-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εμένα αυτό που ενοχλεί πάρα πολύ είναι οι κοινότυπες εκφράσεις όπως 'καύσιμα καύσιμα καύσιμα' 'μπλοκάρει ο εσωτερικός τροχός και θα έχει κραδασμούς' και άλλα.Άλλο:
'Χρησιμοποιεί όλο το πλάτος της πίστας.' (Γιατί, συνήθως χρησιμοποιεί το μισό; )Τ.Π., σε πειράζω.
-
'Χρησιμοποιεί όλο το πλάτος της πίστας.'=Δε χρησιμοποιει καθολου την πιστα, με αλλα λογια τη σνομπαρει
-
Μία γενικότερη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι στη χρήση ενός σκηνικού, ενός γραφείου και γενικά ενός panel - έτσι δεν τα λένε; Χωρίς βέβαια να αποζητάω απαραιτήτως κάποια αλλαγή.
Πιστεύω ότι η χρήση τους είναι υπερβολική, και η χρήση ακόμη και εφέ για να τούς δείχνει δίπλα στη live εικόνα από την πίστα ... ξενερωτική.
Δείχτε πιο πολλά πλάνα από την πίστα! Δείξτε το κοινό, την πίστα, τις προετοιμασίες, τα παρασκήνια. Και ταυτόχρονα, αν θέλετε, ας μιλάτε και από πάνω. Αλλά μη δείχνετε τους εκφωνητές! Τι το ενδιαφέρον έχει ο εκφωνητής ενός σπορ για να τον βλέπουμε; Απ'ό,τι έχω καταλάβει, τα έξτρα πλάνα από τις πίστες στέλνονται ούτως ή άλλως, και πάνε χαμένα.
Ειδικά στην τελευταία F1, βρήκα και το green-screen virtual studio graphic από πίσω αρκούντως ενοχλητικό, γιατί τρεμόπαιζε και έκανε άσχημο συνδυασμό με τους παρουσιαστές.
Μόνο στην εκπομπή του WRC στο magic πιστεύω ότι είχε νόημα το panel, γιατί είχε πολλούς καλεσμένους και μιλάγανε πολύ πριν το video του αγώνα.
Στο motogp του Eurosport, πάντως, βρίσκω ότι υπάρχει κάποια μαγεία που δεν έχω δει ποτέ τους εκφωνητές, και έχω συνδυάσει τις φωνές τους και τις εκπληκτικές περιγραφές τους με κάτι από τη φαντασία μου. Ακόμη και ο Randy που γυρνάει όλα τα pits και όλους τους αναβάτες στην αρχή, ποτέ δεν έχει τύχει να τον δείξει η κάμερα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αλλά μη δείχνετε τους εκφωνητές! Τι το ενδιαφέρον έχει ο εκφωνητής ενός σπορ για να τον βλέπουμε;Γιαυτο ειπα και γω ρε παιδια να βγαλουμε τον Παλομπαρινι και να βαλουμε στη θεση του τη Χριστινα Γουλιελμινο ΕΠΙΜΕΝΩ!!!!!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πιστεύω ότι η χρήση τους είναι υπερβολική, και η χρήση ακόμη και εφέ για να τούς δείχνει δίπλα στη live εικόνα από την πίστα ... ξενερωτική.μπαααα καλε... μην το λες!!!!
Εμενα μου αρεσει να τους βλεπω τοσο πολυ και τους 2 τους, που οταν η καμερα γυρναει αποκλειστικα στο αμαξι του Αλονσο η του Σουμι, στεναχωριεμαι...
-
Η αληθεια ειναι ΜΙΑ ομως:
Οτι ο Τ (ασε τον αλλον... δεν τον αναφερω καθολου)... Οσους θαυμαστες εχει, αλλους τοσους και επικριτες
Μεχρι και ο πρωινος καφες αλλαξε παρουσιαστρια ρε παιδια!
Μεχρι και η 'ΛΑΜΨΗ' τελειωσε τον κυκλο της...
Μηπως ειναι ωρα να αναθεωρησει ο 'Α' τη συνθεση του ζευγαριου που κανουν τις τηλεοπτικες μεταδοσεις των GP???
ΜΗΠΩΣ??? -
Μηπως ομως ειναι και ωρα να κανουμε και καμια συγκεκριμενη προταση (αν υπαρχει ), εκτος απο τη Χριστινα Γουλιελμινο και τον ΑΕΟΦΙ [Ανυπαρκτος Ελληνας Οδηγος Φορμουλα 1;]
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα δυσκολευτουμε να βρουμε καποιον καλυτερο απο τον Πουρναρακη;;;
Αλλο πραγμα κανω κριτικη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα, για να βελτιωθουν, αλλο ζητω ολοκληρωτικο ξηλωμα μιας ομαδας. Εκτος αν τον βρισκετε τελειως ασχετο και ακαταλληλο, οποτε παω πασο. -
Μην μπερδευεστε,αν θελετε προταση ακουστηκε ,και δεν εννοω οπως λετε 'ελληνα οδηγο φορμουλα',μια χαρα τα ειπε ο tabs.Οποιοσδηποτε σοβαρος που εχει ασχοληθει με τους αγωνες εξωτερικο η και Ελλαδα και οχι ιδιαιτερα μεγαλος για να ειναι μεσα στα πραγματα(οσον αφορα τεχνολογιες,κανονισμους,κλπ.) μας κανει.
Το οτι δεν ξερετε(ξερουμε) κανεναν ,εχει να κανει με την ελαχιστη προβολη,αλλα και σημασια απο τη μερια του θεατη, που δειχνουμε σε οποιαδηποτε Ελληνικη προσπαθεια γινεται χωρις καμια κρατικη βοηθεια,παρα μονο με ιδιωτικη πρωτοβουλια και χρηματα.
Αυτη η εμπειρια ομως που λειπει απο τα πλατω στην F1 ειναι που εχει παραπανω ο Διατσιδης στα motogp,που εχει προσωπικη εμπειρια απο αγωνες,και του επιτρεπει να ειναι πιο ανετος στο σπικαζ. -
Καλημέρα κι από εμένα.
Κωνσταντίνε, το περίμενα ότι θα περίμενες την απάντησή μου, γι αυτό και την έδωσα.
Λοιπόν, σχετικά με τους παρουσιαστές:
Ο ΤΠ δεν με ενοχλεί πλέον σαν άνθρωπος, τον έχω συνηθίσει αν θέλετε. Ειδικά όταν αποφεύγει σχόλια που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, μου είναι και συμπαθής. Θεωρώ σημαντικό θετικό του στοιχείο το ότι επικοινωνεί ακόμα κι από εδώ με το κοινό του και λαμβάνει το feedback. Οπότε, αν τεθεί θέμα, την ψήφο εμπιστοσύνης μου θα του τη δώσω, έστω και λόγω της οικειότητας που έχουμε αναπτύξει, αυτός σαν πρόσωπο κι εμείς σαν ομάδα εδώ μέσα.Ο ΑΠ, καλύτερα να πάει να περιγράφει ποδόσφαιρο και να μας ξεφορτωθεί. Ειδικά όταν ανοίγει η εκόμπή και μιλάει εκείνος πρώτος, λες και είναι ο Αγάς στα Γιάννενα, τότε προτιμώ να την κλείσω τη ρημάδα την τηλεόραση, δεν το παλεύω. Επίσης, δεν ξέρω ποιος νομίζει ότι είναι και ποιος τον έχει βάλει στο κεφάλι του Τάκη, αλλά είναι προφανές σε πολλές φάσεις ότι ο Ιταλός προσπαθεί να καπελώσει τον Τ. Τι έγινε; Είναι ανώτερος; Είναι μάγκας; Ας πάρει απόφαση ότι είναι άσχετος και ας κάνει τη δουλειά της γλάστρας εκεί πέρα. 1000 φορές καλύτερη η Γουλιελμίνο!!! Τουλάχιστον εμφανισιακά θα μας αποζημειώνει!!!
Ο Λακαφώσης (που πολλοί δεν θυμάστε καν το όνομά του) ήταν Μηχανολόγος κάτι, απ' όσο γνωρίζω και πολλά απ' τα μηχανολογικά του σχόλια ήταν πολύ ενδιαφέροντα και σωστά. Επίσης, θυμάμαι ότι έφυγε νύχτα μετά το σκηνικό με την 17Ν που στην ουσία χάσαμε όλο τον αγώνα για να δούμε την αναμονή προσαγωγής των υπόπτων στον εισαγγελέα. Προφανώς ο τύπος είχε τα @@ και την είπε στους παράγοντες, οπότε τον έστειλαν. Ο Λακαφώσης λοιπόν θα έπαιρνε τη δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης μου!!!
Την τρίτη (ίσως και την πρώτη κατά σειρά) την παίρνει άνετα ο Σεϊτανίδης. Αλλά απ' την άλλη, αν μπει στο στούντιο, ποιος θα κάνει τη δουλειά του στο ρεπορτάζ; Η Σκλαβούνου μόνη ή μήπως η Γουλιελμίνο;;; Οπότε, ας μείνει εκεί!
Από την άλλη, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ακόμα και αν έπαιρνε πόδι ο Αντρέας (στην Ελλάδα είσαι μεγάλε, πάρτο απόφαση), δεν θα μπορούσαν να βρουν έναν το ίδιο άσχετο αλλά με λιγότερο τουπέ. Επίσης, σίγουρα μπορούν να βάζουν κάποιο καλεσμένο απ΄ το χώρο. Και τέτοιοι είναι πολλοί.
Ονόματα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, αλλά ο Τάκης σίγουρα ξέρει. Μήπως χρειάζεται μία βοήθεια από εμάς, ώστε να έχει κάπου να πατήσει για να ζητήσει την αντικατάσταση του Παλομπαρίνι;
Στο θέμα της μετάδοσης, θα γίνω βαρετός αλλά θα επαναλάβω το θέμα των διαφημίσεων! Είναι ανυπόφορο, απλά!
Η ποιότητα του σχολιασμού πάσχει παιδιά! Και ο Ιταλός δεν προσφέρει κάτι σ' αυτό! Αλλά προσωπικά εμένα ο σχολιασμός με βοηθά μόνο όταν λόγω μικρής οθόνης ή κακής λήψης έχω χάσει κάτι απ' την πίστα. Διαφορετικά το Ιντερνετ και η εικόνα μου προσφέρουν όσα χρειάζομαι. Απλώς με εκνευρίζει όταν επαναλαμβάνει ανόητα σχόλια όπως αυτό με τους κραδασμούς στο τιμόνι, λες και όλη την υπόλοιπη ώρα ο πιλότος κρατάει τον καφέ στο ένα του χέρι και δεν χύνεται, ή το θέμα με τη στρατηγική των ομάδων (αν και αυτό φαντάζομαι είναι απαραίτητο για να συντονίζονται και οι μη μυημένοι)... Έχω κι άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα.Πάντως, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα κι από εμένα.Κωνσταντίνε, το περίμενα ότι θα περίμενες την απάντησή μου, γι αυτό και την έδωσα.
Λοιπόν, σχετικά με τους παρουσιαστές:
Ο ΤΠ δεν με ενοχλεί πλέον σαν άνθρωπος, τον έχω συνηθίσει αν θέλετε. Ειδικά όταν αποφεύγει σχόλια που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, μου είναι και συμπαθής. Θεωρώ σημαντικό θετικό του στοιχείο το ότι επικοινωνεί ακόμα κι από εδώ με το κοινό του και λαμβάνει το feedback. Οπότε, αν τεθεί θέμα, την ψήφο εμπιστοσύνης μου θα του τη δώσω, έστω και λόγω της οικειότητας που έχουμε αναπτύξει, αυτός σαν πρόσωπο κι εμείς σαν ομάδα εδώ μέσα.Ο ΑΠ, καλύτερα να πάει να περιγράφει ποδόσφαιρο και να μας ξεφορτωθεί. Ειδικά όταν ανοίγει η εκόμπή και μιλάει εκείνος πρώτος, λες και είναι ο Αγάς στα Γιάννενα, τότε προτιμώ να την κλείσω τη ρημάδα την τηλεόραση, δεν το παλεύω. Επίσης, δεν ξέρω ποιος νομίζει ότι είναι και ποιος τον έχει βάλει στο κεφάλι του Τάκη, αλλά είναι προφανές σε πολλές φάσεις ότι ο Ιταλός προσπαθεί να καπελώσει τον Τ. Τι έγινε; Είναι ανώτερος; Είναι μάγκας; Ας πάρει απόφαση ότι είναι άσχετος και ας κάνει τη δουλειά της γλάστρας εκεί πέρα. 1000 φορές καλύτερη η Γουλιελμίνο!!! Τουλάχιστον εμφανισιακά θα μας αποζημειώνει!!!
Ο Λακαφώσης (που πολλοί δεν θυμάστε καν το όνομά του) ήταν Μηχανολόγος κάτι, απ' όσο γνωρίζω και πολλά απ' τα μηχανολογικά του σχόλια ήταν πολύ ενδιαφέροντα και σωστά. Επίσης, θυμάμαι ότι έφυγε νύχτα μετά το σκηνικό με την 17Ν που στην ουσία χάσαμε όλο τον αγώνα για να δούμε την αναμονή προσαγωγής των υπόπτων στον εισαγγελέα. Προφανώς ο τύπος είχε τα @@ και την είπε στους παράγοντες, οπότε τον έστειλαν. Ο Λακαφώσης λοιπόν θα έπαιρνε τη δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης μου!!!
Την τρίτη (ίσως και την πρώτη κατά σειρά) την παίρνει άνετα ο Σεϊτανίδης. Αλλά απ' την άλλη, αν μπει στο στούντιο, ποιος θα κάνει τη δουλειά του στο ρεπορτάζ; Η Σκλαβούνου μόνη ή μήπως η Γουλιελμίνο;;; Οπότε, ας μείνει εκεί!
Από την άλλη, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ακόμα και αν έπαιρνε πόδι ο Αντρέας (στην Ελλάδα είσαι μεγάλε, πάρτο απόφαση), δεν θα μπορούσαν να βρουν έναν το ίδιο άσχετο αλλά με λιγότερο τουπέ. Επίσης, σίγουρα μπορούν να βάζουν κάποιο καλεσμένο απ΄ το χώρο. Και τέτοιοι είναι πολλοί.
Ονόματα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, αλλά ο Τάκης σίγουρα ξέρει. Μήπως χρειάζεται μία βοήθεια από εμάς, ώστε να έχει κάπου να πατήσει για να ζητήσει την αντικατάσταση του Παλομπαρίνι;
Στο θέμα της μετάδοσης, θα γίνω βαρετός αλλά θα επαναλάβω το θέμα των διαφημίσεων! Είναι ανυπόφορο, απλά!
Η ποιότητα του σχολιασμού πάσχει παιδιά! Και ο Ιταλός δεν προσφέρει κάτι σ' αυτό! Αλλά προσωπικά εμένα ο σχολιασμός με βοηθά μόνο όταν λόγω μικρής οθόνης ή κακής λήψης έχω χάσει κάτι απ' την πίστα. Διαφορετικά το Ιντερνετ και η εικόνα μου προσφέρουν όσα χρειάζομαι. Απλώς με εκνευρίζει όταν επαναλαμβάνει ανόητα σχόλια όπως αυτό με τους κραδασμούς στο τιμόνι, λες και όλη την υπόλοιπη ώρα ο πιλότος κρατάει τον καφέ στο ένα του χέρι και δεν χύνεται, ή το θέμα με τη στρατηγική των ομάδων (αν και αυτό φαντάζομαι είναι απαραίτητο για να συντονίζονται και οι μη μυημένοι)... Έχω κι άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα.Πάντως, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!
(Με κλειστό στόμα και μια μικρή επέκταση του σαγονιού προς τα κάτω, κουναω πάνω-κάτω το κεφάλι μου).
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
(Με κλειστό στόμα και μια μικρή επέκταση του σαγονιού προς τα κάτω, κουναω πάνω-κάτω το κεφάλι μου).????????
(Με σφιγμένη τη γροθιά μου και με συγκαταβατικό βλέμμα, κουνάω αριστερά-δεξιά το χέρι μου)
-
Επίσης, σίγουρα μπορούν να βάζουν κάποιο καλεσμένο απ΄ το χώρο. Και τέτοιοι είναι πολλοί.Ονόματα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, αλλά ο Τάκης σίγουρα ξέρει.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ
τουαλχιστον οχι παντα!
γιατι μερικες φορες μπορει να σου 'βγει' ο καλεσμενος και να κανετε μια εκπομπη ονειρο, και την επομενη να μην ξερει τι λεει και πως το λεει, να ειναι 'βαρυς' βρε παιδι μου,.,, και να σου καταστρεψει την εκπομπη!
Δες για παραδειγμα κατι τετοιο που συμβαινει σε τηλ. μεταδοσεις ποδοσφαιρικων αγωνων... Μερικες φορες δενει το γλυκο και παει περιφημα η μεταδοση, και αλλες φορες............. -
(Με κλειστό στόμα και μια μικρή επέκταση του σαγονιού προς τα κάτω, κουναω πάνω-κάτω το κεφάλι μου).
????????
(Με σφιγμένη τη γροθιά μου και με συγκαταβατικό βλέμμα, κουνάω αριστερά-δεξιά το χέρι μου)
Με κλειστο το ενα ματι και μισανοιχτο το στομα, αρχιζω να κουνω το αριστερο μου ποδι....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ???
Βαλατε κατι αλλο εκτος απο HEMO στο γαλα σας????
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
????????
Με κλειστο το ενα ματι και μισανοιχτο το στομα, αρχιζω να κουνω το αριστερο μου ποδι....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ???
Βαλατε κατι αλλο εκτος απο HEMO στο γαλα σας????
Έχεις δει πολλές φορές να συζητάμε και σε οποιαδήποτε άποψη, ακόμα και αντίθετη προς τη γνώμη μας, να μιλάμε έτσι; Όταν σε προκαλούν απαντάς ανάλογα, έστω και αν πρέπει να ρίξεις το επίπεδό σου. Αλλά φταίω εγώ που τα βάζω με το παιδάκι τώρα...
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Επίσης, σίγουρα μπορούν να βάζουν κάποιο καλεσμένο απ΄ το χώρο. Και τέτοιοι είναι πολλοί.
Ονόματα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, αλλά ο Τάκης σίγουρα ξέρει.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ
τουαλχιστον οχι παντα!
γιατι μερικες φορες μπορει να σου 'βγει' ο καλεσμενος και να κανετε μια εκπομπη ονειρο, και την επομενη να μην ξερει τι λεει και πως το λεει, να ειναι 'βαρυς' βρε παιδι μου,.,, και να σου καταστρεψει την εκπομπη!
Δες για παραδειγμα κατι τετοιο που συμβαινει σε τηλ. μεταδοσεις ποδοσφαιρικων αγωνων... Μερικες φορες δενει το γλυκο και παει περιφημα η μεταδοση, και αλλες φορες.............Αυτό είναι σεβαστή άποψη, αλλά πριν 2-3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, στις εκπομπές για τα δοκιμαστικά το είχαν εφαρμόσει για 2-3 φορές. Βέβαια οι καλεσμένοι ήταν από σχετικούς φορείς και όχι από τις πίστες, οπότε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αλλά, αφού το πας στη μπάλα, εγώ όταν έβλεπα Σούπερ Μπάλα μου άρεσε η κουβέντα που γινόταν. Τι να πω, αν διαφωνείτε πολλοί, τότε έχω λάθος εγώ.
-
Ο Λακαφώσης (που πολλοί δεν θυμάστε καν το όνομά του) ήταν Μηχανολόγος κάτι, απ' όσο γνωρίζω και πολλά απ' τα μηχανολογικά του σχόλια ήταν πολύ ενδιαφέροντα και σωστά.Αν ηταν ετσι τα πραγματα, τοτε και η μοδιστρα της γειτονιας μου, θα μπορουσε να παρουσιαζει εκπομπη μοδας στην τηλεοραση...
Το οτι εχεις γνωσεις πανω σε κατι, δε σημαινει οτι μπορεις να κανεις και τηλεοπτικη εκπομπη σχετικα με αυτο???
Δηλαδη οποιος ξερει απο μουσικη, μπορει να γινει και ραδιοφωνικος παραγωγος???
-
Αυτό είναι σεβαστή άποψη, αλλά πριν 2-3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, στις εκπομπές για τα δοκιμαστικά το είχαν εφαρμόσει για 2-3 φορές. Βέβαια οι καλεσμένοι ήταν από σχετικούς φορείς και όχι από τις πίστες, οπότε δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αλλά, αφού το πας στη μπάλα, εγώ όταν έβλεπα Σούπερ Μπάλα μου άρεσε η κουβέντα που γινόταν. Τι να πω, αν διαφωνείτε πολλοί, τότε έχω λάθος εγώ.Αλλο τα δοκιμαστικα και αλλο ο αγωνας. Εχουν διαφορετικη διαρκεια και πολυ περισσοτερο... διαφορετικη τηλεθεαση!
Και μενα μου αρεσε στη ΣουπερΜπαλα με τους καλεσμενους. Αλλα τι γινεται οταν εχεις καλεσμενο τον Τσιαρτα (ή Τσαρτα) που ειναι 'βαρυς' τυπος και δε γουσταρει και πολλα πολλα λογια και γαρνιτουρες...???
Εκει πρεπει εσυ να σωσεις το παιχνιδι λοιπον...Αν ειναι τοσο ικανος λοιπον ο Τ, τοτε ειναι που πρεπει να παρει τη Γουλιελμινο στη θεση του 'αντιτουριστικου' ΑΠ
-
Αρκετα καλα τα ειπε ο Νασος79.Ο Ιταλος , περα απο καταγωγη δεν εχει καμια σχεση με τη F1 ,αλλα προφανως καπου εκει μπαινει φανταζομαι και το καναλι ,οποτε περι ορεξεως ......... .Οσο για τον Λακαφωση,δεν εβλεπα εκπομπη οταν μεταδιδε,αλλα γνωσεις εχει σιγουρα.
Ασχετο,αλλα να λετε πιο ευστοχα παραδειγματα.Π.χ. η μοδιστρα σε σχεση με εναν μοδιστρο αντιστοιχει με οδηγο φορμουλα 3 σε σχεση με οδηγο φορμουλα ενα,και κατα συνεπεια ,ναι η μοδιστρα της γειτονιας μπορει να κανει εκπομπη και να σχολιασει μοδα πολυ καλυτερα απο εναν που απλα του αρεσουν τα κοριτσακια της πασαρελας(η αντιστοιχα απο εναν που απλα του αρεσουν τα εντυπωσιακα, περιεργα ,αυτα αυτοκινητα που ζυγιζουν 500 κιλα και εχουν 900 αλογα!!!!)Εξαλλου το πλεονεκτημα που συζηταμε στη προκειμενη φαση(εκπομπη) ειναι οτι δεν ψαχνουμε τον τελειο παρουσιαστη-σχολιαστη,αλλα δυο παρουσιαστες και εξωτερικο συνεργατη-ρεπορτερ.Αν θεωρησουμε οτι ειναι καλος ο ΤΠ(η τουλαχιστον βελτιωνεται) και ο Σειταν τοτε λειπει μονο ενας.Γι αυτο λεω καποιος πιο εμπειρος εκ των εσω(αγωνες).Καταλληλοι βεβαια για αυτη τη θεση ειναι και καποιοι πιο ειδικοι δημοσιογραφοι,οπως ο Τεμπεριδης η ακομα και ο σιγουρα πολυ σοβαρος(και ανερχομενος) Χαρπιδης αν θα ηθελε.
(Δεν λεω Κουνιτης μην με φαει καμια παραγκα αν και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ηθελε)Παντως μαλλον η δευτερη θεση(και η πιο ανετη) στο πανελ, ειναι στο ελεος του καναλιου. -
nasos79, μιλάς για σχετικά με τους παρουσιαστές αλλά ότι είσαι άσχετος από τηλεόραση κάνει απο μπαμ χιλιόμετρα μακριά.
Να κάτσουμε να εξηγησουμε στο παιδάκι γιατί ξεκινάει την εκπομπή ο Αντρεα... Εμ, βέβαια εδώ σε ενοχλεί μέχρι και η καλήσπέρα που σου λέει όταν ξεκινάει η εκπομπή τα άλλα δεν θα σε πειράξουν...;
Ότι να 'ναι λες για να αποδείξεις κάτι που δεν ισχύει...
-
δε νομιζω οτι ειναι σωστο να τους λες ολους ασχετους εδω και σε αλλα θεματα.
απλα ο καθενας λεει την αποψη του και ειναι σεβαστη αυτη οποια κι αν ειναι.
δεν ξερω ποσο ειδημων ειναι ο καθενας.αλλωστε ειμαι λιγο καιρο στο φορουμ αλλα νομιζω οτι τετοια μερη ειναι για να βοηθουν οι ειδημωνες
τους λιγοτερο γνωστες.
ΣΩΣΤΑ?????????????
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη