-
Ο Θέμης έκανε 1.16.60 το Σάββατο στα Μέγαρα. Το δικό του είναι πάρα πολύ καλό 1800άρι και τελείως εργοστασιακό. Είναι ίσως ο πιο ενδεικτικός χρόνος, γιατί δεν έχει αλλάξει ούτε φίλτρο.
-
απο mx-5 δε ξερω πολλα.
αλλα εχω ενα ξαδερφο(50χρονων οχι παιδακι) ο οποιος περισυ πηρε ενα μχ5 στη αμερικη που ζει...
δεν ειχα ποτε δωσει σημασια καθως ο τυπος εχει μια 750-r32-tt και τον εβριζα να πω την αληθεια. αντι του ελεγα να παρεις πορσε.....
αλλα δεν ειχα καταλαβει ποτε ποια εκδοση πηρε.απο οτι λοιπον εμαθα σημερα ειναι λεει τουρμπο 170αλογα με 17αρια στανταρ καρασυλλεκτικο εχει βγει σε πολυ λιγες χωρες.γνησιο μαζντα οχι μετατροπη-κιτ με καποια αλλα εξτρα.το περιμενε λεει 6μηνες παραδοση στην αμερικη περισυ και εφτασε 35000δολαρια αν καταλαβα το ποσο, το οποιο ειναι εξωφρενικο για αμερικη καθως με τοσα και κατι παραπανω επαιρνες κορβετ.
θυμαμαι μια εκδοση στα περιοδικα που διαφημιζαν τετοια αλλα ειχα την αισθηση οτι ηταν εκθεσιακο πρωτοτυπο.
τελικα υπαρχει τετοι μχ-5 ?
μιλαμε για το μκ2 παντα..... -
-
Σωστός πληροφοριοδότης ο Θέμης . Πάντως, στα δικά μου μάτια δε φαίνεται και πολύ κουκλί, πολύ καγκουρίστικο φαίνεται . Ενώ το συλλεκτικό Mazdaspeed, που πήρε και ο θείος τού παιδιού από πάνω, αυτό μάλιστα .
-
Μακάρι να βγει έκδοση με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή. Τότε θέλω να ελπίζω ότι θα πέσει λίγο η τιμή της έκδοσης με τη μαλακή οροφή!
-
Πόσο ακόμα να πέσει; Μακάρι να το έδιναν 10Κ, αλλά τελικά, για την κατηγορία του δεν είναι ακριβό σε καμία περίπτωση.
Σήμερα πέρασα μια πολύ όμορφη μέρα με το αυτοκινητάκι μου και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: 1) το σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με ό,τι έχουμε. Η απληστία δεν πρόκειται να μας βγάλει πουθενά. Πάντα θα υπάρχει κάποιο καλύτερο αυτοκίνητο. 2) επίσης σημαντικό είναι να το απολαμβάνουμε, πέρα από το να το έχουμε απλώς. Αν πχ. εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με το ΜΧ και αγοράσω ένα Speedster, το οποίο όμως για να ξεχρεώσω θα πρέπει να δουλεύω περισσότερο και να χω περισσότερο άγχος, από το να είμαι εγώ κύριος και αφέντης του αυτοκινήτου μου, γίνεται αυτό αφεντικό σε μένα. Εννοώ ότι το σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε τη ζωή και αυτό δε θα γίνει αν αναλωνόμαστε σε ένα αέναο κυνήγι ενός καλύτερου αυτοκινήτου. Αφήστε λοιπόν τις σκέψεις περί αντικατάστασης του αυτοκινήτου σας (όπως έκανα εγώ τελευταία), βγείτε μια χορταστική βόλτα στην εξοχή και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας.
-
Πολύ σωστά τα λες δάσκαλε!!
ΥΓ:Αλλά εγώ θέλω να πάρω πισωκίνητο!!
-
Μα όσα λέω παραπάνω προϋποθέτουν να έχεις ήδη πισωκίνητο .
-
Άσε Μιχάλη, στον εαυτό του τα έλεγε...
-
Nα ρωτήσω εσάς που ξέρετε. Το mx5 mk1 έβγαινε από το 90 μέχρι το 97? Τα μοντέλα από το 90-93 είχαν μεγαλύτερη ιπποδύναμη από τα επόμενα? Παρατηρώ ότι οι τιμές μεταχειρισμένων των μοντέλων 90-93 είναι ίδιες με αυτές των μοντέλων 96-97!
-
Ναι. 115 άλογα και μπλοκέ. Τα 94-97 είναι 90 άλογα (αν και είνα τυπικό αυτό, βγάζανε λίγο παραπάνω) και χωρίς μπλοκέ.
-
πεστα μητσαρα,ετσι!!κι εγω ημουν ετοιμος να δωσω το μκ1 μου για ...mr2 λογω αρκετων συσωρευμενων προβληματων που εβγαλε τελευταια(δες κ μχ φορουμ)αλλα τελικα υπερισχυσε η λογικη.αφου τωρα διορθωθηκαν γιατι να το δωσω να το χαρει αλλος ετοιμο?γιατι να ξαναμπλεξω με αλλο μτχ αφου αυτο ξερω τι εχει κ τι δεν εχει.κ στο τελος αφου δυσκολα ξεκολλαω απο το (γλιστερο ομολογουμενως)αριστερο μπακετ γιατι να μην το χαιρομαι συνεχεια?αφου το μιατα ειναι ελιξηριο ζωης ρε παιδες!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μα όσα λέω παραπάνω προϋποθέτουν να έχεις ήδη πισωκίνητο . -
Πόσο ακόμα να πέσει; Μακάρι να το έδιναν 10Κ, αλλά τελικά, για την κατηγορία του δεν είναι ακριβό σε καμία περίπτωση.Σήμερα πέρασα μια πολύ όμορφη μέρα με το αυτοκινητάκι μου και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: 1) το σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με ό,τι έχουμε. Η απληστία δεν πρόκειται να μας βγάλει πουθενά. Πάντα θα υπάρχει κάποιο καλύτερο αυτοκίνητο. 2) επίσης σημαντικό είναι να το απολαμβάνουμε, πέρα από το να το έχουμε απλώς. Αν πχ. εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με το ΜΧ και αγοράσω ένα Speedster, το οποίο όμως για να ξεχρεώσω θα πρέπει να δουλεύω περισσότερο και να χω περισσότερο άγχος, από το να είμαι εγώ κύριος και αφέντης του αυτοκινήτου μου, γίνεται αυτό αφεντικό σε μένα. Εννοώ ότι το σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε τη ζωή και αυτό δε θα γίνει αν αναλωνόμαστε σε ένα αέναο κυνήγι ενός καλύτερου αυτοκινήτου. Αφήστε λοιπόν τις σκέψεις περί αντικατάστασης του αυτοκινήτου σας (όπως έκανα εγώ τελευταία), βγείτε μια χορταστική βόλτα στην εξοχή και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας.
για αλλη μια φορα ο δασκαλος κανει μαθημα! ευγε!
παντως οφειλω να παραδεχτω οτι και στο δικο μου μυαλο γυρνανε σκεψεις περι αντικαταστασης..
πραγμα που ειναι πολυ πιο δυσκολο απ'οσο μπορει να φαινεται αρχικα.. -
Skye, πώς να είναι εύκολο όταν δεν παίζουν χρήματα;
Βαγγέλη, αν έχεις χρήματα για MR2, μήπως να κοίταγες κάποιο Μκ2.5 1.8; Ή καμία τουρμπινίτσα για το δικό σου; Πήγα βόλτα με το Μκ1 Turbo του Τζινιέρη (vasilis tz ντε) και έπαθα την πλάκα μου ... -
Μπα,θα παραμεινω ατμοσφαιρικος κ ...αργος!οχι αλλο lag ρε μητσο αρκετο ειχα με το πουντο.ασε που θα πινει τα κερατα του!οσο για αλλαγη,σε κανα 2 χρονακια βλεπουμε.εγω ακομα το μαθαινω το αμαξι κ τα καλυτερα ερχονται,ευθυγραμμιση,μεγαρα μετα...εχει ο θεος!!!
-
Αυτό που είπες για τα Μέγαρα, πολύ μου άρεσε !
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
οσο για αλλαγη,σε κανα 2 χρονακια βλεπουμε.εγω ακομα το μαθαινω το αμαξι κ τα καλυτερα ερχονται,ευθυγραμμιση,μεγαραΠοιο ΜΧ-5 έχεις;
-
Έλα ρε... ο Βαγγελάκης... με το Μκ1 ντε... Εγώ βέβαια τον θυμάμαι από παλιότερες εποχές, εκείνος με το Rallye και γω με το 323 ...
-
**323 **:inlove: ...στο'χα πεί, δε στο'χα πεί; κανε μπαντιλίκια με το 1(:D)μπλοκέ σου...
Mazda MX-5