw αναφέρεσαι...
Εκανα λαθος....
Εννοουσα το περιστατικο που περιεγραψε με το αυτοκινητο που ειχε τα αυτοκολλητα του περιοδικου (που δεν ηταν BMW αλλα Merc...). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμ, δεν γαμεις που δεν γαμεις, το εριξες στο ψαρεμα...Αγαπητέ κύριε καλημέρα σας!
Απ' ότι βλέπω ψάχνετε για δουλειά και αναρωτιέμαι γιατί;
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχετε ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο εμπλουτίζεται με σπάνιες βρισιές, απίστευτο χιούμορ, όρεξη για συζήτηση και ήθος! Καλή επιτυχία!
Άραγε ο τρόπος που συζητάτε είναι βασικό μάθημα του μάστερ που έχετε;
Α, και κάτι ακόμα. Άνεργος με σεντάν 150 αλόγων και με αρκετή βενζίνη για κοντρίτσες; Μπαμπάκας μπαμπάκας εεε;
Υ.Γ.: Ζω ακόμα, δεν έπεσα στον γκρεμό όπως εύχεστε στο ποστ σας...
Κ.Κασ.
-
Επί του θέματος τώρα, πιστεύω ότι Tsilis και Nasos μας έχουν καλύψει με το παραπάνω!
Καλημέρα σε όλους, ανθρώπους και 'Τσιπούρες'!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Αν και δεν θυμαμαι να κατηγορησα συγκεκριμενα καποιον, ο kacey κατι αναφερει οτι κατεβαιναν τη Συγγρου μαζι με τον αλλο με τη BMW ? Δεν θυμαμαι αν αναφερει χιλιομετρα, δεν παιζει και τοσο ρολο.
Εκανα λαθος....
Εννοουσα το περιστατικο που περιεγραψε με το αυτοκινητο που ειχε τα αυτοκολλητα του περιοδικου (που δεν ηταν BMW αλλα Merc...).Ουτε στη Συγγρου ηταν, αλλα στον Κιφησο.
Και ο Kacey ανεφερε χιλιομετρα, ημερομινια και ωρα -στο περιπου- -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εκανα λαθος....
Εννοουσα το περιστατικο που περιεγραψε με το αυτοκινητο που ειχε τα αυτοκολλητα του περιοδικου (που δεν ηταν BMW αλλα Merc...).Ουτε στη Συγγρου ηταν, αλλα στον Κιφησο.
Και ο Kacey ανεφερε χιλιομετρα, ημερομινια και ωρα -στο περιπου-Εστω αυτο....
Εχει σημασια... ? -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Εκανα λαθος....
Και ο Kacey ανεφερε χιλιομετρα, ημερομινια και ωρα -στο περιπου-Εστω αυτο....
Εχει σημασια... ?Πως δεν εχει;;;;
Οταν κανεις καταγγελεια, πρεπει να σαι συγκεκριμενος.
Εγω αν ειχα δει το σκινικο με το Μερκ, θα ειχα κανει επωνυμη καταγγελεια στην αστυνομια.
Μονο και μονο επιδει ειχε τα αυτοκωλλυτα των 4Τ -
καλα δε κουραστηκατε ακομη?
το ξαναπειπα, γραψτε μια επιστολη προς το περιοδικο και πιθανοτατα θα σας απαντησει ο Καββαθας. Το να κανετε παραπονα εδω μεσα δε βλεπω να εχει καποιο 'αποτελεσμα'. Εκτος αν ο σκοπος ειναι αλλος...
-
Εκανα καμμια κατεγγελια ????
Ο kacey το ειπε μονος του, εγω απλα το μνημονευσα (και οχι σωστα τελικα)....
Δεν ξερω, προφανως δεν διαβασες καλα τι εγραφα παραπανω και δεν επιασες το σκεπτικο μου. Νοοτροπια ηθελα να κουβεντιασουμε, κι οχι συγκεκριμενο περιστατικο.... -
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Εμ, δεν γαμεις που δεν γαμεις, το εριξες στο ψαρεμα...
Αγαπητέ κύριε καλημέρα σας!
Απ' ότι βλέπω ψάχνετε για δουλειά και αναρωτιέμαι γιατί;
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχετε ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο εμπλουτίζεται με σπάνιες βρισιές, απίστευτο χιούμορ, όρεξη για συζήτηση και ήθος! Καλή επιτυχία!
Άραγε ο τρόπος που συζητάτε είναι βασικό μάθημα του μάστερ που έχετε;
Α, και κάτι ακόμα. Άνεργος με σεντάν 150 αλόγων και με αρκετή βενζίνη για κοντρίτσες; Μπαμπάκας μπαμπάκας εεε;
Υ.Γ.: Ζω ακόμα, δεν έπεσα στον γκρεμό όπως εύχεστε στο ποστ σας...
Κ.Κασ.
φαινεται λοιπον πως πολυ καλα κανουνε και τα πατικωνουνε ολα τα δημοσιογραφικα που βγαινουν στο δρομο και κουνιουνται.
και αν οι κοντρες 'με τα λεφτα του μπαμπα' ειναι ενα θεμα, οι κοντρες με 'δανεικα αυτοκινητα' ειναι χειροτερο!
και δεν πα'να ναι mercedes amg, mazda mps, renault megane rs, οτιδηποτε εχει αυτοκολητακια στις πορτες και κανει μαγκιες στο δρομο, τρωει ξυλο μεχρι να του κοπει η ορεξη.
...μηπως για αυτο ολη αυτη η κακια προς τους αλητες-οδηγους των δρομων?
μα.... που ειναι το αγωνιστικο πνευμα που πηγαζει απο τις αγωνιστικες περγαμηνες μερικων? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα δε κουραστηκατε ακομη?το ξαναπειπα, γραψτε μια επιστολη προς το περιοδικο και πιθανοτατα θα σας απαντησει ο Καββαθας. Το να κανετε παραπονα εδω μεσα δε βλεπω να εχει καποιο 'αποτελεσμα'. Εκτος αν ο σκοπος ειναι αλλος...
Μηπως γιατι ο σκοπος ειναι να δικαιολογησουμε κατι αλλο ... ?
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ