-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Τα live feeds είναι καλή λύση. Το eurosport είναι δωρεάν?Ναι, φυσικά. Αυτό που λέω δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, μία HTML σελίδα που κάνει refresh κάθε τόσο και περιγράφει τις εξελίξεις είναι. Αλλά σου δείχνει σε σχεδόν real-time τις εξελίξεις και τις θέσεις. Και το σχόλιό μου ήταν ότι μόνο παρατηρώντας αυτά - και δεν είμαι και κανένας φανατικός της F1 - είδα πόσα μάς διαφεύγουν.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Κυριοι σχολιαστες του αλφα,Παρτε το βιντεο του σημερινου αγωνα και ακουστε τους εαυτους σας.
Εχετε για μια ακομη φορα κατακρεουργησει το Ελληνικο συντακτικο,γλωσσα και νοηματα ακομη και αγωνιστικες εννοιες (αλλο κριτες αλλο αγωνοδικες!!! και τοσα αλλα)
Παρτε τα βιντεο περασμενων αγωνων και ξαναακουστε τους εαυτους σας.
Καμια εξελιξη
Σας εκφραζω την εντονη δυσαρεσκεια μου (Τοσα χρονια περιμενα μηπως βελτιωθει η κατασταση...)
dimos
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω σχόλια. Δεν αναλώνομαι να αναφέρω τα δικά μου, άδικος κόπος είναι. Απλώς, αν ο κύριος Πουρναράκης που -υποτίθεται ότι- διαβάζει όσα γράφονται εδώ, είχε λίγη ευθιξία, θα βελτιωνόταν έστω και λίγο η κατάσταση! Και να πω κάτι; Τόσα χρόνια, η μετάδοση του Alpha ίδια και απαράλλαχτη! Βλέπουμε ότι ακόμα και η FIA κάνει προσπάθειες για βελτίωση της μετάδοσης (στροφόμετρα, team radio, περισσότερα in-car κτλ) αλλά ο Alpha ακολουθεί τη σωστή, νεοελληνική λογική, ότι αφού είμαστε οι μόνοι που το προβάλουμε, το 90% των ελλήνων τηλεθεατών θα το δει από εμάς, οπότε ποιος ο λόγος να επενδύσουμε σε κάτι που δεν θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς μας; Κοινώς, στα @@ μας το κοινό της F1 στην Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, εμείς το ίδιο -χαμηλής ποιότητας- προϊόν θα προσφέρουμε και θα είμαστε και άνετοι, γιατί δεν τρέχει τίποτα!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
-
...Ημιπλαστική κρούση...
...τι θυμήθηκα πάλι...
-
Πως σας φανηκε η μεταδοση του ΜΟΤΟGP σε συγκριση με την φορμουλα;
Μου αρεσε το χαβαλετζηδικο στυλακι αλλα αν ημουν σχετικος δεν ξερω αν παλι θα μου αρεσε. Παρολα αυτα πιστευω οτι λιγος περισσοτερος χαβαλες, εστω και με αντικρουομενο οπαδισμο στη μεταδοση να εδινε πιο πολυ ενδιαφερον.Ατακα Θεοφραστου 'Σημερα ο γιατρος δεν ειχε αναισθητικο'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παρολα αυτα πιστευω οτι λιγος περισσοτερος χαβαλες, εστω και με αντικρουομενο οπαδισμο στη μεταδοση να εδινε πιο πολυ ενδιαφερον.Έλα ντε!! Αυτό έλεγα και γω πριν αρχίσει η σεζόν αλλά η μοναδική απάντηση που έπερνα ήταν ότι 'αυτά είναι για το forum, στη μετάδοση πρέπει να είναι αντικειμενικοί και σοβαροί', κλπ, κλπ. Ε, τότε μη διαμαρτυρόμαστε για κακές μεταδόσεις (εμένα πάντως δεν με χαλάνε και πολύ...)
Και όταν παλιά στο Eurosport παρακολουθούσαμε τους Watson και Edwards μας χαλούσε που υποστήριζαν ανοικτά κάθε Βρετανό πιλότο? Έχει διαφορά θα μου πείτε, αλλά η λογική η ίδια είναι. -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Κάτι για τον Τάκη.
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε???Δεν υπάρχει πλέον Champions
Εκπομπή υπάρχει; Κάπου, Κάποτε; Αν όχι, υπάρχει τίποτα στα σχέδιά σου;
Ήταν σημαντική εκπομπή ειδικά όταν είχε τα ελεύθερα του Σαββάτου.Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' θα είναι ξανά στον αέρα 10 με 12 κάθε Σάββατο πρωί μέσα από τη συχνότητα του Sporttime Radio στους 89.2.
Με θεματολογία από τη Formula 1, αλλά και όλες τις άλλες μορφές αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το αυτοκίνητο, την ασφάλεια, ταξίδια κ.α. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' θα είναι ξανά στον αέρα 10 με 12 κάθε Σάββατο πρωί μέσα από τη συχνότητα του Sporttime Radio στους 89.2. Με θεματολογία από τη Formula 1, αλλά και όλες τις άλλες μορφές αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το αυτοκίνητο, την ασφάλεια, ταξίδια κ.α.Μπράβο!!! Αυτά είναι πολύ καλά νέα!!!
Καλά πάντως Τάκη, πήγες και έψαξες στις πίσω σελιδες να βρεις το post ;
Με τον Σειτανίδη θα γίνεται η εκπομπή; Και υποθέτω από αυτό το Σάββατο ε; Το μόνο κακό είναο πως θα με αναγκάζεις να ξυπνάω νωρίς το Σάββατο
(Διαγωνισμούς θα έχετε; ) -
Μηπως υπαρχει καμια συχνοτητα στην Πατρα που πιανει αυτον το σταθμο...;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως σας φανηκε η μεταδοση του ΜΟΤΟGP σε συγκριση με την φορμουλα;
Μου αρεσε το χαβαλετζηδικο στυλακι αλλα αν ημουν σχετικος δεν ξερω αν παλι θα μου αρεσε. Παρολα αυτα πιστευω οτι λιγος περισσοτερος χαβαλες, εστω και με αντικρουομενο οπαδισμο στη μεταδοση να εδινε πιο πολυ ενδιαφερον.Και μένα μου άρεσε το χαβαλετζίδικο στυλ, αλλά θα προτιμούσα μια πιο σοβαρή μετάδοση για να μάθουμε και κάποια πράγματα. Όπως είπες όμως, αν γίνει ανάλογη μετάδοση στην F1 με τον Schumacher στη θέση του Rosi το thread της τηλεοπτικής μετάδοσης θα φτάσει τις 100 σελίδες σε χρόνο dt. Γενικά τέτοιου είδους μεταδόσεις, όσο πιο σχετικός είσαι με ένα άθλημα, τόσο περισσότερο τείνουν να γίνουν από διασκεδαστικές, εκνευριστικές. Η μετάδοση αυτή έμοιαζε με αυτές που γίνονται στο μπάσκετ στο all star game. Φαντάζεσαι τέτοια μετάδοση σε κανονικό αγώνα μπάσκετ; Θα έχουμε ιπτάμενες τηλεοράσεις!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Η εκπομπή 'Οδηγείστε μαζί μας' θα είναι ξανά στον αέρα 10 με 12 κάθε Σάββατο πρωί μέσα από τη συχνότητα του Sporttime Radio στους 89.2Συγχαρητήρια Τάκη για την εκπομπή. Επιτέλους!!! Και ειδικά το επόμενο Σάββατο που θα έχει και live ελεύθερα!!!
(Δε μου είπες όμως διαγωνισμούς θα έχετε;;; ) -
Υπαρχει και καθε Σαββατο στο ΣπορFM 10-11 εκπομπη για τον μηχανοκινητο αθλητισμο.
-
Σημερα δεν μεταδιδει κανενα καναλι τα free practise ????
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Σημερα δεν μεταδιδει κανενα καναλι τα free practise ????Στην Ελλάδα είσαι...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σημερα δεν μεταδιδει κανενα καναλι τα free practise ????
Στην Ελλάδα είσαι...
Εννοουσα καποιο ξενο καναλι , αλλα τελικα παλι το ORF 1 εδειξε τις δευτερες ελευθερες δοκιμες ...
Να'ναι καλα οι Αυστριακοι -
Ώρες μετάδοσεις;;;
-
Ποιες θα είναι οι ώρες μετάδοσης Σαββάτου/Κυριακής?
-
Ποιες θα είναι οι ώρες μετάδοσης Σαββάτου/Κυριακής?
-
Για τον alpha κοιτα εδω http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=449
Απορω γιατι δεν τα δειχνει ολα σε μαγνητοσκοπηση μετα τα μεσανυκτα μπας και αποκτησουν και εκεινη την ωρα μεριδιο απο την διαφημηστικη πιτα ....
ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ .....!!!!!
Για να μην πουμε και για εκεινη την 'φοβερη' μεταμεσονυκτια(01:00) !!! κυριακατικη εκπομπη ....Καλυτερα να την βαζετε στις 5 το πρωι να την βλεπουμε πριν παμε για δουλεια .....!!!Για μενα προσωπικα ΤΕΛΟΣ ο ALPHA .......
Aς ειναι καλα τα ξενα ελευθερα δορυφορικα καναλια ....
-
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
Οχι αλλον Παλομπαρινι έλεος.
Αυτό΄θα ήθελα εγώ .Πέστα ρε φιλε,οτι αθλητικο εχει ο Αλφα ειναι μεσα και μαλλιας.ποδοσφαιρο,F1,τα παντα.
Ημαρτον. -
Το σθένος και ο πόθος του πουρναρακη για νίκη της Φερραρι ήταν κάτι παρά πάνω από μεγάλο.
Ευτυχώς το έδειχνε το Cnn Turk και το είδα από εκεί ,καλύτερα τον τούρκο σχολιαστή παρά τον πουρναρακη.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη