-
Εμένα παιδιά έχει πάψει να με ενοχλεί ιδιαίτερα η τηλεοπτική κάλυψη. Άλλες φορές γιατί έχει βελτιωθεί κι άλλες γιατί έχω βαρεθεί να... ενοχλούμαι.
Σε ότι αφορά τον Παλομπαρίνι, δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί του (αν κόψει κι αυτό το εκνευριστικό 'για ότι αφορά'... 'σε ότι αφορά' είναι το σωστό). Και φυσικά να μάθει και να λέει τις μάρκες και τα ονόματα όπως τα λέμε στην Ελλάδα!
Η αλήθεια βέβαια είναι πως έχει ατονίσει αρκετά έως πολύ το ενδιαφέρον μου για τη Φ1, κάτι που σαφώς συντελεί στο να βλέπω τους αγώνες (όσους βλέπω) με πιο ελαφριά ματιά.
ΥΓ1. Πόσο δύσκολο είναι άραγε ρε παιδιά να ακούσουμε 'Ράικονεν' και 'Χάιντφελντ', αντί των 'Ραικόνεν' και 'Χάιντφηλντ'.
ΥΓ2. Σε ότι αφορά τον οπαδισμό των τηλεσχολιαστών, με ενοχλεί ο Σουμαχερισμός του Πουρναράκη, δεν με ενοχλεί όμως ο Φεραρισμός του Παλομπαρίνι.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Συμφωνω, αλλα ποια ασχημη εκφραση χρησιμοποιησε ο Νασος που ηταν τοσο προσβλητικη;
'Tο κορυφαίο με τον Παλομπαρίνι είναι ότι πέραν του είναι άσχετος, μιλάει και περισσότερο απ' τον ΤΠ'
Koita de me apasxolei pleon kai toso to thema.......o kathenas as pei oti thelei,as vrisei oso thelei.An sou fenetai sosto na milame etsi kai den einai prosvlitiko to parapano sxolio entaksei de tha tipota apo edo kai pera............. Etsi kai allios ayto poy me apasxolei emena einai oi diafimiseis,poy exoume katantisei na kanoyme dialima apo aytes gia na vlepoume ligo agona,kai gi ayto exo epikentrothei se rtl kai ligotero se alpha.Alla apo ti stigmi poy o pournarakis de euthinetai gi ayto ok. -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Συμφωνω, αλλα ποια ασχημη εκφραση χρησιμοποιησε ο Νασος που ηταν τοσο προσβλητικη;
'Tο κορυφαίο με τον Παλομπαρίνι είναι ότι πέραν του είναι άσχετος, μιλάει και περισσότερο απ' τον ΤΠ'
Koita de me apasxolei pleon kai toso to thema.......o kathenas as pei oti thelei,as vrisei oso thelei.An sou fenetai sosto na milame etsi kai den einai prosvlitiko to parapano sxolio entaksei de tha tipota apo edo kai pera............. Etsi kai allios ayto poy me apasxolei emena einai oi diafimiseis,poy exoume katantisei na kanoyme dialima apo aytes gia na vlepoume ligo agona,kai gi ayto exo epikentrothei se rtl kai ligotero se alpha.Alla apo ti stigmi poy o pournarakis de euthinetai gi ayto ok.Φιλε μου συγνωμη αλλα μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις στο πως μεταφραζουμε διαφορα λεγομενα. Η μονη ασχημη λεξη ειναι το 'ασχετος'. Ενταξει οπως λες κι εσυ ο καθε ενας λεει οτι θελει. Απλα, για σενα το 'ασχετος' ειναι βρισια αλλα για μενα δεν ειναι.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φιλε μου συγνωμη αλλα μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις στο πως μεταφραζουμε διαφορα λεγομενα. Η μονη ασχημη λεξη ειναι το 'ασχετος'. Ενταξει οπως λες κι εσυ ο καθε ενας λεει οτι θελει. Απλα, για σενα το 'ασχετος' ειναι βρισια αλλα για μενα δεν ειναι.
Eksartatai pos to ennoeis.Ego vrizo poly xeirotera,se vathmo ipervolis otan prokeitai gia Alonso(plaka kano mi varas ).Alla diladi an evlepes 'O Megane98hp ektos tou oti einai asxetos mpla mpla.......' apo enan agnosto den tha to theorouses prosvlitiko?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το κορυφαίο με τον Παλομπαρίνι είναι ότι πέραν του είναι άσχετος, μιλάει και περισσότερο απ' τον ΤΠ. Παρακολουθήστε να δείτε ότι τον διακόπτει, συνεχίζει να μιλάει (λέγοντας ανούσια πράγματα) την ώρα που το Τάκης έχει κάτι -προφανώς- σοβαρό να πει και κάτι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Πανικός λέμε τώρα!!!Ο παλομπαρινι είναι ο φροντμαν της εκμπομπης! Έχει πιο πιασαρική φάτσα και είναι πολυ πιο ανετος με την καμερα απότι ο πουρναρακης που κάθεται σφιγμένος (αυτό φαίνεται καθαρά στην αρχή κάθε εκμπομπής....). Η δουλεια του είναι να μιλαει και να γεμιζει κενό χρόνο, ώστε να κανουμε και κανα διαλειμμα από τις αναλύσεις του πουρναράκη...
Πάντως χτθές η εκμπομπή μου άρεσε! Δεν φόραγαν κουστούμια, τα βιντεάκια ήταν πιο προσεγμένα και με κάποια δόση χιουμορ, και ο πουρναράκης ήταν αρκετά πιο χαλαρός!
Αυτό που με ενοχλεί στις μεταδόσεις είναι ότι δεν υπάρχει αντίλογος! πουρναρακης και παλομπαρινι=1! Δεν θα ήταν πιο ωραίο ο ένας να είναι π.χ. σουμαχερικος και ο άλλος ραικονενικος και να 'πλακωνονται'? ε?
σουμι vs μοντυ
σουμι vs κιμι
μοντυ vs κιμι
κιμι vs αλονσο
φισικο vs αλονσο
κλπ κλπ...... -
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Ο παλομπαρινι είναι ο φροντμαν της εκμπομπης! Έχει πιο πιασαρική φάτσα και είναι πολυ πιο ανετος με την καμερα απότι ο πουρναρακης που κάθεται σφιγμένος (αυτό φαίνεται καθαρά στην αρχή κάθε εκμπομπής....). Η δουλεια του είναι να μιλαει και να γεμιζει κενό χρόνο, ώστε να κανουμε και κανα διαλειμμα από τις αναλύσεις του πουρναράκη...
Simfono. -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Φιλε μου συγνωμη αλλα μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις στο πως μεταφραζουμε διαφορα λεγομενα. Η μονη ασχημη λεξη ειναι το 'ασχετος'. Ενταξει οπως λες κι εσυ ο καθε ενας λεει οτι θελει. Απλα, για σενα το 'ασχετος' ειναι βρισια αλλα για μενα δεν ειναι.
Eksartatai pos to ennoeis.Ego vrizo poly xeirotera,se vathmo ipervolis otan prokeitai gia Alonso(plaka kano mi varas ).Alla diladi an evlepes 'O Megane98hp ektos tou oti einai asxetos mpla mpla.......' apo enan agnosto den tha to theorouses prosvlitiko?
Προσβλητικο;
Αν και δεν εχω ο ιδιος προβλημα να πω οτι ειμαι ασχετος σε ενα θεμα, πρωτα θα ρωτουσα το 'γιατι' με αποκαλουν ετσι. Παιζει ρολο και το ποιος θα μου το πει...
Στην τελικη το ασχετος οπως ειπα δεν το θεωρω βρισια. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Παλομπαρίνι είναι Νο.2 οδηγός.....εεεεεε σχολιαστής πίσω από τον Πουρναράκη. Για μένα είναι αρκετά καλός και πολύ αντικειμενικός και σοβαρός και μπράβο του.
Εδώ γελάμε...
αντι να γελάς γιατί δεν εξηγείς καλύτερα για πιο λόγο διαφωνείς?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Παλομπαρίνι είναι Νο.2 οδηγός.....εεεεεε σχολιαστής πίσω από τον Πουρναράκη. Για μένα είναι αρκετά καλός και πολύ αντικειμενικός και σοβαρός και μπράβο του.
Εδώ γελάμε...
Νομίζω ότι είναι προφανές, αλλά δεν πειράζει.
-
Είναι πάρα πολύ καλός σχολιαστής για αγώνες ποδοσφαίρου. Όμως η F1 είναι ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα και δεν μπορείς να πατήσεις ξαφνικά έναν διακόπτη για να αλλάξεις ολόκληρη την επαγγελματική φιλοσοφία σου. Ενδεικτικά να αναφέρω την ακατάσχετη ομιλία, την ίδια στιγμή που ο ΤΠ είναι πολύ περισσότερο σαφής και συγκεκριμένος. Ή η ομιλία κατά τη διάρκεια των in car κάτι το οποίο ο ΤΠ το έχει σταματήσει σε μεγάλο βαθμό εδώ και καιρό. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι από εκείνους που τους ενοχλεί η Ιταλική προφορά.
-
Αντικειμενικός; Δε νομίζω! Ούτε αυτό με ενοχλεί, αλλά αντικειμενικός ΔΕΝ είναι!
-
-
ΟΚ, τότε το μόνο που μένει είναι να σταματάει στα in-cars.
-
Εδώ γελάμε...
-
Είναι πάρα πολύ καλός σχολιαστής για αγώνες ποδοσφαίρου. Όμως η F1 είναι ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα και δεν μπορείς να πατήσεις ξαφνικά έναν διακόπτη για να αλλάξεις ολόκληρη την επαγγελματική φιλοσοφία σου. Ενδεικτικά να αναφέρω την ακατάσχετη ομιλία, την ίδια στιγμή που ο ΤΠ είναι πολύ περισσότερο σαφής και συγκεκριμένος. Ή η ομιλία κατά τη διάρκεια των in car κάτι το οποίο ο ΤΠ το έχει σταματήσει σε μεγάλο βαθμό εδώ και καιρό. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι από εκείνους που τους ενοχλεί η Ιταλική προφορά.
-
Δεν έθιξες πουθενά σε αυτό που είπα ότι είναι σοβαρός άρα συμφωνείς, κατά 2ον εγώ πιστεύω ότι η ομιλία του δε δείχνει το παραμικρό ίχνος υποκειμενικότητας. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αντιθέτως ο Πουρναράκης κρίνει όλους και τα πάντα.
-
-
Εγώ απλώς να υπενθυμίσω ότι σε μια εβδομάδα έχουμε Ράλι Ακρόπολις. Αποκλείεται να μη βρεθούν 5 λεπτά κενού χρόνου για να κάνετε την αναφορά που οφείλετε να κάνετε.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
ΟΚ, τότε το μόνο που μένει είναι να σταματάει στα in-cars.Για όσους ξέρουν Ελληνικά:
Ενδεικτικά να αναφέρω την ακατάσχετη ομιλία, την ίδια στιγμή που ο ΤΠ είναι πολύ περισσότερο σαφής και συγκεκριμένος. Ή η ομιλία κατά τη διάρκεια των in car κάτι το οποίο ο ΤΠ το έχει σταματήσει σε μεγάλο βαθμό εδώ και καιρό.
-
Εδώ γελάμε...
-
-
Δεν έθιξες πουθενά σε αυτό που είπα ότι είναι σοβαρός άρα συμφωνείς, κατά 2ον εγώ πιστεύω ότι η ομιλία του δε δείχνει το παραμικρό ίχνος υποκειμενικότητας. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αντιθέτως ο Πουρναράκης κρίνει όλους και τα πάντα.
Το 'σοβαρός' δεν το είχα καν σε bold!
Συγνώμμη, αλλά αυτό για την υποκειμενικότητα το λες σοβαρά;
Επίσης, η δουλειά του ΤΠ είναι να κρίνει του πάντες και τα πάντα...
-
-
Συγνώμμη, αλλά αυτό για την υποκειμενικότητα το λες σοβαρά;Επίσης, η δουλειά του ΤΠ είναι να κρίνει του πάντες και τα πάντα...
φυσικά. εμένα με ενοχλεί περισσότερο ο Πουρναράκης που κρίνει χωρίς να σκέφτετε και επιμένω να λέω για μένα ο Παλομπαρίνι ειναι αντικειμενικότατος.
-
χμ μιας και το θυμήθηκα ελπίζω Τάκη να πάρεις πίσω όσα είπες στο Καναδά για τη δήθεν κατάσταση στη Ρενάλτ αφού και σε αυτόν τον αγώνα οι 2 οδηγοί δεν είχαν σημαντικές διαφορές στους γύρους που κάλυψαν στα ελεύθερα δοκιμαστικά.
-
φυσικά. εμένα με ενοχλεί περισσότερο ο Πουρναράκης που κρίνει χωρίς να σκέφτετε και επιμένω να λέω για μένα ο Παλομπαρίνι ειναι αντικειμενικότατος.
Εχμ, μήπως επειδή υποστηρίζεις την ομάδα και τον οδηγό που (ελαφρά) υποστηρίζει και εκείνος;
Χάνουμε το δάσος όμως...
-
Εχμ, μήπως επειδή υποστηρίζεις την ομάδα και τον οδηγό που (ελαφρά) υποστηρίζει και εκείνος;
Χάνουμε το δάσος όμως...
Ο Παλομπαρίνι? Δεν ξέρω τι υποστηρίζει! γι'αυτό ίσως τον θεωρώ και αντικειμενικό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κατάγεται από το χωριό του Τρούλι. Μήπως υποστηρίζει τον Τρούλι. Πάντως ακόμα και Φεράρι να είναι αν και δε το ξέρουμε...δεν έχω δει να κατηγορεί ποτέ καμία ομάδα/οδηγό με το 'τρόπο' που το κάνει ο Πουρναράκης. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο από ποιον υποστηρίζει κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και εκεί πρέπει να σταθούμε.
-
Αν διωξουν καποιον απο τους παρουσιαστες υπαρχει και εκεινη η κοπελιτσα που ειχε ο Γεωργιου για τα μυνηματα . Επισης υπαρχει και η αλλη κοπελιτσα που εχει ο Θεμος ,εκεινη που μαλλον φοραγε πιο πολλα ρουχα οταν την βαφτισαν παρα τωρα
Φερτε τα pit babes στο στουντιο!!
-
H ιδέα μου είναι ή ο Παλομπαρίνι έβαψε το μαλλί;
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη