-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Αυτό που ανέφερα δεν είναι υποκειμενικό. Στην Ελβετία έτσι γίνεται.Πότε έγινε αυτό και πού;;
Ρωτάω γιατί δημόσια καταστροφή γουστάρω να πάω να δω!!!
Γουστάρω να δω την φάτσα του την ώρα που θα τσαλακώνεται το αμάξι που με ξύπναγε κάθε βράδυ!!!
Στην Ελλάδα σπίτι πάνω σε γνωστή στροφή της Κηφισίας, έχω αρκετά αποθυμένα!Από την άλλη στην Ελβετία λίγες φορές έχω δει κόντρες, επιδεικτική οδήγηση κλπ... Πριν λίγες μέρες μόνο, μετά τα μεσάνυχτα πέρασε ένας, άφησε τα μισά του λάστιχα κάτω κάνοντας το γύρο της γειτονιάς (μία φορά) και αυτό ήταν...
-
Τουλάχιστον 3 πρόσφατα περιστατικά στην περιοχή της Ζυρίχης με τα δυο από αυτά να εμπλέκουν 'οδηγούς' από τα 'Βαλκάνια' (βλέπε πρώην Γιουγκοσλαβία).
Στη 1 περίπτωση έπεσε και φυλακή (3 μήνη χωρίς αναστολή) για υπερβολική ταχύτητα και κυνηγητό στον αυτοκινητόδρομο από άτομο του οποίου είχαν πάρει το δίπλωμα και οδηγούσε παρ'ολα αυτά. Τα είχε το Temps Present τη περασμένη Δευτέρα. Τέρμα τα αστεία.Α και ξέχασα, καθώς φιλμάρανε το ρεπορτάζ το ζώο στο τιμόνι 'στήθηκε' με άλλον 'οδηγό' !!! Τα'δειχνε η τηλεόραση και δεν το πίστευα...
-
ebotonakis οταν πηραμε τηλ. μας ειπαν δεν υπαρχει σ/κ διαθεσιμο μεχρι τις 20/11 και οταν ρωτησαμε ποια παρασκευη ειναι ελυθερη η πιστα μας απαντησαν οτι ειναι δυσκολο να ψαχνουνε κτλ κτλ.....ολα αυτα σε ενα τηλεφωνο καπου στην αθηνα (γραφεια safetrack?).
στο υψος της πανεπιστημιουπολης στην κατεχακη δεν εχει στροφη
μια μεγαλη ευθεια ειναι.....που εννοεις? -
Πρόσφατα σκοτώθηκε νεαρός με μια κοπέλα, γνωστός φίλου μου. Είχε ξανατρακάρει άλλες δυο φορές, σπάζοντας κάτι σαξόραλα. Ο μπαμπάς του θεώρησε καλό αυτή τη φορά να του αγοράσει BMW (πιο 'ασφαλές' αυτοκίνητο). Το έκανε κομμάτια κι αυτό, αλλά αυτή τη φορά έγινε κομμάτια κι ο ίδιος.
Έστω ότι ο νεαρός είχε πέσει πάνω σε άλλο αυτοκίνητο ή λεωφορείο και προκαλούσε περισσότερους θανάτους, τι θα λέγαμε σήμερα; Θα μιλούσαμε για τους 'κακούς δρόμους' ή για τους 'άσχετους και άχρηστους τροχόμπατσους'; Ή για την 'παιδεία'; Όταν είσαι ηλίθιος, κανείς δάσκαλος δεν μπορεί να σε κάνει άνθρωπο και κανείς δρόμος δεν σου προσφέρει ασφάλεια.
Θυμάμαι τις συζητήσεις στο φόρουμ για το κατά πόσο είναι ασφαλές να τρέχεις με αυτοκίνητο παραγωγής έως τα 200 χλμ (και βάλε) ή για το κατά πόσο είναι απαραίτητη/επιτρεπτή η επιβολή χρήσης ζώνης ασφαλείας. Και θλίβομαι για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί 'δημοκράτες' της δεκάρας.
Προκάλεσες ατύχημα, με ή χωρίς θύματα, εξαιτίας επικίνδυνης οδήγησης; Τράβα σπίτι σου και παίρνε το λεωφορείο για 6 μήνες, πλήρωσε και ένα γερό πρόστιμο και θα δούμε μετά αν εσύ και οι στόκοι φίλοι σου θα ξανακάνουν τα ίδια. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η μόνη λύση για το πρόβλημα, τα υπόλοιπα είναι κουβεντούλες για να περνάει η ώρα. -
Ôß èá ëÝãáôå ãéá êüíôñåò ìå õðåñöïñôùìÝíåò íôáëßêåò êáé öèáñìÝíá ëÜóôé÷á, óôçí Áèçíþí-Èåóóáëïíßêçò; Êåñäßæåé ï ôá÷ýôåñïò óôï äñüìï êáé óôï Üäåéáóìá ôïõ öïñôßïõ.
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Τί θα λέγατε για κόντρες με υπερφορτωμένες νταλίκες και φθαρμένα λάστιχα, στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης; Κερδίζει ο ταχύτερος στο δρόμο και στο άδειασμα του φορτίου.Νομίζεις οτι δεν γίνεται??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Íïìßæåéò ïôé äåí ãßíåôáé??Ãéá áõôü óôçí ÅëëÜäá óðÜìå ôá ñåêüñ.Áí êáé ôï ñåêüñ ôùí Ôåìðþí êñáôÜåé áêüìç...
-
Και πιστεύετε οτι αυτό κάποτε θα σταματήσει; Τώρα βάζουν κόντρες με τα αμάξια, παλιά παίζανε με τα άλογα, και τα λιοντάρια, στη Ρώμη τους ρίχναν στην αρένα για διακέδαση.... είμαι σίγουρος οτι γίνονταν πολλά τέτοια, όχι επειδή το γνωρίζω, αλλά επειδή είμαι πεπεισμένος οτι έτσι είναι η φύση του ανθρώπου, να κάνει τέτοιου είδους μαλακίες - για να νιώσει αυτό που δεν έχει νιώσει, ξέρω γω...
Πάντως εγώ δε μπορώ να κάτσω στ' αβγά μου...
θα δοκιμάσω κάτι και ας ρισκάρω να χαραμίσω κάτι προκειμένου να δώ τι θα γίνει, προσπαθώ να μη ρισκάρω πολλά.
Απλά άλλοι προτιμούν να ρισκάρουν περισσότερα, ή την ίδια τους τη ζωή, ή μάλλον δε συνειδητοποιούν τι ρισκάρουν.
Και γώ καμιά φορά δε συνειδητοποιώ τι κάνω. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ebotonakis οταν πηραμε τηλ. μας ειπαν δεν υπαρχει σ/κ διαθεσιμο μεχρι τις 20/11 και οταν ρωτησαμε ποια παρασκευη ειναι ελυθερη η πιστα μας απαντησαν οτι ειναι δυσκολο να ψαχνουνε κτλ κτλ.....ολα αυτα σε ενα τηλεφωνο καπου στην αθηνα (γραφεια safetrack?).
στο υψος της πανεπιστημιουπολης στην κατεχακη δεν εχει στροφη :roll:
μια μεγαλη ευθεια ειναι.....που εννοεις?Το θέμα των Μεγάρων και των προβλημάτων τους είχε συζητηθεί στο φόρουμ εκτενώς παλαιότερα ... Προσωπική μου άποψη είναι ότι το κύριο ζήτημα είναι η φιλοσοφία προσέγγισης του θέματος 'χρήση πίστας από μεμονωμένους ιδιώτες' από την ιδιοκτήτρια εταιρεία της πίστας ... Από αυτό πηγάζει το πρόβλημα της δαθεσιμότητας όπως και τόσα άλλα ... Ο ίδιος ο ΣΧ και ο ΝΤ μας είχαν εξηγήσει την οπτική τους πάνω στο θέμα παλαιότερα, και μας είχαν ενημερώσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Μέγαρα ... από την πλευρά τους έχουν δίκιο ...
Από την άλλη μεριά, αν και η επίσκεψη στα Μέγαρα δεν πρόκειται να υποκαταστήσει ποτέ στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, την ευχαρίστηση μιας μοναχικής κυριακάτιης πρωινής βόλτας στην Πάρνηθα, Την Πεντέλη, Το Σούνιο ή αλλού ... η πίστα είναι το μόνο, καλώς ή κακώς, πραγματκά ασφαλές περιβάλλον, όπου ιδιώτες οδηγοί και αυτοκινήτα μπορούν να αναμετρηθούν αξιόπιστα και διδακτικά ...
Καλό το 8/10 και το 9/10 στο δημόσιο δρόμο, αρκεί να μην χρειαστεί κανείς κάτι περισσότερο από τα 2/10 ή 1/10 που απομένουν για να διορθώσει δική του (ή άλλου) μαλακία, λάθος εκτίμηση ή απρόοπτο συμβάν ... γιατί τότε ... γάματα ...
Υ.Γ.1. Όταν στο εγγύς μέλλον χρειαστώ να μπώ και πάλι στα Μέγαρα με το δικό μου αμάξι (για να γνωριστούμε καλύτερα, και να ξεστραβοθώ θα προτιμήσω καθημερινές ... Αφού κάποιος επιλέγει να ξοδέψει τόσο χρόνο και χρήματα για να αγοράσει/βελτιώσει το αυτοκίνητου του, τα 40 ευρώ της εισόδου και οι 2 μέρες άδεια μας μαράνανε?
Υ.Γ.2. Στην κατεχάκη, στο μέσο περίπου της απόστασης μεταξύ της ανηφόρας της ηλιούπολης και της εισόδου της αττικής οδού, υπάρχει (με κατεύθυνση πρός μεσογείων) μία ανοιχτή δεξιά με γλιστερή άσφαλτο και 'κυματισμούς' ... Στο σημείο εκείνο υπάρχει ταμπέλα πρός 'Πανεπιστημιούπολη-Καισαριανή' ... Το κιγκλίδωμα της διαχωριστικής νησίδας είναι τελείως ριγμένο στα πρώτα 15-20 μέτρα του, αφού πολλοί αποφασίσαμε να αγοράσουμε οικόπεδο στο συγκεκριμένο σημείο ... Αν χρειαστείς αντίγραφο του δελτίου συμβάντων της τροχαίας καισαριανής ενημέρωσε με.
-
Ευτύχη, με το Cooper έγινε αυτό? Δεν το ήξερα...
-
Πιστα.....
'Επισημες' κοντρες....Οταν εγινε το Face 2 Face κυριοι, που αρχισε στις 5 το απογευμα και τελειωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στις 5 το πρωι, η πιστα ηταν φωτισμενη μονο σε 3 απο τις 6 στροφες (κομμενη στην γνωστη κοπανα μετα την Κ1). Οταν οι οδηγοι ειπαν οτι αυτο ειναι επικινδυνο γιατι ακομα και στις φωτισμενες στροφες, ο φωτισμος ειναι μονο πανω στην στροφη και αρα δεν βλεπεις που φρεναρεις, οταν διαμαρτυρηθηκαν γιατι οι σχεδον 100 συμμετοχες ειχαν πληρωσει ενα σεβαστο παραβολο συμμετοχης και 2-3 φωτα παραπανω δεν κοστιζαν τοσο πολυ, ξερετε ποια ηταν η απαντηση κυριοι?
'Αμα δεν γουσταρετε να γυρισετε στα Λιμανακια που σας μαζεψαμε και να σκοτωνεστε μεταξυ σας'....
Οπως και καναμε...
ΥΓ Το Face 2 Face ηταν ενας ατυπος αγωνας μεταξυ των διαφορων clubs αυτοκινητου, για να μεταφερθουν οι κοντρες στην πιστα. Στο F2F εκεινο ειχαν συμμετασχει αρκετα απο αυτα τα clubs. Σε αυτο που ειναι να γινει τωρα, εκπροσωποι μονο απο 4 clubs παραβρεθηκαν στην συναντηση με την διοργανωτρια, και αυτα με σκοπο αλως να ενημερωσουν οτι δεν θα συμμετασχουν.
ΥΓ2 ο κυριος Τσαδαρης που στο τρεχον τευχος των 4Τ λεει:
'...Αγνοουσε (η εκανε) οτι την πιστα την διαχειριζονται οι 4Τ, οι οποιοι **εχουν κανει πολλες προσπαθειες **να μαζευτουν εκει οι νεοι ανθρωποι και να ικανοποιησουν με ασφαλεια τις οποιες οδηγικες τους ανησυχιες'
Μπορει ο κυριος Τσαδαρης να μας πει ποσα λεφτα ζητησαν απο club το οποιο, ενω καθε τυχαια Κυριακη που η πιστα δεν εχει ποτε πανω απο 10 αυτοκινητα, του ζητησε αποκλειστικη χρηση της πιστας λεγοντας οτι θα φερει γυρω στα 100 αυτοκινητα και να πληρωσουν την συμμετοχη τους (οπως δηλαδη θα εκαναν και τα 10 τυχαια αυτοκινητα...δηλαδη 10πλασια εσοδα για την πιστα σε σχεση με τα 10 αυτοκινητα της τυχαιας Κυριακης)?
Να κλεισει δηλαδη την πιστα για το club αλλα αντι για 10 αυτοκινητα να εχει 100, τα οποια θα πληρωναν κανονικα την συμμετοχη τους...Αμ δε. Μπορω να ακουσω παρακαλω ποσα λεφτα ζητηθηκαν απο το (μη κερδοσκοπικο και αρα περιορισμενων οικονομικων δυνατοτητων) club ?
-
H γνώμη μου είναι ότι για κόντρες είναι οι πίστες και όχι οι δρόμοι.
Πάντως η πιο..ιδιότυπη κόντρα που έχω παρακολουθήσει-έστω και άθελά μου-ήταν πριν κάτι χρόνια στην Ακαδημίας, κάποια αργία (δε θυμάμαι ποια) ανάμεσα σε δυο λεωφορεία του ΟΑΣΑ!!! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πιστα.....
'Επισημες' κοντρες....Οταν εγινε το Face 2 Face κυριοι, που αρχισε στις 5 το απογευμα και τελειωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στις 5 το πρωι, η πιστα ηταν φωτισμενη μονο σε 3 απο τις 6 στροφες (κομμενη στην γνωστη κοπανα μετα την Κ1). Οταν οι οδηγοι ειπαν οτι αυτο ειναι επικινδυνο γιατι ακομα και στις φωτισμενες στροφες, ο φωτισμος ειναι μονο πανω στην στροφη και αρα δεν βλεπεις που φρεναρεις, οταν διαμαρτυρηθηκαν γιατι οι σχεδον 100 συμμετοχες ειχαν πληρωσει ενα σεβαστο παραβολο συμμετοχης και 2-3 φωτα παραπανω δεν κοστιζαν τοσο πολυ, ξερετε ποια ηταν η απαντηση κυριοι?
'Αμα δεν γουσταρετε να γυρισετε στα Λιμανακια που σας μαζεψαμε και να σκοτωνεστε μεταξυ σας'....
Οπως και καναμε...
Και αυτά ρε μεγάλε τι σημαίνουν? Ότι θα βγείτε στους δρόμους να φατε τον κοσμάκη? Δεν νομίζω ότι τέτοιο πράγμα θα γίνει δεκτό από την πλειοψηφία.
Πολλά πράγματα στην Ελλάδα είναι στραβά λόγω στραβής νοοτροπίας. Το ότι οι τύποι στα Μέγαρα (και όχι μόνο) το παίζουνε κάποιοι είναι γνωστό. Σε εμένα έλεγαν ότι μάζευα πολλά kerbs και ήρθαν να με φανε. Όσο πιο looser είσαι στην Ελλάδα τόσο πιο πολύ το παίζεις. Και λοιπόν? Όλοι το ξέρουν. Είναι αυτή δικαιολογία για να ρισκάρεις τη ζωή του οποίου συνανθρώπου σου στο δρόμο? Το παίζεις κότα, τους λες ναι συγνώμη και κανείς το κέφι σου. Στραβά κουτσά τα καταφέρνεις.Μόνο τα ζώα μαθαίνουν παθαίνοντας. Θέλω να ελπίζω ότι ο άνθρωπος είναι ένα βήμα πιο πάνω....
-
Δεν το ειπα ως δικαιολογια, αλλα για να δειξω οτι αυτα που ακουγονται για πιστα κλπ κλπ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα οσο νομιζουν μερικοι.
Και στην τελικη, οταν εχεις ενα φαινομενο οπου (στις καλες βραδιες) εχεις 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατομα να στηνονται ξημερωματα σε εναν δρομο ΜΠΑΣ και δουν μια καλη κοντρα, αυτο κατι σημαινει. Αυτο σημαινει οτι ειτε θες ειτε οχι, αυτο το φαινομενο υπαρχει. Και οσες πιστες και να κανεις, αυτο παντα θα γινεται.
Και ουτε ειναι ελληνικο. Τα ιδια γινονται και σε Αγγλια (που εχει πιστα σε καθε δημοτικο διαμερισμα), και στην Αμερικη (οπου κατασχουν τα αυτοκινητα οσον ακομα και απλα παρακολουθουν). Δεν σταματανε τις κοντρς, απλως κανουν και στην πιστα και στον δρομο.
ΥΓ
Οποιος νομιζει οτι ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι-ονοματα που φωναζουν για πιστα και αγωνες, δεν κανουν κοντρες στον δρομο, ειχτε τουλαχιστον ή γελασμενοι (οσοι αφελως τα πιστευετε αυτα) ειτε αστειοι (οσοι προσπαθειτε να μας πεισετε).
Μην με ρωτατε για ονοματα γιατι οι μονες αποδειξεις που εχω ειναι τα ματακια μου και αμα πω οτι εχω δει θα πεσουν οι ιδιοι να με φανε... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οποιος νομιζει οτι ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι-ονοματα που φωναζουν για πιστα και αγωνες, δεν κανουν κοντρες στον δρομο, ειχτε τουλαχιστον ή γελασμενοι (οσοι αφελως τα πιστευετε αυτα) ειτε αστειοι (οσοι προσπαθειτε να μας πεισετε).
Μην με ρωτατε για ονοματα γιατι οι μονες αποδειξεις που εχω ειναι τα ματακια μου και αμα πω οτι εχω δει θα πεσουν οι ιδιοι να με φανε...αμα διαβασεις κατα καιρους τι εχει γραφει εδω μεσα, δε νομιζω οτι χρειαζεται κανεις περισσοτερες αποδειξεις απο τα 'ματακια σου' για να γραψεις αυτα που θες.
Και δε νομιζω οτι θα πεσει κανενας να σε φαει.Γραψε λοιπον αυτα που θες...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ok. Eiste oloi ektws topic.....Egw NAI. ksekinhsa apo KART kai akoma kanw.... Phra aytokinhto perasa sta gnwsta stekia kai meta stis pistes....
Meta tis pistes perasa sta boyna(anabaseis) alla ayth thn m@mhmenh bolta sta notia den mporw na thn kopsw. Epapsa pleon na kanw perasmata apo ta limanakia.... Apla ka8omai kai blepw posoi to paizoyn pilotoi me ta aytokinhta toy mpampa toys.Nai 8a symfwnhsw oti h pista ksebrakwnei poloys 'odhgoys' kai gia ayto kai o 8esmos twn sirkoyi paei kata diaoloy....
Skepsoy exei agwna kai exei 40 symmetoxes ek twn opoiwn 15 einai to eniaio 106 kai mprabo stoys odhgoys poy to skefthkane kai to ypostirizoyn....Egw otan mphka sthn pista me aytokinhto me xarakthrizane kontrakia kai oti den anoika ekei.... Den katalabainw to giati? Me kserane? Kserane ta prosonta moy san odhgo? O idios xleyasmos epese kai sthn Aigeira alla kai sthn Dhmitsana.... Den perimenw kai kammia diaforetikh antimetopish sthn Portaria....
Mhn moy to paizete omws Agioi giati oloi sas exete treksei,exete kanei thn kontritsa sas exete kanei to xeirofreno mprosta sthn gkomenitsa.
To prwto post den htan diko moy to ekana copy paste apo kapoio dhmosiografo. An omws to egrafe (opws kai egine) kapoios poy ksexwrhse apo ta limanakia kai eipe na dokimasei thn tyxh toy stoys ellhnikoys agwnes, pesate na ton fate...
Etsi loipon me antimetopizoyne kai sthn pista h to boyno.....
To oti den trexw sirkoyi pantws (gia na prolabw ta kaka sxolia) einai giati den exw ta xrhmata na exw kai ena tropeto na ftiaksw to car apo tis stenes epafes 3oy typoy poy 8a proksenh8oyn apo kapoion allon. Toylaxiston sto boyno ama to fytepsw 8a eimai egw o ypaitios.....Ayta apo enan kontrakia odhgo poy kanei ta prwta bhmata stoys agwnes...
Y.G. Yparxoyn kai alla polla alla ama ta grapsw 8a paraponieste gia ta greeklish kai gia thn ektash toy post oti einai megalh....
Φίλε μου,νομίζω ότι τόν χαρακτηρισμό 'κοντράκιας' τόν κάνεις καί ο ίδιος γιά τόν εαυτό σου αρκετές φορές.Γιά ποιό λόγο σέ ενοχλεί πού σέ χαρακτηρίζουν οι 'άλλοι' (αυτοί οι κακοί ) έτσι;
Τό ότι θεωρείς ότι έχεις αρκετά προσόντα σάν οδηγός,από εκεί καί πέρα,μένει νά τά επαληθεύσεις μόνος σου στούς αγώνες πού θά πάρεις μέρος,έτσι δέν είναι;Αν τά καταφέρεις καί τό αποδείξεις,ποιός θά μπορέσει νά σού πεί ότι δέν ανήκεις σέ αυτόν τόν χώρο; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα ιδια γινονται και σε Αγγλια (που εχει πιστα σε καθε δημοτικο διαμερισμα), και στην Αμερικη (οπου κατασχουν τα αυτοκινητα οσον ακομα και απλα παρακολουθουν). Δεν σταματανε τις κοντρς, απλως κανουν και στην πιστα και στον δρομο.Πολλά πράγματα υπήρχαν και θα υπάρχουν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα καταπολεμήσεις. Γιατί πληρώνετε τους απίστευτους φόρους που πληρώνετε? Η αστυνομία τι κάνει? Περιμένει να γίνει κάτι δημόσια γνωστό όπως με το ΚΤΕΛ για να δράσει? Αυτά γίνονται στην Αφρική όχι στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και στην τελικη, οταν εχεις ενα φαινομενο οπου (στις καλες βραδιες) εχεις 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατομα να στηνονται ξημερωματα σε εναν δρομο ΜΠΑΣ και δουν μια καλη κοντρα, αυτο κατι σημαινει. Αυτο σημαινει οτι ειτε θες ειτε οχι, αυτο το φαινομενο υπαρχει. Και οσες πιστες και να κανεις, αυτο παντα θα γινεται.
Και ουτε ειναι ελληνικο. Τα ιδια γινονται και σε Αγγλια (που εχει πιστα σε καθε δημοτικο διαμερισμα), και στην Αμερικη (οπου κατασχουν τα αυτοκινητα οσον ακομα και απλα παρακολουθουν). Δεν σταματανε τις κοντρς, απλως κανουν και στην πιστα και στον δρομο.
Βεβαίως και γίνονται κόντρες ΚΑΙ αλλού ... και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, όσες πίστες και αν υπάρξουν ... όμως ΆΛΛΟ κόντρα και ΆΛΛΟ καγκουριά και ηλιθιότητα ... ΆΛΛΟ να στήνονται δυο σοβαρά αμάξια με σοβαρούς οδηγούς που ξέρουν τι κάνουν για να μετρηθούνε μέχρι 'τη γέφυρα' (όπως γινόταν λίγα χρόνια πρίν 8 στις 10 φορές) και ΆΛΛΟ το μπουρδέλο-λούνα_παρκ που πλέον έχει καταλήξει να γίνει η Βούτα και το Πέταλο ... ΤΙ σοβαρό έχεις δεί τον τελευταίο καιρό να γίνεται στα Λιμανάκια? Όλη η Β και Γ εθνική είναι παρούσα βέβαια ... αλλά έχεις δεί κάτι έστω στοιχειωδώς σοβαρό και γρήγορο? Εγώ όχι. Οι 'καλοί' είναι πλέον αλλού ...
Ναι μαζεύονται 2000 άνθρωποι ... και λοιπόν? και ο παράδρομος της Συγγρού είναι γεμάτος κάθε βράδυ από το αργόσυρτο κονβόι των περίεργων ... αυτό σημαίνει ότι όσοι βρίσκονται εκεί είναι πιθανοί 'πελάτες'?
Προσωπικά δέχομαι το ρίσκο του να γίνω πιθανό θύμα (είτε ώς διερχόμενος, είτε ώς θεατής) ενός γνώστη που μπαίνει με τις μπάντες στο πέταλο ή αλλού ... Δεν ανέχομαι όμως να μου συμβεί το παραμικρό λόγω της ηλιθιότητας του ανεγκέφαλου που με την δανεική μερσεντέ του μπαμπά, το σαυροσαξόραλο, το s2000 'δώρο γιατί πέρασε στη σχολή' νομίζει ότι είναι ο νέος σουμάχερ ... Βεβαίως και ο κάθε πουροracer με το τουρμπάτο 'ταξί τούμπανο' μπορεί να γίνει το ίδιο επικίνδυνος με τον οποιοδήποτε λιμανο-κάγκουρα ... όμως στατιστικά θα τον συναντήσω λιγότερο συχνά ... Το να περάσεις την βουλιαγμένης Πέμπτη βράδυ, θυμίζει πλεόν 'απόπειρα διάβασης ναρκοπεδίου' ...
To ξαναγράφω, πρίν από λίγο καιρό κι εγώ τα βλεπα διαφορετικά ... όχι πλεόν όμως ... ο tryphon έχει δίκιο ότι τα ζώα μαθαίνουν (αποκλειστικά) από τα λάθη τους , εμείς ίσως θα έπρεπε να μαθαίνουμε ΚΑΙ από τα λάθη των άλλων ....
Μεταξύ του ιδεατού άκρου (πίστα και μόνον πίστα) και του χυδαία ρεαλιστικού (κόντρες όπου λάχει με ότι λάχει και όπως λάχει) υπάρχει μια ενδιάμεση λύση νομίζω ...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευτύχη, με το Cooper έγινε αυτό? Δεν το ήξερα...Όχι βρε συ!!! Το εταιρικό corolla την πλήρωσε ... Το μόνο κακό είναι ότι στη δουλειά απέκτησα καινούργιο παρατσούκλι: 'Ο ιπτάμενος' Πάντως με το CTR, όταν επιτέλους έρθει, οι 'δοκιμές' θα γίνονται αποκλειστικά στα Μέγαρα (στην αρχή τουλάχιστον )
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Βεβαίως και γίνονται κόντρες ΚΑΙ αλλού ... και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, όσες πίστες και αν υπάρξουν ... όμως ΆΛΛΟ κόντρα και ΆΛΛΟ καγκουριά και ηλιθιότητα ... ΆΛΛΟ να στήνονται δυο σοβαρά αμάξια με σοβαρούς οδηγούς που ξέρουν τι κάνουν για να μετρηθούνε μέχρι 'τη γέφυρα' (όπως γινόταν λίγα χρόνια πρίν 8 στις 10 φορές) και ΆΛΛΟ το μπουρδέλο-λούνα_παρκ που πλέον έχει καταλήξει να γίνει η Βούτα και το Πέταλο ... ΤΙ σοβαρό έχεις δεί τον τελευταίο καιρό να γίνεται στα Λιμανάκια? Όλη η Β και Γ εθνική είναι παρούσα βέβαια ... αλλά έχεις δεί κάτι έστω στοιχειωδώς σοβαρό και γρήγορο? Εγώ όχι. Οι 'καλοί' είναι πλέον αλλού ...Δηλαδη αυτο που μας απασχολει δεν ειναι αν καποια αυτοκινητα τελικιάζουν ανάμεσα μας, αλλα τι ηλικία εχουν και πόσο ακριβό ειναι το αυτοκίνητο τους;
Αν ειναι 30αρηδες με πισωκουνες των 400 αλογων ειναι όλα καλα, αλλά αν ειναι 20αρηδες με punto GT 160 αλόγων δεν ειναι καλά;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω..
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ