-
Συμφωνω αλλα οταν αναφερεσαι σε αυτοκινητα οπως το EVO και γραφεις:
...αφου οι εταιριες κατασκευης εχουν ''κολλησει'' με τα ηλεκτρονικα. Τετοιου ειδους συστηματα ειναι χρησιμα, εως και απαραιτητα, για οικογενειακα αυτοκινητα αλλα οχι για να ευχαριστιεσαι την οδηγηση.
Εισαι 100% λαθος. Τα ηλεκτρονικα ελεγχομενα διαφορικα δεν στερουν τιποτα απολυτως απο την απολαυση κατα την οδηγηση...
Και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο πραγμα το S-AYC του EVO ή το DCCD του Impreza με τα καθε λογης ESP, VSC, ABCDEFG που μπαινουν για να 'γλυτωσουν' τον οδηγο απο εξοδο. Αν δεν το λεει η καρδια σου, δεν μπορεις να οδηγησεις γρηγορα ενα EVO ουτε ενα Impreza με Suretrack διαφορικο το οποιο και ειναι τρομερα αποτομο και απαιτει την 100% προσοχη του οδηγου.
Και δεν νομιζω οτι το μπροστοβαρο Quattro ή το Punto GT + Fiat Coupe προσφερουν μεγαλυτερη ευχαριστηση απο ενα EVO VI ή ενα Impreza STi... Μονο η Integrale μπορει να προσφερει αναλογες συγκινησεις επειδη ειναι της ιδιας... σχολης (WRC)
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Και δεν νομιζω οτι το μπροστοβαρο Quattro ή το Punto GT + Fiat Coupe προσφερουν μεγαλυτερη ευχαριστηση απο ενα EVO VI ή ενα Impreza STi... Μονο η Integrale μπορει να προσφερει αναλογες συγκινησεις επειδη ειναι της ιδιας... σχολης (WRC)
για το Φίατ Κουπέ μην παίρνεις όρκο
Σπύρος
-
lefos-WRX εγραψε
Τα ηλεκτρονικα ελεγχομενα διαφορικα δεν στερουν τιποτα απολυτως απο την απολαυση κατα την οδηγηση...
Αφου το εχεις οδηγησει ισως να εχεις δικιο, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι η συμπεριφορα ενως αυτοκινητου αλλαζει με το πατημα ενος κουμπιου( π.χ. στο EVO με τις επιλογες Gravel, Snow κλπ.). Οπως προειπα καποιους αυτο μπορει να μην τους ενοχλει οπως εσενα. Δεν διαφωνω οτι το EVO ή το οποιοδηποτε EVO μπορει να πετυχει απολυτους χρονους αλλα θα προτιμουσα αυτους τους απολυτους χρονους να τους πετυχαινε χωρις την αμεση παρεμβαση της E.C.U. και η απολαυση να μην καθοριζοταν απο αυτην εστω και αν η παρουσια της δεν γινεται αμεσα αντιληπτη.
Παντως, γουστα ειναι αυτα και ο καθενας διαλεγει οποια ''σχολη'' θελει. . Εγω διαλεγω την ''παλια'', προ τα τελη 90's.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Για μένα clio williams αλλά και απλό 1.8 με τους 137 ίππους, crx και vti(αλλά μόνο για ευθείες διότι δεν έστριβαν ), όλα τα 205 rallye, gti 1.6 και 1.9, mazda 323 gtx, toyota celica carlos sainz, mazda mx5, nissan 200sx, toyota mr2, corrado g60, renault 5 gt (turbo).Τα έγραψα όπως μου έρχονταν στο μυαλό......
Πολύ μου αρέσει που από αυτά που αναφέρεις έχω στην κατοχή μου δύο: 323 GTX και ΜΧ5
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Για μένα clio williams αλλά και απλό 1.8 με τους 137 ίππους, crx και vti(αλλά μόνο για ευθείες διότι δεν έστριβαν ), όλα τα 205 rallye, gti 1.6 και 1.9, mazda 323 gtx, toyota celica carlos sainz, mazda mx5, nissan 200sx, toyota mr2, corrado g60, renault 5 gt (turbo).
Τα έγραψα όπως μου έρχονταν στο μυαλό......
Πολύ μου αρέσει που από αυτά που αναφέρεις έχω στην κατοχή μου δύο: 323 GTX και ΜΧ5
Ωραίοοοοοοοοοοοοος ο νέος....
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
lefos-WRX εγραψεΤα ηλεκτρονικα ελεγχομενα διαφορικα δεν στερουν τιποτα απολυτως απο την απολαυση κατα την οδηγηση...
Αφου το εχεις οδηγησει ισως να εχεις δικιο, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι η συμπεριφορα ενως αυτοκινητου αλλαζει με το πατημα ενος κουμπιου( π.χ. στο EVO με τις επιλογες Gravel, Snow κλπ.). Οπως προειπα καποιους αυτο μπορει να μην τους ενοχλει οπως εσενα. Δεν διαφωνω οτι το EVO ή το οποιοδηποτε EVO μπορει να πετυχει απολυτους χρονους αλλα θα προτιμουσα αυτους τους απολυτους χρονους να τους πετυχαινε χωρις την αμεση παρεμβαση της E.C.U. και η απολαυση να μην καθοριζοταν απο αυτην εστω και αν η παρουσια της δεν γινεται αμεσα αντιληπτη.
Παντως, γουστα ειναι αυτα και ο καθενας διαλεγει οποια ''σχολη'' θελει. . Εγω διαλεγω την ''παλια'', προ τα τελη 90's.
ΟΚ, συμφωνουμε απολυτα!
για το Φίατ Κουπέ μην παίρνεις όρκο
Σπύρος
Μπορει να ειναι ενα πολυ καλο (και ομορφο) αυτοκινητο αλλα με τιποτα δεν θα το συγκρινα με το EVO. Δεν το εχω οδηγησει αλλα τουλαχιστον στην Ελλαδα, τοσα αλογα μπροστα δεν μπορουν να συγκριθουν με την μεταδοση του Mitsu. Αλλη φιλοσοφια...
90's vs 00's