-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
2ον και κυριότερο:αρκετή ώρα πριν λήξουν οι δοκιμές παίρνω 2 μήνυματα στο κινητό.ποιός ήταν;; Η TOYOTA HELLAS και με ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των δοκιμών που εγώ έβλεπα...ΆΣΧΕΤΟ αλλά ξενέρωσα... Αλήθεια πήρε κανείς σας αυτό το 'σπαστικό' μήνυμα;;
Αν δε μπεις στο site της toyota hellas και δεν συμπληρωσεις προσωπικα σου στοιχεια και τον αριθμο του κινητου σου δε νομιζω στα καλα καθουμενα να στελνουν sms.Παντως εμενα 2 χρονια τωρα με εξυπηρετει κατα πολυ...
Ούτε έχω μπεί ποτέ σε site της TOYOTA ούτε έχω δώσει σε κάποιο άλλο site το κινητό μου.το καλό είναι ότι μου στείλανε και σημερα τα αποτελέσματα του αγώνα!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ούτε έχω μπεί ποτέ σε site της TOYOTA ούτε έχω δώσει σε κάποιο άλλο site το κινητό μου.το καλό είναι ότι μου στείλανε και σημερα τα αποτελέσματα του αγώνα!!Ε, δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις; Προφανως καποιοι 'πουλησαν' το κινητο σου σαν πελατολογιο. Εχει παραγινει το κακο με τον καθε μαλακα, που μας στελνει μηνυματα, γραμματα, διαφημιστικα, παιρνει τηλεφωνο οτι ωρα θελει κλπ (δε μιλαω για τη συγκεκριμενη υπηρεσια, που μπορει να ειναι χρησιμη).
Sorry για το off-topic.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο τον Σεπτεβριο λοιπον,οσοι εχουν Nova θα εχουν την δυνατοτητα να βλεπουν **ελευθερα **το MotorsTV...ε ρε γλεντια!
Από πότε έγινε το νόβα ελεύθερο;;;
Απλά το Μότορς θα είναι στο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ μπουκέτο του Νόβα.
Πάνε οι καλές εποχές με Μότορς και Νουβολάρι ΕΛΕΥΘΕΡΑ...Εννοουσα ελευθερο στο Νοβα,διοτι μεχρι τωρα ηταν κωδικοποιημενο...
Είτε που είναι ελεύθερο (σε ΚΑΝΕΝΑ μπουκέτο, και το βλέπω κι εγώ που δεν είμαι συνδρομητής ΠΟΥΘΕΝΑ), είτε που είναι κωδικοποιημένο (πληρώνεις κάποιο μπουκέτο για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό, αλλιώς ΝΑΔΑ!).
Άλλη επιλογή (συμπεριλαμβανομένης και αυτής που ανέφερες, δηλαδή ελεύθερο, αλλά μέσα από συνδρομητικό μπουκέτο) από όσο γνωρίζω ΔΕΝ υπάρχει!!!
Εκτός αν ως Νόβα εννοείς τον δορυφόρο από τον οποίο εκπέμπει το Νόβα (και δεκάδες άλλα μπουκέτα...), οπότε ουσιαστικά εννοείς αυτό που έβαλα ως πρώτη επιλογή.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ούτε έχω μπεί ποτέ σε site της TOYOTA ούτε έχω δώσει σε κάποιο άλλο site το κινητό μου.το καλό είναι ότι μου στείλανε και σημερα τα αποτελέσματα του αγώνα!!
Ε, δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις; Προφανως καποιοι 'πουλησαν' το κινητο σου σαν πελατολογιο. Εχει παραγινει το κακο με τον καθε μαλακα, που μας στελνει μηνυματα, γραμματα, διαφημιστικα, παιρνει τηλεφωνο οτι ωρα θελει κλπ (δε μιλαω για τη συγκεκριμενη υπηρεσια, που μπορει να ειναι χρησιμη).
Sorry για το off-topic.
SPAM SMS???????????????????
-
καλα, το αλλο το ακουσατε απο τον ΤΠ?
σε λιγα ο Αλονσο θα τερματιζε πρωτος παιρνοντας την καρω σημαια.
και λεει ο θεος ο Τ:
'Τωρα θα πρεπει να αφησει και τα δυο χερια απο το τιμονι για να δειξει τις 6 νικες. Αραγε ποιο δαχτυλο θα σηκωσει???'
Ειναι καλα ο ανθρωπος?Οσον αφορα τον ΑΠ, εγω θα προτιμουσα στη θεση του την γκομενιτσα (αυτη τη μελαχρινη την Ιταλιδα) που παιζει στο Candit Camera του Μαστορακη.... Πιστευω θα τα καταφερνε καλυτερα εκεινη, και τα σχολια της θα ηταν μεγαλυτερης ουσιας...
Θυμαμαι παλιοτερο GP στο Μονακο να μεταδιδει ο ΤΠ με τον αλλο (ουτε αυτου θυμαμαι το ονομα του) και να μονομαχει για παραδειγμα ο Σουμαχερ με τον Χακινεν για την 1η θεση
Σχολιο νο.1: Διαλεξε εσυ με ποιον θα εισαι, να ειμαι εγω με τον αλλον, για να εχει ενδιαφερον η εξελιξη του αγωνα ουπς!!!!
Σχολιο νο.2: Ωραιο το Μονακο, μου θυμιζει το Πασσαλιμανι ξανα-ουπς -
Υπερβολικέ.
-
ελατε ρε παιδια, οχι και 'υπερβολικος'
εσας δηλαδη, πως σας φαινονται τετοιου τυπου σχολιακια??? μηπως ειναι το λιγοτερο 'παιδικα'???
προσωπικα, η μεταδοση της F1 μεσω της τηλεορασης του ΑΛΦΑ απο τα συγκεκριμενα, ατομα, μου μοιαζει καπως 'καφενειακου' τυπου....
Οσο για τα σχολια, ουτε εχουν να πουν κατι περισσοτερο απ οσα διαβαζουν τη προηγουμενη μερα στο επισημο σαιτ, ουτε εχουν καποιες ιδιαιτερα βαθιες γνωσεις στο αθλημα.Ασε που ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ μεροληπτουν υπερ καποιας ομαδας η καποιου οδηγου...
Κι ο Σωτηρακοπουλος λεει βλακειες στις μεταδοσεις του σε αγωνες ποδοσφαιρου, αλλα οι αναφορες του σε στατιστικα και ιστορικα στοιχεια, ειναι απιαστες και σε αποζημιωνουν για οποιαδηποτε κοτσανα πεταει, η μεροληψια υπερ καποιας απο τις 2 ομαδες...
-
Πόλλες φορές λέει διάφορα ο Τάκης που δεν είναι 'σωστά' αλλά αυτά τα παραδείγματα που ανέφερες στο πρώτο post είναι κάπως υπερβολικά.
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Οσον αφορα τον ΑΠ, εγω θα προτιμουσα στη θεση του την γκομενιτσα (αυτη τη μελαχρινη την Ιταλιδα) που παιζει στο Candit CameraΧριστίνα Γουλιελμίνο.
http://img244.imageshack.us/img244/8796/guc048zu.jpg
ΣΚΕΡΤΣΟΖΑ-ΦΟΥΡΙΟΖΑ-ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Χριστίνα Γουλιελμίνο.
http://img244.imageshack.us/img244/8796/guc048zu.jpg
ΣΚΕΡΤΣΟΖΑ-ΦΟΥΡΙΟΖΑ-ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΣ' ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Πόλλες φορές λέει διάφορα ο Τάκης που δεν είναι 'σωστά' αλλά αυτά τα παραδείγματα που ανέφερες στο πρώτο post είναι κάπως υπερβολικά.Μπορει να ειναι υπερβολικα... Αυτη ειναι η γνωμη σου και δεν μπορω παρα να τη σεβαστω
Αλλα εσυ μπορεις να αμφισβητησεις οτι ειναι αληθινα???Δεν εχω κατι εναντιον του ΤΠ. Ισα-ισα που η φατσα του μου ειναι συμπαθης... Αλλα μεχρι εκει!
Προσωπικα πιστευω οτι η μεταδοση του 'Α' θα μπορουσε να βελτιωθει, αλλαζοντας τους σχολιαστες. Δεν θα πω 'να βελτιωθει ο Τακης' γιατι ειχε πολλες ευκαιρειες στο παρελθον, και μεγαλη πειρα μεχρι τωρα. Δεν λεω απο την αλλη οτι ο συγκεκριμενος ειναι χαλια... αλλα περιμενουμε πολλα περισσοτερα (αν και μερικες φορες, καποιοι ευχομαστε να ελεγε 'πολλα λιγοτερα)
-
Δεν αμφισβητώ πως τα έχει πει, μερικά έχουν και πλάκα, αλλά είναι υπερβολικό να τα αναφέρουμε εναντίον του για να του πάρουμε το κεφάλι. Απλα για τα συγκεκριμένα που ανεφερεσ μιλάω (επιλογή οδηγού και το μικρολίμανο)
-
Το δάχτυλο πάντως ΔΕΝ το λες, ειδικά που αν τελικά το σήκωνε θα τον κατέκρινες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το δάχτυλο πάντως ΔΕΝ το λες, ειδικά που αν τελικά το σήκωνε θα τον κατέκρινες!!!Τι εννοείς; Αυτό με το δάχτυλο δεν το έχω καταλαβει.
-
Δεν αμφισβητώ πως τα έχει πει, μερικά έχουν και πλάκα, αλλά είναι υπερβολικό να τα αναφέρουμε εναντίον του για να του πάρουμε το κεφάλι. Απλα για τα συγκεκριμένα που ανεφερεσ μιλάω (επιλογή οδηγού και το μικρολίμανο)Χαιρομαι πραγματικα το 'διαλογο' μας...
Αλλα ισως εσυ να εισαι περισσοτερο μετριοπαθης απο μενα...
Εγω την ωρα (λιγο μετα την εκκινηση) που στριμωξαν τα 2 αυτοκινητα (δε θυμαμαι ποιοι) τον Μπαρικελο, με κινδυνο να τον βγαλουν εκτος αγωνα, πεταχτηκα πανω απο το τραπεζι -που ειχαμε και καλεσμενους για φαγητο- και φωναξα ' ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ Μ@Λ@@@@@ΚΕΣ!!!!!!!'
Φανταζεσαι λοιπον οτι μερικοι βλεπουν τη F1 με μεγαλυτερο φανατισμο απ οτι θα εβλεπαν την ομαδα τους σε ποδοσφαιρικο ντερμπυ!!!
Αυτο πρεπει να το σεβαστει ο καθε σχολιαστης και να ειναι οσο το δυνατον αμεροληπτος...Και αν λειψουν μερικες φορες σχολιακια ειρωνιας και χλευασμου, θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα...
Ελπιζω να καταλαβαινεις σε τι κυριως διαφωνω με τον Τ.
Οσο για τον αλλον -τον Α- τι να πω... Δεν χρειαζεται να πω τιποτα. Τα εχετε πει ολα εσεις! -
Το δάχτυλο πάντως ΔΕΝ το λες, ειδικά που αν τελικά το σήκωνε θα τον κατέκρινες!!!
Τι εννοείς; Αυτό με το δάχτυλο δεν το έχω καταλαβει.
Αναφέρομαι σε αυτό:
καλα, το αλλο το ακουσατε απο τον ΤΠ?
σε λιγα ο Αλονσο θα τερματιζε πρωτος παιρνοντας την καρω σημαια.
και λεει ο θεος ο Τ:
'Τωρα θα πρεπει να αφησει και τα δυο χερια απο το τιμονι για να δειξει τις 6 νικες. Αραγε ποιο δαχτυλο θα σηκωσει???'
Ειναι καλα ο ανθρωπος? -
Τι εννοείς; Αυτό με το δάχτυλο δεν το έχω καταλαβει.
Για να ειμαι δικαιος παντως, δεν πιστευω οτι ο ΤΠ εννοουσε αυτο που φανταζομαστε αυτη τη στιγμη εμεις.
Τον εχω για αρκετα γκαφατζη και οχι για χυδαιο ομως.
Μαλλον ηταν μια ατυχης στιγμη χαζομαρας που δεν σκεφτηκε αυτο που ειπε πως θα ακουστει!
Πιστευω λοιπον οτι το ειπε οπως πραγματικα ακουστηκε και χωρις υπονοουμενο. Αυτος ειναι ο Τ. Λεει πολλες φορες τετοια περιττα σχολιακια χωρις καμμια ουσια, χωρις κανενα ενδιαφερον και συστυχως χωρις γελιο.
Εχει ενα προσωπικο -πολυ ειδικο- χιουμορ -
Μα αν δεν υπάρχει και κάποιο σχόλιο δεν γίνεται δουλειά. 'ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ' κάνουν.
Τώρα έκαναν ένα για τον Alonso π.χ. στον επόμενο μπορεί να κάνουν για τον Schumacher.
Δεν το κάνουν ούτε για να ειρωνευτούν, ουτε για να προσβάλλουν κάποιον με κακία.
-
Για πλάκα τα λέει ρε παιδιά. π.χ. και σε έναν onboard του Montoya με την camera που δείχνει το μπροστινό μέρος του κράνους, φαινόντουσαν πάνω από το κράνος τα 'κέρατα' της McLaren, και λέει ο Τάκης 'η Connie ίσως πρέπει να δώσει μερικές εξηγήσεις στον Juan Pablo μετά τον αγώνα'.
Ίσως έτσι όπως είμαστε μέσα στην ένταση τα παίρνουμε πιο σοβαρά απ' οτι πρέπει.
-
Το τελευταίο ήταν πραγματικά καλό!!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη