-
Αυτο καποιος δυστυχως το παρατησε στο δρομο οπως φαινεται απο το χαρτι...και να πεις οτι φτηνα φτηνα δε θα εφευγε.. εκτος αν εχεις κατι χοντρο που δε το βλεπουμε..κριμα και παλι...
-
Τι κρίμα ρε παιδιά; Εδώ γκρεμίζονται τα πάντα γύρω μας, τα Miata θα έμεναν στο απυρόβλητο; Πολύ μεγαλύτερη θλίψη μού προκαλούν αυτοκίνητα πενταετίας που κόστισαν μια περιουσία για να αποκτηθούν και τώρα δεν πιάνουν ούτε το 1/5 της αρχικής τους τιμής.
Αφήστε που το Miata έχει γενικώς τσιμπημένα ανταλλακτικά, οπότε συμφέρει να πουλήσεις κάποιο τμηματικά κι όχι ολόκληρο. Αν βέβαια έχεις το κεφάλαιο, τον χώρο στάθμευσης και την υπομονή. -
Φυσικα και δεν ειμαστε στο σπιτι του καθενα να ξερουμε τι ζορι τραβηξε αλλα ενα χιλιαρικο να το βαζε αγγελια δε θα το παιρνε? εδω σχεδον τροπετο πουλησε ο pro_crossaro ...
-
Αντί να περιμένει, το έδωσε κάπου εκεί στον μαντρά, ο οποίος τώρα θα βγάλει τα τριπλά. Απλώς όχι αμέσως.
-
Αν το γνωριζεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο πασο..
Εγω απλα βλεπω ενα mx5 σε ανακυκλωτηριο με χαρτι απο το δημο -> η λογικη εξηγηση ειναι απλα δοθηκε σε ανακυκλωτηριο στα γελοια λεφτα σιδερου που δινουν αυτα ή απλα κατεληξε εκει αφου το σηκωσε ο δημος. -
Α όχι, δεν το γνωρίζω. Εικασίες έκανα. Πάντως, όταν μπει χαρτί στο αυτοκίνητο, ο κάτοχος λαμβάνει συστημένο γράμμα από τη Δημοτική Αστυνομία. Αν βέβαια μπορούν να βρουν με κάποιο τρόπο (π.χ. η πινακίδα αναγραφόταν στο αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας) σε ποιον ανήκει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
π.χ. η πινακίδα αναγραφόταν στο αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας, σε ποιον ανήκει.εγω πχ δεν κολλαγα ποτε την πινακιδα στο αυτοκολλητο, οποτε αν και αυτος εκανε το ιδιο, θελει ψαξιμο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φυσικα και δεν ειμαστε στο σπιτι του καθενα να ξερουμε τι ζορι τραβηξε αλλα ενα χιλιαρικο να το βαζε αγγελια δε θα το παιρνε? εδω σχεδον τροπετο πουλησε ο pro_crossaro ...ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 1000-ΡΙΚΑΚΙμεσα στο νερο αν δεν ειχε ζημια...αλλα αν δεν ειχε σοβαρη ζημια γιατι να το παρατησει?...εκτος αν του το πηρε ο ΔΗΜΟΣ εν αγνοια του. Σε φιλο μου πηραν RANGE ROVER ετσι, σε πληρη λειτουργια και αψογο...ακομη το κλαιει.
Εγω παντως στα 1500 ευρω ψαχνω για ΜΧ5 ΝΑ....αν ακουσετε τιποτα σφυριχτε μου.
Δεν βιαζομαι για χαβαλε το θελω. -
To πουλησες το nc τελικα?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
To πουλησες το nc τελικα?ΟΧΙ δεν το πουλησα ακομη και μαλλον δεν προκειται...., ποτε λεω ναι, ποτε αλλαζω γνωμη.
Αν το πουλησω, η κα ΕΛΤΑΣΟΥ δεν θα με αφησει να ξανα-παρω τετοιο αμαξι λογω υπαρξης και βαρκουλας (barchetta) η οποια λογω ειδικης εκδοσης δεν πωλειται...οποτε κραταω αμυνα (εξασκω πολιτικη)....ειναι και η οικονομικη συγκυρια απαγορευτικη για 2-θεσιο καμπριο και 2λιτρο, ενω η τιμη που μου προσφερουν δεν με ενδιαφερει (7,000+ 7,500 ειναι οι 2 προσφορες που ειχα)τοχα και σε αγγελια-μαιμου, σοβαροφανη, να το βλεπει, να νομιζει οτι προσπαθω...ποτε τη βαζω ποτε την βγαζω (την αγγελια)...
Αυτο που ψαχνω, (NA/NB 1.6), ειναι για κολλητο ΜΟΥ, που εχει κορολιτσα, αλλα γουσταρει ΛιιιιΙΓΗ αλητεια ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
-
Αυτός είναι που παίρνεις 2.5Κ το μήνα και ήθελε SLK;
-
Ρε σεις τι λαλακία είναι αυτό το αμάξι; Βρέθηκα την προηγούμενη βδομάδα στου Λούρμπα (παλιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο και έκθεση της ROVER που μετά το γύρισε σε MAZDA) και μπήκα μέσα σε ένα ολοκαίνουργο MX-5 που είχε στην έκθεση. Συγνώμη αλλά χωράτε σε αυτό το αμάξι; Είμαι 1.80 και 115 κιλά και φράκαρα. Άσε που το κεφάλι μου ακουμπούσε στην υφασμάτινη οροφή και την σήκωνε περίπου 5 εκατοστά!!!! Ποιος μπορεί να αγοράζει αυτή την λαλακία, πως χωράει εκεί μέσα και πως το οδηγάει αυτό το πράμα; Οι νάνοι;
Μπήκα και στο MAZDA 2 και ήμουν άνετος και ωραίος. Αναφέρω το 2 για λόγους σύγκρισης... -
Λαλακία παίχτηκε, μην ξαναμπείς εκεί μέσα.
-
Και να μου το χάριζαν, δεν θα έμπαινα.
-
Kαλυτερα...
-
facts:
Είσαι παχύσαρκος ( ή bber).
Το nc είναι στενόχωρο.Σκέψου: αν ήσουν εσύ άνετος, δε θα βολεύονταν κανείς με φυσιολογικό βάρος και αυτό θα ήταν απλά άδικο
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
facts:
Είσαι παχύσαρκος ( ή bber).
Το nc είναι στενόχωρο.Σκέψου: αν ήσουν εσύ άνετος, δε θα βολεύονταν κανείς με φυσιολογικό βάρος και αυτό θα ήταν απλά άδικο
Δεν είμαι παχύσαρκος, έχω βαρύ κόκκαλο που λένε και υπήρξα και πρωταθλητής ποδηλασίας, δηλαδή γυμνασμένος. Ρε παιδί μου άνδρας. Εάν το MX-5 το έφτιαξαν για γυναίκες και για κατηγορία φτερού ανδράκια, άλλο θέμα αυτό. Πάντως με 1.80 ( που δεν είναι και το πρώτο μπόι σήμερα και να σκύβω το κεφάλι 20 μοίρες για να μην ακουμπάει στην κλειστή οροφή, που το πας;
-
Είμαι 1.85 και είχα καθήσει πολύ άνετα στο τελευταίας γενιάς ΜΧ-5.
Μήπως είχε καθήσει πάνω σε κάτι ή ήταν ρυθμισμένο το κάθισμα λάθος; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είμαι 1.85 και είχα καθήσει πολύ άνετα στο τελευταίας γενιάς ΜΧ-5.
Μήπως είχε καθήσει πάνω σε κάτι ή ήταν ρυθμισμένο το κάθισμα λάθος;Το κάθισμα ήταν εντελώς κάτω. Το έψαξα αμέσως αυτό. Πιο κάτω δεν πήγαινε. Και η πλάτη τέρμα πίσω. Προφανώς κάθισες με την οροφή ανοικτή. Με κλειστή οροφή εάν κάθισες και με 1.85, εάν το οδηγήσεις για κάνα 50 άρι χιλιόμετρα θα βγεις με κολάρο στο λαιμό. Δεν έχω δει πιο απαίσιο αυτοκίνητο από πλευράς χώρων. Ασφυξία πραγματική. Μόνο με ανοικτή οροφή μπορεί να οδηγηθεί αυτό το αμάξι.
-
1.80 και 115 κιλά, δηλαδή άντρας ρε παιδί μου!
Και πρωταθλητής ποδηλασίας μάλιστα, γιατί ως γνωστόν, όλοι οι αθλητές σούμο διακρίνονται για τις ποδηλατικές τους επιδόσεις. Και μετά θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;Τα πράγματα είναι απλά: το ΜΧ-5 έχει χαμηλό εσωτερικό ύψος. Όσο κι αν βελτιώθηκε αυτό στο νέο μοντέλο (πού να μπεις στα παλιά), τα μεγάλα αναστήματα δε βολεύονται και καταφεύγουν σε πατέντες για να διορθωθεί η κατάσταση. Οι δύο πιο προσφιλείς είναι η αλλαγή των βάσεων των σιδηροδρόμων του καθίσματος (που κατεβάζει το κάθισμα περίπου 2 πόντους) κι η αφαίρεση αφρώδους υλικού από τη βάση του καθίσματος (κάπου στους 3 πόντους, αν και θέλει προσοχή να μη φας πάρα πολύ υλικό και μετά είναι κούτσουρο στις λακκούβες).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα δεν είναι το 1.80 σου, αλλά προφανώς τα 115 κιλά σου. Με τον κώλο που θα έχεις, παίζει να κάθεσαι και 5 πόντους ψηλότερα από κάποιον στο ύψος σου αλλά σε νορμάλ κιλά. Δηλαδή χοντρικά, εσύ κάθεσαι όπως κάποιος 1.90. Ε, σίγουρα δε θα είναι στα καλύτερά του, όχι όμως πως θα μπει στο νήμα των κατόχων και θα αρχίσει να αποκαλεί το αυτοκίνητο που αγόρασαν (ή που τους αρέσει, αφού εδώ δε γράφουν μόνο κάτοχοι) ως τη μεγαλύτερη λαλακία που φτιάχτηκε ποτέ. Ακόμα κι αν ήσουν πρωταθλητής ποδηλασίας (άραγε πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη φράση από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με την ποδηλασία; Η μισή Ελλάδα πρέπει να έχει μια προθήκη μετάλλια στο σπίτι της...), η αγένεια έχει και κάποιο όριο.
Mazda MX-5