-
Oχι δεν το ξερω. Αλλα τι παει να πει αυτο? Οτι ειναι αργο το διλιτρο?? Μηπως εχουμε χασει λιγο την μπαλα ρε παιδια ?? 170 ps εχει κ ειναι παναλαφρο.
-
δεν ξέρω εγώ σε NB 1600 του 2002 μπήκα και μου φάνηκε μια χαρά.
-
Αν ειναι παναλαφρο το μχ 5 τοτε η λιζα τι ειναι;
-
Ρε συ, τι συγκρίνεις λίζα με μίχο;
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Καμιά μπάλα δεν χάσαμε.
Πρώτον έχει 160 άλογα.
Δεύτερον τα μισά τουρμπίδια της αγοράς(άνω των 1.4) στην ευθεία δεν είναι καθόλου εύκολα. Στις στροφές φυσικά αλλάζει το έργο.
Τρίτον για το στήσιμο που έχει το αυτοκίνητο, τα άλογα είναι λίγα.Πες και εσύ ρε ποπ....
υ.γ. πρέπει να είμαι το μόνο μέλος του 4τφ, που δεν βγάζει το αμάξι του, το καλύτερο σου σύμπαντος...
-
Δλδ είναι καλοστημένο το ΜΧ5.
-
Η Λίζα και ο Μίχος..
-
-
θες να φωναξουμε το τσιροτο και τη γκολφω να παιξουν παρεα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δλδ είναι καλοστημένο το ΜΧ5.Δεν ξέρω τι λέεί αυτός ο Χάρης. (By the way, τόσο φίρμα είναι αυτός;;; Διαβάζω όλα τα celebrities περιοδικά, και δεν τον πήρε το μάτι μου σε κανένα. Τραγουδάει κάπου το παληκάρι;;)
Σε σχέση με ένα νορμαλ αυτοκίνητο, απέχει παρασάγκας. Αλλά θα ήθελα να έχει και άλλη δύναμη. Υπάρχουν τουρμπίδια, που ενώ στις στροφές ρουφάνε μιλκομπούκαλο, μόλις βγούμε σε ανοιχτό δρόμο με φτάνουν(με το μιλκομπούκαλο στο χέρι)....
Τα πάντα είναι θέμα σύγκρισης. Απλά δεν δέχομαι τον όρο 'σπορ' αυτοκίνητο, όταν τρως ξύλο από ibiza φρρρ π.χ.
Θα μου πεις διαβάζουμε για σπορτίφ 207,φιεστα κλπ. -
σκεψου ομως οτι με το τουρμπο μπορει να μην ησουν τοσο καλος στις στροφες
η επομενη λυση θα ηταν ειτε wankel ειτε περισσοτερα κυβικα
εκτος και αν θα ηθελες καποιο μοτερ στυλ ταπερ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σε σχέση με ένα νορμαλ αυτοκίνητο, απέχει παρασάγκας. Αλλά θα ήθελα να έχει και άλλη δύναμη. Υπάρχουν τουρμπίδια, που ενώ στις στροφές ρουφάνε μιλκομπούκαλο, μόλις βγούμε σε ανοιχτό δρόμο με φτάνουν(με το μιλκομπούκαλο στο χέρι)....
Και με την Τζουλιέτα 1.4 170 ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σκεψου ομως οτι με το τουρμπο μπορει να μην ησουν τοσο καλος στις στροφεςη επομενη λυση θα ηταν ειτε wankel ειτε περισσοτερα κυβικα
S2000.....
Και κανένας κομπρεσορας δε θα με χάλαγε.... Αν το cosworth κιτ, είχε βγει αξιόπιστο, θα το φορούσα χτες... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και με την Τζουλιέτα 1.4 170 ?
Χαλάλι... Έχει ψυχή
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
υ.γ. πρέπει να είμαι το μόνο μέλος του 4τφ, που δεν βγάζει το αμάξι του, το καλύτερο σου σύμπαντος...Σ' εχω Κυριάκο! Το δικό μου το βγάζω τραγικό σε ορισμένα θέματα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
υ.γ. πρέπει να είμαι το μόνο μέλος του 4τφ, που δεν βγάζει το αμάξι του, το καλύτερο σου σύμπαντος...
Σ' εχω Κυριάκο! Το δικό μου το βγάζω τραγικό σε ορισμένα θέματα!
και αυτός σε ορισμένα το βγάζει...
-
βεβαια και η μαζντα θελει να αποφυγει το κανιβαλισμο αναμεσα στα μοντελα της , θελοντας να ξεκαθαρισει οτι ο wankel ειναι ο αρχηγος
στο 3 mps βεβαια αυτα πανε περιπατο, αλλα αυτο ειναι αυτοκινητο για αλλο κοινο με αλλο ανταγωνισμο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
σκεψου ομως οτι με το τουρμπο μπορει να μην ησουν τοσο καλος στις στροφες
η επομενη λυση θα ηταν ειτε wankel ειτε περισσοτερα κυβικα
S2000.....
Και κανένας κομπρεσορας δε θα με χάλαγε.... Αν το cosworth κιτ, είχε βγει αξιόπιστο, θα το φορούσα χτες...Αν ήταν έτσι, δε θα μιλάγαμε για mx5, θα μιλάγαμε για S2000 ρε συ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Πολλοί γουστάρουν το μι-χι γι' αυτό ακριβώς που είναι, ένα φιλικό roadster δλδ, παιχνίδι και σχολείο ταυτόχρονα και δε γουστάρουν να χαροπαλεύουν με το S. Aν δεν το γουστάρεις που του λείπει δύναμη, το ανταλλάσεις με ένα S και είσαι ΟΚ. Απλά τα πράγματα.
-
Ξέρεις κανένα ατρακάριστο που να ανταλάσσετε με MX;;;
-
Aυτο λεω κ γω καλο χρυσο το s2k ...Aλλα απο φιλικοτητα ??
Mazda MX-5