-
'Εψαξα για το μαζντάδικο πίσω από τη Συγγρού στο ύψος του φιξ να ρωτήσω για το φανάρι του sirgus και δεν το βρήκα... έχει κλείσει, ρε παιδιά;
-
Ευχαριστώ για τις ευχές !
Πρόκειται για ένα ασημί nb fl του 2003.
Θεωρώ ότι η αρχική τιμή + όσα πιστεύω ότι χρειάζεται θα με φέρει στο να έχω ένα mx5 όπου με συνολικά περίπου 4000€ θα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Για το φανάρι τι να πω...
πρέπει να πήρα περίπου 10 τηλέφωνα και άκουσα λίγο πολύ το 'τι ψάχνεις και εσύ τώρα!'μα τόσο σπάνιο ;;;
όποιος έχει άκρες ας γράψει εδώ ή με pm
-
Kαλοταξιδο και καλοστριφτο (και παντα με το πλαϊ για να μην ξεχνιομαστε ) !!!!
16αρι ή 18αρι?
Το φαναρι τι εχει ειναι σπασμενο? Στο car.gr κοιταξες? Κατα συμπτωση και στο δικο μου nb ηταν ραγισμενο το πισω αριστερο και δεν εβρισκα πουθενα θυμαμαι τοτε. Τελικα το πουλησα ετσι. Αμεσως μετα εμφανιστηκαν παμπολλα στις αγγελιες ! Νομος του μερφυ !!
-
1.6 είναι....
οκ δεν κολλάει και το κεφάλι μου πίσω από την επιτάχυνση
αλλά για κάποιο λόγο δε σου κάνει και αίσθηση να τρέξεις...το φανάρι.. το μισό είναι σπασμένο (βλέπεις τον καθρέφτη) ....
Ψάχνω και στο car κλπ.....
-
Καλοτάξιδο! Έχεις βρει κάποιο φανάρι μέχρι τώρα; Και γενικοτερα μέχρι τί τιμή ψάχνεις;
-
δεν έχω βρει κάτι ακόμα...
η υπομονή μου τελειώνει και αυτό νομίζω είναι καλό για τον πωλητή... -
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενός Mazda MX-5 nc 1.8 η 2.0 σε Cabrio η CC. Πείτε μου οι γνωστες τι πρέπει να δω, να ξέρω , να κάνω. Θα ήθελα επίσης να δω προτάσεις ακόμη και για αγορα από συμφορουμιτες.
Ευχαριστώ και Χρονια Πολλά -
-
Δεν χρειαζεται να δεις και να κανεις κάτι, απλα πας και το αγοραζεις. Καλοταξιδος
-
Ειναι στην Χαλκιδικη ρε γμτ.....
-
Σαν της Χαλκιδικής δεν έχει.
-
Πεταγεσε, σε κερναει έναν καφέ με μια μπάλα παγωτό, σου γνωρίζει ένα πιπινι, κανεις μια βουτιά, το περνεις και φεύγεις... Που είναι το πρόβλημα. Να μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση αλλου, θα στο έφεραν εγώ....
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενός Mazda MX-5 nc 1.8 η 2.0 σε Cabrio η CC. Πείτε μου οι γνωστες τι πρέπει να δω, να ξέρω , να κάνω. Θα ήθελα επίσης να δω προτάσεις ακόμη και για αγορα από συμφορουμιτες.
Ευχαριστώ και Χρονια Πολλά[*]
Καλημέρα και χρόνια πολλά, φίλος πουλάει το παρακάτω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4553575/Το αμάξι είναι σε πολύ κατάσταση και τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχει κάνει σε ταξίδια και εκδρομές,
πάντα με τους τροχούς στην ευθεία. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πεταγεσε, σε κερναει έναν καφέ με μια μπάλα παγωτό, σου γνωρίζει ένα πιπινι, κανεις μια βουτιά, το περνεις και φεύγεις... Που είναι το πρόβλημα. Να μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση αλλου, θα στο έφεραν εγώ....Χώρια καφέ και χώρια παγωτό. Γιατί να αναμίξεις 2 καλά προϊόντα, δημιουργώντας ένα μάπα;
Πιπίνι δεν μπορώ να τάξω, αλλά αν είναι από μακρυά ο άνθρωπος και έχουμε ανοίξει το ξενοδοχείο, θα τον κοιμήσουμε... Χωρίς συνοδεία πιπινιού. Εκτός αν φέρει ο ίδιος; -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ειναι στην Χαλκιδικη ρε γμτ.....αν θες καλο mx5 πας και παιρνεις το παραπανω του συμφορουμιτη...αξιζει το ταξιδι....στην τελικη πες του να σου κοψει τα οδοιπορικα
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Ευχαριστώ και Χρονια Πολλά[*]
Καλημέρα και χρόνια πολλά, φίλος πουλάει το παρακάτω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4553575/Το αμάξι είναι σε πολύ κατάσταση και τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχει κάνει σε ταξίδια και εκδρομές,
πάντα με τους τροχούς στην ευθεία.Το πουλάει μέσω μάντρα ? το έχω υπ οψιν να το δω , παρεμπιπτόντως......μου κάνει εντύπωση που έχει τόσα λίγα χλμ σε σχέση με τα αλλα...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ειναι στην Χαλκιδικη ρε γμτ.....
αν θες καλο mx5 πας και παιρνεις το παραπανω του συμφορουμιτη...αξιζει το ταξιδι....στην τελικη πες του να σου κοψει τα οδοιπορικα
Ρε σεις ....τοσο πολύ αξίζει ? δηλαδή πάω και το παίρνω και γυρίζω με αυτό ? Δεν θέλει ούτε έλεγχο , ούτε τίποτε ? Να το πω αλλιώς.....τον παίρνω τηλέφωνο, τα βρίσκουμε , το φορτώνει στο τραίνο και είμαστε ΟΚ ? η μετά ψαχνόμαστε ?
-
και να ψαχνομαστε, ξερουμε που θα τον βρουμε.....
δεν μας γλυτωνειΧΑΑΧΑΧαχΑΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧχαΑΧαχαχ
στις ερωτησεις σου, οι απαντησεις ειναι ναι σε ολες.
-
Με έχετε μπριζώσει, θα επικοινωνήσω με τον άνθρωπο!
-
Όντως το ΜΧ του Κυριάκου είναι άριστο!!!
Mazda MX-5