-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
βλέποντας το replay αν ο Μάσσα έχασε χρόνο, τότε μιλάμε για 1 δευτ. το πολύ όταν βρέθηκε στη 1η στροφή, διότι από εκείνο το σημείο και μετά ο Albers τον κρατάει πίσω του (δε κάνει στην άκρη) μέχρι και τη στροφή 8 (!!) όπου ο ΜΣ είχε ανοίξει τη διαφορά αρκετά.μη ξεχνάμε ότι ο ΜΣ από τη στροφή 12 και μέχρι το τέλος της ευθείας επωφελήθηκε πολύ από το slip stream πιο αργού μονοθεσίου, όπου και το προσπέρασε λίγο πριν τα φρένα για να κερδίσει και το τελευταίο χιλιοστό.
Βρε συ mschumacher τι προσπαθεις να εξηγησεις, πολυ απλα ο Massa σηκωσε για να σιγουρευτει οτι θα περασει ο ms. Δε ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερος ή οτι εγινε κατι μεμπτο ή οτι εκανε καποιο λαθος ο αγαπημενος σου οδηγος για να επιμενεις τοσο πολυ...
-
Ποσο πολυ ηταν αυτο το πολυ πια ρε Γιαννη; Ποσο μπορεις να κερδισεις με ενα slip stream; Αν ηταν εστω και 3 δεκατα ολοι στα προκριματικα θα εκαναν βαρελακια με τον team mate τους...
Εξαλλου οπως βλεπεις ο Felipakos δεν επικαλεστηκε αυτη τη δικαιολογια για το 'προσπερασμα' αλλα κατι που ειναι μαλλον αστειο. Μαλλον ξεχασε ο Todt να του κανει το γνωστο σεμιναριο 'χιλιες και μια δικαιολογιες γιατι με περασε ο MS μετα απο team order'.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ποσο πολυ ηταν αυτο το πολυ πια ρε Γιαννη; Ποσο μπορεις να κερδισεις με ενα slip stream; Αν ηταν εστω και 3 δεκατα ολοι στα προκριματικα θα εκαναν βαρελακια με τον team mate τους...
χρειάζεται να σου θυμήσω τα βαρελάκια που έκαναν οι Hakkinen - Schumacher (το 2001 αν δε κάνω λάθος - νομίζω τελικά το 2000 ήταν που το πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί) με τους team mates τους? Η λέξη 'πολύ' ίσως να μη τεριάζει, ίσως θα έπρεπε να πω 'αρκετά' ώστε να βρεθεί μπροστά από τον Μάσσα.
Εξαλλου οπως βλεπεις ο Felipakos δεν επικαλεστηκε αυτη τη δικαιολογια για το 'προσπερασμα' αλλα κατι που ειναι μαλλον αστειο. Μαλλον ξεχασε ο Todt να του κανει το γνωστο σεμιναριο 'χιλιες και μια δικαιολογιες γιατι με περασε ο MS μετα απο team order'.
ακριβώς επειδή είναι αστείο μου ακούγεται και εμένα κουλό και αν όπως λες ο Todt είναι τόσο καλός στα σεμινάρια, τότε θα έβαζε 1ο τον Μάσσα μέσα και στη συνέχεια τον ΜΣ και όλα μέλι - γάλα
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Βρε συ mschumacher τι προσπαθεις να εξηγησεις, πολυ απλα ο Massa σηκωσε για να σιγουρευτει οτι θα περασει ο ms. Δε ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερος ή οτι εγινε κατι μεμπτο ή οτι εκανε καποιο λαθος ο αγαπημενος σου οδηγος για να επιμενεις τοσο πολυ...
συμφωνώ μαζί σου εν μέρη αλλά αυτά τα 3 δευτ. ήταν στο τέλος του γύρου (όπου και τον καθυστερούσε ο Αλμπερς) και όχι αμέσως μετά την έξοδο από τα pits. Η διαφορά δηλ. ήταν κάπου στο 1ο δευτ.. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ο Μάσσα ήξερε που βρίσκεται ο ΜΣ ώστε να φρενάρει τόσο όσο χρειάζεται? Μπορεί ο ΜΣ να έκανε οδηγικό λάθος ή να είχε 'traffic'. Πως ο Μάσσα μάντεψε τη θέση του ΜΣ όταν το pitlane είναι τέτοιο που δε σου δίνει τη δυνατότητα να δεις αριστερά που είναι οι άλλοι οδηγοί, παρά μόνο λίγο πριν τα φρένα. Αν μου απαντήσεις σε αυτό σταματάω
-
Να θέσω ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο δεν φαίνεται να ενοχλεί πολύ εδώ μέσα αλλά εμένα με ενοχλεί. Γιατί βλέπουμε τα δοκιμαστικά μαγνητοσκοπημένα; Με αυτό τον τρόπο εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να τα βλέπω γιατί δεν ξέρω τι ώρα είναι. Άσε που μέχρι να αρχίσουν από την ώρα του Άλφα κάνουν έωσ και μία ώρα γιατί οι 'αγαπημένοι' μας παρουσιαστές θεωρούν ότι είναι προτιμότερο να βλέπουμε ότι αυτοί θέλουν και όχι τα δοκιμαστικά.
Είναι αυτή σοβαρή μετάδοση; Και αφού τα βλέπουμε μαγνητοσκοπημένα γιατί πρέπει να χάνουμε μέρος της μετάδοσης για διαφημίσεις; -
Το παράξενο παιδιά για μένα, δεν είναι ότι ο Massa άφησε το Schumi να περάσει, αλλά γιατί δεν έγινε κάτι με τη Renault του Fisico, ώστε να παρουσιάσει καποιο 'πρόβλημα' στους τελευταίους γύρους ώστε να αφήσει την τρίτη θέση στο Fernando. Κακά τα ψέματα, αυτό μπορεί να το μετανιώσουν αργότερα στη Renault.
Όσο για τα δοκιμαστικά, η απάντηση είναι απλή: ο Alpha δεν πληρώνει για τη ζωντανή τους μετάδοση. Το κανάλι κρίνει πως και μαγνητοσκοπημένα η δουλειά γίνεται και ότι το κόστος είναι δυσανάλογο της αξίας που προσφέρει.
-
Αν οντως ειναι πολυ ακριβα να τα δειχνει ζωντανα τοτε καλα κανει γιατι δεν ειμαστε και μια χωρα εκκατομυριων που βλεπει φανατικα φορμουλα 1.Εχει βεβαια ενα σεβαστο κοινο που ειναι αφοσιωμενο αλλα δεν φτανει για να υπερκαλυψει το κοστος που μπορει να ειναι δυσαναλογο.
Παντως αν ο Πουρναρακης ειχε εναν σωστο συνεργατη (οπως π.χ ο Σειτανιδης) συνεχως στην μεταδοση δεν νομιζω οτι θα ειχαμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα θα διορθωνε και τον Πουρναρακη στα τυχον λαθη του στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μεταδοση.Παντως εγω δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα μαζι του ματια εχω και βλεπω και καταλαβαινω τι γινεται στον αγωνα.Σε συνδυασμο με τα ρεπορταζ που κανουν ειμαι ευχαριστημενος αν και θα'θελα περισσοτερα οπως σε αλλες χωρες. -
Ο χρήστης Ferraristas Στάθης έγραψε:
Παντως αν ο Πουρναρακης ειχε εναν σωστο συνεργατη (οπως π.χ ο Σειτανιδης) συνεχως στην μεταδοση δεν νομιζω οτι θα ειχαμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα θα διορθωνε και τον Πουρναρακη στα τυχον λαθη του στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μεταδοση..xaxaxaxa ε, όχι και καλύτερος από τον Πουρναράκη ο Σειτανίδης!!! Το ίδιο χάλια είναι και οι δύο....
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Παντως αν ο Πουρναρακης ειχε εναν σωστο συνεργατη (οπως π.χ ο Σειτανιδης) συνεχως στην μεταδοση δεν νομιζω οτι θα ειχαμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα θα διορθωνε και τον Πουρναρακη στα τυχον λαθη του στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μεταδοση..
xaxaxaxa ε, όχι και καλύτερος από τον Πουρναράκη ο Σειτανίδης!!! Το ίδιο χάλια είναι και οι δύο....
Καλά σε ταιζει η FOSA και το F1-RACING ..... Καλά τα λέω k ;;;;; Για πές μου αυτόυς που θα έβαζες εσυ, να κάνουν την περιγραφή ;;;; Μια χαρά είναι ο Τάκης ! Ο Αντρέα ψιλορετάρει αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή ..... Παντως κάνει καλή εισαγωγή !!!
Πάντως ο Πάνος βοηθά αρκετα από το control ...
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Για πές μου αυτόυς που θα έβαζες εσυ, να κάνουν την περιγραφή ;;;;Δεν ρωτάς εμένα, αλλά βαρέθηκα να ακούω τέτοιου τύπου ερωτήσεις. Όταν κάτι δεν ικανοποιεί, το αλλάζουμε περιμένοντας το καλύτερο.
Κακό θα ήταν να έμπαινε ένας νέος δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου, να του δώσουμε 1-2 σεζόν, να δούμε πώς θα τα πάει?
Αν ούτε αυτό ικανοποιεί, εγώ θα πρότεινα τον Φωτεινέλη. Ακούω και τη δικιά σου πρόταση (το 'δε βαριέσαι και ο νυν καλός είναι' δε λέει και πολλά σε μια μεγάλη μερίδα* του κόσμου, όπως θα έχεις καταλάβει).*και λέω μερίδα, μιας και ανέφερες τα περί ταΐσματος. Αρχίζει να με πιάνει η κοιλιά μου... ή από το φαΐ θα είναι ή απ' τα γέλια. Μπουκιά και συγχώριο δε λέει κι ο χοντρός?
-
Αφού είναι που είναι μαγνητοσκοπημένο
Αφού διακόπτετε το τελευταίο σκέλος (διαφημίσεις κάθε 7,5 λεπτά δηλαδή),
δε γίνεται τουλάχιστον να την ξεκινάτε από εκεί που την αφήσατε;...
-
για πιο λόγο έβαλαν διαφημήσεις στη μέση του Q3?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
για πιο λόγο έβαλαν διαφημήσεις στη μέση του Q3?Το έχουν ξανακάνει. Απλά έβαζαν στο 10λεπτο και όχι στο 8λεπτο όπως σήμερα. Πολύ σπασιμο όμως, ειδικά σήμερα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το έχουν ξανακάνει. Απλά έβαζαν στο 10λεπτο και όχι στο 8λεπτο όπως σήμερα. Πολύ σπασιμο όμως, ειδικά σήμερα
Σε αυτό κολλήσατε ρε παιδιά . Περάσαμε και χ(οι)ειρότερες μέρες ...
-
Αυτος ο Πουρναρακης...δεν ξερω με τσαντιζει και μονο η φατσα του...τι αλλο να πω...καλυτερα να μην σχολιαζουν τι γινεται και να ακουμε μονο τους ηχους μονοθεσιων Η φατσα του και το σχολιο του μεσα απο το OPC στα Μεγαρα με οδηγο τον γερμανο πρωταθλητη του DTM ηταν ολα τα λεφτα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αυτος ο Πουρναρακης...δεν ξερω με τσαντιζει και μονο η φατσα του...τι αλλο να πω...καλυτερα να μην σχολιαζουν τι γινεται και να ακουμε μονο τους ηχους μονοθεσιων Η φατσα του και το σχολιο του μεσα απο το OPC στα Μεγαρα με οδηγο τον γερμανο πρωταθλητη του DTM ηταν ολα τα λεφταΦαγωθήκατε με τον Τάκη, μια χαρά είναι το παιδί !!!!
Θυμάστε κατι απίστευτους .... πώς τον έλεγαν αυτόν με τις υποκλοπές ;;;;Μόνο ο Τάκης κάτι αξίζει !!!!
Καλή συνέχεια Τάκη, αν και πολλοί είναι εναντίων σου ....
-
Για τα πουρνάρια ειναι
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Για τα πουρνάρια ειναιΕσυ να πάς στον Α και να ζητήσεις να περιγράφεις τους αγώνες και να φύγει ο Τάκης ... Αντε απο εκεί CARυοθραύστης .... Μόλις έχει αγώνα να πατάς το Mute στο τηλεκοντρόλ ....
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Για τα πουρνάρια ειναι
Μόλις έχει αγώνα να πατάς το Mute στο τηλεκοντρόλ ....
αλήθεια, γιατί δε φτιάχνει ο ALPHA ένα real-time-F1-karaoke????? Θα ακούγεται μόνο ο ήχος από την πίστα και ο καθένας μ' ένα μικρόφωνο θα κάνει περιγραφή για την πάρτη του!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το έχουν ξανακάνει. Απλά έβαζαν στο 10λεπτο και όχι στο 8λεπτο όπως σήμερα. Πολύ σπασιμο όμως, ειδικά σήμερα
Θα μπορούσαν να κάνουν το κολπάκι του RTL... σε ενα μικρό παραθυράκι να εχουν εικονα απο τον αγωνα, και η υπολοιπη οθονη να παιζει τις διαφημίσεις...
πάντως εγω ειμαι τυχερός και βλέπω δοκιμαστικά live και αγώνα απο δορυφορική χωρις διαφημίσεις, αλλα δυστυχώς με ιταλική ή γερμανική περιγραφή (TSI2@hotbird και orf2@astra)
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη