-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη συνεχιζόμενη ξεφτίλα του AlphaTάκη , μπορεί να μη φταίς, αλλά η ξεφτίλα είναι μεγάλη !
+1
-
Εγώ έχω κάτι ακόμα να πω:
'Όταν βλέπεις καπνό σε κινητήρα, κοιτάς Mercedes'...
Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε, κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ!!!
Κατά τα άλλα, εγώ κοιμήθηκα. Τον αγώνα τον έγραψα, αλλά δεν θα τον δω μάλλον, θα πάρει τη θέση του στο DVD-άκι του, μαζί με τους υπόλοιπους της χρονιάς... Αν μείνει ο Kimi στη McLaren του χρόνου, ίσως παρακολουθήσω ξανά φανατικά αγώνες. Αν πάει στη Ferrari, θα ασχοληθώ ξανά με το μοντελισμό, για να έχω κάτι να κάνω τα μεσημέρια της Κυριακής.
Κανένα ενδιαφέρον για εμένα πια η F1. Λυπάμαι!
Α, και ο Alpha το κάνει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
Να πω κάτι προς το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού ΚΑΙ προς το promotion των εταιριών που διαφημίζονται; Κάθε εταιρίας το προϊόν που βλέπω να διαφημίζεται κατά τη διάρκεια αγώνα F1, θα προσπαθώ να ελαχιστοποιώ (αν όχι να κόβω μαχαίρι) την κατανάλωση/χρήση του.
Πώς θα σας φαινόταν να κάνατε κι εσείς (όσοι ενοχλείστε απ' τις διαφημίσεις δηλαδή) το ίδιο; Αν δω τον αγώνα στο video, θα αρχίσω να φτιάχνω και λίστα με τα προϊόντα! Άντε, γιατί το έχουν ξεφτυλίσει!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ έχω κάτι ακόμα να πω:'Όταν βλέπεις καπνό σε κινητήρα, κοιτάς Mercedes'...
Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε, κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ!!!
Ήταν άλλο ένα από τα αστειάκια του ΤΠ & ΑΠ... γνωστοί στο χώρο της τηλεοράσης σαν άτομα με χιουμορ Β' κατηγορίας. (*Εχω ξαναγραψει στο παρελθον οτι δεν χωραει τετοιο χιουμορ στις μεταδοσεις Φ1. Σκεφτειτε οτι καποιοι παρακολουθουν τη μεταοδση και ειναι φανατικοι οπαδοι της ομαδας που χλευαζετε κε ΤΠ και ΑΠ *)
Καποτε πιστευα ότι αυτό ηταν λόγω άγχους και νευρικότητας που προερχόταν από την απειρία... Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι χιουμοράκι Β κατηγορίαςΗ σκηνοθετική κάλυψη των Τούρκων... τραγική!!! Δεν βοήθησε σε τίποτα τους έτσι κι αλλιώς 'λίγους' *(κατα την άποψη μου) * ΤΠ και ΑΠ, στο σχολιασμό.
Στο βωμό του κερδους, η διακοπη για τα διαφημιστικά στο πιο κρίσιμο σημείο του
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Η σκηνοθετική κάλυψη των Τούρκων... τραγική!!!Εγω παντως τη βρηκα αψογη! Εντυπωσιακα πλανα, καμερες κτλ. και δεν τους ξεφυγε σχεδον τιποτε σε εναν τρομερα δυσκολο αγωνα. Μπραβο τους!
-
εκει που εριξα τρελο γελιο ηταν οταν ο ΤΠ αρχισε να περιγραφει το πως σκεφτεται ο σουμαχερ πριν προσπερασει τον ναντο....
οποιος δεν ακουσε η δε προσεξε...εχασε!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εκει που εριξα τρελο γελιο ηταν οταν ο ΤΠ αρχισε να περιγραφει το πως σκεφτεται ο σουμαχερ πριν προσπερασει τον ναντο....οποιος δεν ακουσε η δε προσεξε...εχασε!!!
Είχαν βάλει διαφημίσεις οι δικοί μας και στην επιστροφή βάλανε κατάλαθος την δική σας μετάδοση(του alpha). Έπεσε ακριβώς σε αυτό το σημείο ακριβώς...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
εκει που εριξα τρελο γελιο ηταν οταν ο ΤΠ αρχισε να περιγραφει το πως σκεφτεται ο σουμαχερ πριν προσπερασει τον ναντο....
οποιος δεν ακουσε η δε προσεξε...εχασε!!!
Είχαν βάλει διαφημίσεις οι δικοί μας και στην επιστροφή βάλανε κατάλαθος την δική σας μετάδοση(του alpha). Έπεσε ακριβώς σε αυτό το σημείο ακριβώς...
δε μπορω να καταλαβω γιατι τα λεει αυτα... αν γεμιζεις χρονο ετσι, αστο καλυτερα...δε χαθηκε και ο κοσμος...
καλα, η φαιδροτητα με τις διαφημισεις...αξεπεραστη!
-
...σημερα ειχα την 'τυχη' να μην εχω εναλλακτικη λυση στο RTL ... πω πω τι τραβαει ο κοσμος .... 'Η Ρ Ω Ε Σ'
Δηλ. υπαρχει κοσμος που μενει φιλος στην Φ1 εχοντας ως μονη προσβαση σε αυτην τις καλυψεις του Α ?
Ιντερνετ ...δορυφορικη ....νοιωθω πολυ προνομιακα ....
-
μάταια έψαχνα να δώ μετρήσεις χρόνων στον αγώνα.....
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
...σημερα ειχα την 'τυχη' να μην εχω εναλλακτικη λυση στο RTL ... πω πω τι τραβαει ο κοσμος .... 'Η Ρ Ω Ε Σ'Δηλ. υπαρχει κοσμος που μενει φιλος στην Φ1 εχοντας ως μονη προσβαση σε αυτην τις καλυψεις του Α ?
Εισαι βασιλιάς ...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Η σκηνοθετική κάλυψη των Τούρκων... τραγική!!!Συμφωνώ, ήταν χάλια, από πολλές απόψεις. Τουλάχιστον είχε αρκετά in-car.
Οι διαφημίσεις ρε παιδιά δε με ενόχλησαν εμένα. Εχω συνηθίσει πια και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...
Κάτι άλλο αστείο επίσης ήταν ότι ακουγόταν αρκετά δυνατά το ακουστικό του ΤΠ, όπου τού μιλάγανε ο σκηνοθέτης ή ο Σεϊτανίδης...!!!
Τέλος, έλεος πια με τη στροφή 8. Το πιάσαμε.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
...σημερα ειχα την 'τυχη' να μην εχω εναλλακτικη λυση στο RTL ... πω πω τι τραβαει ο κοσμος .... 'Η Ρ Ω Ε Σ'
Δηλ. υπαρχει κοσμος που μενει φιλος στην Φ1 εχοντας ως μονη προσβαση σε αυτην τις καλυψεις του Α ?
Εισαι βασιλιάς ...
Δυστυχως ( θα θεωρησω οτι δεν ειναι ειρωνικη η απαντηση σου αλλα απλως ενισχυεις τον συλλογισμο μου ) το να εχεις internet και 'ταψι' στην Ελλας του 2006 ειναι ενδεχομενως προνομιακο.
Η 'φαση' με τον Α ηταν απιστευτη ... Ηξερα οτι γινονται τετοια πρεγματα αλλα δεν ειχα νοιωσει στο πετσι μου τι μπορει να σημαινει αυτο ..Εκανε διαλειμμα ο Α .... γυρνουσα RTL ....
Αραγε μια δημοσια τηλεοραση θα το εκανε αυτο ?
-
Η 'φαση' με τον Α ηταν απιστευτη ... Ηξερα οτι γινονται τετοια πρεγματα αλλα δεν ειχα νοιωσει στο πετσι μου τι μπορει να σημαινει αυτο ..Χαχαχα, κακόμοιρε, και πού να δεις MotoGP από την ΕΤ-3!!!!
-
Α, και ο Alpha το κάνει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!Να πω κάτι προς το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού ΚΑΙ προς το promotion των εταιριών που διαφημίζονται; Κάθε εταιρίας το προϊόν που βλέπω να διαφημίζεται κατά τη διάρκεια αγώνα F1, θα προσπαθώ να ελαχιστοποιώ (αν όχι να κόβω μαχαίρι) την κατανάλωση/χρήση του.
Πώς θα σας φαινόταν να κάνατε κι εσείς (όσοι ενοχλείστε απ' τις διαφημίσεις δηλαδή) το ίδιο; Αν δω τον αγώνα στο video, θα αρχίσω να φτιάχνω και λίστα με τα προϊόντα! Άντε, γιατί το έχουν ξεφτυλίσει!!!
Δε θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου αλλά ένας ιδιωτικός σταθμός είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ όπως και να το κάνουμε. Τι συνεπάγεται αυτό; Μα φυσικά ότι ζει από τις διαφημίσεις, τις οποίες θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να παίξει σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές με επιτρεπτή μονάχα μια μικρή απόκλιση. Με λίγα λόγια προσπερνάει δεν προσπερνάει ο Σουμάχερ τον Αλόνσο ο ALPHA υποχρεούται να βάλει διαφημίσεις. Αν δε σας αρέσει να αγοράσετε δορυφορική τηλεόραση και να πληρώνετε συνδρομή σε κάποια ψηφιακή πλατφόρμα για να βλέπετε αγώνες χωρίς διακοπές, μαζί με όλα τα άλλα μπόνους της ψηφιακής τηλεόρασης.
-
aserf
Το χεις πιάσει το νόημα και έτσι ακριβώς είναι.. Οταν όμως δεν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ΝΟΒΑ σου φαίνεται εξαιρετικά εκνευριστικό το φαινόμενο αυτό των διαφημίσεων.
-
Εγώ έχω κάτι ακόμα να πω:'Όταν βλέπεις καπνό σε κινητήρα, κοιτάς Mercedes'...
πολύ πετυχημένο! γέλασα πολύ
-
Χωρίς ίχνος μομφής στους προλαλήσαντες: Δε ξέρω γιατί αλλά δε με χαλούσαν τα σχόλια των δύο δημοσιογράφων. Ο Τάκης Πουρναράκης προσπάθησε δε να κάνει μια απλοποιημένη τεχνική ανάλυση σε ορισμένα σημεία. Αυτό κάνει, πιστεύω, πιο οικεία την φόρμουλα ένα στον απλό κόσμο. Από την άλλη ξενίζει τους μυημένους με τα μηχανολογικά θέματα...
Η κάλυψη του Τούρκου σκηνοθέτη ήταν γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες αλλά κάπου μπέρδευε.
-
Kί όμως υπάρχει....
-
Εισαι βασιλιάς ...
Δυστυχως ( θα θεωρησω οτι δεν ειναι ειρωνικη η απαντηση σου αλλα απλως ενισχυεις τον συλλογισμο μου ) το να εχεις internet και 'ταψι' στην Ελλας του 2006 ειναι ενδεχομενως προνομιακο.
Η 'φαση' με τον Α ηταν απιστευτη ... Ηξερα οτι γινονται τετοια πρεγματα αλλα δεν ειχα νοιωσει στο πετσι μου τι μπορει να σημαινει αυτο ..Εκανε διαλειμμα ο Α .... γυρνουσα RTL ....
Αραγε μια δημοσια τηλεοραση θα το εκανε αυτο ?
Aδερφέ είσαι εμπαθής. Γιατί τα λες αυτά για τον A δεν κάνει. Αλλά ξέρω γιατί γιατί σε ταιζει η FOSA και το F1-RACING ..... Καλά τα λέω ;;;;;
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Χωρίς ίχνος μομφής στους προλαλήσαντες: Δε ξέρω γιατί αλλά δε με χαλούσαν τα σχόλια των δύο δημοσιογράφων. Ο Τάκης Πουρναράκης προσπάθησε δε να κάνει μια απλοποιημένη τεχνική ανάλυση σε ορισμένα σημεία. Αυτό κάνει, πιστεύω, πιο οικεία την φόρμουλα ένα στον απλό κόσμο. Από την άλλη ξενίζει τους μυημένους με τα μηχανολογικά θέματα...Η κάλυψη του Τούρκου σκηνοθέτη ήταν γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες αλλά κάπου μπέρδευε.
Δεν υπαρχει καμμια υποψια μομφης φιλε μου. Εδω λεμε ο καθενας τη γνωμη του, και αν καμμια φορα διαφωνουμε μεταξυ μας, δε θα υπηρχε λογος να αντιμετωπισουμε ο ενας τον αλλον καχυποπτα ή να παρεξηγηθουμε κλπ κλπ.... Ετσι δεν ειναι? Οποτε go on... Εκφρασου ελευθερα και... παλι φιλοι θα 'μαστε (Αυτό έλειπε, να μαλωσουμε για τον Τακη ή τον Παλομπαρίνι )
Στο θεμα μας παλι
Οσον αφορα την καλυψη... Νομιζω οι καρτες ηταν ελαχιστες στην οθονη και δε δινοντουσαν πληροφοριες για τους χρονους του τελευταιου γυρου ή του ταχυτερου κλπ κλπ. Ισως γι αυτο οι ΤΠ & ΑΠ δεν ειχαν και πολλα να πουν.
Επισης αργουσανε μερικες φορες να μας δωσουν πλάνα για το τι εγινε πριν λιγο και τι χασαμε κλπ κλπ
Την κατασταση εσωσαν σχετικα.... μερικα ομορφα πλανα μεσα απο τα αυτοκινητα κατα την ωρα της μονομαχιας ΜΣ και ΦΑ.Οσον αφορα το σχολιασμο, το βλεπουμε απο διαφοερετικη αποψη. Εγω προσωπικα πιστευω οτι Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! Δεν μας ενδιαφερει να μπει σε 'επιστημονικες' λεπτομερειες, και ουτε να πας πει τα απορρητα μυστικα της Scuderia ή της Renault αλλά από την άλλη περιμένουμε 'Κάτι'... Αυτό το 'κάτι' που εδώ και χρόνια δεν έχει καταφέρει να δώσει στους σχολιασμούς του.
Ίσως και να μην φταίει αυτός... Ίσως και να μην κάνει το παιδί γι αυτή τη δουλειά... Δηλαδή αν εσύ για παράδειγμα, ξέρεις τόσα πολλά πράγματα για τη Ροκ σκηνή... είσαι σίγουρος πως θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες μιας ροκ ραδιοφωνικής εκπομπής?Οσο βεβαια για την προσπαθεια του να κανει την Φ1 προσιτη στον αδαη κοσμο και τη παρακολουθηση της ευχαριστη, θα σου πω οτι ουτε και σε αυτο ειναι ο καλυτερος! Αν θελαμε κατι τετοιο, θα ηταν καλυτερο για τον Α, να βαλει την Αφροδιτη Σημιτη και τον Παπανώτα*.(παράδειγμα λέω ρε παιδιά... μην βαράτε) * Έτσι λοιπόν και μια ομορφοτερη φωνη θα ακουγαμε, αλλά και κανα ανεκδοτάκι ΄Τώρα θα μου πεις... 'Μα ξερει η Σημιτη και ο Παπανωτας να σχολιασουν Φόρμουλα?' Και γω θα σου απαντησω: 'Πιστευεις οτι αν καθονται καθε εβδομαδα και διαβαζουν τα διεθνη σαιτ σχετικου ενδιαφεροντως, ωστε να ενημερωνονται για τα τεκτενομενα και να μας λενε καμμια ειδησουλα κατα τη διαρκεια του αγωνα... δε θα τα καταφερουν?'
Ας αφησουμε λοιπον τις δικαιολογιες για τον ΤΠ. Μεταδιδει αρκετα χρονια τα γκρα-πρι και πλεον θεωρειται(?) 'ειδικός'... Και σαν τετοιος θα επρεπε να κανει τις μεταδοσεις. Αν θελαμε σχολιασμου καφενειακου τυπου, ξερουμε που θα τους βρουμε. Οπως επισης αν ηθελε ο Α να 'εκλαϊκευσει' τις μεταδοσεις και να τις κανει πιο προσιτες στο ευρυτερο κοινο, παλι ξερει οτι ισως να υπαρχουν ατομα που θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά αυτή
Οσο για τον ΑΠ... δεν εχω να πω τιποτα! Ο ανθρωπος ειναι φαινομενο!!! ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ... Δε θα μπορουσε να λειψει απο το 'παλμαρε' (βιογραφικο) του, η μεταδοση της Φ1 (Μερικες φορες αναρρωτιεμαι τι 'δοντι' εχουν μερικοι ανθρωποι και κρατανε καποιες καρεκλες επί χρόόόόνια....)
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη