-
Sporty του 2001 σε πολυ καλη κατασταση πουληθηκε πριν 2-3 μηνες 10,5κ. Αντιστοιχα του 2002-2003 μπορει κανεις να βρει με 12-12,5κ σε πολυ καλη κατασταση. Υπομονη χρειαζεται και καλο αυτοκινητο παντα βρισκεται.
Τα Μκ3 αρχιζουν να πωλουνται γιατι απλουστατ εχει αρχιζει να πωλειται η facelift εκδοση. Απλο και λογικο ειναι και εχει συμβει σε καθε γενια του ΜΧ...
-
Επίσης φαίνεται να υπάρχουν πολλές ύποπτες αγγελίες στο καρ.γρ.
Το μκ3 δεν έχει κάποιο μηχανικό θέμα. -
Επίσης φαίνεται να υπάρχουν πολλές ύποπτες αγγελίες στο καρ.γρ
Δηλαδής;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επίσης φαίνεται να υπάρχουν πολλές ύποπτες αγγελίες στο καρ.γρ
Δηλαδής;
Δηλαδής αγγελίες για αυτοκίνητα καινούρια με πολύ χαμηλή τιμή, οι οποίες εξαφανίζονται μετά όλες μαζί κλπ.
-
Μαλλον μιλας για καποια παραεισαγωγης? Αληθεια, πως τα πας με το μπλοκε?!
-
Ο χρήστης jbk έγραψε:
Μαλλον μιλας για καποια παραεισαγωγης?Δεν ξέρω τι είναι αλλά είναι τουλάχιστον ύποπτα.
Αληθεια, πως τα πας με το μπλοκε?!
Καλά, το μαθαίνω σιγά σιγά για να μην έχουμε εκπλήξεις. Το αμάξι πατάει πολύ καλύτερα και το νιώθεις πιο γρήγορο μιας και δεν χαζοσπινάρει πλέον. Αν αλλάξω κάποια στιγμή κ αυτά τα παλιολάστιχα που φοράω σε συνδυασμό με τις αντιστρεπτικές από ΡΧ8 που ψάχνω, νομίζω ότι θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.
-
Σε εχει δυσκολεψει- ξαφνιασει καπου? Ποιο εβαλες τελικα? Απο Αμερικη το εφερες? Τελωνειο?
-
Ο χρήστης jbk έγραψε:
Σε εχει δυσκολεψει- ξαφνιασει καπου?Μπορώ να πω όχι. Απλά δεν θέλω εκπλήξεις και αυξάνω ρυθμό σταδιακά.
Ποιο εβαλες τελικα?
Το ΟΕΜ του 2.0.
Απο Αμερικη το εφερες?
ναι ναι!
Τελωνειο?
Ποιο τελωνείο? Το γλίτωσα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
οποτε πας σε ΜΚ3 1800ρακι και βαζεις ενα μπλοκεδακι μονος σουαξίζει ρε γμτ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
οποτε πας σε ΜΚ3 1800ρακι και βαζεις ενα μπλοκεδακι μονος σου
αξίζει ρε γμτ;
Ποιο πράγμα ακριβώς αν αξίζει να σε βοηθήσω στην σκέψη σου?
(στείλε πμ αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
οποτε πας σε ΜΚ3 1800ρακι και βαζεις ενα μπλοκεδακι μονος σου
αξίζει ρε γμτ;
Ποιο πράγμα ακριβώς αν αξίζει να σε βοηθήσω στην σκέψη σου?
(στείλε πμ αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ)Το να προτιμήσεις ένα 1.8 nc για να γλιτώσεις το τρελό ψάξιμο και τα πολλά χρόνια στην πλάτη ενός καλού 1.8 nbfl. Φυσικά με την προϋπόθεση ότι ένα nc 2.0 μας δυσκολεύει στην απόκτηση και στην συντήρηση (μικτή, τέλη κλπ κλπ)
-
Το να προτιμήσεις ένα 1.8 nc για να γλιτώσεις το τρελό ψάξιμο και τα πολλά χρόνια στην πλάτη ενός καλού 1.8 nbfl. Φυσικά με την προϋπόθεση ότι ένα nc 2.0 μας δυσκολεύει στην απόκτηση και στην συντήρηση (μικτή, τέλη κλπ κλπ)
Tα 1.8 nbfl βρίσκονται σε νορμάλ τιμές αν περιμένεις. Καλά είναι αλλά θα είναι φορτωμένα με χρόνια και ανάλογα με τον οδηγό, φθορές. Το nc κατηγορείται για πολλά αλλά τα περισσότερα δε νομίζω ότι ευσταθούν. Μόνο στο ότι το μοτέρ του ΝΒ ήταν πιο ανθεκτικό σε φτιαξίματα ισχύει στάνταρ όπως έχει φανεί. Κατά τα άλλα το nc έχει πολύ περισσότερη ακαμψία, ένα ροπάτο μοτέρ (δες τις αντίστοιχες ροπές του 'δυνατού' nb 1.8 vvt και του ταπεινού καημένου nc). Επίσης είναι κλάσεις πιο ασφαλές (rollbar, 4*a/b), λίγο πιο βαρύ (γιατί λέει ο καθένας ότι θέλει) και με φρενάρες (290/280μμ). Το 2.0 σε σκίζει από παντού, οπότε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το να προτιμήσεις ένα 1.8 nc για να γλιτώσεις το τρελό ψάξιμο και τα πολλά χρόνια στην πλάτη ενός καλού 1.8 nbfl. Φυσικά με την προϋπόθεση ότι ένα nc 2.0 μας δυσκολεύει στην απόκτηση και στην συντήρηση (μικτή, τέλη κλπ κλπ)
Tα 1.8 nbfl βρίσκονται σε νορμάλ τιμές αν περιμένεις. Καλά είναι αλλά θα είναι φορτωμένα με χρόνια και ανάλογα με τον οδηγό, φθορές. Το nc κατηγορείται για πολλά αλλά τα περισσότερα δε νομίζω ότι ευσταθούν. Μόνο στο ότι το μοτέρ του ΝΒ ήταν πιο ανθεκτικό σε φτιαξίματα ισχύει στάνταρ όπως έχει φανεί. Κατά τα άλλα το nc έχει πολύ περισσότερη ακαμψία, ένα ροπάτο μοτέρ (δες τις αντίστοιχες ροπές του 'δυνατού' nb 1.8 vvt και του ταπεινού καημένου nc). Επίσης είναι κλάσεις πιο ασφαλές (rollbar, 4*a/b), λίγο πιο βαρύ (γιατί λέει ο καθένας ότι θέλει) και με φρενάρες (290/280μμ). Το 2.0 σε σκίζει από παντού, οπότε...
Αλλά σ'αρέσει...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το 2.0 σε σκίζει από παντού, οπότε...
Αλλά σ'αρέσει...
Βρε και μου αρέσει και αν ήταν και 1.8Τ να δεις πως θα μου άρεσε!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν είναι πιο αργό;
-
Roll bar παίρνουν και τα ΝΑ/NB/FL και μάλιστα πολύ πιο βαρβάτα
Απο την άλλη δεν ειναι στον στάνταρντ εξοπλισμό, και άρα πρέπει να το αγοράσεις απο εξωτερικο και να το βάλεις η να πάς να στο βάλουν... κάτι σαν το μπλοκέ του 1.8 NC -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το 2.0 σε σκίζει από παντού, οπότε...
Αλλά σ'αρέσει...
Βρε και μου αρέσει και αν ήταν και 1.8Τ να δεις πως θα μου άρεσε!
Τώρα θα έρθει ο italakias και θα σου πεί οτι θα σκοτωθείς
Σκέφτεσαι το superchqrging ? -
To 1.8 NC ειναι αρκετα πιο γρηγορο. Καπου ειχα διαβασει και συγκριτικο και 0-100 ηταν γυρω στο 8,5 ενω το ΝΒ 8,9. Σε ρεπριζ γυρω στο 1δλ γρηγοροτερο σε ολες τις σχεσεις. Απλα το ΝΒ (ΣΠΟΡΤΥ) ηταν πιο 'στημενο' ελεω στανταρ μπλοκε. Εχοντας οδηγησει και τα δυο και οντας πλεον κατοχος 1.8 nc rc, με σιγουρια μπορω να σου πω οτι το NC ειναι συνολικα πολυ καλυτερο αυτοκινητο και κυριως πιο φιλικο και προοδευτικο στο οριο. Αν το θες βεβαια πιο φιλικο...γιατι καποιοι γιαυτο και μονο προτιμουν το ΝΒ. Μην ξεχνας οτι το NC δεν ειναι 126 αλογα που ανακοινωνει η Μαζντα, ειναι αρκετα παραπανω...
-
Δεν είναι πιο αργό;
Πιο συγκεκριμένα? Το nc από το nb?
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Roll bar παίρνουν και τα ΝΑ/NB/FL και μάλιστα πολύ πιο βαρβάτα
Απο την άλλη δεν ειναι στον στάνταρντ εξοπλισμό, και άρα πρέπει να το αγοράσεις απο εξωτερικο και να το βάλεις η να πάς να στο βάλουν... κάτι σαν το μπλοκέ του 1.8 NCΆλλο τι έχει, άλλο τι παίρνει. Όλα τα παίρνουν όλα τότε.
Mazda MX-5