-
To μπλέ είναι πρωτότυπο και είναι το Ibuki.
Το άλλο, το κόκκινο, συνδυάζει διάφορα στοιχεία από προβλέψεις και φωτό που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί και μάλλον είναι το πιο σωστό και κατάλληλο για MX-5 (αν και ίσως όχι το πιο όμορφο). Διατηρεί το στύλ στα πλάγια αλλά ελπίσζω να είναι διαφορετικό και το πίσω.
Και πότε αναμένεται το νέο MX-5? Έχω βαρεθεί να βλέπω το παλιό που σημειωτέον υπερεκτιμώ σε όλα εκτός της εξωτερικής του εμφάνισης (και των πανάκριβων extra της Mazda...) Όσο νωρίτερα βγει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το αγοράσω μια και δεν μπορώ να περιμένω! -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Με πάρα πολλά στοιχεία απο το RX-8. Θα προτιμούσα βέβαια να βασιστεί στο πειραματικό, Ιμπούκι λέγεται αν θυμάμαι καλά, που μοιάζει με το πρώτο MX-5.
Πάντως αν έρθει έτσι καλύτερα να το λένε... Τσιμπούκι, γιατί χαλαρά θα σπάσει ταμεία!
Χαχαχα είσαι θεός!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όσο νωρίτερα βγει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το αγοράσω μια και δεν μπορώ να περιμένω!
Και ν'αλλάξεις avatar
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όσο νωρίτερα βγει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το αγοράσω μια και δεν μπορώ να περιμένω!
Και ν'αλλάξεις avatar
Γιατί τί έχει το avatar?
Πάντως το ΜΧ-5 είναι όλα τα λεφτά. Πάντα τέτοια...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και ν'αλλάξεις avatar
Γιατί τί έχει το avatar?
Πάντως το ΜΧ-5 είναι όλα τα λεφτά. Πάντα τέτοια...
Άκου εκεί τι έχει...Τα μαύρα του τα χάλια (μπλε είναι για την ακρίβεια)! Beetle cabrio...Τι να πει κανείς...Άντε να βγει το mazda να ησυχάσει και ο onyx.
-
Δείτε και αυτό...
http://www.sfc-club.com/spy/bmw.html -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όσο νωρίτερα βγει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το αγοράσω μια και δεν μπορώ να περιμένω!Και ν'αλλάξεις avatar
Γιατί τί έχει το avatar?
Αυτό που έχει το avatar είναι την κίνηση στο λάθος άξονα.... >Άκου εκεί τι έχει...Τα μαύρα του τα χάλια (μπλε είναι για την ακρίβεια)! Beetle cabrio...
Καθόλου χάλια δεν είναι.... πάντως για μαύρο το έχω βάλει.... απλά η γυαλάδα του μπλεδίζει!
-
-
-
Με βάση αυτό που διάβασα στους 4Τ Δεκεμβρίου όπου κάπου λέει για εμφάνιση **ΜΧ5 το Μάρτιο **το οποίο συμφωνεί με την άποψη του 4car (The long-awaited new MX-5 will be unveiled in time to catch some summer sun; not a radical overhaul, but an RX-8-alike nose and detailing similar to Ibuki concept expected.) δεν μπορώ παρά να ελπίζω.
Επίσης στο 4car εχουν και φωτό από καμουφλαρισμένο μοντέλο που κάνει δοκιμές. (δυστυχώς το έχουν καμουφλάρει καλά!)
http://www.channel4.com/4car/gallery/sp ... 04-10.html
-
Δε 8ελω να συγκρινω αλλα αυτη η φωτογραφια μου 8υμισε πολυ Ζ3..
Οπως κ να εχει 8α ειναι απαιχτο κ πανεμορφο.. Κ ας μην εχει φανερω8ει τπτ ακομη..
-
Απο τις φωτογραφιες βλεπω οτι τελικα δεν θα ειναι CC? Κριμας, γιατι εγω εχω αποφασισει το επομενο αυτοκινητο μου να ειναι CC, και το MX-5 παντα μου αρεσε....οπτοε αν τα συνδιαζε και στις παντα λογικες τιμες της Mazda, θα μου ηταν ιδανικο...
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
...βλεπω οτι τελικα δεν θα ειναι CC? ......αν τα συνδιαζε και στις παντα λογικες τιμες της Mazda....Μέχρι στιγμής στην κατηγορία δεν μοιάζει να είναι προτεραιότητα οι σκληρές αναδιπλούμενες οροφές. Για τα μικρά διθέσια πισωκίνητα roadsters θέλεις απλότητα, χαμηλό βάρος με καλή κατανομή και το σπουδαιότερο fun συμπεριφορά.... Νομίζω η πολυπλοκότητα και η αύξηση βάρους και κακή κατανομή αυτού είναι στα προς αποφυγή στην κατηγορία... ακόμα.
H SLK και το Smart είναι μάλλον οι μόνες εξαιρέσεις αλλά έχουν άλλες προτεραιότητες και τα Lexus σίγουρα δεν έχουν σπορ χαρακτήρα....
Βέβαια κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και η Mazda αρέσκεται σε πρωτοτυπίες!
Λογικές τιμές η Mazda? Ίσως στο RX8, ίσως στο 3 και στο 6 αλλά ειδικά στο MX5 θα έλεγα πως αυτό δεν ισχύει ούτε ίσχυσε ποτέ! Ειδικά οι επιπλέον επιλογές πχ φώτα ομίχλης ήταν γελοιωδώς πανάκριβες όταν τα έψαξα. -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Απο τις φωτογραφιες βλεπω οτι τελικα δεν θα ειναι CC? Κριμας, γιατι εγω εχω αποφασισει το επομενο αυτοκινητο μου να ειναι CC, και το MX-5 παντα μου αρεσε....οπτοε αν τα συνδιαζε και στις παντα λογικες τιμες της Mazda, θα μου ηταν ιδανικο...Κ με extra hardtop δε 8α ειναι ασχημο!!
-
Eλπίζω να μην έτσι απο μπροστά...
-
Oδήγησα σήμερα ένα mx-5 1,6 και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!
Για πότε φεύγει το πίσω μέρος, είναι πραγματικά εκπληκτικό!
Πολύ καλό ζύγισμα, κιβώτιο και σπιρτόζικος κινητήρας, σαφώς και λόγω χαμηλού βάρους.
Είναι από τα αμάξια που σε κάνουν να χαμογελάς όταν τα οδηγείς, ιδιαίτερο με λίγα λόγια.....
Ζήτησα να το έχω και αύριο, να το εμπεδώσω καλά.....
Είναι ότι πρέπει για τις διαστάσεις μου,
ότι πρέπει για 2ο αυτοκίνητο,
ότι πρέπει για βόλτες τα ηλιόλουστα σαβ/κα.... -
Oδήγησα σήμερα ένα mx-5 1,6 και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!Για πότε φεύγει το πίσω μέρος, είναι πραγματικά εκπληκτικό!
Πολύ καλό ζύγισμα, κιβώτιο και σπιρτόζικος κινητήρας, σαφώς και λόγω χαμηλού βάρους.
Είναι από τα αμάξια που σε κάνουν να χαμογελάς όταν τα οδηγείς, ιδιαίτερο με λίγα λόγια.....
ότι πρέπει για βόλτες τα ηλιόλουστα σαβ/κα....Γι'αυτό το λόγο άλλωστε είναι ένα αμάξι που έγινε τόσο αγαπητό παγκοσμίως....
-
Oδήγησα σήμερα ένα mx-5 1,6 και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!Για πότε φεύγει το πίσω μέρος, είναι πραγματικά εκπληκτικό!
ότι πρέπει για βόλτες τα ηλιόλουστα σαβ/κα....Μήπως το χες ανοιχτό και σε τσίμπησε τίποτα πάλι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Oδήγησα σήμερα ένα mx-5 1,6 και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ!
Για πότε φεύγει το πίσω μέρος, είναι πραγματικά εκπληκτικό!
ότι πρέπει για βόλτες τα ηλιόλουστα σαβ/κα....Μήπως το χες ανοιχτό και σε τσίμπησε τίποτα πάλι;
E, βρε Ikar, αφού τα 'χουμε πεί......
ΥΓ. Σήμερα είχε αρκετό κρύο εδώ πάνω.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως το χες ανοιχτό και σε τσίμπησε τίποτα πάλι;φαντάσου να οδηγήσει κάνα Cosmo... τον βλέπω ν'αλλάζει υπογραφή
Σπύρος
Mazda MX-5