-
Ο χρήστης heras έγραψε:
και κοπελα?Την βλεπουμε στο μπαλκόνι!
-
ε τοτε αξιζει μια ματια
-
Αρκετά miata, στις αγγελίες φαίνονται να ανήκουν σε γυναίκες
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Συγνωμη που ρωταω αλλα μου φαινεται παραξενο...μαντρα και στο παιρνει σε τοσο καλη τιμη? και χωρις να παρεις αλλο απ αυτη?
Εγω περιμενα οτι θα στο σκοτωνεΣτα του θεματος επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα οτι η υψηλη τιμη δεν σημαινει και αριστο αυτοκινητο...αυτο γι αυτους που λενε οτι η τιμη ειναι αναλογη της καταστασης
Ελπίζω να μην είναι ανάλογη περίπτωση ενός που πωλούσε subaru wrx ή sti πριν κάποια χρόνια εδώ στο φόρουμ και επειδή δεν έβρισκε αγοραστή πήγε και το έδωσε χωρίς να πει τίποτε σε μάντρα με τα μισά λεφτά . Νομίζω 12,500e .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ελπίζω να μην είναι ανάλογη περίπτωση ενός που πωλούσε subaru wrx ή sti πριν κάποια χρόνια εδώ στο φόρουμ και επειδή δεν έβρισκε αγοραστή πήγε και το έδωσε χωρίς να πει τίποτε σε μάντρα με τα μισά λεφτά . Νομίζω 12,500e .
Οχι είναι πολύ καλή η προσφορά, σύμφωνα με την εποχή.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Αρκετά miata, στις αγγελίες φαίνονται να ανήκουν σε γυναίκεςαυτο ειναι σωστο...και το δικο μου το ειχε μια τρελλο-γιατρινα και το πηρα 3-ετιας με 23000 χλμ (μεσω εμπορα)...το τσεκαρισα και με την αδεια (ονομα τησ) αλλα και μιλησα στο τηλ με αυτην και τον συζυγο της για διευκρινησεις....και ολα μια χαρα...ειχε μεσα στο ντουλαπακι και το τιμολογιο αγορας με ολα τα στοιχεια.
Πηρε ΜΧ5, παντρευτηκε, εκανε παιδι, της ηταν δυσκολο το μπες-βγες και το εδωσε....τι ποιο φυσικο?
Το αμαξι ηταν αψογο...οπως και τωρα νεναια, μετα απο 30,000 χλμ στα χερια μου δουλεμενο ομορφα και συντηρημενο σωστα βεβαια. Η κυρια, κλασσικα, πηγε για τζηπουρα-τερας μιας και θα γινοταν 'μαμα' και θα αφηνε τις αλητειες.Μη σε χαλαει το 'απο γυναικα....δηλ. γκομενιζουν λιγο, παντρευονται και το σουταρουν'.
Συνηθως οι γυναικες δεν ειναι ευκολες στο παζαρι, ιδιαιτερα οταν το δινουν σε αντρα, σε αυτα τα αμαξια και οι τιμες τους ειναι υψηλες... καθε ελληνιδα υπερεκτιμα αυτο που εχει νομιζοντασ οτι ειναι απο χρυσαφι (και δεν εννοω μονο το αμαξι), ενω ειναι πολυ-δουλεμενο, μεταχειρισμενο, με απειρα χλμ στο 'κοντερ', και το πασαρει για καινουργιο 'βιτρινα'...με λιγα 'χλμ'..(ετσι για να κανουμε και λιγη πλακα)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο που απο το 2014 ολα τα kainoyrgia αυτοκινητα υποχρεωτικα θα πρεπει να εχουν ESP.
Καλυτερα να το γυριζεισ εσυ κατα βουληση οταν βγαζεισ το ΕΣΠ, παρα να γυριζει αυτο οταν θελει και σε αιφνιδιασει..
Μην ξεχναμε οτι και γλυτσα υπαρχει και η ασφαλτος σε πολλα σημεια ειναι γυαλι και τα λαστιχα μας δεν ειναι παντα αριστα
και μερικες φορες, κατα λαθος, μπαινουμε με πιο πολλα χλμ σε μια αποτομη στροφη.....Το ΜΧ5 σε προκαλει να το πιεσεισ.....και η φανοποιια του κοστιζει
στο κατω κατω αν εχει εσπ και δεν το χρυσοπληρωσει, δεν τον χαλαει πουθενα...συν οτι θα μετρησει στην μεταπωληση.
Τσεκαρισε το αυτο με το ΕΣΠ στα 7000....μια χαρα τιμη ειναι αλλα νομιζω ο ιδιοκτητησ εχει αλλαξει γνωμη και μαλλον δεν το δινει
Παιδια το αυτοκίνητο πουλήθηκε στα 6800 προχτές με ετήσιο service την προηγούμενη εβδομάδα και αλλαγή τακακια.
Μακάρι να είχατε όλοι προσωπική άποψη για το τι αυτοκίνητο έδωσα.... -
-
Συμφωνήσαμε σήμερα και αύριο θα γίνει η μεταβίβαση. Δεν λέμε πολλά ακόμα.
-
Πες μας τουλάχιστον αν είναι μελιτζανί.
-
Γκρι είναι..
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Παιδια το αυτοκίνητο πουλήθηκε στα 6800 προχτές με ετήσιο service την προηγούμενη εβδομάδα και αλλαγή τακακια.
Μακάρι να είχατε όλοι προσωπική άποψη για το τι αυτοκίνητο έδωσα....Γκρι είναι..
-
Ένα όνειρο, νεανικό, που μπόρεσα και πραγματοποίησα, μέσω του Ηλία (γιος).... Σίγουρα θα ακολουθήσουν και καλλιτεχνικές φωτογραφίες.
-
Καλορίζικο και καλόστριφτο
-
High και με dsc!
-
Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια.
-
Ευχαριστώ παίδες!!!
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες!!!καλοτάξιδο κ από εμένα
το πήρατε? πες εντυπώσεις!!
επίσης, αν θες πες μας κ πόσο έδωσες το fr (κ αν ο έμπορος το πηρες εν γνώση του πως είχε πρόβλημα με την κατανάλωση λαδιού -
Καλοκαιράκι σε Miatάκι! Καλά χιλιόμετρα, απολαυστικά και ασφαλή!
-
καλημερα
ξρουμε πως ξεχωριζεις στα γρηγορα αν ενα NC εχει ESP?βλεπεις αριστερα απο το τιμονι εκει που εχει το διακοπτη για passenger airbag και προβολακια ομιχλης αν εχει και διακοπτη DSC?η εχουν ολα και απλα σε μερικα δε πατιεται η κατι τετοιο?
Mazda MX-5