-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Γιατί σε κανένα άλλο σπορ δεν διακόπτεται η μετάδοση για διαφημίσεις παρά μόνο στην F1.(
Ωραια αν το θελεις ετσι να κανουν μια διακοπη 15 λεπτων στον 30ο-35ο γυρο περιπου.Εισαι ευχαριστημενος μετα με αυτο? Ολα δικα μας τα θελουμε μου φαινεται.Μηπως να μας τα γραφουν σε dvd και να μας στα στελνουν?
Δεν κατάλαβα το πνεύμα. Εσύ δηλαδή αρέσκεσαι στο να βλέπεις διαφημίσεις αντί για το αγαπημένο σου σπορ;
-
Το πνεύμα του ανθρώπου εννοεί ότι οι διαφημίσεις είναι αναγκαίο κακό. Τι ήθελες δηλαδή, να μην έχουν καθόλου; Η F1 δεν έχει ημίχρονα ή time-out όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Και κακά τα ψέμματα, ο Alpha και τα άλλα κανάλια, δεν έχουν τόσο μεγάλο κοινό ώστε να μπορούν να βγάλουν τα ίδια χρήματα από λιγότερες διαφημίσεις. Στη Γαλλία που έχω δει αγώνα, είχε διαφημίσεις, αλλά ελάχιστες. ΔΕΝ είδα τον αγώνα σε παραθυράκι πάντως. Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε, αυτή είναι η κατάσταση! Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήηηηηηπως ο Alpha καταπατά τη συμφωνία του με τη FIA, σε χρόνο προβολής διαφημίσεων... Αλλά μπορεί να ελεγχθεί αυτό; Μάλλον όχι!
Παιδιά, μεταξύ μας, υπάρχει και η λύση της Nova αν θέλουμε και αντέχει η τσέπη μας. Προσωπικά δεν το αντέχει και έτσι δεν την έχω υιοθετήσει. Αλλά και πάλι, τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα είναι τόσο μονότονα, που η γενική μας εντύπωση δεν νομίζω ότι θα άλλαζε και χωρίς καθόλου διαφημίσεις να βλέπαμε.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το πνεύμα του ανθρώπου εννοεί ότι οι διαφημίσεις είναι αναγκαίο κακό. Τι ήθελες δηλαδή, να μην έχουν καθόλου; Η F1 δεν έχει ημίχρονα ή time-out όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Και κακά τα ψέμματα, ο Alpha και τα άλλα κανάλια, δεν έχουν τόσο μεγάλο κοινό ώστε να μπορούν να βγάλουν τα ίδια χρήματα από λιγότερες διαφημίσεις. Στη Γαλλία που έχω δει αγώνα, είχε διαφημίσεις, αλλά ελάχιστες. ΔΕΝ είδα τον αγώνα σε παραθυράκι πάντως. Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε, αυτή είναι η κατάσταση! Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήηηηηηπως ο Alpha καταπατά τη συμφωνία του με τη FIA, σε χρόνο προβολής διαφημίσεων... Αλλά μπορεί να ελεγχθεί αυτό; Μάλλον όχι!Παιδιά, μεταξύ μας, υπάρχει και η λύση της Nova αν θέλουμε και αντέχει η τσέπη μας. Προσωπικά δεν το αντέχει και έτσι δεν την έχω υιοθετήσει. Αλλά και πάλι, τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα είναι τόσο μονότονα, που η γενική μας εντύπωση δεν νομίζω ότι θα άλλαζε και χωρίς καθόλου διαφημίσεις να βλέπαμε.
Δεν εχω τπτ αλλο να πω, με καλυψες απολυτα
-
Τι εννοεις με την NOVA.Aν εχεις τοτε δεν βλεπεις διαφημησεις;
-
Ρε παιδια, δε χρειαζεται NOVA, ένα εφάπαξ για να βάλετε πιατο και όλη την εγκατάσταση και θα βλέπετε απο RTL. Βέβαια και οι Γερμανοί βάζουν μπολικες διαφημίσεις αλλά αν κάνεις zapping μεταξύ των καναλιών, μπορεί να μη χάσεις και καθόλου αγώνα. Εγω πχ το προσπέρασμα του Σουμι στα pits στο Silverstone, το είδα από RTL ενώ ο Alpha δε το έδειξε καθόλου. Στα συν το ότι έχεις και Motors TV + AB Moteurs όπου χάνεις πραγματικά την μπάλα. Όρεξη να 'χεις να βλέπεις αγώνες. Σημειωτέον ότ τα δυο αυτά κανάλια είναι συνδρομητικα. Για περαιτέρω tips, ρωτήστε τον τύπο στο κατάστημα δορυφορικών που θα πάτε. Μη βρω και τον μπελά μου . Εννοείται το πιάτο θα βλέπει Hotbird.
Αν έχεις NOVA ΔΕ βλεπεις τον αγώνα χωρίς διαφημίσεις. Μονο το συνδρομητικό του Bernie το έκανε αυτο και τώρα το Premiere στην Γερμανία νομίζω;
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Ρε παιδια, δε χρειαζεται NOVA, ένα εφάπαξ για να βάλετε πιατο και όλη την εγκατάσταση και θα βλέπετε απο RTL. Βέβαια και οι Γερμανοί βάζουν μπολικες διαφημίσεις αλλά αν κάνεις zapping μεταξύ των καναλιών, μπορεί να μη χάσεις και καθόλου αγώνα. Εγω πχ το προσπέρασμα του Σουμι στα pits στο Silverstone, το είδα από RTL ενώ ο Alpha δε το έδειξε καθόλου. Στα συν το ότι έχεις και Motors TV + AB Moteurs όπου χάνεις πραγματικά την μπάλα. Όρεξη να 'χεις να βλέπεις αγώνες. Σημειωτέον ότ τα δυο αυτά κανάλια είναι συνδρομητικα. Για περαιτέρω tips, ρωτήστε τον τύπο στο κατάστημα δορυφορικών που θα πάτε. Μη βρω και τον μπελά μου . Εννοείται το πιάτο θα βλέπει Hotbird.+100 για αυτα. Επίσης δείχνει και το RAI (Uno ή Due) και έτσι έχεις 3 κανάλια (RTL, Alpha, RAI) για zapping. Δεν χάνεις δευτερόλεπτο αγώνα, αφου ειναι ΠΟΛΥ απίθανο να συμπεσουν διαφημισεις και στα 3.
Για Premiere (το οποιο ειναι στον δορυφορο Αστρα στις 19.2 μοίρες) δεν γνωρίζω.
-
Ώπα ρε παιδιά, τι λέτε τώρα; Δηλαδή με ένα πιάτο που υπάρχει ήδη και με έναν αποκωδικοποιητή (άντε και ένα καλύτερο LNB-πώς το λένε ΛΟΥΚΑΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑ) θα βλέπω RTL και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα κανάλια;;;
Για πείτε, για πείτε σας παρακαλώ... Γιατί το κόστος δεν είναι δα και τόσο μεγάλο!
-
Πράγματι, το κόστος δεν είναι και πολύ μεγάλο εξαρτάται βέβαια από το μέγεθος του πιάτου και την ποιότητα του αποκωδικοποιητή. Λεπτομέρειες μη με ρωτήσεις, με έχει αναλάβει φιλαράκι δορυφοράς και δε το ψάχνω πολύ, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Υπάρχουν διάφορα forums στην Ελλάδα για την δορυφορική τηλεόραση που θα σε κατευθύνουν αν ενδιαφέρεσαι. Εμένα συνολικά μου βγήκε γύρω στα 300 Ευρώ. Ξαναλέω στόχευση σε Hotbird για τα κανάλια που είπαμε.
-
Μα καλά είναι δυνατόν να δείχνουν τα προκριματικά στις 00.30 μαγνητοσκοπημένα?
Θέλω να μάθω δεν ντρέπονται? -
Μάλλον για να μην πέσουν πάνω σε απευθείας μετάδοση αγώνα του μουντιάλ...
-
πειτε λιγο τις ωρες για να μη ψαχνομαι...τι ωρες θα δουμε τα τεκταινομενα?
-
Friday 23
June18:00-19:00 Friday Practice 1 21:00-22:00 Friday Practice 2
Saturday 24
June17:00-18:00 Saturday Practice 20:00 Qualifying
Sunday 25
June20:00 Race
-
-
θενκς τζον!!
-
[quote='Red Spirit']Μάλλον για να μην πέσουν πάνω σε απευθείας μετάδοση Εγώ προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα δεν θα το σκεφτόμουν έτσι.Δηλαδή τι καλύτερο έχει να βάλει ο Alpha την συγκεκριμένη ώρα?
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Μάλλον για να μην πέσουν πάνω σε απευθείας μετάδοση Εγώ προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα δεν θα το σκεφτόμουν έτσι.Δηλαδή τι καλύτερο έχει να βάλει ο Alpha την συγκεκριμένη ώρα?
Αν συμπίπτουν και τα δυο την ιδια ωρα θα εχει μειωμενο ποσοστο ακροαματικοτητας γιατι πολλοι παρακολουθουν και το ενα και το αλλο αρα μοιραια θα αποκλεισουν καποιο.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μάλλον για να μην πέσουν πάνω σε απευθείας μετάδοση
Εγώ προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα δεν θα το σκεφτόμουν έτσι.Δηλαδή τι καλύτερο έχει να βάλει ο Alpha την συγκεκριμένη ώρα?
Αν συμπίπτουν και τα δυο την ιδια ωρα θα εχει μειωμενο ποσοστο ακροαματικοτητας γιατι πολλοι παρακολουθουν και το ενα και το αλλο αρα μοιραια θα αποκλεισουν καποιο.
Mα έτσι κι αλλιώς πόσοι από αυτούς που παρακολουθούν F1 θα δουν στις 00:30 το Σάββατο τα δοκιμαστικά;;;Αν ήταν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές να έλεγα ok,δίκιο έχετε..Αλλά σκέψου και το τηλεοπτικό κοινό (τις ηλικίες δηλαδή που βλέπουν): Οι περισσότεροι θα είναι έξω για διασκέδαση...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μάλλον για να μην πέσουν πάνω σε απευθείας μετάδοση
Εγώ προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα δεν θα το σκεφτόμουν έτσι.Δηλαδή τι καλύτερο έχει να βάλει ο Alpha την συγκεκριμένη ώρα?
Mα έτσι κι αλλιώς πόσοι από αυτούς που παρακολουθούν F1 θα δουν στις 00:30 το Σάββατο τα δοκιμαστικά;;;Αν ήταν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές να έλεγα ok,δίκιο έχετε..Αλλά σκέψου και το τηλεοπτικό κοινό (τις ηλικίες δηλαδή που βλέπουν): Οι περισσότεροι θα είναι έξω για διασκέδαση...
Σωστό κι αυτό, θα το δουν μονο οσοι ξεμεινουν
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Μα καλά είναι δυνατόν να δείχνουν τα προκριματικά στις 00.30 μαγνητοσκοπημένα?
Θέλω να μάθω δεν ντρέπονται?Παλιά η τακτική του καναλιού στα υπερατλαντικά gp ....
-
Ελπίζω να μην έχει παράταση [καθόλου απίθανο έτσι όπως πάει το ματσάκι] το Αργεντινή - Μεξικό, και έχουμε μετάθεση της ώρας μετάδοσης στον 'Α'.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη