-
Κοπάνησα τον καθρεύτη του συνοδηγού όπως έβγαινα από το γκαράζ...
Έσπασε μέσα η βάση που τον κρατάει και τον 'κλείνει'. Όλα τα άλλα(κρύσταλλο-βάση πόρτας-όλο το σώμα) είναι άθικτα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο, ή μπορώ να βρω μόνο τον εσωτερικό βραχίωνα; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έσπασε μέσα η βάση που τον κρατάει και τον 'κλείνει'. Όλα τα άλλα(κρύσταλλο-βάση πόρτας-όλο το σώμα) είναι άθικτα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο, ή μπορώ να βρω μόνο τον εσωτερικό βραχίωνα;Φοβάμαι ότι πάει ολόκληρο...
-
Σκεφτομαι να παω να κανω τωρα ανταλλαγη σε μια εμπορια αυτοκινητων το δικο μου με ενα ΜΧ5 τι λετε θα που το παρουν σε εξευτελιστικη τιμη?
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Σκεφτομαι να παω να κανω τωρα ανταλλαγη σε μια εμπορια αυτοκινητων το δικο μου με ενα ΜΧ5 τι λετε θα που το παρουν σε εξευτελιστικη τιμη?Ιδέα σου
Τι αυτοκίνητο έχεις τώρα;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σκεφτομαι να παω να κανω τωρα ανταλλαγη σε μια εμπορια αυτοκινητων το δικο μου με ενα ΜΧ5 τι λετε θα που το παρουν σε εξευτελιστικη τιμη?
Ιδέα σου
Τι αυτοκίνητο έχεις τώρα;
Ford fiesta 1.4 S viewtopic.php?f=9&t=44309&p=1944783#p1944783
-
Ένα που φαίνεται καλό: λινκ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έσπασε μέσα η βάση που τον κρατάει και τον 'κλείνει'. Όλα τα άλλα(κρύσταλλο-βάση πόρτας-όλο το σώμα) είναι άθικτα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο, ή μπορώ να βρω μόνο τον εσωτερικό βραχίωνα;Θα σε γελάσω, καλύτερα να πάρεις ένα τηλ. να σου πουν. Ίσως αν έβρισκες κανέναν μτχ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμα
πράσινο nc υπάρχει. Αν έχει dsc είναι εισαγωγής. Προβλήματα όχι, αλλά δεν είναι για τουρμποκομπεραρίσματα γιατί χαιρετάει γρήγορα. Προσέχεις ότι θα πρόσεχες σε ένα μτχ αμάξι.
Δεν θέλω τουρμποκομπρέσορες, θελω απλα ενα αμαξακι για βολτες (και μετα την προσθηκη μπλοκε) και για παντηλικια! Απο καταναλωση πως πάει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν θέλω τουρμποκομπρέσορες, θελω απλα ενα αμαξακι για βολτες
Tότε είσαι οκ!
(και μετα την προσθηκη μπλοκε) και για παντηλικια!
Να σε προειδοποιήσω ότι το nc δεν είναι σα το nb. Το nc έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και είναι πολύ καλά στημένο με αποτέλεσμα το αντίθετο από τα παντιλίκια. Όχι ότι δεν θα κάνεις το κατιτίς σου, απλά δεν φεύγει όσο εύκολα όσο το nb. Για στροφοδιαδρομές όμως είναι το κάτι άλλο. Επίσης να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι κουραστικό στα μεγάλα ταξίδια λόγω θορύβου.
Απο καταναλωση πως πάει?
Εθνική οδό έχω πετύχει από 7.8 μέχρι 8.5 - 9.0, δλδ σχετικά καλά (με ταχύτητες 120-160). Στην πόλη δύσκολα σπας το 10 και αυτό γιατί όπως πας θα την πετύχεις την πλατεία σου, θα την κάνεις τη μλκί@ σου, θα κάνεις καμία ωραία διαδρομούλα, κλπ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έσπασε μέσα η βάση που τον κρατάει και τον 'κλείνει'. Όλα τα άλλα(κρύσταλλο-βάση πόρτας-όλο το σώμα) είναι άθικτα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο, ή μπορώ να βρω μόνο τον εσωτερικό βραχίωνα;Θα σε γελάσω, καλύτερα να πάρεις ένα τηλ. να σου πουν. Ίσως αν έβρισκες κανέναν μτχ?
184€ θα κοστίσει η μου
-
Απο καταναλωση απο οτι βλέπω...πάει μαμιωντας!
Νταξ ρε, αν του αλλαξεις συγκλισεις αποκλισεις κλπ δεν μπορει, θα γινεται πιο παιχνιδιαρικο!Αρκει να μου κατσει αυτο που παζαρευω, αλλιως 14-15 δεν εχω να δωσω!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
184€ θα κοστίσει η μου
Οι μλκίες πληρώνονται, δεν το ξέρεις? Ψάξε για μτχ μπας και...
-
Απο καταναλωση απο οτι βλέπω...πάει μαμιωντας!Ότι μπορεί κάνει! Αν είχε ένα μικρό τουρμπάκι με άμεσο ψεκασμό θα ήταν τέλειο!
Αρκει να μου κατσει αυτο που παζαρευω, αλλιως 14-15 δεν εχω να δωσω!
Καλή τύχη! Αν είναι μετρητά ειδικά...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
184€ θα κοστίσει η μου
Δες το θετικα! Ο καθρεφτης του cuore (ναι των 10Κ!) κοστιζει περι τα 250€!!!
-
Απο καταναλωση απο οτι βλέπω...πάει μαμιωντας!
Νταξ ρε, αν του αλλαξεις συγκλισεις αποκλισεις κλπ δεν μπορει, θα γινεται πιο παιχνιδιαρικο!Αρκει να μου κατσει αυτο που παζαρευω, αλλιως 14-15 δεν εχω να δωσω!
Aπο εξοπλισμο εχει τα παντα εκτος απο δερματινα και ηχοσυστημα BOSE.
Τα μοτερ μια χαρα ειναι με μονο θεματακι στο χταποδι που αλλαζανε πολλα παιδια ακομη και προληπτικα!
Καλη φαση ειναι για το λογο που το θες! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
... με μονο θεματακι στο χταποδι που αλλαζανε πολλα παιδια ακομη και προληπτικα!Tι εννοείς?
-
Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε κανένα MX-5 για test-drive;
-
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
http://www.mazda.gr/testdrive/index.htmΜόνο Ιωάννινα ή Κέρκυρα μπορώ;
Κέρκυρα πάντως που μόλις γύρισα δεν είδα να έχουν αυτοκίνητο για test drive. -
ελεος, τι επιλογες ειναι αυτες???!!!
Δεν το ειχα ανοιξει ποτε να δω, νομιζω πως μετα απ'αυτο ενα τηλεφωνακι στην αντιπροσωπεια θα βοηθησει...
Mazda MX-5