-
Συμφωνω μαζι σου GeorgeTabs ειπαμε το χειροτερο καναλι που θα μπορουσε να εχει αθλητικο γεγονος. Το βλεπουμε και στους αγωνες ποδοσφαιρου που δειχνει. Μονο ο Πουρναρακης αξιζει ο Παλομπαρινι ειναι για τα σκυλια.....Χαιρομαι πολυ που οι κοκκινοσκουφιτσες δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και οτι αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι πρωτα στην F1 ειναι το αυτοκ. και μετα ο οδηγος... Τι εγινε ρε σουμι; γιατι δεν παιρνεις pole;ΒΡΕ ΟΥΣΤ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ...
-
Μήπως θυμάστε το ανεκδιήγητο κρατικό κανάλι που ΔΕΝ έδειχνε καν τα προκριματικά...;
Δηλ εάν το πάρει το Μega ή το Ant1 θα είναι καλύτερα...ΔΕΝ νομίζω μία από τα ίδια ίσως κ χειρότερα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μήπως θυμάστε το ανεκδιήγητο κρατικό κανάλι που ΔΕΝ έδειχνε καν τα προκριματικά...;
Δηλ εάν το πάρει το Μega ή το Ant1 θα είναι καλύτερα...ΔΕΝ νομίζω μία από τα ίδια ίσως κ χειρότερα!Δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Απλά για το Mega να αναφέρω το καταιγισμό διαφημίσεων όταν έχει Champions Leauge. Πάλι καλά που δεν επιτρέπονται διαφημίσεις στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα!
-
Ο Παλομπαρίνι ένας κλασικός σπορτκάστερ για αγώνες ποδοσφαίρου γιατί σχολιάζει την F1;
Δεν λέω ότι δεν έχει το δικαίωμα αλλά δεν υπάρχει άλλος στο κανάλι στο επίπεδο των γνώσεων του κ. Πουρναράκη...;
Αυτό το είχα πάντα απορία μετά την ξαφνική «φυγή» του Λακαφώση... -
Η υπομονή έχει και όρια πάντως... Ακούμε και υπομένουμε τις διάφορες αστειότητες που κατά καιρούς λένε εκεί μέσα, έχουμε και την ασχετοσύνη του Παλομπαρίνι, τώρα έχουμε και κάτι νέο: Τις εξυπνάδες, σε δύο αγώνες σερί, για τα αεροδυναμικά βοηθήματα εκατέρωθεν της κεντρικής εισαγωγής αέρα της McLaren και τις αναφορές στη συμπεριφορά της γυναίκας του Juan-Pablo. Τι τρέχει κύριε Πουρναράκη; Μήπως γνωρίζετε κάτι που όλοι εμείς αγνοούμε; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια ή απλώς μέχρι εκεί φτάνει η δυνατότητά σας για χιούμορ;
Έλεος παρακαλώ, λίγο σεβασμό παραπάνω θα τον εκτιμούσα προσωπικά και πιστεύω και άλλοι τηλεθεατές, φίλοι τε και εχθροί του JPM. Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι και ένα θέμα που δεν υπάγεται ακριβώς στα αγωνιστικά... Περιορίστε λοιπόν τα σχόλιά σας στα του αγώνα και αφήστε κατά μέρος τις αποτυχημένες προσπάθειες για χιούμορ... Δεν τις εκτιμάμε ιδιαίτερα πιστεύω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και ο Montoya δεν θα έβρισκε το πνεύμα σας ιδιαίτερα έξυπνο...
EDIT: Και για να μην χαλάει και το σύστημα, διαφημίσεις πριν καν προλάβει να τερματίσει η βαθμολογούμενη 8-άδα... Έτσι μπράβο κύριοι, πάνω απ' όλα σεβασμός στον τηλεθεατή!
Στον κουβά από εμένα! Ντροπή!
-
Εμένα πάλι δεν με πείραξαν καθόλου τα σχόλια για τα κερατάκια. Είναι τόσο προκλητικός ο σχεδιασμός τους που κι εγώ θα τα έκανα!
Εκείνο που δεν άκουσα από τον Τάκη είναι κάποιο σχόλιο για την συνολικά άθλια εμφάνιση των Sauber. Ok ο Villeneuve είναι ψιλοχώμα. Ο Massa όμως που ήταν; Μήπως ήταν 12ος με τον Καναδό 14ο και ανάμεσα τους τον 7κις παγκόσμιο; Και τελικά ο Massa που τερμάτισε; Για να σκεφτούμε. Αν εξαιρέσουμε τις Jordan-Minardi τελίωσε τελευταίος!
Μάλιστα. Μήπως λοιπόν στην Sauber να κοιτούσαν λίγο και το μονοθέσιο; -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εμένα πάλι δεν με πείραξαν καθόλου τα σχόλια για τα κερατάκια. Είναι τόσο προκλητικός ο σχεδιασμός τους που κι εγώ θα τα έκανα!
Εκείνο που δεν άκουσα από τον Τάκη είναι κάποιο σχόλιο για την συνολικά άθλια εμφάνιση των Sauber. Ok ο Villeneuve είναι ψιλοχώμα. Ο Massa όμως που ήταν; Μήπως ήταν 12ος με τον Καναδό 14ο και ανάμεσα τους τον 7κις παγκόσμιο; Και τελικά ο Massa που τερμάτισε; Για να σκεφτούμε. Αν εξαιρέσουμε τις Jordan-Minardi τελίωσε τελευταίος!
Μάλιστα. Μήπως λοιπόν στην Sauber να κοιτούσαν λίγο και το μονοθέσιο;Να σου πω κάτι; Έστω και να δεχτούμε ότι την πρώτη φορά είχε πλάκα, το κάναμε, το ακούσαμε, χαμογελάσαμε και λίγο γιατί όντως ΕΚΕΙΝΟ το head-up πλάνο ήταν όντως κάπως προκλητικό. Αλλά ο κύριος αυτός το επαναλαμβάνει στον αμέσως επόμενο αγώνα και φαντάζομαι ότι θα το έκανε και στην τρίτο, εκτός και αν φιλοτιμηθεί διαβάζοντας εδώ, να αλλάξει τις απόψεις του. Και εν πάση περιπτώσει, ας καταλάβουν (-με) κάτι... Άλλο να τα λέμε εμείς στις παρέες μας και άλλο να τα λέει ο παρουσιαστής στον αέρα. Ή ο μόνος που βλέπει διαφορά είμαι εγώ;;;
-
Παντως αυτο το αστειο παιζει συνεχως ακομα και στο Autosport που σιγουρα πεφτει στα χερια του Κολομβιανου. Απο τη στιγμη που δεν εχουμε δει κανενα αντιτυπο να καταληγει σε γνωστο σημειο στην πισω πλευρα του σωμματος μετα απο θυελλωδη καυγα του JPM με Αγγλαρα δημοσιογραφο, μαλλον ο Monty το παιρνει ψυχραιμα το θεμα.
Σε καθε περιπτωση ο ΤΠ επισημανε οτι ειναι αστειο, κακο ή καλο ειναι θεμα γουστου
-
Στην Κύπρο σήμερα, δεν είδα όλο τον αγώνα, αλλά από τις 930 και μετά που παρακολούθησα, μέχρι και τον τερματισμό, πόσες διαφημίσεις νομίζετε ότι είχε;
ΚΑΜΙΑ
Και εδώ το δείχνει ιδιωτικό κανάλι, ο ΑΝΤ1 Κύπρου -
Όχι μωρέ, δεν φταίει ο Alpha. Άλλωστε έχει κάνει άλλη συμφωνία με τη FIA για τις διαφημήσεις...
-
Μα καλά, διαφημίσεις στον αναγνωριστικό γύρο;
Δεν είναι ότι χάνουμε κάποιο σοβαρό γεγονός, αλλά χάνεται όλη η αγωνία της εκκίνησης...
-
Εδωσαν ρεσιτάλ πάλι με τις διαφημίσεις...
-
Παντως σημερα εγινε μια χοντραδα. Η Σεπαγκ ειναι ισως η μονη πιστα που υπο ΚΣ μπορει να γινει προσπερασμα στην τελευταια στροφη του αγωνα (Trulli excl ). ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπαινουν διαφημισεις τη στιγμη που βγαινει ο Κλιν απο την προτελευταια στροφη 8ος με κολλημενο πισω του τον Ραικονεν. Αν επαιρνε στην τελευταια στροφη βαθμο ο Κιμι δεν φανταζομαι τι θα γινοταν
-
Εγώ μάλλον δεν ενοχλήθηκα από τις διαφημίσεις εκτός από την τελευταία που τερμάτιχαν οι θέσεις 7-8-9.
Από τις 9 μέχρι τις 10 είχε 3 τρίλεπτες διακοπές και από τις 10 μέχρι το τέλος είχε άλλες 2 από 3,5 λεπτά.
Μάλλον φυσιολογικές τις κρίνω. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η Σεπαγκ ειναι ισως η μονη πιστα που υπο ΚΣ μπορει να γινει προσπερασμα στην τελευταια στροφη του αγωνα (Trulli excl ).Ωωχχχ!! Τι μου το θύμησες τώρα αυτό... τέτοια μέρα? Όσο το θυμάμαι δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω... μάλλον γελάω, ναι!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως σημερα εγινε μια χοντραδα. Η Σεπαγκ ειναι ισως η μονη πιστα που υπο ΚΣ μπορει να γινει προσπερασμα στην τελευταια στροφη του αγωνα (Trulli excl ). ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπαινουν διαφημισεις τη στιγμη που βγαινει ο Κλιν απο την προτελευταια στροφη 8ος με κολλημενο πισω του τον Ραικονεν. Αν επαιρνε στην τελευταια στροφη βαθμο ο Κιμι δεν φανταζομαι τι θα γινοτανΚαλά δεν ντρέπεσαι λίγο; Εμπαθή! Οι εγκέφαλοι του Alpha προέβλεψαν σωστότατα ότι δεν θα γίνει προσπέρασμα και οφείλεις να τους βγάλεις το καπέλο. Δεν έχασες και τίποτα. Άλλωστε και προσπέρασμα να γινόταν ο Alpha ΠΡΩΤΟΣ θα σε ενημέρωνε αμέσως μετά τις διαφημίσεις! Χώρια που τα βίντεο γράφουν! Δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες.
Εγώ μάλλον δεν ενοχλήθηκα από τις διαφημίσεις εκτός από την τελευταία που τερμάτιχαν οι θέσεις 7-8-9.
Από τις 9 μέχρι τις 10 είχε 3 τρίλεπτες διακοπές και από τις 10 μέχρι το τέλος είχε άλλες 2 από 3,5 λεπτά.
Μάλλον φυσιολογικές τις κρίνω.Όπως έχω ξαναγράψει, το χειρότερο όλων είναι το ότι έχουν καταφέρει να μας κάνουν να θεωρούμε το απαράδεκτο φυσιολογικό. Συνέλαβα τον εαυτό μου να μην νευριάζει ούτε με τις διαφημίσεις πριν τον τερματισμό της βαθμολογούμενης οχτάδας!
Άντε και εις ανώτερα. Ο λαός απαιτεί διαφημίσεις και κατά την εκκίνηση! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο λαός απαιτεί διαφημίσεις και κατά την εκκίνηση!Βασικα πρεπει να γινει το αντιθετο.Να εχει ολη την ωρα διαφημισεις και καπου καπου να διακοπτουν τις διαγημισεις για κανενα 3λεπτο να μας ενημερωνουν και τι γινεται στην πιστα. Ετσι για να μην εχουμε και παραπονο οχι τιποτα αλλο.
Παντως ο Alpha δεν προβλεψε την συγκρουση του Fisico με τον Mark και εβαλαν διαφημισεις. Πρεπει να επιβληθει τιμωρια .
-
Δε νομίζετε ότι υπερβάλλετε λίγο?
-
Πολυ γελιο
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Δε νομίζετε ότι υπερβάλλετε λίγο?Όχι.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη