-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η απαγορευονται οι χαρακτηρισμοι αλλα επιτρεπεται η ειρωνια, να ξερω και εγω πως να κοροιδευω τον απεναντι μου...Παραδίνω μαθήματα στο πως θα κοροϊδεύεις τον άλλον χωρίς να φαίνεται πως τον κοροϊδεύεις.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Η απαγορευονται οι χαρακτηρισμοι αλλα επιτρεπεται η ειρωνια, να ξερω και εγω πως να κοροιδευω τον απεναντι μου...
Παραδίνω μαθήματα στο πως θα κοροϊδεύεις τον άλλον χωρίς να φαίνεται πως τον κοροϊδεύεις.
Αυτό το πράγμα που περιγράφεις λέγεται εγκαθετότητα και υπάρχουν μερικοί γκραν μετρ εδώ μέσα, ζήτα από αυτούς να σου παραδώσουν μαθήματα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αμα εγω τον πω [edit] Krusenstern τωρα, θα φταιω?Καλημέρα! Μη μου νευριάζεις και ανεβάσεις πίεση. Πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος με τέτοιες ταχύτητες που κινείσαι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το πράγμα που περιγράφεις λέγεται εγκαθετότητα και υπάρχουν μερικοί γκραν μετρ εδώ μέσα, ζήτα από αυτούς να σου παραδώσουν μαθήματα.Είμαι αυτοδίδακτος, δεν χρειάζεται...
-
α) το 'αναβασακιας' σημαινει οτι εισαι 'οδηγος αγωνων'? Αν ναι, δεν κοιτατε τα χαλια σας λεω εγω...
β) αν ναι, που εμαθες να οδηγεις αγωνιστικα? εκτος δρομων?
γ) αν ναι, σε καλους δρομους πας σαν κυρια η το ευχαριστιεσαι? -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
α) το 'αναβασακιας' σημαινει οτι εισαι 'οδηγος αγωνων'? Αν ναι, δεν κοιτατε τα χαλια σας λεω εγω...
γ) αν ναι, σε καλους δρομους πας σαν κυρια η το ευχαριστιεσαι?Το Mad-Max-13 σημαίνει ότι είσαι...
O ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ!
ΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
γ) αν ναι, σε καλους δρομους πας σαν κυρια η το ευχαριστιεσαι?Το Mad-Max-13 σημαίνει ότι είσαι...
O ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ!
ΧΑΧΑΧΑ
εχω να σου προτεινω ενα καλο καταστημα...
ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΑΣ
γιατι απο οτι φαινεται εκτος απο λαλος εισαι και ασβος...
-
Άλλος ένας με αυξημένη πίεση.
Γιατί ρε παιδιά;
Υ.Γ.: Γιατί δεν τα γράφετε αυτά στο forum του TFRC; A ξέχασα, το κλείσατε! χαχαχα
Υ.Γ.2: Μη βάζετε αγαπητέ κύριε το site http://WWW.TFRC.GR δεν λειτουργεί, το ξεχάσατε;
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Boring.Έχεις απόλυτο δίκιο. Συγνώμη από την μεριά μου!
Καλημέρα! Το σταματάω εδώ.
-
το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο
το σιτε του TFRC το κλεισαμε για κατι edit [Krusenstern] σαν και σενα....
οσο περι πιεσης ...ειμαι ατμοσφαιρικος με υψηλη εργοστασιακη συμπίεση 11.5
αλλα επειδη εισαι γρηγορος θα σε αντιμετωπισω εσενα και τις θαυμαστες ικανοτητες σου με ενα πισωκινητο, πισωμηχανο, διθεσιο, διπορτο, τουρμπισιο, γερμανικο αμαξι.....
ακομα δεν εχεις απαντησει...
γ) αν ναι, σε καλους δρομους πας σαν κυρια η το ευχαριστιεσαι? -
Κύριοι, προσοχή στους χαρακτηρισμούς!
-
Από όλα τα παραπάνω, κρατάω το 'αέρα στα μυαλά μας' και σας αφήνω γιατί έχουμε και δουλειές!
Πάω να προπονηθώ για να σας περάσω με το BMX μου, μάλλον δεν θα δυσκολευτώ και πολύ!
-
Αφού δν έχεις διάθεση να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση,γιατί γράφεις?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Η απαγορευονται οι χαρακτηρισμοι αλλα επιτρεπεται η ειρωνια, να ξερω και εγω πως να κοροιδευω τον απεναντι μου...
Παραδίνω μαθήματα στο πως θα κοροϊδεύεις τον άλλον χωρίς να φαίνεται πως τον κοροϊδεύεις.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αυτό το πράγμα που περιγράφεις λέγεται εγκαθετότητα και υπάρχουν μερικοί γκραν μετρ εδώ μέσα, ζήτα από αυτούς να σου παραδώσουν μαθήματα.
Είμαι αυτοδίδακτος, δεν χρειάζεται...
αυτό φταίει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είμαι αυτοδίδακτος, δεν χρειάζεται...
αυτό φταίει
Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλώτρια...
-
Ελεος...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Νικος ματσαμπλοκοςΝίκος Κάλαντας του Καβουρδήρη του Κώστα
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Νικος ματσαμπλοκος
Νίκος Κάλαντας του Καβουρδήρη του Κώστα