-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο οποίος βέβαια δεν 'έγραφε' στον φακό αλλά είχε άπειρη εμπειρία.Σαν παρουσία ήταν θετικότατη...
Βρισκεις? Εμενα μου ειχε φανει αρκετα αχρωμος, οσο για την εμεπιρια ειναι κατι σχετικο δεδομενου οτι ο Δεβερικος ειχε τρεξει στην πιστα με το Clio V6 που απεχει αρκετα απο τον κοσμο των μονοθεσιων
-
Οσοι ενδιαφερονται και για τα free practice ας ριξουν μια ματια εδω ......
http://sport.rtl.de/sport_livekalender.php -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο οποίος βέβαια δεν 'έγραφε' στον φακό αλλά είχε άπειρη εμπειρία.
Σαν παρουσία ήταν θετικότατη...
Βρισκεις? Εμενα μου ειχε φανει αρκετα αχρωμος, οσο για την εμεπιρια ειναι κατι σχετικο δεδομενου οτι ο Δεβερικος ειχε τρεξει στην πιστα με το Clio V6 που απεχει αρκετα απο τον κοσμο των μονοθεσιων
Παραμένει όμως ένας από τους ελάχιστους Έλληνες (αν όχι ο μοναδικός) που έχει τρέξει στο Μονακό...
Γενικά, θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι μόνο χρήσιμοι μπορεί να είναι, έστω και άχρωμοι.
Υπάρχει και ο Παλομπαρίνι γι' αυτό...
-
Κάτι για τον Τάκη.
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε??? -
Ξέρει κανείς πότε είναι οι μεταδόσεις του Alpha ;;;
-
Πάντως, μακάρι να είχε το WRC τέτοια κάλυψη και προβολή...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Κάτι για τον Τάκη.
Τάκη, η εκπομπή που είχατε Σάββατο 10-12 στον Champions τι έγινε???Δεν υπάρχει πλέον Champions
-
Τάκη μπορείς να διευκρινήσεις για το αν επιτρέπονται και αλλαγές ρυθμίσεων των μονοθεσίων εκτός από τον ανεφοδιασμό μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων δοκιμαστικών?
-
Δεν επιτρέπονται, τα αυτοκίνητα μπαίνουν παρκ φερμέ από το Σάββατο το μεσημέρι.
-
Εγώ δεν κατάλαβα ένα πράγμα ρε συ Τάκη: Πως ήσουν τόσο σίγουρος ότι 'ο MS δεν φαίνεται να τερματίζει στην 8άδα' από τόσο νωρίς, ύστερα από τόσα χρόνια εμπειριών στο σπορ. Τελικά όταν τον χτύπησε ο Heidfield ήταν 8ος με τον Kimi 10ο την στιγμή εκείνη. Και χωρίς ατυχήματα ή εγκαταλήψεις μπροστά του. Αρα ;
-
OK με τον Παλομπαρίνι τι θα γίνει? Γιατί τον κρατάνε για να λέει Ferrrrrrrrrrari? Τόσα χρόνια δεν δείχνει σημάδι βελτίωσης.
Τέλος πάντων αρκετά καλή παρουσίαση σήμερα πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή ( πριν τα δοκιμαστικά ). -
Σχετικα καλη η μεταδοση,αν και μου την ψιλοεσπασαν καποια γελοια θα ελεγα λαθη που εκανε ο Τακης και τα οποια δεν συναδουν με το υψηλο επιπεδο γνωσης που εχει για την F1...
1.Με την αλλαγη αεροτομης του Klien,που αν και ειδε οτι ηταν το νουμερο 15,επεμενε πως ηταν του Coulthard
2.Στο συμβαν που εγινε μεταξυ Schumi-Heidfeld... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή ( πριν τα δοκιμαστικά ).Αν άρχιζε και στην ώρα της (και όχι ένα τέταρτο πριν...)
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
...πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή ( πριν τα δοκιμαστικά ).
Αν άρχιζε και στην ώρα της (και όχι ένα τέταρτο πριν...)
Δεν εχασες και τιποτα το σημαντικο...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
...πολύ καλή η χθεσινή εκπομπή ( πριν τα δοκιμαστικά ).
Αν άρχιζε και στην ώρα της (και όχι ένα τέταρτο πριν...)
Δεν εχασες και τιποτα το σημαντικο...
Όταν όμως στήνεις το video γιατί θες να το γράψεις τότε την πατάς. Ευτυχώς είχα στηθεί από νωρίς γιατί ξέρουμε τι @#%&*!@ κυριαρχεί στον alpha.
-
Ειδικά εκεί που επαναλάμβανε συνεχώς ότι η σύγκρουση ήταν μεταξύ Shumi kai Webber ήταν εκνευριστικό!
-
Εγω να σου πω την αληθεια,δεν ειχα προθεση να γραψω το preview πριν απο την 1η περιοδο.Το πιο σημαντικο κατ'εμε ειναι το αγωνιστικο και γι'αυτο τα τελευταια χρονια εχω επικεντρωθει στο να γραφω μονο τα αγωνιστικο,και οχι ολα μαζι οπως εκανα πιο παλια...
-
δεν ειδα κανενα σχολιο για τις διαφημισεις.
σε εμενα μονο φανηκε οτι ηταν πολυ περισσοτερες απο οτι μας ειχε συνηθισει περισυ ενω ειχαν και μεγαλη διαρκεια:roll:
παλι καλα που ηταν ενας πολυ βαρετος αγωνας και δεν χασαμε και τιποτα........
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
δεν ειδα κανενα σχολιο για τις διαφημισεις.σε εμενα μονο φανηκε οτι ηταν πολυ περισσοτερες απο οτι μας ειχε συνηθισει περισυ ενω ειχαν και μεγαλη διαρκεια:roll:
παλι καλα που ηταν ενας πολυ βαρετος αγωνας και δεν χασαμε και τιποτα........
Για τις δαφημίσεις τα έχουμε ξαναπεί. Απλά πρέπει να τις συνηθίσεις - συνηθίσουμε.
Πάντα τόσες πολλές είχε. Τι να κάνουν και αυτοί στον Α τόσα συμβόλαια έχουν να πληρώσεις. Συμβιβασμός ή δορυφορική λοιπόν... -
Όταν άκουσα με το που ξεκίνησε ο γύρος προθέρμανσης 'ας περάσουμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα', τρελλάθηκα!! Ευτυχώς που ήταν όντως σύντομο. Κάτι μου λέει ότι θα καθιερωθεί αυτό! Τουλάχιστον ας μη μπαίνουν τα σποτάκια εισόδου/εξόδου της εκπομπής για μία μόνο διαφήμιση...
Κατά τ' άλλα, καλή η μετάδοση. Η παρουσιά του Σεϊτανίδη στο σχολιασμό και όχι στο control ΙΜΟ θα ανέβαζε και άλλο το επίπεδο της κάλυψης!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη