-
Πάντως η μετάδοση παλιών GP σίγουρα είναι ωραία ιδέα!!
Ε ρε τι θυμήθηκα!!!
F1 με πλαγιολίσθηση κολλάει?....Κολλάει,κολλάει!!!
-
Πάντως και το FP4 δεν θα είναι live.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Πάντως και το FP4 δεν θα είναι live.Σωστό αυτό. Δεν το σκέφτηκα...
-
Το RTL παντως εδω και χρονια δειχνει το FP4...
Παντως πολυ καλη κινηση... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως πολυ καλη κινηση...Μπράβο, μπράβο, το βρήκες.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως πολυ καλη κινηση...Άλλο Ελλαδιστάν και άλλο Γερμανία...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως η μετάδοση παλιών GP σίγουρα είναι ωραία ιδέα!!Ε ρε τι θυμήθηκα!!!
είδατε τον Λάουντα με την Φερράρι στο Μανί-Κουρ πριν 30 χρόνια? Δεν ίσιωνε πουθενα (που λέει ο λόγος)!
Επίσης, είδαμε και λίγα ανάποδα σήμερα, νομίζω με τον Ινδό στο σικέιν, κατά λάθος φυσικά.
Έχω την αίσθηση ότι αν σημερινοί πιλότοι μπουν σε μονοθέσια εκείνης της εποχής, θα φέρνουν τετάκες σε κάθε στροφή...
Ο Βιλνέβ το έχει πάθει, όταν του έδωσαν να οδηγήσει τη Λότους του πατέρα του... 'Σταματήστε να κατέβω' φώναζε το παλικάρι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως η μετάδοση παλιών GP σίγουρα είναι ωραία ιδέα!!
Ε ρε τι θυμήθηκα!!!
είδατε τον Λάουντα με την Φερράρι στο Μανί-Κουρ πριν 30 χρόνια? Δεν ίσιωνε πουθενα (που λέει ο λόγος)!
Επίσης, είδαμε και λίγα ανάποδα σήμερα, νομίζω με τον Ινδό στο σικέιν, κατά λάθος φυσικά.
Έχω την αίσθηση ότι αν σημερινοί πιλότοι μπουν σε μονοθέσια εκείνης της εποχής, θα φέρνουν τετάκες σε κάθε στροφή...
Ο Βιλνέβ το έχει πάθει, όταν του έδωσαν να οδηγήσει τη Λότους του πατέρα του... 'Σταματήστε να κατέβω' φώναζε το παλικάρι!
Ο Λάουντα το 2001 είχε δηλώσει ότι τα σημερινά μονοθέσια τα οδηγούν και μα'ι'μούδες . Όμως μετά από λίγους μήνες προσπάθησε να οδηγήσει μία Jaguar και δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα γύρο. Σε κάθε στροφή σχεδόν έκανε τετακε . Τα μονοθέσια διαφορετικών εποχών δεν συγκρίνονται.
Και τις δηλώσεις και την προσπάθεια του Λάουντα τα είχε δείξει ο Άλφα τότε. -
Ακριβώς αυτό εννοώ κι εγώ φίλε. Σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τους σημερινούς οδηγούς. Στο μόνο που συγκρίνονται τα μονοθέσια διαφορετικών εποχών, είναι το θέαμα (δυστυχώς)!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επίσης, είδαμε και λίγα ανάποδα σήμερα, νομίζω με τον Ινδό στο σικέιν, κατά λάθος φυσικά.Οχι και κατα λαθος. Ο Ινδος εχει ενα ιδιαιτερο στυλ οδηγησης που πηγαζει απο το χαρισματικο του car control. Το αν αυτος ο τροπος οδηγησης ταιριαζει στη σημερινη F1 ειναι συζητησιμο αλλα ο ανθρωπος ετσι οδηγαει.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι και κατα λαθος. Ο Ινδος εχει ενα ιδιαιτερο στυλ οδηγησης που πηγαζει απο το χαρισματικο του car control. Το αν αυτος ο τροπος οδηγησης ταιριαζει στη σημερινη F1 ειναι συζητησιμο αλλα ο ανθρωπος ετσι οδηγαει.
'H ετσι αναγκαζεται να οδηγησει με το καρο που εχει.....
-
Ετσι οδηγουσε και την Dallara της Paul Stewart Racing στο περασμα του απο την Βρετανικη F3, οποτε δε φταιει η Jordan
-
Ετσι οδηγουσε και την Dallara της Paul Stewart Racing στο περασμα του απο την Βρετανικη F3, οποτε δε φταιει η JordanΔηλαδη αν οδηγουσε για τη μακλαρεν θα εμπαινε παλι με στυλ τσουσιγια απο το 'best motoring'???
-
yeap
-
yeapMπα......
-
Φανταζομαι κατι θα ξερεις για να εισαι τοσο κατηγοριματικος ε;
-
Στο θέμα μας...
ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ η κίνηση του Alpha να μεταδίδει και την 4η περίοδο ελεύθερων δοκιμών.
-
Φανταζομαι κατι θα ξερεις για να εισαι τοσο κατηγοριματικος ε;Mαλλον εσυ εχεις τις μαντικες ικανοτητες και εισαι κατηγορηματικος οτι θα εμπαινε με αναποδα και με μακλαρεν....
-
Μα φυσικα και ειμαι γιατι τον εχω δει τον ανθρωπο πως οδηγει ζωντανα. Ειπαμε στη Βρετανικη F3 ηταν στην καλυτερη ομαδα, στο πιο σωστα στημενο μονοθεσιο και το οδηγουσε πιανοντας απο τον λαιμο. Το ιδιο κανει και τωρα κερδιζοντας την εκτιμηση του ειδικου τυπου γιατι οντως διαθετει κατι ξεχωριστο.
-
Μα φυσικα και ειμαι γιατι τον εχω δει τον ανθρωπο πως οδηγει ζωντανα. Ειπαμε στη Βρετανικη F3 ηταν στην καλυτερη ομαδα, στο πιο σωστα στημενο μονοθεσιο και το οδηγουσε πιανοντας απο τον λαιμο. Το ιδιο κανει και τωρα κερδιζοντας την εκτιμηση του ειδικου τυπου γιατι οντως διαθετει κατι ξεχωριστο.Ωραίος, δεν τα ήξερα αυτά για τον Ινδό!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη