-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάμπα ( ), η κουκούλα κλείνει κανονικά μετά; Επίσης, οι ανησυχίες των εχόντων roll bar envy ( και πάλι ) όσον αφορά την ασφάλεια του συνδυασμού κεφάλα+σιδηροσωλήνας είναι αβάσιμες;(ναι, εχω μπει και γω στο τριπάκι γμτ τον φάνκι μου γμ )
Η κουκούλα κλείνει αλλά σε μερικά πρέπει να είσαι έξω από το καρ για να την κλείσεις πιο γρήγορα/εύκολα. Τα ρολλμπαε προσφέρουν ασφάλεια, ειδικά στα μκ1/μκ2 και αυξάνουν και την ακαμψία.
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Για τα επόμενα χρόνια θα μένω Γερμανία, τον προηγούμενο Χειμώνα δεν ήταν καθόλου ασυνήθιστες θερμοκρασίες γύρω στους -15 βαθμούς οπότε η κουκούλα δύσκολα θα κατεβαίνει μέχρι τον Απρίλιο. Σκεφτόμουν να έχω τη σκληρή οροφή μόνιμα το Χειμώνα (δύσκολο να επισκεφτώ πίστα, προτιμώ τις χιονοδρομικές) αν προσφερεί καλύτερη θερμομόνωση (ακόμα και στα ΜΜΜ με γάντια ήμασταν ) και από την Άνοιξη να την αφήνω στην αποθήκη και να απολαμβάνω συννεφιά και τη βροχή με κατεβασμένη τη κουκούλα
Αν δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά, τότε δεν αξίζει μάλλον το έξοδο.
.στα μκ2 αγοράζεις από ebay ή μτχ hardtop τσάμπα (~500ε), οπότε...
-
Παντως δεν ειναι και πολυ ομορφο με roll bar καμια φωτο με μκ2 με roll bar παιζει?
-
Αυτο ειναι style bar? http://www.youtube.com/watch?v=wq7MSlfBpX4
-
Ναι από ότι φαίνεται....
-
roll bar:
-
Style bar:
-
Bull bar:
-
Και πως ξερουμαι οτι τα roll bar αντεχουν σε περιπτωση ανατροπης ενω τα style bar οχι? εχουν γινει δοκιμες?
Το κεφαλι δεν χτυπαει στο roll bar στη προηγουμενη φωτο φενεται διπλα οταν το καθισμα ειναι πισω? -
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Και πως ξερουμαι οτι τα roll bar αντεχουν σε περιπτωση ανατροπης ενω τα style bar οχι? εχουν γινει δοκιμες?
Το κεφαλι δεν χτυπαει στο roll bar στη προηγουμενη φωτο φενεται διπλα οταν το καθισμα ειναι πισω?Τα style bars ειναι απλα για ομορφια.Ακομα και απο τον τροπο που πιανουν στο αμαξωμα φαινεται.Το roll bar δενει το αμαξωμα και ειναι πιο ακαμπτα .Τωρα ποσο βοηθανε σε ανατροπη .Νομιζω οτι πρωτα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα φυγεις απο το καθισμα κατα το ρολαρισμα,μαλλον θες ζωνες 4 σημειων .
http://www.youtube.com/watch?v=kRJXFtyzcqw εχει αρκετες φωτο.Μαλλον το roll bar κραταει ,αρκει να αντεξει το πλαισιο του παρμπριζ.Ειναι να μην σου τυχει ,μακρυα απο εμας
-
Όπως φαίνεται και στο βίδεο, το παρμπρίζ δεν κρατάει, δυστυχώς... ενώ το roll-bar κάνει δουλειά.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Bull bar:...και (σκετο) bar:
-
Ρε δεν παίζεστε!
-
-
Έχω και bar leader...
-
Θα προτιμησω αυτο
-
το παραχέσ@τε μάγκες....