-
Τι πολλά χλμ ρε παιδιά; Τα Miata είναι από τα (νορμάλ τιμής) μοντέλα με τους χαμηλότερους μέσους όρους χλμ ανά χρόνο. Πολλοί τα έχουν μόνο για 1-2 βόλτες την εβδομάδα, άνετα βρίσκεις Miata με λιγότερα από 10Κ το χρόνο. Τι πολλά χλμ;
Αφήστε που είναι τέτοια σκυλιά αξιοπιστίας τα άτιμα, που τα χλμ δεν πρέπει να σας φοβίζουν καθόλου. Τέρατα αξιοπιστίας. -
Άστους..
Δεν είναι πραγματικά έτοιμοι για mx5 -
Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμη.
-
Ακόμα ένα μέλος του 4tf έγινε κάτοχος mx5
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ακόμα ένα μέλος του 4tf έγινε κάτοχος mx5Ας μας το πει για να πούμε και τα καλορίζικα!
Πόσα τελη κυκλοφορίας (θα) πληρώνει για το 2012 ένα 1,6 του 1998? Τα έχω κάνει μπαχαλο στο μυαλό μου με τα τέλη.
-
Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει ένα 1.6 του 2001 και μετά. Λέω εγώ τώρα...
-
Πείτε μου καλορίζικα!
-
Καλοτάξιδο! Μοντέλο, έτος, κινητήρας, χρώμα, εξοπλισμός;
-
Thaaaanx! Niseko '09.
-
Με γειες!!! Καλωσήρθες στο κλαμπ σάντουιτς! Ευθυγράμμιση πάνε να κάνεις!
-
Πάτερ σε πάω μια κόντρα!
Ευθυγράμμιση για ποιόν λόγο; -
Μπορείς να το αλλάξεις πολύ σε συμπεριφορά, να το φτιάξεις όπως ακριβώς θέλεις (διαπιστωμένο προσωπικά), κύκλοι των μιατάκηδων λένε ότι είναι συνήθως κουκουρούκου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορείς να το αλλάξεις πολύ σε συμπεριφορά, να το φτιάξεις όπως ακριβώς θέλεις (διαπιστωμένο προσωπικά), κύκλοι των μιατάκηδων λένε ότι είναι συνήθως κουκουρούκου.Τελείως όμως...
-
Εγώ, όμως, δεν ξέρω πως το θέλω.
Και άντε πάω στον ευθυγραμμιστή, τι θα του πω να φτιάξει;Πάντως εγώ το βρίσκω τέλειο σε θέμα οδήγησης και όχι ιδιαίτερα σκληρό. Βtw έχω κάτι bridgestone 050 (δε θυμάμαι τα υπόλοιπα γράμματα).
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πείτε μου καλορίζικα!Καλορίζικα; Δεν θα το βγάζεις καν απο το γκαράζ;!
Καλοτάξιδο λέμε! χαχαχαχα
Καλοτάξιδο λοιπόν!
-
Thanx Thano!
Άντε να το πάμε και για photoshoot. -
Άντε και θέλω να βγάλω τρελά γουστα!
-
Και άντε πάω στον ευθυγραμμιστή, τι θα του πω να φτιάξει;E δεν είπαμε να το πας την 1η μέρα. Μπορεί να έχει κάνει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ρώτα.
Πάντως εγώ το βρίσκω τέλειο σε θέμα οδήγησης και όχι ιδιαίτερα σκληρό.
Σε τελείως μαμά κατάσταση είναι υπερμαλακό. Το δικό σου έχει τπτ άφτερ πάνω?
Βtw έχω κάτι bridgestone 050 (δε θυμάμαι τα υπόλοιπα γράμματα).
Τα κλασσικά 17άρια. Του πότε? Τσεκ το ντοτ γιατί αυτά συνήθως ξεραίνονται, δεν τρώγονται.
-
Και άντε πάω στον ευθυγραμμιστή, τι θα του πω να φτιάξει;Πάντως εγώ το βρίσκω τέλειο σε θέμα οδήγησης και όχι ιδιαίτερα σκληρό. Βtw έχω κάτι bridgestone 050 (δε θυμάμαι τα υπόλοιπα γράμματα).
δεν ακους, δεν ακους.....
καλοταξιδο να ειναι οτι και να ναι
-
Ναι μάλλον αυτό το υπερμαλακό που λες είναι, αν και εγώ το βρίσκω ok.
Δεν έχει τίποτα αφτερ, αλλά θα του βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος.
Αααα έχει και αυτό στο χώρο της μηχανής που πιάνει από άκρη σε άκρη; Μπάρα θόλων δεν το λέμε; Αλλά λογικά εργοστασιακό είναι αυτό.
Mazda MX-5